Cinsiyet belli değil bende ama aynı olursa bişey almayı düşünmüyorum açıkçası.Kızlar benım gibi 2. Oglunu bekleyenler nasıl alışveriş yapmayı dusunuyorsunuz birçok eşyası var aslında yeni almayı düşündügünüz şeyler neler
benim ilk çocukta 2 li,3 lü test yapıldı.4 lü yapılmadı.ayrıntılı ult. yapıldı.kızlar günaydın herkese 2 li test sonucum iyi çıktı acaba 4 lü yaptırmasam mı ?
sağol canımmerhaba bizim 2li sonuç çıktı..çok şükür..
3lü testte güzel çıkarsa 4lü teste gerek yok dedi doktr..kızımda da oyle yaptık..
merhaba arkadaşlar, herşey yolunda inş. benim minnak kızım olacak. iki sorum olacak sizlere aklıma takıldı
1. krem almayı düşünüyorum mustela mı lierac mı
2. ayrıntılı muayane , organ taramasını kaçıncı hafta yaptırmamız gerek.
merhaba arkadaşlar, herşey yolunda inş. benim minnak kızım olacak. iki sorum olacak sizlere aklıma takıldı
17-23 diye biliyorum.ama benim doktorum 18.5 haftadan önce pek bakmak istemiyor.merhaba arkadaşlar, herşey yolunda inş. benim minnak kızım olacak. iki sorum olacak sizlere aklıma takıldı
benim ilk çocukta 2 li,3 lü test yapıldı.4 lü yapılmadı.ayrıntılı ult. yapıldı.
Şuankinde, doktor 2 li yaptı ve direk ayrıntılıya randevu al dedi.
Aynı doktora gidiyorum.Doktor ne derse onu yapıyorum.
Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
doktor decavit ve imom (demir,balık yağ vs.) verdi bana.
önceki hamilelikte 4.aydan itibaren elevit vermişti.
elevit kullanan var mı?decavitle ikisi kullanılmıyor sanırım.
ayrıntılıyla 4 lü farklı oluyor.Ayrıntılıyı perinatolog ya da radyoloji uzmanı yapıyor.17-23 diye biliyorum.ama benim doktorum 18.5 haftadan önce pek bakmak istemiyor.
en güzel zamanlar bence 20-21.haftalar
ayrıntılı dediğin 4 lü mü oluyo?bana da decevit verdi bi de g ile başlayan pembe vitamin verdi canım yok kullanılmıo ikisi de benzer ilaçlar diye biliyorum
Ben size birşey sormak istiyorumperine masajı denen şeyi duyan, bilen var mı? Ben hamileliğini öğrendiğimden beri özel bölgeme zeytinyağı sürüyorum bana zeytinyağının o bölgenin esnekliğini artırdığını ve doğum esnasında kolaylık sağladığını söyledi annemler. Ayrıca mantar olmamızı da engellermiş. Doktorum da bi sakıncası yok sürebilirsin dedi. Ama dün bi arkadaşım perine masajı denen şey o, zeytinyağı sürmek tek fayda etmez dedi sizlerden zeytinyağı süreniniz var mı?
doktor zararı olmaz demiş ya peki faydası olur dedi mi? bana boşuna sürüyormuşsunuz gibi geldi, sonuçta üstten sürülen bir şey değil mi? içine mi sürüyorsunuz yoksa?
Bu programın adı ne canım ? Bende de bikaç tane var da bunu da indireyim okuması çok zevkli oluyorEki Görüntüle 1459944
15.ci haftada olanlar için :)
Bu programBu programın adı ne canım ? Bende de bikaç tane var da bunu da indireyim okuması çok zevkli oluyor
Fiyatı ne kadar acaba bir de eczaneden mi aldınız ?Sidelya2c post: 40021030 .!.:bir de çatlak için bunu aldım. bio-oil dışında. bugün anne bebek eğitimine gittim sınıftaki bayanlar da bundan kullanıyormuş ve çok memnunlarmış
Teşekkür ederimm
Canim lierac bana biraz pahali geldimerhaba arkadaşlar, herşey yolunda inş. benim minnak kızım olacak. iki sorum olacak sizlere aklıma takıldı
Ben icemiyorum eleviti dr.icme ozaman bol bol sebze ye dedimuhtemelen bu gidişimde banada demir ve magnezyum verilecek..bunları seve seve kullanırım...b12'de öyle çok gerekli...ma şu devavitler elevitler falan kafamda soru işaretleriyle dolu
faydalı mı diye sormak aklıma gelmemişti açıkcasısadece zararı olur mu demiştim. Üstten derken yani aslında perine bölgesine de sürüyorum ben de. Mantar vs bi sıkıntım olmadı hamileliğimde ki normalde mantar problemim oluyordu. Ben hamilelik öncesi mantar için kullanmıştım onun için faydasını görmüştüm gerçi. Ama tabi tıbbi bi döküman falan yok sanırım bildiğim. İnternette perine masajının doğum için iyi olduğu yazıyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?