2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Anladım canım kontrol altına almışsın süper, az kaldı zaten, sonrasında daha rahat besleniriz, emzirirken iştah çok artıyor malesef. Insan dikkat edebilse çok güzel verir aldıklarını

Doktorun kim canım? Hangi şehir? Inan bana çok şanslısın, sebepsiz yere sezaryen olma, normal doğum gerçekten güzel. Normal doğum ne zaman olursa o zaman olur yani bebek ne zaman hazırsa o zaman gelir. Hazır olduğu için de bir çok açıdan rahat edersin mesela süt, gaz, bağışıklık sisteminin gelişmesi gibi..

Canım sağolasın düşündüğün için geldim doktorlar ayarlamalar oğlana kreş buldum vs derken hiç bakamadım siteye, izne erken mi ayrılıyorsun? Ben de 2 hafta erken ayrılmış oldum Napalım sağlık olsun, niyetim 37 ye kadar çalışmaktı ama evde dinlenmek de bebek için iyi olıyor

bnm doktorum usg ölçümleri ne kdr önde olursa olsun, bebekler sat larına uyumlu doğmayı tercih ederler diyor.. bi de usg ölçümleri dr dan dr a cihazdan cihaza fark ediyor diyorlar, ben de normal doğum istiyorum ve oğluşum 10 gün önden gidiyor ama tahmini doğum tarihini değiştirmedik..

Perşembe günü kontrol günüydü bebişim 3 kg 80 gr olmuş henüz doğum kanalına girmemiş hatta dr eğlendi benimle sen haftaya da doğurmassın yine kontrole gel diye :) Ellerini gördüm ultasonda parmakları ince uzun burnu da eşime benzeyecek sanırım benimkine benzemesin hep koca bir burnum var diye düşünmüşümdür.

Bu akşam bir kına gecesine gideceğim hiç canım istemiyor oysa.Uzaklaşmak istiyorum artık o insanlardan sanırım.Bebişimle beraber bişeyler değişmeli kafa yapım değişti zaten eşiminde değişmeli gezme tozma yeme içme yarın yokmuş gibi yaşama bitmeli artık.Sözler cıkıyor ağzından gözleri başka diyor sanki inanasım gelmiyor artık. Arkadaş çevresini derhal değiştirmem lazım.Çocuklu arkadaşlarla görüşelim bir süre belki iyi gelir.Kafamda dönüyor bişiyler gene..Allah kadınlara bu kadar aklı boşa vermemiştir değil mi?!! :)

Ankara tipta Batuhan hocaya gidiyorum canim.. Bi baska problemim de su ki 40 haftada dogarsa kurban bayramina denk geliyo ve ben istanbuldan buraya geldim Batuhan hoca yaptircak diye.. Bayram tatiline denk gelirse asistanlarin eline kalicam diye tirsiyorum

Normalde ist da yapicaktim dogumu ama isinde iyi olan, guvendigimiz dr diye annemin yanina geldim.. Bi de hoca girmezse kv ve kocam beni oldurebilir

34. hafta da nasıl doğum için gün verebilir ki dr ayrıca heran herşey olabilir bebiş dönebilir ve yine dr sezeryan der bence bunları düşünüp sıkıntı yapmak için erken.. 37. haftam bitti ve ben normal doğuma doğru gitsemde dr hala heran sezeryana dönebilir diyor örnekleri çok doğum haneye normal diye girip suyu erken boşalan bir arkadaşım sezeryan olup çıktı.Benimki hep haftasıyla uyumlu büyüklükte o yüzden bilemiyorum bebeğin haftasından büyük olması bişiyleri değiştirir mi?! Ama endişeler üzüntüler yorar bunu kendine de bebişine de yapma!!

Normal doğum istiyorum çünkü dr lara güvendiğimden çok Allah'a güveniyorum.Hepimiz için hayuırlısı neyse o olsun.

Soylediginiz seyler herkes icin olabilir tabii ki. Normal doguma baslayip bebek dogru pozisyonda gelmeyince sezeryana alinani da gordum bn. Hepsinden haberdarim. Ama benim derdim bayramda herkes izinli oldugu icin bi curcunanin icine dusmek. Tabii ki dr dan cok Allah'a guveniyoruz ama psikolojik olarak guvendigimiz dr un yanimizda olmasi hic mi onemli degil? Bn hic istemedigim halde sirf Batuhan hocaya (kendisi son donemde aile kadin dogumcumuz oldu sayilir) guvendigim icin pilimi pirtimi toplayip buraya geldim kocamdan ayri.. O zaman hastaneye de gitmeyelim evde doguralim degil mi?

Allah yardımcımız olsun kızlar bende pazartesi dr a gidicem inşallah normal doğum istiyorum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Seninle günümüz aynı canım bende Çarşamba gidicem doktorum bilgi verecekmi Merak edıyorum geçen ay gittigimde daha 2 ay var dogumu Düşünme demişti :))

Iyi akşamlar arkadaşlar sorum biraz özel olucak ama ne yapacağımı bilmiyorum ben en son agdaya 4 aylıkken gitmiştim sonra enfeksiyon çıktı bende jilete başladım ve artık ben özel bölgemi göremediğimden temizligimi yapamıyorum yarın agdaya gideyim dedim sizler ne durumdasınız Nasıl hallediyorsunuz

Daha bugün kuaförde ağda yaptırdım.
Ben düzenli olarak gidiyorum kuaföre. Temiz bir yerse git bence.

Ben duzenli olarak agdaya gidiyorum canim.kisiye ozel agda kutulari acan bir yer tercih edersen enfeksiyondan koruyabilirain kendini.

amanın bn bi de normal doğum istiorum beklerim beklerim gelmezse görün siz işi

Al benden de o kadar canım 2 hafta önde giderken gününü geçirmez heralde ya. Bugün hamilelik programından bildirim geldi gebeliklerin %88i gününden önce doğum yapar diye :) umarım dedim içimden :)

iyi akşamlar kızlar
Mesajların hepsini okuyamadım telden çok zor.
bugün Öykü müzü sağ salim elimize aldık. çok şükür küvez ihtiyacımız olmadı. 34+5 de 12:00 de 2500 gr olarak doğdu kızım.
alanyadan antalyaya sevk edildik bir arkadaş sormuştu. medikal parkta oldu. yarın durumumuz iyi olursa çıkışımız yapılacak. öpüyorum hepinizi, dualarınız için teşekkür ederim umarım sizinde doğumumuz iyi geçer dualarım sizinle

gözünüz aydııın.Allah saglıklı sıhatlı büyütmek nasip etsin.Darısı bizlere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…