Ben de çok fenayım gelgitler yaşıyorum duygusal olarak; bu arada Kattina canım 24 Nisan benim de randevum Mehmet beye 25 ine alamadım Cumartesi de okulda kursum var ; mecburen cuma 23 Nisan'dan dolayı tatil olur diye o güne aldım inş bi sonrakinde denk geliriz arkadaşımgayet normal cnm bende sendenim kızımda hiç hamile gibi değildim hop oturup hop kalkardım gezerdim eğlenirdim ama her gebelik aynı olmuyor ne yazık ki.. bunda erkenden başladı gerilme ağrıları mesela.. duygusallık üst safhada kızıma bile dalga konusu oldum eşime hoşuma gitmeyen herşeyde küstüm küscem bak diyormuşum sık sık farkında değilim kızım gülme krizine giriyor anne sen kaya gibiydin ne oldu sana yumuşacık pamuğa döndün diyor sıpam
yuruyus dısında baska yapabılecegım bırsey var mı canım :)olabilir evet yürüyüş yap hem bebeğin içinde faydalı :)
Kesinlikle Katılıyorum yaptıklarımızı burda paylaşırsak herkes birbîrine fikir vermiş olur bebeklerimizin odalarını kendimiz süslemiş oluruzbence en guzelı kendının hazırlaması sonucta evladın ıcın butun bu hazırlıklar bn lohusa serbetlerı ıcın kucuk kadehler aldım surahısıyle beraber onları susleyecegım gelen mısafırlere oglumun odasına keceden kapı susu yapıcam duvarlarını falan susleyecem el emegı goz nuru kendım yapıcam :)
yuruyus dısında baska yapabılecegım bırsey var mı canım :)olabilir evet yürüyüş yap hem bebeğin içinde faydalı :)
ben daha once sayfada paylasmıstım lohusa kadehlerı gelın damat bardak modellerı bebek patık modellerı falan canım yıne atarımm :)Kesinlikle Katılıyorum yaptıklarımızı burda paylaşırsak herkes birbîrine fikir vermiş olur bebeklerimizin odalarını kendimiz süslemiş oluruz
yediklerine dikkat etmek birde canım ama sen yinede bi dahiliye doktoru ile görüş mutlaka kadın doğuma göre önemsiz olabilir ama dahiliye daha detaylı araştırıp inceleryuruyus dısında baska yapabılecegım bırsey var mı canım :)
tebrik ederim uzun burunlu minik kızınıza kızımdan sevgilerkızlar hastaneden geldim bebişim kıpır kıpır cok sukur. hatta dr kızınızın burnu uzun dediultrason resminde verdi. ama asil sorun çooook kilo almışsın dedi. tam tamına 90 kiloyum. Boy 68 ne yapacam şaşırdım. hiç bu kadar kilo ile ilgili konuşmamisti. 80 falanla hamile kalmıştım 8 aylık hakkını kullandın dedi. kilo almamalısın dedi. çalışıyorum sabahları simit yiyordum hamur işi simit kızartma fazla meyve aklına ne gelirse saydı hepsi yasak. Bahane bulup sigarayı bıraktım biraz da tedaviden kilo aldım desemde dinlemedi hem şeker çıkar hem normal doğum zor olur dedi. Haklida ama ne yapıcam bilmiyorum kendime haftalık liste hazırlayıp sebze ağırlıklı besleneyim d3 haslamada hic sevmem. önerisi olan varsa dinlerim teşekkürler bu arada @Sidelya2011 seninle haftamız aynı ben hala sağlık ocağına kayıt olmadım tetanoz aşısının zamanı geldi mi
inşallah cnm olsun sen benden önce giriyorsun deneyimini yaz cnm bana daBen de çok fenayım gelgitler yaşıyorum duygusal olarak; bu arada Kattina canım 24 Nisan benim de randevum Mehmet beye 25 ine alamadım Cumartesi de okulda kursum var ; mecburen cuma 23 Nisan'dan dolayı tatil olur diye o güne aldım inş bi sonrakinde denk geliriz arkadaşım
marketlerde bebek deterjanı satılıyor.
marka yazmayım.
onla 30 derecede yıkayacaksın.
cnm bebek kıyafetlerini doğuma 1 ay kala yıka makinede bebek programı yada antibakteriyel programı oda yoksa çok uzun olmayan kısa programda narin yıkama veya elde yıkama gibi 30 - 40 derece de bebek için özel sıvı deterjanla yıkaman yeterli olacak.. kurutma kullanıyorsan kurutmaya atma asarak kurut.. ben dalinin ürünlerini çok beğeniyorum kızımda da onu kullanmıştım şimdi oğluşumada dalin aldım herşeyini..
