Araba kullanıyor musunuz kızlar?
Eşim beni bi yere göndermiyor :))
Kendi kullanırken yanında götürüyor ama
Hanimlar haftasi benimle ayni olup cinsiyet ogrenen varmi yarin doktora gidicem ins cinsiyeti soyler yarin 14haftayi bitiricz
Kullaman değil ama kaza anında bebek için risk oluyor. koltuğu biraz geriye alıp karnına yeterli alan bırakabiliyorsan ve emniyet kemerini uygun şekilde takıyorsan çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Yoksa kullanmaya engel bir etkisi yok hamileliğin.bende arabayla gidip geliyorum işe..eşimle saatlerimizde uymuyorki o beni bıraksın..muhtemelen ben hep kendim kullanacam doğuma kadar..tehlikelimiymiş yani
Canım malesef bitmiyor... kusmasam bile her saniye kusma hissi mide bulantısı. Dün tam 3 kez çıkardım. Allah yardım etsin hepimize.. 12. Haftadan sonra biter diye düşündük ama öyle deil... resmen boğazlarım ağrıyor öğürmekten... :/yaw arkadaş geçmedi geçmedi bu bulantılar.. su içemiyorum hiç.. baş biraz hafifledi çok şükür.. ama bulantılar hani bitiyordu yaa ben bittim vallaa.....
Hanimlar haftasi benimle ayni olup cinsiyet ogrenen varmi yarin doktora gidicem ins cinsiyeti soyler yarin 14haftayi bitiricz
Ben size birşey sormak istiyorumperine masajı denen şeyi duyan, bilen var mı? Ben hamileliğini öğrendiğimden beri özel bölgeme zeytinyağı sürüyorum bana zeytinyağının o bölgenin esnekliğini artırdığını ve doğum esnasında kolaylık sağladığını söyledi annemler. Ayrıca mantar olmamızı da engellermiş. Doktorum da bi sakıncası yok sürebilirsin dedi. Ama dün bi arkadaşım perine masajı denen şey o, zeytinyağı sürmek tek fayda etmez dedi sizlerden zeytinyağı süreniniz var mı?
bende 14.haftadayım ama ilaç almadığım gün mahvoluyorum vucudum ilaçla doldu bide devlet ödemiyor birsürü para veriyorum çok sıkıldım geçsin artık yayaw arkadaş geçmedi geçmedi bu bulantılar.. su içemiyorum hiç.. baş biraz hafifledi çok şükür.. ama bulantılar hani bitiyordu yaa ben bittim vallaa.....
Çok teşekkürederim canm cevap verdiğin için. Evet benimde doktorum folik asiti kestirdi 3 gun once. İkili tarama testini yaptırdın mı peki sen ben 27 sinde yaptırcam doktorum cinsiyetini öğrenirsin büyük ihtimalle ikili testte dedi öğrenebilirmiyim acaba çok merak ediyorum :))) senin bulantnda azalmıştır inşallah allah yardımcımız olsun ben çok zorlanıyorum artık şimdide boğazlarım kötü grip oldum(
Allah korusun canım..Ben kullanıyordum ama bebeğim 1 buçuk aylıkken kaza yaptım.2 ay önce.Çok şükür
bbebeğime bisey olmadı ama o günden beri kullanmıyorum.Tedirgin oldum ya yine olursa diye.Doğumdan sonra tekrar başlarım inşallah.
aaaa ben bunu bilmiyordum cnm :/ süt peynir vs 1-2 saat yenmemesi gerektiğini
Bende onu icince hemen kahvaltı edemiyorum iccerigindede yaziyordu yanlis hatrlamiyorsam demirin emilimini engelliyormus süt ürünleri
Merak etmeyin kızlar; ben oğluma hamileyken tüp bebek olduğu için ilk zamanlar korkudan araba kullanmamış okula eşim bırakırdı; sonraları da zaten bem araba kullanmak istemedim karnım direksiyona sıkışmasın diye; hergün 25 kilometre yolu ki İstanbul'da 1,buçuk saat Sürüyor, Otobüsle gidip geldim doğuma 2,5 hafta kalana kadar çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım; zaten dönüşten sağolsun yer veriyorlardı hep; herşeyiniz Allah'a emanet siz rahat olun hiçbir sorun olmaz inşRabbim meleklerimizi yavrularımızı korusunAynı problem bende de var okula arabamla gidip geliyorum. Şuan hiçbir rahatsızlığım yok tabi ama göbüş kocaman olunca nasıl olacak bilmiyorum. 25 dakika sürüyor evimden üstelikama yapacak bir şey de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?