2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar günaydın.. progestana devam eden var mı hala aranızda. Ben fitil olarak kullanıyorum az bi lekelenmem olmuştu. Ama bitmek üzere bi kutu zor oluyor kullanmak bırakmak istiyorum ama :/ sizlerin durumu nedir..

ben kullanıyorum cnm. günde 2 ydi 1 yaptı dr

Canım benim cinsiyeti henuz belli değil.. Bir ara doktorum kız demişti ama net birşey söylemedi.. Nisanın başında gideceğim İnşaAllah o zaman öğrenirim

Ayy 100 tl fazlaymış sanki yaa
Malesef hep böyle canım bu kremler jeller. Gene bu indirimdeki hali :)

Kızlar bi saat önce acayip bir başdönmesi başladı.bi saat kalkamadım.şimdi biraz düzeldim.bi anda böyle bisey oldu mu sizede hiç.

Canım yanlış anlamışsın alay etme felan yok, sadece o şekilde bilinmez cinsiyet..
Allah kucagına almayı da nasip etsin anlıyorum seni benim de tedaviyle oldu..
Kaç haftalık bebeğin?
Amin canim hepimizin.. uslub denen bisey var ve tavri anlayabiliyosun.. illaki o sekilde bilinmez ama merak iste vakit gecirmek maksat eglenceli oluyo oylemi boylemi fln diye 6 haftalik cnm

Kızlar dün randevum vardı cok sukur bebegım iyi ense kalınlıgı burun kemıgı ölcümü normal cıktı.kan testı sonucunuda salı gunu alıcam.dün ayrıntılı ultrasona girdim radyolojı doktoru benı muayne ettı cınsıyetı gorebılyomusunuz dedim o da görsemde soylemem dedi sonra bıraz ınceledıkten sonra erkek olabılır dedi haftaya kendi doktoruma test sonucumuzu götürdügmÜzde sorucam sizce görmüşmüdür ayrıntılı ultrason oldugu ocın görme olasılıgı yuksek gıbı gelıyor ama hayırlısı beklerız bıraz daha cinsiyetimiz kesin olana kadar

Amin canim hepimizin.. uslub denen bisey var ve tavri anlayabiliyosun.. illaki o sekilde bilinmez ama merak iste vakit gecirmek maksat eglenceli oluyo oylemi boylemi fln diye 6 haftalik cnm
Biraz gerginsin sanırım hamilelik nedeniyle :)
Bulantıların çok mu?
Benim 12.ci haftadan sonra başladı şimdi azaldı ama ara sıra oluyor..
Gebelik takvimi yapsana kendine

Canım resmi var mı koysana?
Allah gönlüne göre versin kendi doktorun bilebilir belki sonuca göre..
Ayrıca onlar neden söylemiyor anlamadım

Arkadaşım ben senin üslubunu daha sert bulmama rağmen elimden geldiğince sakin cevap verdim sana. Ve uzatmamak adına güzellikle iyi günler diledim. Ki derdim senle alay etmek olsaydı inan çok daha farklı bi cevap yazardım iştahla cinsiyet tahmini mi olur nerde yaşıyosun diye.... Birincisi benim üslubumdan önce kendine de bakmalısın, ikincisi de lütfen artık beni töhmet altında bırakma. 30 yaşındayım cahil cühela biri değilim. Umarım anlatabilmişimdir. Tekrar iyi günler

Canım resmi var mı koysana?
Allah gönlüne göre versin kendi doktorun bilebilir belki sonuca göre..
Ayrıca onlar neden söylemiyor anlamadım
Ben de anlamıyorum niye söylemezler hayırlısı artık canım haftaya beklıcem kendı doktorumu kesın denılene kadar kız yada erkek beklıcem cunku forımda cok degısen var cinsiyeti bu haftalarda zaten ilk bebegım hıc farketmeZ aksam yukleyebılırım canım anca resmı suan resım yanımda yok

Biraz gerginsin sanırım hamilelik nedeniyle :)
Bulantıların çok mu?
Benim 12.ci haftadan sonra başladı şimdi azaldı ama ara sıra oluyor..
Gebelik takvimi yapsana kendine
Yok tatlim gerginlik yokda iste neysee:) Allaha sukur hic mide bulantim yok belki daha erken olduhu icindir sadece istahim kesildi okdr bu arada gebelik takvimi nasil yapcam canim

Canım bende doktorum benden idrar kültürü istedi ve yaptırdım. Benim bildiğim kadarıyla eğer idrarda bir sorun yani aşırı bol bakteri bulunuyorsa bunun tedavisi için antibiyotik kullanman gerek ve sen hamile olduğun için hangi antibiyotik ilaçlarına karşı duyarlılık testide içinde bu idrar kültürü testinde çünkü doktorum açıkladı. Bende sorun olmadığı için antibiyotik hassasiyet testide yapılmadı. Diye biliyorum ben sakın yanlış anlama en iyisini doktorun bilir tabi. Hatta ben kızımdada yaşadım bu sorunu BOL BAKTERI çıkmıştı 12.haftamda 3ay antibiyotik almıştım.

Seni zan altinda birakmak gibi bir niyetim yok istersen nerde yasiyorsun diyede sorabilirsin cok dert degil yani evet sen cahil degilsin belki ama ben cahilim daha 21 yasindayim ilk bebegim yanimda soracagim bi buyugumde yok ve yanlizim buralarda vakit gecirerek hem bilgi aliyorum hem eglenceli oluyo ama kiriliyo insan sert bi yorum gelince hakli olarak cok abarttin cidden yok bununla tahmin etmeyi dusunmuyosun demi nerde yasiyosun fln herkez senin kdr bilgili olamiyo bnmde sanane demem mi gerekiyo o vakit neyse Allah selamet versin sanada iyi gunler

haftaya salı gidicem doktora 15+5 falan olucam ozaman yapılır hearde 15 18 arası yazıyo du bir sitede

Normalde benim 14+ 6 bugün. Son adet tarihime göre. Ama bebek hep önden gittiği için döllenmenin daha erken olduğunu söyledi özelde gittiğim doktor. Ona göre bugün 16+2. Devletteki doktorum 16. haftada gel demişti. Bugün gidicem bakalım o ne tepki verecek şu erken döllenme işine. Ben de havaya girdim zaten 17. haftadayım diye ama bakalım artık hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…