2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Beslenmede önemli vitamin ve minerallerin vücuda alımı konusunda bilgim var. Demir ilacı ve omega ilacı bulantı yapıyorsa bunu yatmaya en az 2 saat kala almanız daha faydalı olur. Çünkü sindirim sistemi uyuduğumuzda durma noktasına geliyor neredeyse. Zaten ilaçların bulantı etkisi 2 saatten önce çıkmaz. Demir ilacı için kalsiyum porsiyonlarını akşam yemeğinden önce tüketip. Demir ilacını Yemekten en az 2 saat sonra alabilirsin. Demir ilacından 1 saat sonrada omegayı küçük bir dilim yağlanmış ekmekle yada 5-6 zeytinle beraber alabilirsin. omegayı aldıktan 1 saat sonra uyuyacak şekilde de yatabilirsin (Ben yatınca en az yarım saat uyuyamam mesela eğer böyle bir durumun varsa omegadan yarım saat sonra yat mesela)

Canim allah sabir versin ins tez zamanda hayrlisi ile yine olur bebegin doktor bisey demedimi neden durmus kalbi yada belirti olmuyomu doktora gitmemis olsan ne olacakti
canım 2 li tarama yapıldı özel bi hastanede o kadar saglıklıydıkı çok hareketli kıpır kıpırdı bütün sonuçlarım çok güzel çıktı ama taramada dr o kadar bastırdıkı çok canım yandı 3 gün elimi karnıma vuramadım ağrıdan hatta burayada yazdım sizdede böyle olan varmi die 15 gün sonra kalbi durmuş . zatenson 3 gün o kadar saglıklıyıdımkı bütün bulantı tiksinme iştahsızlık pat die ortadan kalktı. şüphelendim ama sevinmiştimde sonunda iyileştim die.bide bunların üzerine banyoda ayağım kaydı düştüm göğsüme en yakın olan en üst karnımı küvete çarptım ama kanama falan olmadı kızardı az ve geçti hemen sabah dr gittim kalbi durmuş dedi ama düştüğün yerle bebeğin arası uzak dedi.yani sebep ne neden oldu bilmeyi çok istrdim.

cnm üzülme diyecm ama insan uzuluyo biliyrm.seni cokiyi anlyrm.ilk cocgnmu bilmym ama bende iki bebeğimi kaybettim biri 18 biri 11 haftalikti .ve ikiside aniden oldu ne oldgnu bile anlmdm.bisure bekle rahmin dinlensn ondan snra tekrar hamile kalirsn inss

Decavitte elevit te vitamin canım ikiside aynı elevit te domuz jelatini olduğu için elevit kullanmıyorum ben decavit kullaniyorum

Günaydın seker anneler
Bugün 12+5 iz
12+0 da doktor um kesin değil ama kıza benziyor dedi bebeğim e;cinsiyet tahmini için erken mi sizce?

allah sabır versin canım, allah hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin tez vakitte...

gunaydin kizlar uzun zamandir aranizda degildim. bisey sorucam iki gun once pambe bi kanamam oldu simdiyse aralikli kahverengi oluyor dr ultrasonda hersey normal dese de icim hic rahat degil korkuyorum

epslison yayınlarının bebeğinizi beklerken sizi neler bekler adlı kitabında bayağı söz etmişti perine masajından, ebeler ve doğum koçları çok öneriyormuş. daha rahat ve dikişsiz doğum için.... bir de kegel egzersizleri....

GÜNAYDIN ANNİŞLER HERKESE HAYIRLI CUMALAR RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN YAVRULARIMIZI..
BEBEĞİNİ KAYBEDENLERE SABIR DİLİYORUM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA YENİDEN NASİP ETSİN ALLAHIM SAĞLIKLA..

O KİTABI BEN DE TAVSİYE EDERİM ÇOĞU SORUMUZUN CEVABI VAR İÇİNDE

Gunaydin kizlar simdi doktordayim seker yuklemesi yapildi bekliyorum simdi ac karnina berbat bisey ya

Canım Allah sabır versin. En kısa zamanda tekrar nasip olur inşallah. Hayırlı değilmiş demek ki.

Günaydın seker anneler
Bugün 12+5 iz
12+0 da doktor um kesin değil ama kıza benziyor dedi bebeğim e;cinsiyet tahmini için erken mi sizce?

11+6 da doktorum kıza benziyor demişti. 16. haftada da kesinleşti kız olduğu. ama erken olduğu için yanılma ihtimalleri de oluyor ilk tahminlerde

Gunaydin kizlar simdi doktordayim seker yuklemesi yapildi bekliyorum simdi ac karnina berbat bisey ya

Bir de şimdi baktım hamilelik takvimine. Daha erken değil mi yükleme için. 24. hafta diye biliyorum ben ama ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…