Günaydın seker anneler
Bugün 12+5 iz
12+0 da doktor um kesin değil ama kıza benziyor dedi bebeğim e;cinsiyet tahmini için erken mi sizce?
karatayın bu konuda çok sert açıklamaları var...sen ne düşünüyorsun.vakti geldiğinde yaptıracanmıSanırım artık annenin tercihindeymiş şeker yükselmesi. Doktorun sordu mu sana isteyip istemediğini?
çok geçmiş olsun..senin çok iyi anlayabiliyorum..Rabbim kalbini ferahlatsın sabır selamet versin..kişisel bilgilerine gir orda tarih kısmını sil.otamatik giderSlm arkadaşlar 3 gün önce bebegimin kalbinin durduğunu tesadüfen Dr gidince öğrendim suni sanciyla kızımı doğum yaptım ve sonra kürtaj oldum çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yasatmasın hepinize hayırlı gebelikler ve dogumlar diliyorum
Alttaki gebelik takvimini görmek istemiyorum nasıl silebilirim
hayırlısı olsun inşallah, umarım başarılı olur
hoş geldin aramıza canım. kutlarız seni. allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.selam kızlar,
ben de kısmetse eylul annesiyimmmmmm:)))
Slm arkadaşlar 3 gün önce bebegimin kalbinin durduğunu tesadüfen Dr gidince öğrendim suni sanciyla kızımı doğum yaptım ve sonra kürtaj oldum çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yasatmasın hepinize hayırlı gebelikler ve dogumlar diliyorum
Alttaki gebelik takvimini görmek istemiyorum nasıl silebilirim
Ben kendi aletlerimle evimde yaptırıyorum canımHerkese günaydııınnn umarım güzel bi gün geçiririz
Kızlar aranızda manikür pedikürünü yaptırmaya devam edeniniz var mı? Ben kararsız kaldım. Ne kadar steril olabilir ki sonuçta. Ama ellerim ayaklarım fenaaa
karatayın bu konuda çok sert açıklamaları var...sen ne düşünüyorsun.vakti geldiğinde yaptıracanmı
Canim doktorum yaptirmak zorundasin dedi kacisin yok dedi benim annem ve anne tarafimda seker oldugu icin erken yapildi.Sanırım artık annenin tercihindeymiş şeker yükselmesi. Doktorun sordu mu sana isteyip istemediğini?
Göbek deliğinin 4 parmak sagina soluna asagi yukari iğne küçük olduğu için bebeğe gelebileceğini ihtimal vermedim hicbenimde eşim yapıyor ben kendime yapamam. göbek bizde bebeğe gelir endişesi yarattı ondan koldan yapıyorum ilaç yakıyor zaten ama deri hassaslasınca artık benim iğne girerkende yanmaya başladı bi ara bacağa yaptık ama orası daha sert deri olduğu için daha çok yaktı ve bizaman ustune basamadım şimdi kola devam göbekte tam nereye yapıyosunuz
Ben kendi aletlerimle evimde yaptırıyorum canım
Herkese günaydııınnn umarım güzel bi gün geçiririz
Kızlar aranızda manikür pedikürünü yaptırmaya devam edeniniz var mı? Ben kararsız kaldım. Ne kadar steril olabilir ki sonuçta. Ama ellerim ayaklarım fenaaa
Canim doktorum yaptirmak zorundasin dedi kacisin yok dedi benim annem ve anne tarafimda seker oldugu icin erken yapildi.
canım alakasız olacak ama daha önceden yazmıştın sanırım,Karatayın açıklamaları yüzünden zaten böyle bir şey yapılıyor. Ben yaptırırım herhalde. Ne varsa yaptırıyorum hiçbir şeye hayır demedim bugüne kadar:) 2li 3lü testleri de yaptırdım. Arkadaşlarımdan hiçbiri yaptırmadı.
Canım şöyle oldu her ultrasonda 10 gün kadar büyük çıkıyordu. Doktor en son gittiğimde -o zaman 14+ 4 tü 15+6 çıktı - 7 8 aylık olsaydı bebek kilolu olduğu için derdik ama gelişimin önden gitmesi diye bir şey olamaz döllenme erken olmuş dedi. Üstüne görmüşsün hemen 3lünü yaptır zamanı geçiyor dedi. Ben de hesapladım SAT 4 Aralıkken 24 Kasıma geriledi. Artık ona göre hesaplıyorum.canım alakasız olacak ama daha önceden yazmıştın sanırım,
senin bebeğinde önde gidiyor sanırım.doktor erken doğum olma ihtimali olabilir dedi mi?
birde sen hangisine göre hesap yapıyorsun?
Ya bence biraz rahat olunmalı. Her şeyi didiklersek bu kadar nasıl olacak. Ben ilk zamanlar çok tedirgindim bebeğe bir şey olacak mı diye ama gerçekten olacağı varsa olur zaten. Tabi ki beslenme ya da bulunduğumuz ortam önemli. Ama biraz daha rahat olunmalı. Benim felsefem budur. Hamilelik özel bir olay ve tadı çıkartılmalıdır. Stresten uzak durun yeter :)
bende çoğunluk göbekten yapıyorum..bebeğe gelme ihtimali yokmuş zaten çoğu göbekten yapıyor..aylar ilerledikçe baktık çok tedirgin oluyoruz kollara bacağa geçerizGöbek deliğinin 4 parmak sagina soluna asagi yukari iğne küçük olduğu için bebeğe gelebileceğini ihtimal vermedim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?