Çok geçmiş olsun yaşadıkların zor inşallah sende bebeginde bir an önce kendini toparlrsin Allah şifa versinKızlar bugün saat 4 de normal doğum yaptım bebeğim ı kucağıma aldım diyemeyecegim onu kuvez é aldılar birtek doğum anında gördüm.
Canım çok yanıyor doğum 4 de oldu ama ameliyat hane den 5 30 çıktım kanamam bitmedi çok diktiler dikiş sayımı soylemediler.
Çok ikindi m heralde kuyruk sokumu m çok ağrıyor oturamiyorum bile.
Kan çok kaybettim galiba ayağa kalkınca tansiyon um düşüyor ama bi dr da gelip ilgilenmedi doğum dan sonra.
@EmiSemi burası ankara da büyük doğum diye geçiyor ama gelenler bin pişman
İki gündür esimi göremedim doğumdan sonra da esimi göremedim özel oda talep ettik parasini oderdik ama özel odaları dolu diğer odalarda da refakatçi bile yasak.
Annem bile yanım da değil suan tuvalet é zor kalkıp yürüyorum.
Bebeğim kuvez de 2500 kilo 47 santim 36+4 doğum zaman u.
Merak eden yazan herkes se teşekkürler Allah sizleré hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Akşam hast. Deki sagma mak. Süt sagmayi denedim sütum gelmedi.
Yarın inşallah gelir.
Allah herkese şifa versin normal sezeryan fark etmez herkes için en sağlıklı doğum şekli hangi si ise o şekilde nasip olsun inş.
Hayirli geceler
yok canım ya daha neler korkutma daha nevresim takımı gecelik pijamam yıkancak kurucak ütülencek :) bu akşam anca yıkarım kurulanır ctesi hazır olur inşallah
Kızlar bugün saat 4 de normal doğum yaptım bebeğim ı kucağıma aldım diyemeyecegim onu kuvez é aldılar birtek doğum anında gördüm.
Canım çok yanıyor doğum 4 de oldu ama ameliyat hane den 5 30 çıktım kanamam bitmedi çok diktiler dikiş sayımı soylemediler.
Çok ikindi m heralde kuyruk sokumu m çok ağrıyor oturamiyorum bile.
Kan çok kaybettim galiba ayağa kalkınca tansiyon um düşüyor ama bi dr da gelip ilgilenmedi doğum dan sonra.
@EmiSemi burası ankara da büyük doğum diye geçiyor ama gelenler bin pişman
İki gündür esimi göremedim doğumdan sonra da esimi göremedim özel oda talep ettik parasini oderdik ama özel odaları dolu diğer odalarda da refakatçi bile yasak.
Annem bile yanım da değil suan tuvalet é zor kalkıp yürüyorum.
Bebeğim kuvez de 2500 kilo 47 santim 36+4 doğum zaman u.
Merak eden yazan herkes se teşekkürler Allah sizleré hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin.
Akşam hast. Deki sagma mak. Süt sagmayi denedim sütum gelmedi.
Yarın inşallah gelir.
Allah herkese şifa versin normal sezeryan fark etmez herkes için en sağlıklı doğum şekli hangi si ise o şekilde nasip olsun inş.
Hayirli geceler
yok canım ya daha neler korkutma daha nevresim takımı gecelik pijamam yıkancak kurucak ütülencek :) bu akşam anca yıkarım kurulanır ctesi hazır olur inşallah
. Aaa kandirildim mi yaniiiiibenim dr.um da son anda belli oluyor zaten önceden bakmanın etkisi yok demişti. doğrudur canım
kandırıldınmı bilmiyorum ama çatı darlığından doğum yapamayıp bebeği sıkışan tanıdığım var perihancım. Aaa kandirildim mi yaniiiiidr um baya baya catin dar diguramazsn ,dogum ortasnda sezeryana alinirsn dedi
geçmiş olsun, bu nasıl gaddar bir hastaneymişinş. kısa zamanda toparlanırsınız bebeğin ve sen, küveze neden aldılar onu da mı sölemediler?
