2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende 1,5 kilo aldım ve 20.haftam bitiyor nerdeyse

Hiçbirimiz bir değiliz ki canım. Ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, aç kaldığım da yok ama daha kilo almadım. Birbirimizle kıyaslamak çok anlamlı değil.

Nuna pepp var araba olarak, kendi oto koltuğu da oluyor veya başka oto koltukları da uyuyor.
Nispeten hafif bir araba bir de tekerlekleri çok iyi, inanılmaz rahat bir sürüşü var. Ama sadece ebebekte satılıyor. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

20. haftaya göre 1.5 kilo biraz tuhaf değil mi :/ sonuçta karnımızda sıvı var + onun içinde bebiş var+ göğüsler şiş ... bilmiyorum ama bana çok az geldi cnm. genetikte olabilir tabii. bilemedim

valla bebeklerin kilosu normal olsunda varsın biz kilo almayalım..doğumdan sonra bide onlarla uğraşmak var..bebeğin kilosuna bişey dedimi doktorun..senin bebeğin cinsiyeti demi erkekti

yok cnm yaa bir anda çok fazla aldım ilk 3 ay şimdi durudu çok şükür.. onun sebebide tiroid az çalışıyormuş o da kilo yapıyormuş.. ilaç tedavisine başlayınca durdu kilo almam ama alacağımı aldım zaten.. gerçi ilk gebeliğimde de 30 kilo aldım sonra verdim evet doğru hatırlıyorsun ideal kiloyla hamile kaldım..

Ben almaya baya niyetliydim daha hamile kalmadan ama olur da duyamazsam filan çok telaş yaparım diye endişeleniyorum, vazgeçtim. Bir de tansiyon sıkıntım var, tansiyonum fırlar diye korkuyorum Allah korusun. Ama aklımda da kalmadı değil.

20. haftaya göre 1.5 kilo biraz tuhaf değil mi :/ sonuçta karnımızda sıvı var + onun içinde bebiş var+ göğüsler şiş ... bilmiyorum ama bana çok az geldi cnm. genetikte olabilir tabii. bilemedim
Bende senin gibi düşündüm ama Doktor normal dedi canım. 23 ünde ayrıntılı ultrason var. O zaman ayrıntılı bakılır hem benim kilom hem bebeğin kilosu. Bu arada gerçekten yemek yiyorum yani. Hatta forumda kilo veren arkadaşlar bile var. Bilemiyorum 23 ünde haber veririm size

kıyaslama amaçlı değildi aslında herkes 5-10 kilolardan bahsedince acaba anormal durumdamıyım dedim..yoksa herkesin bünyesi,kilosu,boyu farklı

valla bebeklerin kilosu normal olsunda varsın biz kilo almayalım..doğumdan sonra bide onlarla uğraşmak var..bebeğin kilosuna bişey dedimi doktorun..senin bebeğin cinsiyeti demi erkekti
Kız bebeğimin cinsiyeti canım . Doktorum normal dedi. Bebeğin gelişimi de güzel dedi. 23 ünde ayrıntılı var o zaman bebeğin kilosuna vs bakılacak. İnşallah iyidir. Herkes 5 kilo -10 kilo deyince bende mi bir şey var diye üzülüyorum.

yok cnm nerdeee belki ilçesine göre değişiyordur ben g.görendeyim bizim sağlık ocağında nts var ultrason yok ne yazıkki..

Ay benim ailem de ist. Güngören de oturuyor bende doğuma yakin oraya gideceğim inş. Ama hast. Karar vermedim avicenna da ablam DGM yaptığı dr duruyor sa ona giderim diye düşünüyorum

Allah korusun ama ben Yorumları okudum zaten kimse her seferinde kalp atışını duyamıyor ben onu kabullendim ama yemekten sonra kullan cihazı hareketlerini kesinlikle duyuyosun karnın Bebeğin olmadığı tarafa tutunca zaten anlıyorsun hiç ses gelmiyor Göbek deliğinin altına tutunca gluk gluk duyuyorsun arada uzaktan geliyo kalp atışı yakalarsan çok net duyuyorsun kalp atışını ama dediğim gibi her denemede yakalayamıyosun

kızzzzzzzzz bu ne maş. maş. maş.
bence topiğin en büyük göbişi sende kuzum çok büyümüş karnın ve gerçekten oğlan karnı yani çok sivri
bende çekeyim şimdi yüklücem bende kendime büyük diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…