2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Oooo gobuslerin resimleri cekilmis koyulmus Hepinize masallah kizlar hepiniz cok tatli gorunuyorsunuz rabbim hepimizin kuzularini korusun insallah.benin kizimda hic durmuyor tekmelere gectik biz disarda gorulebiliyor artik

işte bünye meselesi :))) bebiş sağlıklıysa senin kilo almaman süper bence cnm :)

Oooo gobuslerin resimleri cekilmis koyulmus Hepinize masallah kizlar hepiniz cok tatli gorunuyorsunuz rabbim hepimizin kuzularini korusun insallah.benin kizimda hic durmuyor tekmelere gectik biz disarda gorulebiliyor artik

biri tekme mi dedi :)))) tekme de ne hemde uçan tekme :)))))) ay çok zevkli ama di mi yaaaa

Kızlar ben göğsümun üstünde sanki çatlak görüyorum birde göğüslerim damarlar Vs derken koyulaştı pek kestiremiyorum çatlak mi diye ama çatlak bence bende kaç zamandır bebe yağı sürüyor dum sonra düşman çıkınca vazgeçin sürüyor m islakken daha iyi emiyor vücut üstüne müstelâ kremi aldım ama göğüs de çatlak gördüm birde taktığım sütyen çok eziyor etini ciddi iz yapıyor. Evde takmıyorum ama sarkcak diye korkuyorum

Mrb kızlar oğluma isim bulamıyorum yardımcı olurmusunuz 2. ismi Yaşar olacak kayınbabamın ismi ama yanına bir isim bulamadım sizce

işte bünye meselesi :))) bebiş sağlıklıysa senin kilo almaman süper bence cnm :)

Teşekkür ederim de yani az kilo almak da sıkıntılı değil diye anlatmıştım ben, az kilo alanlar bebeğim kilo almıyor mu diye merak etmesin yani ama dediğin gibi bünye meselesi olabilir çünkü ben normalde de yiyip yiyip kilo almayanlardanım

Canım benişm normalde bende 85 takıyorum ama olmuyor çok fena . Bu hafta gidip kendime bir hamile sutyeni alacağım. Bende de damarlar görünüyor. Göğüslerim benim sarkacak büyük çünkü vücuduma göre. Evlenmeden önce küçültmek için doktora gittim , bebek düşünüyorsanız yaptırmayın hem süt bezelerinize zarar verebilir hem de bebek emdiği için şekil bozuklukları görülebilir demişti. Bence sutyeni değiştir , uygun sutyen al bende alacam .

canım emzirdikten sonra zaten istemesende sarkacak.

Mrb kızlar oğluma isim bulamıyorum yardımcı olurmusunuz 2. ismi Yaşar olacak kayınbabamın ismi ama yanına bir isim bulamadım sizce
iki ismi birlikte kullanacaksanız kısa isimler olabilir.
genelde efe,ege,alp hatta arda da olabilir uyumlu olanlardan koyabilirsin.
iki isim rahat söyleniyor.

tnyle sana da maşallah

Kizlar vucudunuzda sislikleriniz varmi?bide yuzde lekelenme? Benim yuzumde cok hafif leke oldu dikkatli bakinca belli oluyor kizimda hic leke olmamisti.ay hicte sevmem lekeyi:)insallah ilerlemez.

oyy maşallah ben de kocaman diyordum kendi karnıma :) seninki daha da büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…