Canım benim doktorum 4.ay bitiminde 4 kiloyu geçmezsen iyi olur demişti. 1.77 boyum, 72.5 ile hamile kaldım tam gramı gramına 2.3 kilo aldım şu ana kadar :) bebeğim ise 18+6 da 280gr dı ki maşallah dedi doktorum kilosunun birazcık ilerde olduğunu söylediha ama dikkat ediyormusun yediğime dersen hayır hatta eşim dalga geçiyor benimle dünyaları yiyorsun yemeğin üstüne beni bile yersin tatlı niyetine ama senin yerine ben kilo alıyorum diyor doktorum da önce beslenmeme dikkat etmiyormuyum diye bana bi beslenme listesi verdi dolu dolu öğünleri olan ama üç gün dayanabildim aç kaldım ben o listeyle ve peynir yoğurt et yemeye dikkat ederek kafama göre takılmaya başladım hamileliğimin sonuna kadar 8 ile 10 kilo arasında kalırsak çok iyi olur ama maksimum 12 diyorum yemeği abartma demişti en başta bana :)
Kizlar çatlak kremi olarak ne kullanysnz
baya uzakmış cnm ben haznedara kalecentera yakınım.. tramvay yolundayım..
tabisi nedemek b eklerim gel şehrimizeBiliyorum canım orayı da akrabaları mz var hep o civarda
nasip olursa görüşürüz
Oooo gobuslerin resimleri cekilmis koyulmus Hepinize masallah kizlar hepiniz cok tatli gorunuyorsunuzrabbim hepimizin kuzularini korusun insallah.benin kizimda hic durmuyor tekmelere gectik biz disarda gorulebiliyor artik
bak seninde varmış bayaaaa maşallah bebişe de göbişe de
işte bünye meselesi :))) bebiş sağlıklıysa senin kilo almaman süper bence cnm :)
Evet canim ya harika :) bundan sonra uyutmicaklar bunlar bizi hareketlerinden :))))biri tekme mi dedi :)))) tekme de ne hemde uçan tekme :)))))) ay çok zevkli ama di mi yaaaa
Canım benişm normalde bende 85 takıyorum ama olmuyor çok fena . Bu hafta gidip kendime bir hamile sutyeni alacağım. Bende de damarlar görünüyor. Göğüslerim benim sarkacak büyük çünkü vücuduma göre. Evlenmeden önce küçültmek için doktora gittim , bebek düşünüyorsanız yaptırmayın hem süt bezelerinize zarar verebilir hem de bebek emdiği için şekil bozuklukları görülebilir demişti. Bence sutyeni değiştir , uygun sutyen al bende alacam .Kızlar ben göğsümun üstünde sanki çatlak görüyorum birde göğüslerim damarlar Vs derken koyulaştı pek kestiremiyorum çatlak mi diye ama çatlak bence bende kaç zamandır bebe yağı sürüyor dum sonra düşman çıkınca vazgeçin sürüyor m islakken daha iyi emiyor vücut üstüne müstelâ kremi aldım ama göğüs de çatlak gördüm birde taktığım sütyen çok eziyor etini ciddi iz yapıyor. Evde takmıyorum ama sarkcak diye korkuyorum
canım emzirdikten sonra zaten istemesende sarkacak.Kızlar ben göğsümun üstünde sanki çatlak görüyorum birde göğüslerim damarlar Vs derken koyulaştı pek kestiremiyorum çatlak mi diye ama çatlak bence bende kaç zamandır bebe yağı sürüyor dum sonra düşman çıkınca vazgeçin sürüyor m islakken daha iyi emiyor vücut üstüne müstelâ kremi aldım ama göğüs de çatlak gördüm birde taktığım sütyen çok eziyor etini ciddi iz yapıyor. Evde takmıyorum ama sarkcak diye korkuyorum
iki ismi birlikte kullanacaksanız kısa isimler olabilir.Mrb kızlar oğluma isim bulamıyorum yardımcı olurmusunuz 2. ismi Yaşar olacak kayınbabamın ismi ama yanına bir isim bulamadım sizce
Gece de hissediyor musunuz ? Özellikle gece hareketleniyor benim bıdık.Evet canim ya harika :) bundan sonra uyutmicaklar bunlar bizi hareketlerinden :))))
vuuuuuuuuuKızlar sizinki de göbek mi sanki :) benimkine bakın bi de koccamanaslında sadece 2 kilo aldım ama yusyuvarlak bi karın oluşturdu bende kızım :)
bnm şuanki göbiş seni geçer cnm çok sivri bnm göbeğimhafta sonu kardeşime gittim orda çektik ben bile inanamadım resime bu kadar çok mu dedim kardeşim diyor ki abla sen tepeden bakınca küçük mü geliyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?