2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlarrrrr ECOPİRİN kullanan varmı aspirin türü bişey kan sulandırıcı sanırsam,prospektüsünü okudum hamilelikte doktorun tercihine kalmış kullanıp kullanmamak diyor tam tatmin edici bişey yok acaba ne kadar güvenilir kullanan var mı???

Sen de mi öğrenemeyenlerdensin canım? Ben de bugün 15+6 hala öğrenemedim. Pazartesi kontrole gideceğim inş o zaman öğrenirim. En son 12+3 de gitmiştik. Bir ayda özledim yavrumu
Ben öğrendim canım.Bende çok özledim 10 günün kaldı.

çok geçmiş olsun canım inş önemli bişey yoktur benimde öyle sorunlarım var ama bende astigmat ve miyop var ben ona bağlıyorum..

Canım çok geçmiş olsun.tümör tam göz damarının üzerinde mi çünkü o zaman görme kaybı olabiliyor.inşallah kısa zamanda düzelir.

Kizlar dun saglik ocagina gitmistim ve kan testi yaptirdim
Bugunde sonuclarini almaya gittim
Hersey normal ama bi tek ve en onemli olanlardan olan tsh im cok dusuk cikti ve doktorum hemen kadin dogumcuma danismami soyledi
Bende aradim oda dahiliyeye gitmemi gerek gorurse ilac yazicagini soyledi
Ben cok strese girdim suanda moralim altust oldu
Zaten hamileligim cok zor geciyor
Asiri bulantilarim var basindan beri
Ve 6 kg vermistim simdiye kadar
Surekli kalbimde carpinti oluyordu
Yatagimi bile toplarken cok yoruluyordum nefes nefese kaliyordum
Bunlarin hepsinin sebebi hipertroid mis
Bakalim randevu aldim gidicem doktora ne dicek
Aranizda boyle bisey yasayan varmi

Allah yar ve yardımcın olsun ne denir böyle duygulara anlatılmaz heralde, çok zor bir durum rabbım herseyi bizler için hayırlı kılsın kendıne moraline saglıgına çok dikkat et, unutma öncelik senin saglıgın, allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Benimde bir oglum var, kız belirtilrrinin tümünü yaşadım bütün teorileri çürüttüm :)

Canım çok geçmiş olsun.tümör tam göz damarının üzerinde mi çünkü o zaman görme kaybı olabiliyor.inşallah kısa zamanda düzelir.
tesekkur ederim canim sag tarafta ama goze yakinlik durumunu tam bilmiyorum umarim tumor ile alakali degildir cunki ne yapabilirler ki hicbir sey..dr. stresten olmus olabilir dedi stres hormonlarina baktirdim sonuclar icin tekrar gidecegim..

çok geçmiş olsun canım inş önemli bişey yoktur benimde öyle sorunlarım var ama bende astigmat ve miyop var ben ona bağlıyorum..
sag ol canim ama benim gebelikten once hic goz sorunum yoktu simdi ciddi sekilde yazilari birak okumayi harf karakterlerini bile gormuyorum insallah hepimiz sikintisiz bir sekilde devam ederiz gebeligimize..

En guzeli hic bir sorun yokken sezeryan istiyor millet.buda bazi doktorlarin ve hastalarin isine geliyor.dedigin gibi dogal olanida bu zaten.burayada gelmisti sezeryan yasagi umarim uygulayinoyordur.

E="miskamber, post: 40014435, member: 304811"]ben içmiyorum vitamin ilacını...hergün bi avuç ilaç yapıyor neredeyse...[/QUOTE]
bende icemiyorum canım

Kan p
kan pıhtılaşması var bende genle ilgili birşey yok senin? göbek acıtıyo mu ben koldan yapıyorum ama kollarım mosmor oldu.
Kan pihtilasmasi nasil anlasildi sen de bende de var onun için soruyorum

kan pıhtılaşması var bende genle ilgili birşey yok senin? göbek acıtıyo mu ben koldan yapıyorum ama kollarım mosmor oldu.
Göbeğe yapmak daha kolay geldi bana belki biraz göbekli olduğum için :) koluma
tek basima beceremedim eşim olduğu zaman haftasonlari koluma vuruyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…