Zekai tahirde dogum yapan iki arkadasim var isyerinden.ilk dogumlari orda olmus kisi de iyi anlatmiyo pek.hele birisi sirf orda yasadigi travmadan dolayi ikinci cocugunu ozelde isteyerek sezaryenle dogurmusDevlet hastaneleri öyle canım bende ilk aylarımda acile gitmiştim ankarada zübeyde hanım kadın doğum hastanesine kadın doğum yapmış aşagıda ailesi yalvarıyo eşini zaten cıkarmıyorlarda da birimiz cıkalım yardımcı olalım diyee yok diyolar .. eşime sakın beni sancıların arasında karambole getirip buraya getirme dogurmam tutatrım içimde ona göre dedimm
Cnm devlet memuruysan şayet, 5 haftalık aktarılacak süre varya, işte o sürede fiilen çalışman lazım mevzuata göre. Yani yıllık izin kullanırsan 2 haftan aktarılamaz haberin olsun. Belki idare bunu tam bilmiyordur ama sonradan mağdur olmaman için söylüyorum.. Çok kişi mağdur oldu etrafımda.. Hem izinleri boşa gitti hem de haftaları..son 2 iş günüüü :) idareden sıkıntı çıkmadı kızlar 2 haftalık yıllık iznimi kullanıyorum 17sinden itibaren. 31 ağustosta dönüp 3 eylül de 37+0 da raporu alıp doğum iznine çıkıyorum :)
dün devlete gittim..doktora dedimki kan sulandırıcı vurduruyorum..doktorumda şu kişi..sezeyan diyor dedim...o benim hocam olur, çok selamımı ilet ona dedi..sezeryan hangi durumlarda yapılıyor diye gir bak bakalım kan sulandırıcı varmı bunların içinde dedi..acil durum olursa doktorum uzak diye buraya gelecem dedim...kime denk gelirsin bilmiyorum ama sana ,ben ve arkadaşlarım sezeryan yaptırtmayız ,normal doğum için uğraşırız vs.. dedi..sanırım devlet normal doğum yaptıran doktorlara baya şeyler sunuyor...sonrasında diğer rahatsızlıklarımı saydım adam sesini kesti acil bi durumun olursa ki şimdilik öyle bişey gözükmüyor seni başka hastaneye sevk ederiz dedi...ne uğraşacam dedim sizinle bak işine gücüne amca küçük emrah edasıyla(ama içimden)usulca çıktım odadan...arkamdan seslendi 10 güne bir bekliyorum artık seni dedi
canım senin gene yıkaması kalmış ben hala krar verip alamadım biledaha doğmaz ya bizimkiler doğmaz doğmaz...
Cnm devlet memuruysan şayet, 5 haftalık aktarılacak süre varya, işte o sürede fiilen çalışman lazım mevzuata göre. Yani yıllık izin kullanırsan 2 haftan aktarılamaz haberin olsun. Belki idare bunu tam bilmiyordur ama sonradan mağdur olmaman için söylüyorum.. Çok kişi mağdur oldu etrafımda.. Hem izinleri boşa gitti hem de haftaları..
canım muhtemelen seninki gibidir. Akşama doğru gelirim dedim tamam dedi. bi bakayım ne istiyorlar bendenoskeortmen canım sordun mu ne kontrolü diye? Beni de çağırmışlardı 2 hafta önce, ben de geçen hafta gittim. Kan tahlili yaptılar sonra da kalp atışı dinlettiler ardından da doğumun başladığını nasıl anlarım diye bilgi verdiler ve doğum sonrası kontrolleri anlattılar geldim. Yani tahlil yapcaklarsa senin de sabah erken gitmen gerekebilir ara istersen bi, öğleden sonra tahlil almıyor mesela benim sağlık ocağı boşuna gitmiş olma sonra
Zekai tahirde dogum yapan iki arkadasim var isyerinden.ilk dogumlari orda olmus kisi de iyi anlatmiyo pek.hele birisi sirf orda yasadigi travmadan dolayi ikinci cocugunu ozelde isteyerek sezaryenle dogurmus
bir dakika yaa yabancıhayattan başka doğum yapan oldumu..göz gezdiriyorum kim doğurduki başkaanneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tövbe bismillahhhhhhh
. İşte Dr um muayene etticnm alttan.3500 un ustunu ddoguramazsn dedi.bebek zaten iri.normal bekleyim desem 4000 u geçecek o kesin.of canm ya valla kafam oyleeee karışik ki...neden bi turlu karar veremym kendime cokkiziyorym.sonuçta önemli bi konu ama ben hala acaba bu mu su mu??? Ne olck bilmymkandırıldınmı bilmiyorum ama çatı darlığından doğum yapamayıp bebeği sıkışan tanıdığım var perihancım
canım senin gene yıkaması kalmış ben hala krar verip alamadım biledaha doğmaz ya bizimkiler doğmaz doğmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?