hayırlı olsun güle güle eskitsin inşşşTeyzeleri bakın Kızımın cicilerine
aynı şeyi düşünmüşüz...yok yok maşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır inşşKız bebeğimin cinsiyeti canım . Doktorum normal dedi. Bebeğin gelişimi de güzel dedi. 23 ünde ayrıntılı var o zaman bebeğin kilosuna vs bakılacak. İnşallah iyidir. Herkes 5 kilo -10 kilo deyince bende mi bir şey var diye üzülüyorum.
ben balata gidiyorum cnm güngörende hiç arayışa girmedim neresi iyi bilmiyorum jinekoloğum sabit o nereye ben orayaAy benim ailem de ist. Güngören de oturuyor bende doğuma yakin oraya gideceğim inş. Ama hast. Karar vermedim avicenna da ablam DGM yaptığı dr duruyor sa ona giderim diye düşünüyorum
Maşalllah yerim ben onlarıTeyzeleri bakın Kızımın cicilerine
cnm benim doktor ilk 6 ayda bebek 1 kilo eşi suyu rahim büyümesi toplam 4 kilo alınması zorunlu istemesende 4 kilon olacak dedi kalanı boş alınan kilo toplamda 9-12 kg hamilelik bitermiş ama bana hayalPeki ilk 5 ay ne kadar kilo almak gerekir acaba? Normali kaçtır?
hay kızlar maşallah göbeklerinize
ECEONUR
benimkide çıktı ama bu kadar değil tabi hafta olarak ben sizden az küçüğüm
bende şimdiye kadar bir kilo aldım sanırım.
sende göbüş var katti...onun haricinde ben kilo göremedim sendecnm benim doktor ilk 6 ayda bebek 1 kilo eşi suyu rahim büyümesi toplam 4 kilo alınması zorunlu istemesende 4 kilon olacak dedi kalanı boş alınan kilo toplamda 9-12 kg hamilelik bitermiş ama bana hayal
Maşallah canım
maşallah subhanalahh size kızlararkadailar bende koydum resmimimizi küçük kızımla 5 kilo aldım bende
ağzından bl damlıyor miskim amberim oyy tatlım bnmsende göbüş var katti...onun haricinde ben kilo göremedim sende
kızlar hamile kaldığımız kiloya göre değişiyor aslında kimisi 5 kimisi 10 kg aldım diyor ama resimlere bakınca baya kilolu çıkıyorlar göbek az oluyor demekki önemli olan kaçla hamile kaldığımızmış ohhh be içim rahatladı resmen
kızlar hamile kaldığımız kiloya göre değişiyor aslında kimisi 5 kimisi 10 kg aldım diyor ama resimlere bakınca baya kilolu çıkıyorlar göbek az oluyor demekki önemli olan kaçla hamile kaldığımızmış ohhh be içim rahatladı resmendaha çok rsm paylaşın arkadaşlar
Aynen öyle canım. Önemli olan bebeğin normal gelişimini göstermesi.kıyaslama amaçlı değildi aslında herkes 5-10 kilolardan bahsedince acaba anormal durumdamıyım dedim..yoksa herkesin bünyesi,kilosu,boyu farklı
Allah korusun ama ben Yorumları okudum zaten kimse her seferinde kalp atışını duyamıyor ben onu kabullendim ama yemekten sonra kullan cihazı hareketlerini kesinlikle duyuyosun karnın Bebeğin olmadığı tarafa tutunca zaten anlıyorsun hiç ses gelmiyor Göbek deliğinin altına tutunca gluk gluk duyuyorsun arada uzaktan geliyo kalp atışı yakalarsan çok net duyuyorsun kalp atışını ama dediğim gibi her denemede yakalayamıyosun
Çok teşekkürler bakarım mutlaka :)Hiçbirimiz bir değiliz ki canım. Ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, aç kaldığım da yok ama daha kilo almadım. Birbirimizle kıyaslamak çok anlamlı değil.
Nuna pepp var araba olarak, kendi oto koltuğu da oluyor veya başka oto koltukları da uyuyor.
Nispeten hafif bir araba bir de tekerlekleri çok iyi, inanılmaz rahat bir sürüşü var. Ama sadece ebebekte satılıyor. Bir bakmanızı tavsiye ederim.
Yerim ben sizi yaaa maşallaharkadailar bende koydum resmimimizi küçük kızımla 5 kilo aldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?