şımartıyorsun beni saol cnm arkadaşım ama aldım baya yaaEvet ben sadece göbek görüyorum maşallah . Öyle kilolu da değilsin bak gerçekten sadece göbek var .
Bende 1,5 kilo aldım ve 20.haftam bitiyor nerdeysekızlar ben iki kilo almışım...geçen hafta bebeğimin kilosuna bakmışlardı güzel demişti doktor..annemde erkek bebekte anne zayıflar kiloyu son iki ayda alır diyor..az değilmi iki kilo yaa..sizi duyuncaa şaşırdım kendime
hehe kıskandım bende paylaşiim dedim göbüşümü herhalde kattiyle yarışırızEki Görüntüle 1493291
kızlar ben iki kilo almışım...geçen hafta bebeğimin kilosuna bakmışlardı güzel demişti doktor..annemde erkek bebekte anne zayıflar kiloyu son iki ayda alır diyor..az değilmi iki kilo yaa..sizi duyuncaa şaşırdım kendime
Ben de beğendiklerimin linklerini aldım:
http://www.annelutfen.com/urun/kidd...iddy-nest-0-13kg-ana-kucagi-ve-aparati-hediye
http://www.e-bebek.com/mycey-sling-yan-tasima-kanguru_MYC-260005
http://www.annelutfen.com/urun/britax-romer-b-agile-4-travel-sistem-bebek-arabasi-black-thunder
http://www.annelutfen.com/urun/chicco-living-smart-travel-sistem-bebek-arabasi-scarlet
http://www.annelutfen.com/urun/graco-evo-travel-sistem-bebek-arabasi-chilli
Maşallah yaaaaaaa. Bir çıksın benim ki paylaşacağım buradahehe kıskandım bende paylaşiim dedim göbüşümü herhalde kattiyle yarışırızEki Görüntüle 1493291
Bende 1,5 kilo aldım ve 20.haftam bitiyor nerdeyse
valla bebeklerin kilosu normal olsunda varsın biz kilo almayalım..doğumdan sonra bide onlarla uğraşmak var..bebeğin kilosuna bişey dedimi doktorun..senin bebeğin cinsiyeti demi erkektiBende 1,5 kilo aldım ve 20.haftam bitiyor nerdeyse
yok cnm yaa bir anda çok fazla aldım ilk 3 ay şimdi durudu çok şükür.. onun sebebide tiroid az çalışıyormuş o da kilo yapıyormuş.. ilaç tedavisine başlayınca durdu kilo almam ama alacağımı aldım zaten.. gerçi ilk gebeliğimde de 30 kilo aldım sonra verdim evet doğru hatırlıyorsun ideal kiloyla hamile kaldım..Larimar cım sen de kilo almak için oğluşunu bekliyordun heralde :) resmen hamilelik bahane olmuş.. yanlış hatırlamıosam zaten ideal kilonla hamile kalmıştın, onun verdiği rahatla tabi istediğin gbi kilo alıyorsun maşallah.. :)
ben henüz1,5 kilo aldım, fotoluk bi göbişim yok.. ama göbiş çıkınca foto atıcam
Maşallah yaaaaaaa. Bir çıksın benim ki paylaşacağım burada
Kızlar ebebek ten angelsounds (anne karnında bebeği dinleme cihazı ) almıştım geçen hafta 2 denemende sadece hareketlerini diyebilmiştim kalp atışını duyamamıştım bugün başardım hareketlerini duyabilmek için özel bişey yapmaya gerek kalmıyor ama kalp atışı için pozisyonu çok önemli harika bi duygu ( canım kızım benim seni Herşeyden çok seviyorum beni Sakın Bırakma )
evet yalnız değilmişim yuppiiiihehe kıskandım bende paylaşiim dedim göbüşümü herhalde kattiyle yarışırızEki Görüntüle 1493291
Bende senin gibi düşündüm ama Doktor normal dedi canım. 23 ünde ayrıntılı ultrason var. O zaman ayrıntılı bakılır hem benim kilom hem bebeğin kilosu. Bu arada gerçekten yemek yiyorum yani. Hatta forumda kilo veren arkadaşlar bile var. Bilemiyorum 23 ünde haber veririm size20. haftaya göre 1.5 kilo biraz tuhaf değil mi :/ sonuçta karnımızda sıvı var + onun içinde bebiş var+ göğüsler şiş ... bilmiyorum ama bana çok az geldi cnm. genetikte olabilir tabii. bilemedim
kıyaslama amaçlı değildi aslında herkes 5-10 kilolardan bahsedince acaba anormal durumdamıyım dedim..yoksa herkesin bünyesi,kilosu,boyu farklıHiçbirimiz bir değiliz ki canım. Ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, aç kaldığım da yok ama daha kilo almadım. Birbirimizle kıyaslamak çok anlamlı değil.
Nuna pepp var araba olarak, kendi oto koltuğu da oluyor veya başka oto koltukları da uyuyor.
Nispeten hafif bir araba bir de tekerlekleri çok iyi, inanılmaz rahat bir sürüşü var. Ama sadece ebebekte satılıyor. Bir bakmanızı tavsiye ederim.
Kız bebeğimin cinsiyeti canım . Doktorum normal dedi. Bebeğin gelişimi de güzel dedi. 23 ünde ayrıntılı var o zaman bebeğin kilosuna vs bakılacak. İnşallah iyidir. Herkes 5 kilo -10 kilo deyince bende mi bir şey var diye üzülüyorum.valla bebeklerin kilosu normal olsunda varsın biz kilo almayalım..doğumdan sonra bide onlarla uğraşmak var..bebeğin kilosuna bişey dedimi doktorun..senin bebeğin cinsiyeti demi erkekti
yok cnm nerdeee belki ilçesine göre değişiyordur ben g.görendeyim bizim sağlık ocağında nts var ultrason yok ne yazıkki..
Allah korusun ama ben Yorumları okudum zaten kimse her seferinde kalp atışını duyamıyor ben onu kabullendim ama yemekten sonra kullan cihazı hareketlerini kesinlikle duyuyosun karnın Bebeğin olmadığı tarafa tutunca zaten anlıyorsun hiç ses gelmiyor Göbek deliğinin altına tutunca gluk gluk duyuyorsun arada uzaktan geliyo kalp atışı yakalarsan çok net duyuyorsun kalp atışını ama dediğim gibi her denemede yakalayamıyosunBen almaya baya niyetliydim daha hamile kalmadan ama olur da duyamazsam filan çok telaş yaparım diye endişeleniyorum, vazgeçtim. Bir de tansiyon sıkıntım var, tansiyonum fırlar diye korkuyorum Allah korusun. Ama aklımda da kalmadı değil.
kızzzzzzzzz bu ne maş. maş. maş.bnm şuanki göbiş seni geçer cnm çok sivri bnm göbeğimhafta sonu kardeşime gittim orda çektik ben bile inanamadım resime bu kadar çok mu dedim kardeşim diyor ki abla sen tepeden bakınca küçük mü geliyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?