2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ağzından bl damlıyor miskim amberim oyy tatlım bnm
ama cidden öyle...sen okadar kilodan bahsedince vaovv dedim kilo almış hali buu..ben ne edeyimmm taşlaramı vurayımmm kendimi dedimmm....
tabi ağzımdan da bal damlar şimdi ne yalan söyleyeyim

ben balata gidiyorum cnm güngörende hiç arayışa girmedim neresi iyi bilmiyorum jinekoloğum sabit o nereye ben oraya yakınmıyız acaba ailenle.. geldiğinde görüşelim doğumdan önce

Aslında güngör en é bağlı ama esenler é yakın esenler Dörtyol var bilir misin trafiğe kapalı cadde o taraftaki yeşil cami var
sen nerdesin

Benim icin sorun olmucak insallah dogun izninden sonra 6 ay yarim gun gelcem.allahtan mudurum cok Iyi bu konularda :)

ama cidden öyle...sen okadar kilodan bahsedince vaovv dedim kilo almış hali buu..ben ne edeyimmm taşlaramı vurayımmm kendimi dedimmm....
tabi ağzımdan da bal damlar şimdi ne yalan söyleyeyim
canımsın valla moral oldun bana yakın çevreme göre çok kiloluyum eski halimle kıyaslayınca olsun ama veririm ben yine iradeliyim o konuda..

arkadailar bende koydum resmimimizi küçük kızımla 5 kilo aldım bende
senin göbiş dahamı büyük ne :)
şaka bir yanda kızlar iç karın çok önemli benim oğlumdada karnım yoktu pekti iç karın büyük hiçte önemli değil zaten bu saatten sonra ne yaparsak yapalım büyüyecek :)

aynen canım benim ya herşeyin tadını çıkartalım gitsin, bebekler sağlıklı olsun da gerisi hallolur. benim ilk bebek bu bakalım her şey çok değişik heyecan verici geliyor.

Kizlarrr hepiniz gobusleri koymussnz maşallah bebislerinizee..ben sunu sormk istyrm benim hala bulantm suruyo bircojseyi yiyemyrm ve hala 1 kilo bile almdm.artık endişelenmeye baslyrm.benim. durumumda olan varmi.sizce bir tehlike yaratirmi bu

ayy göbeklere bak maşallah benimde kızım olacak ama onde bi top var sadece ben 4,5 kilo verdim daha 1.5 kilo aldım 50 kiloyum şuanda herkes bebek nerde diyo benimde canım sıkılıyo acaba buyumuyomu diye ama sağlığı şuanda yerinde

Ben de ne zmndr snn yazmanı bekliodum.. Ben de almak istiorm ama işte duyamazsam çok evham yaparım diye alamıyorum..

canım hiç endişe etme , bazı hamileliklerde bulantı durumu çok uzun süre devam edermiş. benim annem mesela çok kötü geçirirmiş 9 ayını bana da dua etti inş bana çekmezsin diye çok şükür geçti benim ki. ama yine de doktoruna sor.

20. haftaya göre 1.5 kilo biraz tuhaf değil mi :/ sonuçta karnımızda sıvı var + onun içinde bebiş var+ göğüsler şiş ... bilmiyorum ama bana çok az geldi cnm. genetikte olabilir tabii. bilemedim

Canım benim doktorum 4.ay bitiminde 4 kiloyu geçmezsen iyi olur demişti. 1.77 boyum, 72.5 ile hamile kaldım tam gramı gramına 2.3 kilo aldım şu ana kadar :) bebeğim ise 18+6 da 280gr dı ki maşallah dedi doktorum kilosunun birazcık ilerde olduğunu söyledi ha ama dikkat ediyormusun yediğime dersen hayır hatta eşim dalga geçiyor benimle dünyaları yiyorsun yemeğin üstüne beni bile yersin tatlı niyetine ama senin yerine ben kilo alıyorum diyor doktorum da önce beslenmeme dikkat etmiyormuyum diye bana bi beslenme listesi verdi dolu dolu öğünleri olan ama üç gün dayanabildim aç kaldım ben o listeyle ve peynir yoğurt et yemeye dikkat ederek kafama göre takılmaya başladım hamileliğimin sonuna kadar 8 ile 10 kilo arasında kalırsak çok iyi olur ama maksimum 12 diyorum yemeği abartma demişti en başta bana :)

O zmn vermişsin yine verirsin tatlım merak etme umarıö tiroid büyük bi sorun oluşturmuyordur.. Sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inş..

O zmn vermişsin yine verirsin tatlım merak etme umarıö tiroid büyük bi sorun oluşturmuyordur.. Sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inş..
farkedilmemesi durumunda bebekte zeka geriliği yapıyormuş Rabbime şükür testlerde çıkı da tedaviye başladık şimdilik herşey yolunda cnm.. Amin sağlıkla alalım kucağımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…