2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ben icemiyorum eleviti dr.icme ozaman bol bol sebze ye dedi[/QUOTE]]
bende de decavit var içmiyorum..

merhaba kızlar,

Hamileliğimin ilk üç ayı çok zor geçti. sürekli mide bulantısı kusmalar vs. tam herşey yoluna girdi derken yine mide bulantısı yaşıyorum. vakitli vakitsiz çıkartıyorum. böbrek taşım olduğu için günde en az 2.5-3 litre su içmem gerekiyor ama sudan tiksindim. bulantımı artırdığını sanıyorum. bu arada yatmadan önce gyno ferro sarol ve imom içiyorum. ikisinden de tiksiniyorum. benzer durumda olan var mı acaba.

ozaman bende biraz göbeğe geçiyim kollarım kötü olmaya başladı sagol bilgilendirdigin için..

onlar için herşeye değer zaten ama artık eşim bile yapmak istememeye başladı çok kötü kolun diye göbek bi sureliğine rahatlatır inş bizi.. kızınızda dogum yapana kadar mı kullandınız yoksa yakın zamanda bıraktınız mı iğneyi?

kaynanam daha doğum yapmadan bebek doğunca anason içiririz dedi ama ben istemiyorum öyle seyler minicik bebek çok ağırmıs uyusturuyomus vucudu napıcam yaaa

doktoru tembihleyeceksin doğumda odana gelip kaynananı ve eşini uyaracak.. annesütünden başka bişey yok diye.. su bile yok ne anasonu ya..

Ben sabahlari iciyorum

slm kızlar. iki gündür çok yoğunum giremedim baya ilerlemiş topik. akşama kadar işte yoruluyorum. işten çıkıp eve gidince gece yarılarına kadar evi topluyorum taşınma telaşı. o kadar yorgun düştüm ki bu aralar. bi yerde bayılıp kalcam diye korkuyorum artık .

perine masajı belli bir haftadan sonra başlanılıyordu diye hatırlıyorum o sırada kullanılabilir ama bence ph ı vs etkileyebilir ben kendi adıma hiçbi ürün kullanma taraflısı değilim gerekli olmadıkça..

Corasprınde içiyorum onu 37.haftada bıraktık kızım donmemişti sezeryan oldum doguma 3gün kala bıraktık normal bekleseydı nası hesaplayıp bıraktırcaktı bılmıyorum ama bende cok korkuyodum sorun olur dıye doktor rahatlattı ozaman korkma dıye bi sıkıntı yasamadım ole kanamam falan olmadı şükür karnından devam et kesınlıkle rahatlarsın

hmm bende
mustela veya liarec arasındayım , haftaya randevum var o zaman doktor beni de yönlendirir sanırım canım

bugun doktora gittin hanımlar bebeğimi görürüm diye merakla bekledım 2 haftayı ama doktor ultrason kontrolu yapmadıı ıkılı tarama testıme baktı artık 1 aya cıktı kontrollerım ve cınsıyetı ogrenırız hayalleride sımdılık suya dustu.cok sukur 2lı tarama testımız gayet normal cıktı

Canım hamileyken taşınmak ne demek olduğunu çok iyi bilirim.. Yavaş yavaş yapmaya çalış canım.. Yardıma gelen kimse yokmu?

Kızlar selam.. uzun zmndr foruma giremedim.. annemler bizdeydi :) onlarla vakit geçirelim diye forumdan uzak kaldım.. bugün 2li test sonuçlarımı aldım bütün riskler cut off değerinin altında çıkmış.. sonuçları henüz doktora gösteremedim ama burdan baktığım kadarıyla sıkıntı görünmüyor, yaşasın :) buarada hala cinsiyet öğrenemedik, en son 2 li test için gittiğimizde bebiş yüzüstü yatıyodu doktor bşe göremedi ve söyleyemedi.. belki bugün sonuç gösterirken bi da bakarıs da öğreniris :)
sevgiler..

Merhaba kizlar. Doktordan geldim simdi. 3lu tarama icin gitmistim. Kendi doktorum izindeydi bayan doktor gelmis yerine esimi iceri almadi bende tartistim. Oglumuda dogru duzgun gostermedi fotosunu bile almayi unutmusum cok sinir oldum. Artik 30martta sonuclar icin gidecegim. Bayan bayanin halinden anlamasi gerekirken erkek doktorlar bence daha iyi ilgileride anlayislarida. ama cok sukur bi sıkıntımız yokmuş.. Darisi sizlere olsun insallahhhh

Doğru diyosun canım, su bulantıyı arttırıyor. Ama zorlansan da içmelisin. Geçmiş olsun

kızlar dr um bunu verdi bana kullanan var mı? diğer demir hapı çoookkkk mide bulantısı yapıyordu, çoookk şükür bu yapmıyor

Ben hamile kalmadan önce bir kutu içtim. Felaket mide bulantısı yaptı ama sonradan çözdüm çok açken içersen böyle oluyor. Ben de yemekten 1.5- 2 saat sonra içip tekrar 2 saat sonra da yemek yiyordum bulantı sorunu ortadan kalkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…