2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben daha pegperegoyu inceleyemedim fırsatım olmadı ama ben anakucaksiz almayı düşünmüyorum hem arabada kullanmak için hemde evde misafirlige falan gittiğim zaman için anakucaginda uyutmayi istiyorum kucaktan kucağa gezmesin diye hellobabydr vardı diye hatırlıyorum sanki ama pahalı diye hiç onlara bakmamistim

az önce devlet hast. gittim kanda şeker baktırmak için oğlumuda götürdüm rica ettim sağolsun dr ult aldı oğlumda kardeşini görmüş oldu kıpırdı kıpırdı kızım bir kez daha onayladık cinsiyetini yalnız çok içim rahatladı be 10 gündür bi dünya hikaye dinledim.

Ben geçen gün sordum tekrar doktora kuma değmeyen balıkları yiyebilirsin rahatlıkla dedi. Lüfer levrek tüket dedi, kalkan dil balığı midye yenmemeli diye ekledi! Ben kendisine güvenip yiyeceğim.
Evet zaten dip balığı önerilmiyor.yüzey balıklarından şansımıza artık.
Ama bildiğim kadarıyla levrek ve lüfer dip balığı diye biliyordum.
şaşırdım doğrusu.

bence topiğin en topişi benim tam 7.5 kilo aldım ama avantajım 50 kilo ile hamile kaldım şuan normal sınırlara ulaştım :)

tuz kiloda olmasada vucut şişliklerinde büyük sorun.bende turşuyu azaltmayı istiyorum ama illa bi acılık yada ekşi tadı arıyorum yemekte.salata yapıp içine turşu koyuyorum ozaman zaten tuzdan kısıyorum.mor lahana gibi tuzsuz yenmeyen şeyler koymuşsam ozaman mecburen azda olsa ekliyorum.ekşi ve acı yiyincede ister istemez iştahınız açılıyor.neyseki çok fazla sebze tüketiyorum.ekmek falan sık yesem patlarım herhalde.

bence topiğin en topişi benim tam 7.5 kilo aldım ama avantajım 50 kilo ile hamile kaldım şuan normal sınırlara ulaştım :)
maşallah ne güzel zayıf olmanın avantajı :) kilo almak mesele değilde sorun doğumdan sonra rahat hareket edeme olayı.benim en büyük tedirginliğim bu aslında.nekadar rahat hareket edersem okadar verimli olurum bebeğime ve çevreme karşı.

Bana da doktorum sordu yaptırmak istiyor musun diye bir olasılık ortaya çıkıyormuş bu testler sonucunda. Allahtan gelene razıyım benim bebeğim vazgeçemem dedim ve yaptırmadım. Doğru mu karar verdim bilmiyorum inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım.

canm bende 70 kilo ile kaldım ve 76-77 çıkıyorum ve ilk hamileliğim
sağlıklı bebeğine yarayışlı şeyler yiyorsan hiç sorun etme.kilo eğilimi olan kadınlar biraz daha çabuk kilo alıyor helede daha önce kiloluysan.vucut belli bir esnekliğede sahip olduğu için hemen popo göbek çıkıyor.

YA BENDE SEBAMED İN KREMİNİ ALDIM ÇOK İYİ DEDİLER HER AKŞAM MASAJ YAPIP HEM KALÇAMA HEM GÖBEĞİME HEM GÖĞÜSLERİME SÜRÜYORUM DAHA 16 HAFTA OLMASINA VE 1.5 KİLO ALMAMA RAĞMEN KARNIM BAYA ÇIKTI OTOBÜSTE YER FLN VERİYOLAR O DERECE DEMEK Kİ İÇ KARNIM ÇOK GENİŞ DEĞİL BAYA ŞİŞİCEK

Kızlar selamlar :) Oğluşumun ilk büyük eşyasını dün aldık. Ne zamandır araştırıyorduk Chicco ya karar verdik. Dolara endeksli olduğu için fiyatlar sürekli artıyor. Dün ebebek te %20 indirim vardı 950ye aldık. Portbebe olması çok hoşuma gitti, inşallah uzun süre kullanırız. Bebişimiz de rahat eder.

