2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bi kaç kişi cinsiyet değişebilir demiş te, ultrasonda pipisi görünüyorsa niye değişsin ki :)
Cnm bnmki gorunuyodu video da cekmistk ondada belli ydi nolduysa degisti birden simdiki goruntude bulamiyorum o cikintiyi :) butun ruyalarim mavi uzerineydi alismistm sanki dr kiz dediginde sok oldum hala inanamiyorm rabbim hayirlisini versinde gerisi boş hepimiz sag salim kucagimiza alirz ins hatta bak bu erkek dedigi foto

Eklentiler

• 20150318_131145.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 137
kaynanam daha doğum yapmadan bebek doğunca anason içiririz dedi ama ben istemiyorum öyle seyler minicik bebek çok ağırmıs uyusturuyomus vucudu napıcam yaaa

Merhaba arkadaşlar. Özellikle akşamları yemek yedikten sonra o kadar şişiyorum ki. Üstelik çok da az yediğim halde.
Bu arada kendimi de suçlu hissediyorum. Et ve balık hala yiyemiyorum ki ben etsiz yemek yiyemeyen etobur bir insandım hamileliğimden önce. Günlük yediklerim 1 tane yumurta, bulgur pilavı, çorba, salata, ceviz, 400- 600 ml süt, ve meyve. Nasıl sizce ? Yeterli oluyor mudur?

Canım burda kız oldugu belli iyi de

Neyse annesi sen de pembişlere geçersin :)
Bi de oğlun olur ilerde İnşallah :)

şimdi hastaneyle görüştüm ikili test sonucum normal çıkmış kızlar çok şükür inşallah bebişim sağlıkla doğar böyle durumda 3lü test yapılıyor mu siz yaptırdınız mı?

burda neden erkeğe benzetmişki...kordon bariz bellide

pılavın yanına et yiyemiyorsan sebze yemeği olabilir ek olarak

canım şimdiki belli mi cinsiyetin.yazdıysan da kaçırdım sanırım.benimde bir kızım var.doktor bu bebişime erkek dedi.bende değişmesin diye dua ediyorum.
Canım benim cinsiyeti henuz belli değil.. Bir ara doktorum kız demişti ama net birşey söylemedi.. Nisanın başında gideceğim İnşaAllah o zaman öğrenirim

Canım nette 200 ml fiyatı 100 tlydi aldım bende doğuma kadar bi 2 tane yeterli olur sanırım. Bende cinsiyeti kesin olarak 2 hafta sonra orenicem Allah izin verirse :)
Ayy 100 tl fazlaymış sanki yaa

16.cı haftayı bekleyin :)
Ben 16 da net bi şekilde pipi gördüm :))
Canım ya sen ağustos annesi gözüküyorsun merak ettim neden eylül grubuna yazdın.. Ben eylül gözüküyorum ama ağustosta doğum yaparım diye o grubada yazıyorum..

ben arada bişi dokunuyo gibi hissediyorum ama sanırım bebek değil tam emin değilim :)

Canım iki gruba da bakıyodum normalde, eylülün başında doğum yaparım diye buraya yazdım :))

şimdi hastaneyle görüştüm ikili test sonucum normal çıkmış kızlar çok şükür inşallah bebişim sağlıkla doğar böyle durumda 3lü test yapılıyor mu siz yaptırdınız mı?

Benim de ikili normal çıktı ama üçlü de yaptırcam. Doktorlar hiç benim fikrimi sormuyor. İkili için gittiğimde yapmasak olmaz mı gibilerinden konuştum ama yaptırcaz dediler. Ben de aman yapın bari dedim ne diyim.

haftaya salı gidicem doktora 15+5 falan olucam ozaman yapılır hearde 15 18 arası yazıyo du bir sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…