Ben daha pegperegoyu inceleyemedim fırsatım olmadı ama ben anakucaksiz almayı düşünmüyorum hem arabada kullanmak için hemde evde misafirlige falan gittiğim zaman için anakucaginda uyutmayi istiyorum kucaktan kucağa gezmesin diye hellobabydr vardı diye hatırlıyorum sanki ama pahalı diye hiç onlara bakmamistimŞimdi sana yazdıktan sonra baktım. Peg-prego italyan markası. 1189 TL olan Si-Switch Completo bakınca ve özelliklerini okuyunca hoşuma gitti. Ama ana kucağı dahil değil. Araban var ise ayrıca alman gerekecek. Belki hello baby'de görmüş olabilir ama hafızamda yer etmemiş hiç. Ama bakmam lazım. Benim gittiğim yerlerde satılmıyor. Satış noktalarının hiçbirinin ismini daha önceden duymadım. Fırsat olursa belki gitmeye çalışabilirim. Ama jenerik yerlerde satılmadığı, o kadar kolay bulunmadığı kesin.
Evet zaten dip balığı önerilmiyor.yüzey balıklarından şansımıza artık.Ben geçen gün sordum tekrar doktora kuma değmeyen balıkları yiyebilirsin rahatlıkla dedi. Lüfer levrek tüket dedi, kalkan dil balığı midye yenmemeli diye ekledi! Ben kendisine güvenip yiyeceğim.
bence topiğin en topişi benim tam 7.5 kilo aldım ama avantajım 50 kilo ile hamile kaldım şuan normal sınırlara ulaştım :)günaydın arkadaşlar ...
mide bulantısı olmayan arkadaşlar kilo alımınız ne durumda.fazla kilo aldırıcı şeyler yememe rağmen son 1 ayda 1.5 kilo aldım bana göre oldukça hızlı bir başlangıç yapmışım 2. döneme :/
tuz kiloda olmasada vucut şişliklerinde büyük sorun.bende turşuyu azaltmayı istiyorum ama illa bi acılık yada ekşi tadı arıyorum yemekte.salata yapıp içine turşu koyuyorum ozaman zaten tuzdan kısıyorum.mor lahana gibi tuzsuz yenmeyen şeyler koymuşsam ozaman mecburen azda olsa ekliyorum.ekşi ve acı yiyincede ister istemez iştahınız açılıyor.neyseki çok fazla sebze tüketiyorum.ekmek falan sık yesem patlarım herhalde.yok ben tuzu tamamen olmasada hayatımdan çıkardım çünkü hamile kalmadan öncede bugün tuzlu yesem ertesi gün alyansım parmağıma girmez ben öle şişen biriyim ki her zaman çok su içen biriyim o durumda bile şişerdim şuanda yemek hiç tuz olmadığı sürece ilave tuz atmıyorum canımda istemio ama turşuda yemiyorum zaten
maşallah ne güzel zayıf olmanın avantajı :) kilo almak mesele değilde sorun doğumdan sonra rahat hareket edeme olayı.benim en büyük tedirginliğim bu aslında.nekadar rahat hareket edersem okadar verimli olurum bebeğime ve çevreme karşı.bence topiğin en topişi benim tam 7.5 kilo aldım ama avantajım 50 kilo ile hamile kaldım şuan normal sınırlara ulaştım :)
Kuzucugum simdi birsey soyliycem, 2 li test bir istatistik hesaplamasidir, bebeginizin hic birseyi net olarak gorunmeden sadece dis olculeri ve sizin yasiniz tibbi gecmisiniz baz alinarak bi yuzde verilir size ve sonuc kesin degildir. Yani evet risktesiniz dendiginde kesin diye birsey yoktur ya da tamam sorun yok dendiginde de bu yuzde sifir demek degildir. Benim butun hamile arkadaslara sahsi fikrim eger aldirmak gibi bir dusunceleri yoksa bosuna ne hastaneye para kazandirsinlar ne de iendi.erine stres edinip hamilelikerini zehir etsinler, yani dusunsene risktesin, ne kadar uzulursun ama benim riskli denip sapasaglam cocuklar doguran arkadaslarim var. turkiyede hastaneler bu testlerden deli paralAr kazaniyor maalesef ve hamilelere tavsiye ediyorlar ben bunu bizzat medical parkta calisan kadin dogumcu cookkk samimi bi arkadasimdan duydum. Bans sorarsan cok icten soyluyorum 2 li uclu dortlu testler yerine organ taramalari fln daha mantikli en azindan mudahale edebiliyorlar bazi sorunlara ama kromozomal sorunlarin tedavisi yok. O yuzden rahat bi nefes al due et insallah cookk guzel olcak her sey
bence topiğin en topişi benim tam 7.5 kilo aldım ama avantajım 50 kilo ile hamile kaldım şuan normal sınırlara ulaştım :)
sağlıklı bebeğine yarayışlı şeyler yiyorsan hiç sorun etme.kilo eğilimi olan kadınlar biraz daha çabuk kilo alıyor helede daha önce kiloluysan.vucut belli bir esnekliğede sahip olduğu için hemen popo göbek çıkıyor.canm bende 70 kilo ile kaldım ve 76-77 çıkıyorum ve ilk hamileliğim
kızlar bende şimdi 6 aylık oğlu olan bi arkadaşm dan öğrendim dedi ki, vazelin e7-8 tane aspirin ez karıştır, onu sür dedi o hep bunu kullnmş ve çatlagı olmamış. vazelinde çok yaglı oldugu için sürekli nemli oluyormuşl vücud.
