- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 36
evet yalnız değilmişim yuppiiii
bene de var gobek :) baya ciktigaz olduğu için sabah farklı akşam farklıdır cnm.. hadi hepinizin çıksın buraya koyun tatmin olayım bende
ama cidden öyle...ağzından bl damlıyor miskim amberim oyy tatlım bnm
ben balata gidiyorum cnm güngörende hiç arayışa girmedim neresi iyi bilmiyorum jinekoloğum sabit o nereye ben orayayakınmıyız acaba ailenle.. geldiğinde görüşelim doğumdan önce
Benim icin sorun olmucak insallah dogun izninden sonra 6 ay yarim gun gelcem.allahtan mudurum cok Iyi bu konularda :)canım daha çıkmadı o yasa.
sadece 1.çocuk için 200 tl,2.çocuk için 300 3.çocuk için 600 tl yardım onaylandı.
meclis kapanmadan onaylanır heralde.
canım bunda sıkıntı yok aslında tahmini şimdi büyümediyse 6 ay gibi çıkmaya başlar.
oğlumda da benimki çok çok küçüktü.bir sıkıntı olmadı yani.
kattina,sidelya maşallah kızlar bayağı çıkmış.
sağol canım, bende kilom normaldi şimdi bi elim yüz şiş duruyor kilo aldığım için bi garip görünüyor gibiyim. ama atrafım bana kız ama erkek gibi sivri diyor şaşırıyor.Yerim ben sizi yaaa maşallah
baya uzakmış cnm ben haznedara kalecentera yakınım.. tramvay yolundayım..Aslında güngör en é bağlı ama esenler é yakın esenler Dörtyol var bilir misin trafiğe kapalı cadde o taraftaki yeşil cami var
sen nerdesin
canımsın valla moral oldun bana yakın çevreme göre çok kiloluyum eski halimle kıyaslayıncaama cidden öyle...sen okadar kilodan bahsedince vaovv dedim kilo almış hali buu..ben ne edeyimmm taşlaramı vurayımmm kendimi dedimmm....
tabi ağzımdan da bal damlar şimdi ne yalan söyleyeyim
senin göbiş dahamı büyük ne :)arkadailar bende koydum resmimimizi küçük kızımla 5 kilo aldım bende
aynen canım benim ya herşeyin tadını çıkartalım gitsin, bebekler sağlıklı olsun da gerisi hallolur. benim ilk bebek bu bakalım her şey çok değişik heyecan verici geliyor.senin göbiş dahamı büyük ne :)
şaka bir yanda kızlar iç karın çok önemli benim oğlumdada karnım yoktu pekti iç karın büyük hiçte önemli değil zaten bu saatten sonra ne yaparsak yapalım büyüyecek :)
sizi görünce bende çok özendim teyzeleri buda benim oğlum :)
canım ben daha hiç almadım,kıyaslama amaçlı değildi aslında herkes 5-10 kilolardan bahsedince acaba anormal durumdamıyım dedim..yoksa herkesin bünyesi,kilosu,boyu farklı
Kızlar ebebek ten angelsounds (anne karnında bebeği dinleme cihazı ) almıştım geçen hafta 2 denemende sadece hareketlerini diyebilmiştim kalp atışını duyamamıştım bugün başardım hareketlerini duyabilmek için özel bişey yapmaya gerek kalmıyor ama kalp atışı için pozisyonu çok önemli harika bi duygu ( canım kızım benim seni Herşeyden çok seviyorum beni Sakın Bırakma )
canım hiç endişe etme , bazı hamileliklerde bulantı durumu çok uzun süre devam edermiş. benim annem mesela çok kötü geçirirmiş 9 ayını bana da dua etti inş bana çekmezsin diye çok şükür geçti benim ki. ama yine de doktoruna sor.Kizlarrr hepiniz gobusleri koymussnz maşallah bebislerinizee..ben sunu sormk istyrm benim hala bulantm suruyo bircojseyi yiyemyrm ve hala 1 kilo bile almdm.artık endişelenmeye baslyrm.benim. durumumda olan varmi.sizce bir tehlike yaratirmi bu
20. haftaya göre 1.5 kilo biraz tuhaf değil mi :/ sonuçta karnımızda sıvı var + onun içinde bebiş var+ göğüsler şiş ... bilmiyorum ama bana çok az geldi cnm. genetikte olabilir tabii. bilemedim
yok cnm yaa bir anda çok fazla aldım ilk 3 ay şimdi durudu çok şükür.. onun sebebide tiroid az çalışıyormuş o da kilo yapıyormuş.. ilaç tedavisine başlayınca durdu kilo almam ama alacağımı aldım zaten.. gerçi ilk gebeliğimde de 30 kilo aldım sonra verdim evet doğru hatırlıyorsun ideal kiloyla hamile kaldım..
farkedilmemesi durumunda bebekte zeka geriliği yapıyormuş Rabbime şükür testlerde çıkı da tedaviye başladık şimdilik herşey yolunda cnm.. Amin sağlıkla alalım kucağımıza..O zmn vermişsin yine verirsin tatlım merak etme umarıö tiroid büyük bi sorun oluşturmuyordur.. Sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?