- 5 Mart 2015
- 60
- 42
- 13
- 42
Merhaba,
İlaçlar konusundan anlıyorsunuz sanırım. doğru zamanda alınmazsa etkisi olmaz dediğiniz için sizin fikrinizi almak istedim. Pek reçeteye uygun hareket etmiyorum sanırım. ben üç ilaç kullanıyorum. sabahları kahvaltıdan sonra iyot alıyorum. demir hapını ve omega için verilen imom'ı ise yatarken içiyorum çünkü sabahları midem çok bulandığı için işe giderken otobüste çok sorun oluyor. Doktorun bilgisi var aslında eğer sabah alamıyorsan yatarken al demişti. Bu şekilde etkisi az olabilir mi acaba?
canım 2 li tarama yapıldı özel bi hastanede o kadar saglıklıydıkı çok hareketli kıpır kıpırdı bütün sonuçlarım çok güzel çıktı ama taramada dr o kadar bastırdıkı çok canım yandı 3 gün elimi karnıma vuramadım ağrıdan hatta burayada yazdım sizdede böyle olan varmi die 15 gün sonra kalbi durmuş . zatenson 3 gün o kadar saglıklıyıdımkı bütün bulantı tiksinme iştahsızlık pat die ortadan kalktı. şüphelendim ama sevinmiştimde sonunda iyileştim die.bide bunların üzerine banyoda ayağım kaydı düştüm göğsüme en yakın olan en üst karnımı küvete çarptım ama kanama falan olmadı kızardı az ve geçti hemen sabah dr gittim kalbi durmuş dedi ama düştüğün yerle bebeğin arası uzak dedi.yani sebep ne neden oldu bilmeyi çok istrdim.Canim allah sabir versin ins tez zamanda hayrlisi ile yine olur bebegin doktor bisey demedimi neden durmus kalbi yada belirti olmuyomu doktora gitmemis olsan ne olacakti
cnm ben 16+5 im 4 kilo verdim hic almadm dahaaaaranızda 15+2 olup kilo almayan var mı ?
cnm üzülme diyecm ama insan uzuluyo biliyrm.seni cokiyi anlyrm.ilk cocgnmu bilmym ama bende iki bebeğimi kaybettim biri 18 biri 11 haftalikti .ve ikiside aniden oldu ne oldgnu bile anlmdm.bisure bekle rahmin dinlensn ondan snra tekrar hamile kalirsn insscanım 2 li tarama yapıldı özel bi hastanede o kadar saglıklıydıkı çok hareketli kıpır kıpırdı bütün sonuçlarım çok güzel çıktı ama taramada dr o kadar bastırdıkı çok canım yandı 3 gün elimi karnıma vuramadım ağrıdan hatta burayada yazdım sizdede böyle olan varmi die 15 gün sonra kalbi durmuş . zatenson 3 gün o kadar saglıklıyıdımkı bütün bulantı tiksinme iştahsızlık pat die ortadan kalktı. şüphelendim ama sevinmiştimde sonunda iyileştim die.bide bunların üzerine banyoda ayağım kaydı düştüm göğsüme en yakın olan en üst karnımı küvete çarptım ama kanama falan olmadı kızardı az ve geçti hemen sabah dr gittim kalbi durmuş dedi ama düştüğün yerle bebeğin arası uzak dedi.yani sebep ne neden oldu bilmeyi çok istrdim.
Decavitte elevit te vitamin canım ikiside aynı elevit te domuz jelatini olduğu için elevit kullanmıyorum ben decavit kullaniyorumCinsiyet belli değil bende ama aynı olursa bişey almayı düşünmüyorum açıkçası.
hepsi duruyor.sadece dışarda giydirmeye birkaç takım alabilirim.
benim ilk çocukta 2 li,3 lü test yapıldı.4 lü yapılmadı.ayrıntılı ult. yapıldı.
Şuankinde, doktor 2 li yaptı ve direk ayrıntılıya randevu al dedi.
Aynı doktora gidiyorum.Doktor ne derse onu yapıyorum.
Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
doktor decavit ve imom (demir,balık yağ vs.) verdi bana.
önceki hamilelikte 4.aydan itibaren elevit vermişti.
elevit kullanan var mı?decavitle ikisi kullanılmıyor sanırım.
allah sabır versin canım, allah hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin tez vakitte...Slm arkadaşlar 3 gün önce bebegimin kalbinin durduğunu tesadüfen Dr gidince öğrendim suni sanciyla kızımı doğum yaptım ve sonra kürtaj oldum çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yasatmasın hepinize hayırlı gebelikler ve dogumlar diliyorum
Alttaki gebelik takvimini görmek istemiyorum nasıl silebilirim
epslison yayınlarının bebeğinizi beklerken sizi neler bekler adlı kitabında bayağı söz etmişti perine masajından, ebeler ve doğum koçları çok öneriyormuş. daha rahat ve dikişsiz doğum için.... bir de kegel egzersizleri....faydalı mı diye sormak aklıma gelmemişti açıkcasısadece zararı olur mu demiştim. Üstten derken yani aslında perine bölgesine de sürüyorum ben de. Mantar vs bi sıkıntım olmadı hamileliğimde ki normalde mantar problemim oluyordu. Ben hamilelik öncesi mantar için kullanmıştım onun için faydasını görmüştüm gerçi. Ama tabi tıbbi bi döküman falan yok sanırım bildiğim. İnternette perine masajının doğum için iyi olduğu yazıyor ama.
O KİTABI BEN DE TAVSİYE EDERİM ÇOĞU SORUMUZUN CEVABI VAR İÇİNDEepslison yayınlarının bebeğinizi beklerken sizi neler bekler adlı kitabında bayağı söz etmişti perine masajından, ebeler ve doğum koçları çok öneriyormuş. daha rahat ve dikişsiz doğum için.... bir de kegel egzersizleri....
aranızda 15+2 olup kilo almayan var mı ?
Slm arkadaşlar 3 gün önce bebegimin kalbinin durduğunu tesadüfen Dr gidince öğrendim suni sanciyla kızımı doğum yaptım ve sonra kürtaj oldum çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yasatmasın hepinize hayırlı gebelikler ve dogumlar diliyorum
Alttaki gebelik takvimini görmek istemiyorum nasıl silebilirim
Günaydın seker anneler
Bugün 12+5 iz
12+0 da doktor um kesin değil ama kıza benziyor dedi bebeğim e;cinsiyet tahmini için erken mi sizce?
Gunaydin kizlar simdi doktordayim seker yuklemesi yapildi bekliyorum simdi ac karnina berbat bisey ya
Gunaydin kizlar simdi doktordayim seker yuklemesi yapildi bekliyorum simdi ac karnina berbat bisey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?