şuan erken cnm çok var daha doğuma seninle tahmini doğum günümüz aynıcevaplarınız için teşekkürler :) evet programı var ama etrafımdakiler elde yıka içerde kurut ütüle as diyor alışveriş için erken değil ama sanki yıkama konusunda bende kararsızım erken diye düşünüyorum çünkü daha çok var nasıl muhafaza edicem o zamana kadar bilmiyorum. kafam karıştı herkes farklı söylüyor etrafa kulak asmamak gerek sanırım bende formla birlikte hazırlıklara başlarımevet dalini bende beğeniyorum miss gibi kokuyor bide bebişlerimizin teninde nasıl kokar tahmin bile edemiyorum allahım o günleri bian önce göstersin inşallah
Ya saştim kaldım başka bir doktordanan bilgi almak için aradım o da içme dedi 2 düşük oldu mu dedi Hayır bir defa oldum dedim o zaman içme dedi ya bu içmezsem 2.düştüğüm olursa dimi amaaaa
şuan erken cnm çok var daha doğuma seninle tahmini doğum günümüz aynıbence 1 ay kala yıkasak yeterli olur ben kızıma hamileykende 1 ay kala yıkadım iki gün sonra doğuma girdim erken oldu kızım.. dalinin bebek için yumuşatıcı ve sıvı deterjanı var aklında olsun arkadaşım..
Ne guzel masallah sizlerin esleri birlikte alis verise cikiyor, benimki hersey icin cok erken diyor. Bense oglusuma birseyler almak istiyorum artikevet doğum tahminimiz aynı bende şimdi farkettim 2mzinde bebeğinin erkek olmasıda çok güzelbende son zamana bırakırım şuan çalışıyorum ama o zaman bolca vaktim olcak eşya hazırlamaya çok güzel duygular iş çıkışı eşimle birlikte alışverişe gidicez kalan ihtiyaçlar için onlarada bakıp alırım çok teşekkür ederim
Çok güzel olmuş canım ellerine saglikBakın kızlar nikah şekerlerimizden artanları bebeğim için süsledim
Maaşallah kızına canımkızlar hastaneden geldim bebişim kıpır kıpır cok sukur. hatta dr kızınızın burnu uzun dediultrason resminde verdi. ama asil sorun çooook kilo almışsın dedi. tam tamına 90 kiloyum. Boy 68 ne yapacam şaşırdım. hiç bu kadar kilo ile ilgili konuşmamisti. 80 falanla hamile kalmıştım 8 aylık hakkını kullandın dedi. kilo almamalısın dedi. çalışıyorum sabahları simit yiyordum hamur işi simit kızartma fazla meyve aklına ne gelirse saydı hepsi yasak. Bahane bulup sigarayı bıraktım biraz da tedaviden kilo aldım desemde dinlemedi hem şeker çıkar hem normal doğum zor olur dedi. Haklida ama ne yapıcam bilmiyorum kendime haftalık liste hazırlayıp sebze ağırlıklı besleneyim d3 haslamada hic sevmem. önerisi olan varsa dinlerim teşekkürler bu arada @Sidelya2011 seninle haftamız aynı ben hala sağlık ocağına kayıt olmadım tetanoz aşısının zamanı geldi mi
Ne guzel masallah sizlerin esleri birlikte alis verise cikiyor, benimki hersey icin cok erken diyor. Bense oglusuma birseyler almak istiyorum artik
cevaplarınız için teşekkürler :) evet programı var ama etrafımdakiler elde yıka içerde kurut ütüle as diyor alışveriş için erken değil ama sanki yıkama konusunda bende kararsızım erken diye düşünüyorum çünkü daha çok var nasıl muhafaza edicem o zamana kadar bilmiyorum. kafam karıştı herkes farklı söylüyor etrafa kulak asmamak gerek sanırım bende formla birlikte hazırlıklara başlarımevet dalini bende beğeniyorum miss gibi kokuyor bide bebişlerimizin teninde nasıl kokar tahmin bile edemiyorum allahım o günleri bian önce göstersin inşallah
şuan erken cnm çok var daha doğuma seninle tahmini doğum günümüz aynıbence 1 ay kala yıkasak yeterli olur ben kızıma hamileykende 1 ay kala yıkadım iki gün sonra doğuma girdim erken oldu kızım.. dalinin bebek için yumuşatıcı ve sıvı deterjanı var aklında olsun arkadaşım..
bencede erken.. doğuma daha ççook var... öyle uzun ki bütün hayatın boyunca sanki hep hamileymişsin gibi geliyor :)Ne guzel masallah sizlerin esleri birlikte alis verise cikiyor, benimki hersey icin cok erken diyor. Bense oglusuma birseyler almak istiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?