2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aynı şeyi düşünmüşüz...yok yok maşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır inşş

Ay benim ailem de ist. Güngören de oturuyor bende doğuma yakin oraya gideceğim inş. Ama hast. Karar vermedim avicenna da ablam DGM yaptığı dr duruyor sa ona giderim diye düşünüyorum
ben balata gidiyorum cnm güngörende hiç arayışa girmedim neresi iyi bilmiyorum jinekoloğum sabit o nereye ben oraya yakınmıyız acaba ailenle.. geldiğinde görüşelim doğumdan önce

cnm benim doktor ilk 6 ayda bebek 1 kilo eşi suyu rahim büyümesi toplam 4 kilo alınması zorunlu istemesende 4 kilon olacak dedi kalanı boş alınan kilo toplamda 9-12 kg hamilelik bitermiş ama bana hayal
sende göbüş var katti...onun haricinde ben kilo göremedim sende

kızlar hamile kaldığımız kiloya göre değişiyor aslında kimisi 5 kimisi 10 kg aldım diyor ama resimlere bakınca baya kilolu çıkıyorlar göbek az oluyor demekki önemli olan kaçla hamile kaldığımızmış ohhh be içim rahatladı resmen daha çok rsm paylaşın arkadaşlar

bende 59-60 civarı hamile kaldım şuan 62 yim olan göbek bebeğe dönüştü diorum herkese

kıyaslama amaçlı değildi aslında herkes 5-10 kilolardan bahsedince acaba anormal durumdamıyım dedim..yoksa herkesin bünyesi,kilosu,boyu farklı
Aynen öyle canım. Önemli olan bebeğin normal gelişimini göstermesi.
Sağlıkla kqvuşuruz inşallah :)

Yaa işte tam olarak bu durumdan korkuyorum ben de, kendi kendimi hasta ederim Allah korusun.
Zaten sık kontrolüm oluyor benim, doktorda görürüm artık. :)
Sen güle güle dinle bebeğini :)

Çok teşekkürler bakarım mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…