Bende kullaniyorum canim ii bu ama elevit berbat bişekızlar dr um bunu verdi bana kullanan var mı? diğer demir hapı çoookkkk mide bulantısı yapıyordu, çoookk şükür bu yapmıyor
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün indirmiştim telefonuma. Gerçekten zevkli oluyor okumak.
Muadilini dene canım belki onda olmaz...benimde çok var mide yanmamhangisinden olduğunu bilememiştim . bende gyno kullanıyorum .napsamki
ozaman bende biraz göbeğe geçiyim kollarım kötü olmaya başladı sagol bilgilendirdigin için..göbeğin yanlarına sağa-sola doğru iki parmak ölçüp diğer tarafa yapıyoruz..göbek daha etkili denilince nadir koldan yapıyorum.bebeğe gelme ihtimali yok..derimiz bilmem kaç katmış..şimdi göbek yok rahat yapıyoruz...yarın iyice gerilince kola devam ederim diyorum bende.
onlar için herşeye değer zaten ama artık eşim bile yapmak istememeye başladı çok kötü kolun diye göbek bi sureliğine rahatlatır inş bizi.. kızınızda dogum yapana kadar mı kullandınız yoksa yakın zamanda bıraktınız mı iğneyi?Merhaba canım bende kan pıhtılasması olan guruptanım bır kızım var tecrubeli 9ay kullanmışlığım var bu iğneyi şimdi gene kullanıyorum tabi bende ilkinde bebeği etkiler korkusuyla hemen kola gecmiştim ama hata etmışim gobek buyuyup sertlesene kadar bence gobekten yap kolda bı sure sonra yer kalmıyo alan dar morarma beze olusumu oluyo daha cok canı yanıyo ınsanın son zamanlar ee göbeğede gerı donemıyosun buyumuş oluyo bacaktan hıc yapamadım cok canımı yaktı benım bı sure daha gobek deliğinin sağ ve soluna dort parmak ölcerek yapabilirsın ıkı parmagınla etını sık o sıkıp katladıgın kısma yap inş bıtıcek bu surec evlatlarımız için hersey
kaynanam daha doğum yapmadan bebek doğunca anason içiririz dedi ama ben istemiyorum öyle seyler minicik bebek çok ağırmıs uyusturuyomus vucudu napıcam yaaa
Ben sabahlari iciyorummerhaba kızlar,
Hamileliğimin ilk üç ayı çok zor geçti. sürekli mide bulantısı kusmalar vs. tam herşey yoluna girdi derken yine mide bulantısı yaşıyorum. vakitli vakitsiz çıkartıyorum. böbrek taşım olduğu için günde en az 2.5-3 litre su içmem gerekiyor ama sudan tiksindim. bulantımı artırdığını sanıyorum. bu arada yatmadan önce gyno ferro sarol ve imom içiyorum. ikisinden de tiksiniyorum. benzer durumda olan var mı acaba.
faydalı mı diye sormak aklıma gelmemişti açıkcasısadece zararı olur mu demiştim. Üstten derken yani aslında perine bölgesine de sürüyorum ben de. Mantar vs bi sıkıntım olmadı hamileliğimde ki normalde mantar problemim oluyordu. Ben hamilelik öncesi mantar için kullanmıştım onun için faydasını görmüştüm gerçi. Ama tabi tıbbi bi döküman falan yok sanırım bildiğim. İnternette perine masajının doğum için iyi olduğu yazıyor ama.
Corasprınde içiyorum onu 37.haftada bıraktık kızım donmemişti sezeryan oldum doguma 3gün kala bıraktık normal bekleseydı nası hesaplayıp bıraktırcaktı bılmıyorum ama bende cok korkuyodum sorun olur dıye doktor rahatlattı ozaman korkma dıye bi sıkıntı yasamadım ole kanamam falan olmadı şükür karnından devam et kesınlıkle rahatlarsınonlar için herşeye değer zaten ama artık eşim bile yapmak istememeye başladı çok kötü kolun diye göbek bi sureliğine rahatlatır inş bizi.. kızınızda dogum yapana kadar mı kullandınız yoksa yakın zamanda bıraktınız mı iğneyi?
mustela veya liarec arasındayım , haftaya randevum var o zaman doktor beni de yönlendirir sanırım canım1. Ben kremi internetten lierac aldım 200 ml 2 kutu daha uygun oldu bu şekilde. Hatta yanında tester ve yüz temizleme jeli göndermişler o da beni ayrı mutlu etti.
2. Ayrıntılı muayene 20. haftada yapılacak benim randevu almamı söyledi doktorum.
Canım hamileyken taşınmak ne demek olduğunu çok iyi bilirim..slm kızlar. iki gündür çok yoğunum giremedim baya ilerlemiş topik. akşama kadar işte yoruluyorum. işten çıkıp eve gidince gece yarılarına kadar evi topluyorum taşınma telaşı. o kadar yorgun düştüm ki bu aralar. bi yerde bayılıp kalcam diye korkuyorum artık .
Doğru diyosun canım, su bulantıyı arttırıyor. Ama zorlansan da içmelisin. Geçmiş olsunmerhaba kızlar,
Hamileliğimin ilk üç ayı çok zor geçti. sürekli mide bulantısı kusmalar vs. tam herşey yoluna girdi derken yine mide bulantısı yaşıyorum. vakitli vakitsiz çıkartıyorum. böbrek taşım olduğu için günde en az 2.5-3 litre su içmem gerekiyor ama sudan tiksindim. bulantımı artırdığını sanıyorum. bu arada yatmadan önce gyno ferro sarol ve imom içiyorum. ikisinden de tiksiniyorum. benzer durumda olan var mı acaba.
kızlar dr um bunu verdi bana kullanan var mı? diğer demir hapı çoookkkk mide bulantısı yapıyordu, çoookk şükür bu yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?