2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim allah sabir versin.... Herhangi bir sey hissetmis miydin olumsuz bisey var miydi?

Allah sabır versin tez zamanda kucagın dolar inşallah

selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremedim umarim bebisler iyidir...
benim de bir KIZIM olacak insallah zaten basindan beri kiz hissediyordum cok guzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin insallah...
daha once sag gozum bulanik goruyor diye yazmistim gorme alanim iyice azaldi takiplere gidiyorum insallah duzelir gozum beynimde ufak bir tumor var onun buyume ihtimalinden az da olsa supheleniyorlar...yavrularimizi kucagimiza alsaydik hayirlisi ile dusun dusun kafa kalmadi artik...

Allah Şafi ismiyle şifa versin inşaAllah canım. Bebeğini de sağlıkla kucagına alırsın İnşaAllah..

Zaten bu haftalarda genital nubu kayboluyo canım artık atakları olustu bebegın kuyrugu varken nub oluodu artık genıtal organları olusmus durumda resım bu var baska resımler ama en belırgın halı bu cnm
12.ci haftada belli olur genelde..
İçine ne doğuyor peki :)
Benim başından beri erkek doğuyordu, oğlum olacak :)

12.ci haftada belli olur genelde..
İçine ne doğuyor peki :)
Benim başından beri erkek doğuyordu, oğlum olacak :)
Ben içime hiçbisey dogurmuyorum biliyormusun zaten rahmımıze düştügü ilk andan beri cinsiyeti belli o yuzden her ıkısıde kabulum duam saglıklı ve hayırlı evlat olması cinsiyeti önemli degil eşim için de benim için de radyolojı doktoru erkek olabılır dedi bakalım carsamba gıdıcen doktoruma o ne dicek

Tabi ki sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun cinsiyet farketmez..
Erkek istediğim için değil de öyle hissettim hep..
Hakkınızda hayırlısı olsun

Yaklaşık 2 hafta sonra doktor kontrolüm var. 17. Hafta oluyor , sanırım cinsiyeti belli olur. Oğlumdakinin tam tersi durumları yaşıyorum. Oğlumda deli gibi tatlı yemiştim. Bunda tatlı değil , tuzlu , ekşi ve acı şeyler yemek istiyorum, hatta tatlı görmek istemiyorum. Bakalım kız olacaksa, bu ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi olayı doğrulanacak benim için

çok çok çok üzüldüm cnm bnde kürtaj olmuştum seni anlıyorm ama sen dogum olarak yapmışsn rabbim sabır versin senin için dua edicem inan gözlerim doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…