bende bebek yagı sürüyorum ekstra bir şeye başlamadım
Ben o kadinla tartıştımm iste canım. Eşim le birlikte girebiliyorduk odaya o dr almadi daha once girebiliyordu dedim ben almiyorym fln dedi tartıştk sonra sinirlendirince adam akilli goremedim ulultrasonda fln 3lu test yapti. Dr m ppazartesi gelcek sende 3lu test yaptirirsan ona sonucunu gosterirsin o cok iyi birisi. Bu nasil bilmiyorum bana tavirli oldu oyuzden iyimi bilememZekai tahir burak hastanesinin Çayyolu polikliniğine gidicem orası daha sakin ya sana da söylerim Fatma adında bir doktor daha önce tanışmadık umarım ılımlı biridir :)
Kızlar selamlar :) Oğluşumun ilk büyük eşyasını dün aldık. Ne zamandır araştırıyorduk Chicco ya karar verdik. Dolara endeksli olduğu için fiyatlar sürekli artıyor. Dün ebebek te %20 indirim vardı 950ye aldık. Portbebe olması çok hoşuma gitti, inşallah uzun süre kullanırız. Bebişimiz de rahat eder.
Eki Görüntüle 1468329
Hahahah o baya iyiymiş :) Ben 2 hafta öğrendim cinsiyetini bişey almamaya çalışıyordum ama annem eminönüne gidelim dedi orda tutamadım kendimi. Havuzlu Han diye bir yer var sırf bebek eşyaları satıyorlar. Hastane çıkışı ve bikaç tane tulum aldık. Haftaya yine dr kontrolüm var, cinsiyeti değişmezse sorun yok :) Puseti de kırmızı aldık ki her iki cinsiyete de kullanabiliriz diye :)GÜLE GÜLE KULLANIN İNŞ CANIM DAHA BİZ ERKEN DİE HİÇ BİŞEY ALMAYA BAŞLAMADIK CİNSİYETİN BELLİ OLMAMASI DA Bİ ETKEN TABİ EŞİM DURUP DURUP OYUNCAK ALIYO HABİRE KIZIYORUM BENDE ÇOCUĞUN ALTINA GİYİCEK DONU YOK AMA 5 YAŞINA KADAR İDARE EDİCEK OYUNCAĞI VAR DİYE
tuz kiloda olmasada vucut şişliklerinde büyük sorun.bende turşuyu azaltmayı istiyorum ama illa bi acılık yada ekşi tadı arıyorum yemekte.salata yapıp içine turşu koyuyorum ozaman zaten tuzdan kısıyorum.mor lahana gibi tuzsuz yenmeyen şeyler koymuşsam ozaman mecburen azda olsa ekliyorum.ekşi ve acı yiyincede ister istemez iştahınız açılıyor.neyseki çok fazla sebze tüketiyorum.ekmek falan sık yesem patlarım herhalde.
ben
benim soruma cevap veren kimse olmamış arkadaşlar bu ağrılar huzursuz olmam normalmi
ben ilk üç aylık dönemde 1kilo almıştım ama sonra 2 kilo verdim bundan sonra ne olur bilemem:)günaydın arkadaşlar ...
mide bulantısı olmayan arkadaşlar kilo alımınız ne durumda.fazla kilo aldırıcı şeyler yememe rağmen son 1 ayda 1.5 kilo aldım bana göre oldukça hızlı bir başlangıç yapmışım 2. döneme :/
bana göre çıkmadı ama bikaç kişi hamile misin diye sordu şaşırdım eşim de gelip gelip büyüdü bu diye göbeğimi seviyokızlar sizin de karnınız çıktı mı? benim bu sefer çok erken çıktı, oğlumda 25 haftalıkken anca anlamışlardı hamile olduğumu : )) şöyle 1 ay sonra falan rahatlıkla hamile kıyafeti giyeriz ama şimdi çekiniyorum ya.. pantolonda çoktan geçtim hamilelik pantolonlarına, ama üstler hala oluyor, onlar da hafiften daralmaya başladı artık..
bana doktorum gecen hafta verdi ben de pek balık yiyemiyorum..Balık yiyemeyen arkadaşlar doktorunuz omega3 verdi mi ? Ben yiyemiyorum ama geçen kontrolde doktorum hiç bahsetmedi decavit verdi sadece.Bu sefer istersem mi ısrar mı etsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?