2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben de çok fenayım gelgitler yaşıyorum duygusal olarak; bu arada Kattina canım 24 Nisan benim de randevum Mehmet beye 25 ine alamadım Cumartesi de okulda kursum var ; mecburen cuma 23 Nisan'dan dolayı tatil olur diye o güne aldım inş bi sonrakinde denk geliriz arkadaşım

Kesinlikle Katılıyorum yaptıklarımızı burda paylaşırsak herkes birbîrine fikir vermiş olur bebeklerimizin odalarını kendimiz süslemiş oluruz

Kesinlikle Katılıyorum yaptıklarımızı burda paylaşırsak herkes birbîrine fikir vermiş olur bebeklerimizin odalarını kendimiz süslemiş oluruz
ben daha once sayfada paylasmıstım lohusa kadehlerı gelın damat bardak modellerı bebek patık modellerı falan canım yıne atarımm :)

yuruyus dısında baska yapabılecegım bırsey var mı canım :)
yediklerine dikkat etmek birde canım ama sen yinede bi dahiliye doktoru ile görüş mutlaka kadın doğuma göre önemsiz olabilir ama dahiliye daha detaylı araştırıp inceler

tebrik ederim uzun burunlu minik kızınıza kızımdan sevgiler kilo alımı gerçekten önemli özellikle sağlıksız besinlerle alınmışsa dahada önemli.bence sağlıklı beslenim kilo alırsanız bile sağlıklı olduğunuzdan emin olursunuz.ben genelde yemeklerimi az yağla yaparım tuz sadece tatlanacak kadar ki baharat falan koyuyorsam dahada az koyarım tuzu.herşey nefsinizi kontrol altına almaya bakıyor.yemeklerinizi önceden hazırlayın son ana açlık sınırına gelmenizi beklemeyin.bol bol su içinki yağ depolanması olmadan vucuttan atılsın.şuan en rahat ettiğimiz dönemde sayılırız şimdi hareket ettiniz ettiniz ilerleyen zamanlarda herşey daha zor olacak.

Ya saştim kaldım başka bir doktordanan bilgi almak için aradım o da içme dedi 2 düşük oldu mu dedi Hayır bir defa oldum dedim o zaman içme dedi ya bu içmezsem 2.düştüğüm olursa dimi amaaaa

inşallah cnm olsun sen benden önce giriyorsun deneyimini yaz cnm bana da

marketlerde bebek deterjanı satılıyor.
marka yazmayım.
onla 30 derecede yıkayacaksın.

cevaplarınız için teşekkürler :) evet programı var ama etrafımdakiler elde yıka içerde kurut ütüle as diyor alışveriş için erken değil ama sanki yıkama konusunda bende kararsızım erken diye düşünüyorum çünkü daha çok var nasıl muhafaza edicem o zamana kadar bilmiyorum. kafam karıştı herkes farklı söylüyor etrafa kulak asmamak gerek sanırım bende formla birlikte hazırlıklara başlarım evet dalini bende beğeniyorum miss gibi kokuyor bide bebişlerimizin teninde nasıl kokar tahmin bile edemiyorum allahım o günleri bian önce göstersin inşallah

şuan erken cnm çok var daha doğuma seninle tahmini doğum günümüz aynı bence 1 ay kala yıkasak yeterli olur ben kızıma hamileykende 1 ay kala yıkadım iki gün sonra doğuma girdim erken oldu kızım.. dalinin bebek için yumuşatıcı ve sıvı deterjanı var aklında olsun arkadaşım..

Ya saştim kaldım başka bir doktordanan bilgi almak için aradım o da içme dedi 2 düşük oldu mu dedi Hayır bir defa oldum dedim o zaman içme dedi ya bu içmezsem 2.düştüğüm olursa dimi amaaaa

canım bende coraspin kullanıyorum tedavi gördüğüm için kullan dedi. ama bu bebek tedavisiz oldu ve ilk gebeliğim. ama gecen hafif lekelenme oldu diye doktor rahim kasilmasina karsi 2 tane iğne proluton verdi birini bugün oldum hangi doktor garanticiyse onu yap gerisini Allah bilir

evet doğum tahminimiz aynı bende şimdi farkettim 2mzinde bebeğinin erkek olmasıda çok güzel bende son zamana bırakırım şuan çalışıyorum ama o zaman bolca vaktim olcak eşya hazırlamaya çok güzel duygular iş çıkışı eşimle birlikte alışverişe gidicez kalan ihtiyaçlar için onlarada bakıp alırım çok teşekkür ederim

Ne guzel masallah sizlerin esleri birlikte alis verise cikiyor, benimki hersey icin cok erken diyor. Bense oglusuma birseyler almak istiyorum artik

Maaşallah kızına canım ben de aynı senin gibi tam tedaviye başlayacakken kendiliğinden hamile kaldım çok şükür. Bizde bugün 18+5 olduk. Ben de 81 ile başladım , şu anda 82,3 kiloyum. Ben de sağlık Ocağına kayıt yaptırdım. Dün açlık test sonuçlarını göstermeye gittiğimde hemşire istersen hemen yapalım, dedi. Ben de haftaya Ayrıntılı ultrasonum var ondan sonra yapsak sorun olur mu, dedim. Yok olmaz, o zaman gel dedi.

Ne guzel masallah sizlerin esleri birlikte alis verise cikiyor, benimki hersey icin cok erken diyor. Bense oglusuma birseyler almak istiyorum artik

evet eşim bebek konusunda biraz hassas her kontrole beraber gidiyoruz ben bebeğimi izlerken o video çekio hatıra kalsın diye. aslında başlarda biraz etkilenmişti babalık psikolojisi sanırım bende biraz fazla tedirgindim. kimsayal gebelik yaşadım. onun korkusuyla bebeğimiz öğrendiğimizde 2 ay bekledik kimseye söylemedik ama şimdi doya doya bebeğimiz ve biz hamileliğin keyfini çıkartıyoruz en güzeli de beşiği kendimiz kurduk bütün bi gece uğraştık yorulduk ama bittiğinde çok mutlu olduk

yıkama işlemi için henuz çoook erken son 1 ay yıkanır, ütülenir, dolaplara yerleştirilir. doğum çantası hazırlanır vs.
çamaşır yıkama için ben kızımda hacışakir granül sabunu kullandım 40 derecede yıkadım 2 yaşına gelene kadar... yumuşatıcı hiç kullanmadım ve kullanılmasını şahsen önermiyorum. özellikle yenidoğan kokuya karşı çok hassas oluyor. mümkün olduğunca nötr ve kimyasaldan uzak ürünler tercih edilmeli...
evde oda kokusu gibi şeylerde doğumdan sonra kullanılmamalı.

bencede erken.. doğuma daha ççook var... öyle uzun ki bütün hayatın boyunca sanki hep hamileymişsin gibi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…