Zekai tahir burak hastanesinin Çayyolu polikliniğine gidicem orası daha sakin ya sana da söylerim Fatma adında bir doktor daha önce tanışmadık umarım ılımlı biridir :)
Ben o kadinla tartıştımm iste canım. Eşim le birlikte girebiliyorduk odaya o dr almadi daha once girebiliyordu dedim ben almiyorym fln dedi tartıştk sonra sinirlendirince adam akilli goremedim ulultrasonda fln 3lu test yapti. Dr m ppazartesi gelcek sende 3lu test yaptirirsan ona sonucunu gosterirsin o cok iyi birisi. Bu nasil bilmiyorum bana tavirli oldu oyuzden iyimi bilemem

GÜLE GÜLE KULLANIN İNŞ CANIM DAHA BİZ ERKEN DİE HİÇ BİŞEY ALMAYA BAŞLAMADIK CİNSİYETİN BELLİ OLMAMASI DA Bİ ETKEN TABİ EŞİM DURUP DURUP OYUNCAK ALIYO HABİRE KIZIYORUM BENDE ÇOCUĞUN ALTINA GİYİCEK DONU YOK AMA 5 YAŞINA KADAR İDARE EDİCEK OYUNCAĞI VAR DİYE

Hahahah o baya iyiymiş :) Ben 2 hafta öğrendim cinsiyetini bişey almamaya çalışıyordum ama annem eminönüne gidelim dedi orda tutamadım kendimi. Havuzlu Han diye bir yer var sırf bebek eşyaları satıyorlar. Hastane çıkışı ve bikaç tane tulum aldık. Haftaya yine dr kontrolüm var, cinsiyeti değişmezse sorun yok :) Puseti de kırmızı aldık ki her iki cinsiyete de kullanabiliriz diye :)

ben hamilelikten önce çok severdim ama şuan bebiş istemio sanırım turşu ekşi hiç canım istemio :) sanırım erkek olcak bebişim henüz belli değil ama tahminimce yediklerime göre öle düşünüyorum eskiden dışardan daha çok yerdik şuan ewde sağlıklı şeyler tercih ediyorum :)

ben

benim soruma cevap veren kimse olmamış arkadaşlar bu ağrılar huzursuz olmam normalmi

adet dönemine mi denk gelio bi hesapla benim geçe gün kontrolümden önce uykumdan uyandırdı ama resmen regl ağrısı gibiydi 9 ay boyunca olabiliomuş bu normal kanaman ve geçmeyen saplanan ağrıların varsa bi sıkıntı vardır demektir.

Kizlar bende unutkanlik iyice artti asiri derecede hemde :/ sizlerdede var mi acaba bol bol cciger yesem iyi olacak

ben ilk üç aylık dönemde 1kilo almıştım ama sonra 2 kilo verdim bundan sonra ne olur bilemem:)

bana göre çıkmadı ama bikaç kişi hamile misin diye sordu şaşırdım eşim de gelip gelip büyüdü bu diye göbeğimi seviyo

Balık yiyemeyen arkadaşlar doktorunuz omega3 verdi mi ? Ben yiyemiyorum ama geçen kontrolde doktorum hiç bahsetmedi decavit verdi sadece.Bu sefer istersem mi ısrar mı etsem bilemedim
bana doktorum gecen hafta verdi ben de pek balık yiyemiyorum..

YAA KIZLAR HEPİMİZ AŞAĞI YUKARI AYNI HAFTALARDAYIZ AMA BANA GÖRE GÖBEĞİM HENUZ YOK BASKALARI ÇIKMIŞ DİYO HAMİLE MİSİN DİYE SORANLAR BİLE OLDU.. BEN SİZİN GÖBİŞLERİNİZİ MERAK EDİYORUM GÖBİŞLERİN RESİMLERİNİ ATALIM MI EĞER SİZİN İÇİN SAKINCASI YOKSA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…