2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar benım gibi 2. Oglunu bekleyenler nasıl alışveriş yapmayı dusunuyorsunuz birçok eşyası var aslında yeni almayı düşündügünüz şeyler neler
Cinsiyet belli değil bende ama aynı olursa bişey almayı düşünmüyorum açıkçası.
hepsi duruyor.sadece dışarda giydirmeye birkaç takım alabilirim.
kızlar günaydın herkese 2 li test sonucum iyi çıktı acaba 4 lü yaptırmasam mı ?
benim ilk çocukta 2 li,3 lü test yapıldı.4 lü yapılmadı.ayrıntılı ult. yapıldı.
Şuankinde, doktor 2 li yaptı ve direk ayrıntılıya randevu al dedi.
Aynı doktora gidiyorum.Doktor ne derse onu yapıyorum.

Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
doktor decavit ve imom (demir,balık yağ vs.) verdi bana.
önceki hamilelikte 4.aydan itibaren elevit vermişti.
elevit kullanan var mı?decavitle ikisi kullanılmıyor sanırım.

merhaba arkadaşlar, herşey yolunda inş. benim minnak kızım olacak. iki sorum olacak sizlere aklıma takıldı
1. krem almayı düşünüyorum mustela mı lierac mı
2. ayrıntılı muayane , organ taramasını kaçıncı hafta yaptırmamız gerek.

benim ilk çocukta 2 li,3 lü test yapıldı.4 lü yapılmadı.ayrıntılı ult. yapıldı.
Şuankinde, doktor 2 li yaptı ve direk ayrıntılıya randevu al dedi.
Aynı doktora gidiyorum.Doktor ne derse onu yapıyorum.

Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
doktor decavit ve imom (demir,balık yağ vs.) verdi bana.
önceki hamilelikte 4.aydan itibaren elevit vermişti.
elevit kullanan var mı?decavitle ikisi kullanılmıyor sanırım.[/QUOTE]

ayrıntılı dediğin 4 lü mü oluyo?bana da decevit verdi bi de g ile başlayan pembe vitamin verdi canım yok kullanılmıo ikisi de benzer ilaçlar diye biliyorum

1. Ben kremi internetten lierac aldım 200 ml 2 kutu daha uygun oldu bu şekilde. Hatta yanında tester ve yüz temizleme jeli göndermişler o da beni ayrı mutlu etti.
2. Ayrıntılı muayene 20. haftada yapılacak benim randevu almamı söyledi doktorum.

1.dün de yazmıştım ben lierac düşünüyorum ama şu an uni baby bebek yağı kullanıyorum. Biraz daha ilerleyince lierac alacağım inşallah ama açıkcası diğer kremleri araştırmadım ben henüz..
2. Ben bugün 15+4 oldum. Dün doktor kontrolüm vardı, 15te bir gidiyordum artık ayda bire düşürdü. Ve 19.haftanda geldiğinde ayrıntılı ultrason için yönlendireceğim dedi bana. Bildiğim 18 ile 23 arası yapılıyor. Ikinci Düzey usg diye geçiyor sanırım ayrıntılı ultrason :)

17-23 diye biliyorum.ama benim doktorum 18.5 haftadan önce pek bakmak istemiyor.
en güzel zamanlar bence 20-21.haftalar

Ayrıca ben ilkinde hiç krem kullanmadım.sabah akşam bebek yağı sürmüştüm.
çatlağım olmadı.

ayrıntılı dediğin 4 lü mü oluyo?bana da decevit verdi bi de g ile başlayan pembe vitamin verdi canım yok kullanılmıo ikisi de benzer ilaçlar diye biliyorum[/QUOTE]
ayrıntılıyla 4 lü farklı oluyor.Ayrıntılıyı perinatolog ya da radyoloji uzmanı yapıyor.
Diğerlerine göre biraz masraflı.

Ben size birşey sormak istiyorum perine masajı denen şeyi duyan, bilen var mı? Ben hamileliğini öğrendiğimden beri özel bölgeme zeytinyağı sürüyorum bana zeytinyağının o bölgenin esnekliğini artırdığını ve doğum esnasında kolaylık sağladığını söyledi annemler. Ayrıca mantar olmamızı da engellermiş. Doktorum da bi sakıncası yok sürebilirsin dedi. Ama dün bi arkadaşım perine masajı denen şey o, zeytinyağı sürmek tek fayda etmez dedi sizlerden zeytinyağı süreniniz var mı?

ayrıntılıyla 4 lü farklı oluyor.Ayrıntılıyı perinatolog ya da radyoloji uzmanı yapıyor.
Diğerlerine göre biraz masraflı.[/QUOTE]
hmmm anladım canım sağol

doktor zararı olmaz demiş ya peki faydası olur dedi mi? bana boşuna sürüyormuşsunuz gibi geldi, sonuçta üstten sürülen bir şey değil mi? içine mi sürüyorsunuz yoksa?

doktor zararı olmaz demiş ya peki faydası olur dedi mi? bana boşuna sürüyormuşsunuz gibi geldi, sonuçta üstten sürülen bir şey değil mi? içine mi sürüyorsunuz yoksa?

faydalı mı diye sormak aklıma gelmemişti açıkcası sadece zararı olur mu demiştim. Üstten derken yani aslında perine bölgesine de sürüyorum ben de. Mantar vs bi sıkıntım olmadı hamileliğimde ki normalde mantar problemim oluyordu. Ben hamilelik öncesi mantar için kullanmıştım onun için faydasını görmüştüm gerçi. Ama tabi tıbbi bi döküman falan yok sanırım bildiğim. İnternette perine masajının doğum için iyi olduğu yazıyor ama.

Sidelya2c post: 40021030 .!.:
bir de çatlak için bunu aldım. bio-oil dışında. bugün anne bebek eğitimine gittim sınıftaki bayanlar da bundan kullanıyormuş ve çok memnunlarmış
Fiyatı ne kadar acaba bir de eczaneden mi aldınız ?

Canim lierac bana biraz pahali geldi bu yuzden ben mustela almayi dusunuyorum

E="ashly16, post: 40013425, member: 357212"]ben 12. haftamda gittim doktora bıraktırdı bana benim 5. haftamda lekelenmem olmuştu bi daha olmamıştı ama kullanmaya devam ettim yeni bıraktım[/QUOTE]
bende
muhtemelen bu gidişimde banada demir ve magnezyum verilecek..bunları seve seve kullanırım...b12'de öyle çok gerekli...ma şu devavitler elevitler falan kafamda soru işaretleriyle dolu
Ben icemiyorum eleviti dr.icme ozaman bol bol sebze ye dedi

masajla sürersiniz daha etkili olur o zaman, mantar için ok ama tek başına sürmek soğumu kolaylaştırmaz heralde.
zeytinyağıyla kaşınırım ben yaa, vıcık vıcık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…