2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Araba kullanıyor musunuz kızlar?
Eşim beni bi yere göndermiyor :))
Kendi kullanırken yanında götürüyor ama

Ben kullanıyordum ama bebeğim 1 buçuk aylıkken kaza yaptım.2 ay önce.Çok şükür
bbebeğime bisey olmadı ama o günden beri kullanmıyorum.Tedirgin oldum ya yine olursa diye.Doğumdan sonra tekrar başlarım inşallah.

Selam güzel anneler bende cinsiyetini öğrendim bugün 12.haftada erkek gibi demişti doktorum 16.hafta da kesinlikle kız dedi Rabbim bu güzelliği herkese yasatsın inşallah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin yavrularımızı

yaw arkadaş geçmedi geçmedi bu bulantılar.. su içemiyorum hiç.. baş biraz hafifledi çok şükür.. ama bulantılar hani bitiyordu yaa ben bittim vallaa.....

bnde bu hafta gıdıcektım dokt0ra hm muayne hm cınsıyet ıcın acaba bıraz daha beklesemmı :/

bende arabayla gidip geliyorum işe..eşimle saatlerimizde uymuyorki o beni bıraksın..muhtemelen ben hep kendim kullanacam doğuma kadar..tehlikelimiymiş yani
Kullaman değil ama kaza anında bebek için risk oluyor. koltuğu biraz geriye alıp karnına yeterli alan bırakabiliyorsan ve emniyet kemerini uygun şekilde takıyorsan çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Yoksa kullanmaya engel bir etkisi yok hamileliğin.

yaw arkadaş geçmedi geçmedi bu bulantılar.. su içemiyorum hiç.. baş biraz hafifledi çok şükür.. ama bulantılar hani bitiyordu yaa ben bittim vallaa.....
Canım malesef bitmiyor... kusmasam bile her saniye kusma hissi mide bulantısı. Dün tam 3 kez çıkardım. Allah yardım etsin hepimize.. 12. Haftadan sonra biter diye düşündük ama öyle deil... resmen boğazlarım ağrıyor öğürmekten... :/

Bende duydum bir jinekoloji sitesindeydi doğumda perine kesisine sıcak bakmayan doktorlar yırtılma olmasın diye öneriyormuş. Yağ olarak zeytinyağı iyi bir seçim çünkü ph olarak vajinal ph değerine yakın ama yağın tek başına bir işlevi yok sadece masaj sırasında kayganlık sağlaması için kullanılıyor.

Ve aslında dünya üzerinde en çok perine kesisi yapılan ülkeyiz. Gerekli gereksiz her kadına neşter atılıyor, özellikle de devlet hastanelerinde. Sebep olarak kontrolsüz yırtığın daha kötü olabilme riski gösteriliyor ama benim arkadaşım amerikada doğum yaptım ne yırtık ne kesi ne dikiş olmadı dedi. Kimi insanın vücudu elverişli oluyormuş. Ama bizim hastanelerde bu iş biraz kasaplığa döndü, ebeler bakmıyor bile uygunmu değil mi diye. oysa bu kesi belli zorluklar yaşanırsa yapılması gereken bir durummuş. Bu konu önemli bence araştırılmalı ve doğum yapılacak hastanede doğum ekibi ve doktorun bu konuda fikirleri öğrenilip uzlaşılmalı. Bu konuda bilgi sahibi olduğumuzu gördüklerinde zorunlu kalmadan o kadar rahat kesiye başvuramayacaklardır.

Herkese merhaba kızlar, kızımı yıkadım yedirdim uyuttum çok yoruldum belim çok ağrıdı kızımı yıkarken hem hamile olup hem hiç durmadan hoplayan Zıplayan bir çocuk ile uğraşmak ev işi iş güç yemek derken valla çok yorumluyorum. Bugün 5te kontrole gidicez 12.haftada %80 erkek denildi bebişime şuan 14. Haftadayız bakalım bugün net olarak Cinsiyeti belli olacakmış? Çok Merak ediyorum malum bir kızım var bir de oğlum olsun başka bişey istemem inşaallah 12.haftafa pipiyi görmüştü doktorum hatta bende çok net gördüm umarım değişmez pipi

bende 14.haftadayım ama ilaç almadığım gün mahvoluyorum vucudum ilaçla doldu bide devlet ödemiyor birsürü para veriyorum çok sıkıldım geçsin artık ya

selam kızlar.yine ne çok ilerlemiş topik.cinsiyeti öğrenenler olmuş hayırlı olsun:)

ben yaptırdım canım 2li testi 11+3 günlüktü şu an 13 haftalığım.
Normal çıktı değerlerim.
Bulantılarım azalmadı malesef, ne zaman normalde döneceğim merak ediyorum:)
Ben gittiğimde çok küçük olduğu için cinsiyetini göremedi doktor.
2 hafta sonra kontrolüm var o zaman görürüm herhalde:))

Allah korusun canım..
Doğumdan sonra kullan stres yapıp onu da üzersin..

hanımlar merhaba,bugün ikili tarama için gittim doktora ense kalınlığı normal çıktı diğer sonuçları pazartesi alıcakmışım inşallahbebişim erkek olacakmış inşallah sağlıklı olsun da

ya benim son adet tarihimle doğum vaktim uyuşmuyor yeni bi adet tarihi belirledik o yüzden şu imza alanından değiştirebiliyo muyum bilen var mı?

Bende onu icince hemen kahvaltı edemiyorum iccerigindede yaziyordu yanlis hatrlamiyorsam demirin emilimini engelliyormus süt ürünleri

ben de tv.de bir dr.dan duduğum kadarıyla, hepsi zaten 2 3 saat ara da olsa midede birleşiyor, hangisi kazanırsa demişti :)

Aynı problem bende de var okula arabamla gidip geliyorum. Şuan hiçbir rahatsızlığım yok tabi ama göbüş kocaman olunca nasıl olacak bilmiyorum. 25 dakika sürüyor evimden üstelik ama yapacak bir şey de yok
Merak etmeyin kızlar; ben oğluma hamileyken tüp bebek olduğu için ilk zamanlar korkudan araba kullanmamış okula eşim bırakırdı; sonraları da zaten bem araba kullanmak istemedim karnım direksiyona sıkışmasın diye; hergün 25 kilometre yolu ki İstanbul'da 1,buçuk saat Sürüyor, Otobüsle gidip geldim doğuma 2,5 hafta kalana kadar çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım; zaten dönüşten sağolsun yer veriyorlardı hep; herşeyiniz Allah'a emanet siz rahat olun hiçbir sorun olmaz inşRabbim meleklerimizi yavrularımızı korusun

Merhaba herkese bugun benim sağ tarafımda ağrı hiç eksik olmadı neden acaba fikri olan ? Yeniden enfeksiyon olmasından pek bi korkuyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…