Ben öğrendim canım.Bende çok özledim 10 günün kaldı.Sen de mi öğrenemeyenlerdensin canım? Ben de bugün 15+6 hala öğrenemedim. Pazartesi kontrole gideceğim inş o zaman öğrenirim. En son 12+3 de gitmiştik. Bir ayda özledim yavrumu
çok geçmiş olsun canım inş önemli bişey yoktur benimde öyle sorunlarım var ama bende astigmat ve miyop var ben ona bağlıyorum..selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremedim umarim bebisler iyidir...
benim de bir KIZIM olacak insallah zaten basindan beri kiz hissediyordum cok guzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin insallah...
daha once sag gozum bulanik goruyor diye yazmistim gorme alanim iyice azaldi takiplere gidiyorum insallah duzelir gozum beynimde ufak bir tumor var onun buyume ihtimalinden az da olsa supheleniyorlar...yavrularimizi kucagimiza alsaydik hayirlisi ile dusun dusun kafa kalmadi artik...
Canım çok geçmiş olsun.tümör tam göz damarının üzerinde mi çünkü o zaman görme kaybı olabiliyor.inşallah kısa zamanda düzelir.selam kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremedim umarim bebisler iyidir...
benim de bir KIZIM olacak insallah zaten basindan beri kiz hissediyordum cok guzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin insallah...
daha once sag gozum bulanik goruyor diye yazmistim gorme alanim iyice azaldi takiplere gidiyorum insallah duzelir gozum beynimde ufak bir tumor var onun buyume ihtimalinden az da olsa supheleniyorlar...yavrularimizi kucagimiza alsaydik hayirlisi ile dusun dusun kafa kalmadi artik...
Cikmadi migren diyip gecistirdiler ilac yk bi sey yok dugunmde bile hastalandm erkn bitti isiga sese gelemiyrm bi anda gozlerm oyle oluyo:'(Migren?
Allah yar ve yardımcın olsun ne denir böyle duygulara anlatılmaz heralde, çok zor bir durum rabbım herseyi bizler için hayırlı kılsın kendıne moraline saglıgına çok dikkat et, unutma öncelik senin saglıgın, allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinSlm arkadaşlar 3 gün önce bebegimin kalbinin durduğunu tesadüfen Dr gidince öğrendim suni sanciyla kızımı doğum yaptım ve sonra kürtaj oldum çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yasatmasın hepinize hayırlı gebelikler ve dogumlar diliyorum
Alttaki gebelik takvimini görmek istemiyorum nasıl silebilirim
Benimde bir oglum var, kız belirtilrrinin tümünü yaşadım bütün teorileri çürüttüm :)Yaklaşık 2 hafta sonra doktor kontrolüm var. 17. Hafta oluyor , sanırım cinsiyeti belli olur. Oğlumdakinin tam tersi durumları yaşıyorum. Oğlumda deli gibi tatlı yemiştim. Bunda tatlı değil , tuzlu , ekşi ve acı şeyler yemek istiyorum, hatta tatlı görmek istemiyorum. Bakalım kız olacaksa, bu ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi olayı doğrulanacak benim için
tesekkur ederim canim sag tarafta ama goze yakinlik durumunu tam bilmiyorum umarim tumor ile alakali degildir cunki ne yapabilirler ki hicbir sey..dr. stresten olmus olabilir dedi stres hormonlarina baktirdim sonuclar icin tekrar gidecegim..Canım çok geçmiş olsun.tümör tam göz damarının üzerinde mi çünkü o zaman görme kaybı olabiliyor.inşallah kısa zamanda düzelir.
Ben kullaniyorum günde 1 tane göbekten yapiyorum geneldearanızda kan sulandırıcı iğne kullanan varmı
sag ol canim ama benim gebelikten once hic goz sorunum yoktu simdi ciddi sekilde yazilari birak okumayi harf karakterlerini bile gormuyorum insallah hepimiz sikintisiz bir sekilde devam ederiz gebeligimize..çok geçmiş olsun canım inş önemli bişey yoktur benimde öyle sorunlarım var ama bende astigmat ve miyop var ben ona bağlıyorum..
En guzeli hic bir sorun yokken sezeryan istiyor millet.buda bazi doktorlarin ve hastalarin isine geliyor.dedigin gibi dogal olanida bu zaten.burayada gelmisti sezeryan yasagi umarim uygulayinoyordur.Burda ilk 5-6 ay ayda bir, sonra ayda iki, en son ay sanirim haftada bir aliyorlar. Kesinlikle sezeryan yok. Bebegin hayati tehlikeye girmedigi surece. Arkadasi 3 gun hastanede beklettiler acilmadi yeterince diye dusunun, aslinda cok iyi yani tip cok gelismis olmasina ragmen her seyin dogali. Cinsiyeti de 5. Ayda soyluyorlarmis.
Kan pihtilasmasi nasil anlasildi sen de bende de var onun için soruyorumkan pıhtılaşması var bende genle ilgili birşey yok senin? göbek acıtıyo mu ben koldan yapıyorum ama kollarım mosmor oldu.
Göbeğe yapmak daha kolay geldi bana belki biraz göbekli olduğum için :) kolumakan pıhtılaşması var bende genle ilgili birşey yok senin? göbek acıtıyo mu ben koldan yapıyorum ama kollarım mosmor oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?