2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
. Cnm onla alakasi yok tecrübeyle sabit.benim 18 haftalık dusugm var ikili testte beta 100 kusurdu erkekti.bunda 46 bu da erkek.ilgisi yok yaniii takilma ona cnmm
tm canm teşekkür ederm =) doktor 1nisana randevu verdi ama zaman nasıl geçicek bilmiyorum bebeğimi hep rüyamda görüyorum 2dir erkek gördüm doktorda erkeğe benzetti babamda erkek görmüş çok sabrszm :)

Süper çok mutlu oldum ... Bende sol tarafımda hissediyorum evet seyirme gibi oldu durdu biraz daha oldu yine olsun diye sabirsizlikla bekliyorum :))

Tamam canim uzlasamayacagiz seninle tedaviyle oldu cok istenen bi bebekdi simdi heyecanli ve asiri merakliyim ben boyleyim anlayacagin hadi sana iyi gunlr.

canım heyecanını hepimiz anlıyoruz emin ol.. ben de meraktan oluyordum mesela. çin Rus takvimleri yüzük falı sağda mi solda mi araştırması hep baktık. ama iştah tamamen bünye meselesi. malesef kimsenin belirtisi kimseye uymuyor. ben de tedaviyle hamile kaldım ki dusugumde var inan cinsiyet sadece merak rabbim verdi ya bize bu mucizeleri. kaçıncı haftada sin şuan

Evet canim bnm dogru diyosun dedigin gibi Rabbim bu kadarini nasip etti onu ogreniriz ins saglikli olsunlar beni anladigin icin cok tesekkurler daha cok yeni ogrendim klomenle tek seferde hamike kaldim sansima Cok sukur Allah yardimcimiz olsun

Evet canim bnm dogru diyosun dedigin gibi Rabbim bu kadarini nasip etti onu ogreniriz ins saglikli olsunlar beni anladigin icin cok tesekkurler daha cok yeni ogrendim klomenle tek seferde hamike kaldim sansima Cok sukur Allah yardimcimiz olsun

ben de klomenle ilk kullanimda hamile kaldım :) 12 de doktorum kıza benziyor demişti dün de kesinleşti. kızım olacak inşallah. 11 haftalik olduğunda seninki ultrason görüntüsunu Paylaş burada. Bazı arkadaşlar genital nub a göre cinsiyet tahmini yapıyorlar. tabi ki kesin olmasa da eglenmis olursun

Yaa tesadufe bakk :) hayirli olsun prensesin cnm tamam denicem bunu :)

Tamam canim uzlasamayacagiz seninle tedaviyle oldu cok istenen bi bebekdi simdi heyecanli ve asiri merakliyim ben boyleyim anlayacagin hadi sana iyi gunlr.
Canım yanlış anlamışsın alay etme felan yok, sadece o şekilde bilinmez cinsiyet..
Allah kucagına almayı da nasip etsin anlıyorum seni benim de tedaviyle oldu..
Kaç haftalık bebeğin?

Kızlar bi kaç kişi cinsiyet değişebilir demiş te, ultrasonda pipisi görünüyorsa niye değişsin ki :)

Kızlar bi kaç kişi cinsiyet değişebilir demiş te, ultrasonda pipisi görünüyorsa niye değişsin ki :)
Canım ben de öyle dedim banada doktor erkek gibi dedi bende gördüm gibi ama başka birşey olabilir daha 12 haftalarda olan tahminler bazı arkadaşlar da yazınca Değişti diye Görülen başka birşey olabilir var olan pipi değişmez tabide :))

Canim daha cok ufak 1bucuk aylik internette okuyorum istah kesilirse soyle mide bulanirsa boyle fln iyice merak sardi benide ister istemez
Baştan okusan burayı hem kız var hem erkek ama herkes bulantdan ölüo aylardır iştahla pek alakası olmuo bulantu kusma bile genetik olabiliyor benim annemde bulantı olmamış bende de çok olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…