- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Anladım canım kontrol altına almışsın süper, az kaldı zaten, sonrasında daha rahat besleniriz, emzirirken iştah çok artıyor malesef. Insan dikkat edebilse çok güzel verir aldıklarınışekerden şüphelenmiyor aslında sadece dengesiz beslendiğimi düşünüyor bence o yüzden tekrar tahlil istemedi. bende protein ve sebze ağırlıklı beslendim, meyve bile yiyemedim gönül rahatlığı ile bu süreçte, 2 haftada 600 gr aldım pazartesi kontrol bakalım ne olmuş bizim bebek.
Doktorun kim canım? Hangi şehir? Inan bana çok şanslısın, sebepsiz yere sezaryen olma, normal doğum gerçekten güzel. Normal doğum ne zaman olursa o zaman olur yani bebek ne zaman hazırsa o zaman gelir. Hazır olduğu için de bir çok açıdan rahat edersin mesela süt, gaz, bağışıklık sisteminin gelişmesi gibi..Kizlar kafam cok karisik, bisi sorcam;
Bn normalde sezeryan istiyodum ama dr um herseyin cok normal oldugunu ve sezeryana gerek olmadigini, cok rahat bi dogum olacagini falan soyleyip sezeryan istegimi reddettisimdi sorum su ki normal dogum tarihi olarak bebegin gelisimini mi yoksa sat tarihini mi kabul etmeliyiz normalde 34+1 im ama bebegin gelisimi 2 hafta onde gidiyo.. Olasi dogum tarihi nedir sizce?
Off gicik dr ya korkuyorum diyorum anlamiyo.. Cok kolay cok kolay deyip durdu.. Kolaysa gel sen dogur dicektim
Canım sağolasın düşündüğün için geldim doktorlar ayarlamalar oğlana kreş buldum vs derken hiç bakamadım siteye, izne erken mi ayrılıyorsun? Ben de 2 hafta erken ayrılmış oldum Napalım sağlık olsun, niyetim 37 ye kadar çalışmaktı ama evde dinlenmek de bebek için iyi olıyormerakta kaldık canım..naptın nettin diye..şükür iyiymişsin...bende iim şükür..ofisimi toparlıyorum izne ayrılıyorum....toparla toparla bitmedi...bi ton kitap çıktı getirmişim okurum diye fısss elime almadım...oyyhhh şiştim
Sen markayı belirle alsın gelsin:))onuda kocam düşünsün artık bi koşu alır gelir zaaar
Kizlar kafam cok karisik, bisi sorcam;
Bn normalde sezeryan istiyodum ama dr um herseyin cok normal oldugunu ve sezeryana gerek olmadigini, cok rahat bi dogum olacagini falan soyleyip sezeryan istegimi reddettisimdi sorum su ki normal dogum tarihi olarak bebegin gelisimini mi yoksa sat tarihini mi kabul etmeliyiz normalde 34+1 im ama bebegin gelisimi 2 hafta onde gidiyo.. Olasi dogum tarihi nedir sizce?
Off gicik dr ya korkuyorum diyorum anlamiyo.. Cok kolay cok kolay deyip durdu.. Kolaysa gel sen dogur dicektim
Doktorun kim canım? Hangi şehir? Inan bana çok şanslısın, sebepsiz yere sezaryen olma, normal doğum gerçekten güzel. Normal doğum ne zaman olursa o zaman olur yani bebek ne zaman hazırsa o zaman gelir. Hazır olduğu için de bir çok açıdan rahat edersin mesela süt, gaz, bağışıklık sisteminin gelişmesi gibi..
Canım benimde 29 eylul görünüyor ama sezeryan olacağım için 14 eylül dedi dr şimdilikYa benim 25 eylül gösteriyor altta tahmini doğum, herkes doğurup bi ben kalırsam ağlarım valla
bnm doktorum usg ölçümleri ne kdr önde olursa olsun, bebekler sat larına uyumlu doğmayı tercih ederler diyor.. bi de usg ölçümleri dr dan dr a cihazdan cihaza fark ediyor diyorlar, ben de normal doğum istiyorum ve oğluşum 10 gün önden gidiyor ama tahmini doğum tarihini değiştirmedik..
34. hafta da nasıl doğum için gün verebilir ki dr ayrıca heran herşey olabilir bebiş dönebilir ve yine dr sezeryan der bence bunları düşünüp sıkıntı yapmak için erken.. 37. haftam bitti ve ben normal doğuma doğru gitsemde dr hala heran sezeryana dönebilir diyor örnekleri çok doğum haneye normal diye girip suyu erken boşalan bir arkadaşım sezeryan olup çıktı.Benimki hep haftasıyla uyumlu büyüklükte o yüzden bilemiyorum bebeğin haftasından büyük olması bişiyleri değiştirir mi?! Ama endişeler üzüntüler yorar bunu kendine de bebişine de yapma!!
Normal doğum istiyorum çünkü dr lara güvendiğimden çok Allah'a güveniyorum.Hepimiz için hayuırlısı neyse o olsun.
Seninle günümüz aynı canım bende Çarşamba gidicem doktorum bilgi verecekmi Merak edıyorum geçen ay gittigimde daha 2 ay var dogumu Düşünme demişti :))Allah yardımcımız olsun kızlar bende pazartesi dr a gidicem inşallah normal doğum istiyorum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Kim kız bunlar fransız kaldik
Iyi akşamlar arkadaşlar sorum biraz özel olucak ama ne yapacağımı bilmiyorum ben en son agdaya 4 aylıkken gitmiştim sonra enfeksiyon çıktı bende jilete başladım ve artık ben özel bölgemi göremediğimden temizligimi yapamıyorum yarın agdaya gideyim dedim sizler ne durumdasınız Nasıl hallediyorsunuz
Ben duzenli olarak agdaya gidiyorum canim.kisiye ozel agda kutulari acan bir yer tercih edersen enfeksiyondan koruyabilirain kendini.Iyi akşamlar arkadaşlar sorum biraz özel olucak ama ne yapacağımı bilmiyorum ben en son agdaya 4 aylıkken gitmiştim sonra enfeksiyon çıktı bende jilete başladım ve artık ben özel bölgemi göremediğimden temizligimi yapamıyorum yarın agdaya gideyim dedim sizler ne durumdasınız Nasıl hallediyorsunuz
amanın bn bi de normal doğum istiorum beklerim beklerim gelmezse görün siz işi
gözünüz aydııın.Allah saglıklı sıhatlı büyütmek nasip etsin.Darısı bizlere insallahiyi akşamlar kızlar
Mesajların hepsini okuyamadım telden çok zor.
bugün Öykü müzü sağ salim elimize aldık. çok şükür küvez ihtiyacımız olmadı. 34+5 de 12:00 de 2500 gr olarak doğdu kızım.
alanyadan antalyaya sevk edildik bir arkadaş sormuştu. medikal parkta oldu. yarın durumumuz iyi olursa çıkışımız yapılacak. öpüyorum hepinizi, dualarınız için teşekkür ederim umarım sizinde doğumumuz iyi geçer dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?