çok tatlı bunlar yaaaaaaaa..güle güle giysin inş
16.cı haftayı bekleyin :)
Ben 16 da net bi şekilde pipi gördüm :))
Cnm bnmki gorunuyodu video da cekmistk ondada belli ydi nolduysa degisti birden simdiki goruntude bulamiyorum o cikintiyi :) butun ruyalarim mavi uzerineydi alismistm sanki dr kiz dediginde sok oldum hala inanamiyorm rabbim hayirlisini versinde gerisi boş hepimiz sag salim kucagimiza alirz ins hatta bak bu erkek dedigi fotoKızlar bi kaç kişi cinsiyet değişebilir demiş te, ultrasonda pipisi görünüyorsa niye değişsin ki :)
Canım burda kız oldugu belli iyi deCnm bnmki gorunuyodu video da cekmistk ondada belli ydi nolduysa degisti birden simdiki goruntude bulamiyorum o cikintiyi :) butun ruyalarim mavi uzerineydi alismistm sanki dr kiz dediginde sok oldum hala inanamiyorm rabbim hayirlisini versinde gerisi boş hepimiz sag salim kucagimiza alirz ins hatta bak bu erkek dedigi foto
burda neden erkeğe benzetmişki...kordon bariz bellideCnm bnmki gorunuyodu video da cekmistk ondada belli ydi nolduysa degisti birden simdiki goruntude bulamiyorum o cikintiyi :) butun ruyalarim mavi uzerineydi alismistm sanki dr kiz dediginde sok oldum hala inanamiyorm rabbim hayirlisini versinde gerisi boş hepimiz sag salim kucagimiza alirz ins hatta bak bu erkek dedigi foto
pılavın yanına et yiyemiyorsan sebze yemeği olabilir ek olarakMerhaba arkadaşlar. Özellikle akşamları yemek yedikten sonra o kadar şişiyorum ki. Üstelik çok da az yediğim halde.
Bu arada kendimi de suçlu hissediyorum. Et ve balık hala yiyemiyorum ki ben etsiz yemek yiyemeyen etobur bir insandım hamileliğimden önce. Günlük yediklerim 1 tane yumurta, bulgur pilavı, çorba, salata, ceviz, 400- 600 ml süt, ve meyve. Nasıl sizce ? Yeterli oluyor mudur?
Canım benim cinsiyeti henuz belli değil.. Bir ara doktorum kız demişti ama net birşey söylemedi.. Nisanın başında gideceğim İnşaAllah o zaman öğrenirimcanım şimdiki belli mi cinsiyetin.yazdıysan da kaçırdım sanırım.benimde bir kızım var.doktor bu bebişime erkek dedi.bende değişmesin diye dua ediyorum.
Ayy 100 tl fazlaymış sanki yaaCanım nette 200 ml fiyatı 100 tlydi aldım bende doğuma kadar bi 2 tane yeterli olur sanırım. Bende cinsiyeti kesin olarak 2 hafta sonra orenicem Allah izin verirse :)
Canım ya sen ağustos annesi gözüküyorsun merak ettim neden eylül grubuna yazdın..16.cı haftayı bekleyin :)
Ben 16 da net bi şekilde pipi gördüm :))
Belli yani ben niye anlamadmki :)) neyse bu isleri brakim en iyisi sagol cnm cvbn icin oyle tabi pembislere gecicez artik hayirlisi olsunda..Canım burda kız oldugu belli iyi de
Neyse annesi sen de pembişlere geçersin :)
Bi de oğlun olur ilerde İnşallah :)
çok tatlı bunlar yaaaaaaaa..güle güle giysin inş
Bende oyle dedim cnm kiz gibi geldi yok dedi erkek o oyle dynce zaten heralde frkli bisey grdu dedim :))burda neden erkeğe benzetmişki...kordon bariz bellide
ben hissediyorum 4 5 gündür ki bugün doktorun dediğiyle bire bir aynı şey hissettiğim. doktorum 14 15 ten sonra sanki içinde bir şey kayiyormus gibi hissetmeye başlarsin dedi bugün. ki ben de tam olarak öyle hissediyorum sanki karınca yürüyor gibi :) 18 den fln sonra da tekmeleri anlasilirmis
Canım benim cinsiyeti henuz belli değil.. Bir ara doktorum kız demişti ama net birşey söylemedi.. Nisanın başında gideceğim İnşaAllah o zaman öğrenirim
Ayy 100 tl fazlaymış sanki yaa
Canım ya sen ağustos annesi gözüküyorsun merak ettim neden eylül grubuna yazdın..Ben eylül gözüküyorum ama ağustosta doğum yaparım diye o grubada yazıyorum..
şimdi hastaneyle görüştüm ikili test sonucum normal çıkmış kızlar çok şükür inşallah bebişim sağlıkla doğar böyle durumda 3lü test yapılıyor mu siz yaptırdınız mı?
hayırlısı olsun..ilk bebeğinmiBende oyle dedim cnm kiz gibi geldi yok dedi erkek o oyle dynce zaten heralde frkli bisey grdu dedim :))
Eylüle kadar bekler diyorsan iyimiş.Canım iki gruba da bakıyodum normalde, eylülün başında doğum yaparım diye buraya yazdım :))
haftaya salı gidicem doktora 15+5 falan olucam ozaman yapılır hearde 15 18 arası yazıyo du bir sitedeBenim de ikili normal çıktı ama üçlü de yaptırcam. Doktorlar hiç benim fikrimi sormuyor. İkili için gittiğimde yapmasak olmaz mı gibilerinden konuştum ama yaptırcaz dediler. Ben de aman yapın bari dedim ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?