Slm arkadaşlar 3 gün önce bebegimin kalbinin durduğunu tesadüfen Dr gidince öğrendim suni sanciyla kızımı doğum yaptım ve sonra kürtaj oldum çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yasatmasın hepinize hayırlı gebelikler ve dogumlar diliyorum
Alttaki gebelik takvimini görmek istemiyorum nasıl silebilirim
Allah sabır versin tez zamanda kucagın dolar inşallahSlm arkadaşlar 3 gün önce bebegimin kalbinin durduğunu tesadüfen Dr gidince öğrendim suni sanciyla kızımı doğum yaptım ve sonra kürtaj oldum çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yasatmasın hepinize hayırlı gebelikler ve dogumlar diliyorum
Canım genital nub u belli olmamış pek başkA yok mu?Ekli Dosyalar: Cinsiyet tahmini yapacak olanlarınız var mı arkadaslar 13+3 teydık
canum gordun mu resmı attım ama tahmınde bukynabılıcek mısın bakalım
Banada tahmin yapabilir misinizCanım genital nub u belli olmamış pek başkA yok mu?
Canım bebeğin yandan duruşu gerekli tahmin için.. Sanırım bebiş sırtını dönmüş :)Banada tahmin yapabilir misiniz
Allah Şafi ismiyle şifa versin inşaAllah canım. Bebeğini de sağlıkla kucagına alırsın İnşaAllah..selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremedim umarim bebisler iyidir...
benim de bir KIZIM olacak insallah zaten basindan beri kiz hissediyordum cok guzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin insallah...
daha once sag gozum bulanik goruyor diye yazmistim gorme alanim iyice azaldi takiplere gidiyorum insallah duzelir gozum beynimde ufak bir tumor var onun buyume ihtimalinden az da olsa supheleniyorlar...yavrularimizi kucagimiza alsaydik hayirlisi ile dusun dusun kafa kalmadi artik...
Zaten bu haftalarda genital nubu kayboluyo canım artık atakları olustu bebegın kuyrugu varken nub oluodu artık genıtal organları olusmus durumda resım bu var baska resımler ama en belırgın halı bu cnmCanım genital nub u belli olmamış pek başkA yok mu?
12.ci haftada belli olur genelde..Zaten bu haftalarda genital nubu kayboluyo canım artık atakları olustu bebegın kuyrugu varken nub oluodu artık genıtal organları olusmus durumda resım bu var baska resımler ama en belırgın halı bu cnm
O kordonu sanırım canım :)Eki Görüntüle 1461749 Peki sence bu pipimi anlayamadım
Ben içime hiçbisey dogurmuyorum biliyormusun zaten rahmımıze düştügü ilk andan beri cinsiyeti belli o yuzden her ıkısıde kabulum duam saglıklı ve hayırlı evlat olması cinsiyeti önemli degil eşim için de benim için de radyolojı doktoru erkek olabılır dedi bakalım carsamba gıdıcen doktoruma o ne dicek12.ci haftada belli olur genelde..
İçine ne doğuyor peki :)
Benim başından beri erkek doğuyordu, oğlum olacak :)
İnsallah oyl3dir hep kız ıstoyorum ama Dr onu pipimi olarak gosterdi inş degildirO kordonu sanırım canım :)
amin canim hepimiz kucagimiza aliriz insallah...Allah Şafi ismiyle şifa versin inşaAllah canım. Bebeğini de sağlıkla kucagına alırsın İnşaAllah..
Tabi ki sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun cinsiyet farketmez..Ben içime hiçbisey dogurmuyorum biliyormusun zaten rahmımıze düştügü ilk andan beri cinsiyeti belli o yuzden her ıkısıde kabulum duam saglıklı ve hayırlı evlat olması cinsiyeti önemli degil eşim için de benim için de radyolojı doktoru erkek olabılır dedi bakalım carsamba gıdıcen doktoruma o ne dicek
14. Haftada öyle görünmesi imkansız gibi geldi bana pipiyse eğer..İnsallah oyl3dir hep kız ıstoyorum ama Dr onu pipimi olarak gosterdi inş degildir
Amin canm hepımız için sende saglıkla ol oglunu ıns bakalım bana prenses mı prens mı gelıcek ögrenince bildiririm inşTabi ki sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun cinsiyet farketmez..
Erkek istediğim için değil de öyle hissettim hep..
Hakkınızda hayırlısı olsun
çok çok çok üzüldüm cnm bnde kürtaj olmuştum seni anlıyorm ama sen dogum olarak yapmışsn rabbim sabır versin senin için dua edicem inan gözlerim dolduSlm arkadaşlar 3 gün önce bebegimin kalbinin durduğunu tesadüfen Dr gidince öğrendim suni sanciyla kızımı doğum yaptım ve sonra kürtaj oldum çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yasatmasın hepinize hayırlı gebelikler ve dogumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?