Canım benim dualarımız seninle. Zaten 2'li test sonuçların gayet güzeldi 3'lüyü bile yaptırmaması gerkiyordu bence. Yine de haftaya çarşamba bize yaz haber ver mutlaka.kizlar bugün başka dr gittim oda bize göre 2 li testin güvenilirliği daha fazla ama yinede siz bilirsiniz amniosentez yaptırıp yaptırmamayi dedi sonra ultrason da son hastaidim 2 lim normal ama 3 lu de risk çıktı dedim biraz daha uzun inceledi ben bir sorun görmüyorum ölçümleri gayet güzel olmasi gerektiği gibi 3 lu tarama da haftanın yanlış girilmesi yada yanlış hesaplanmasından kaynakli da olabilir bana göre birsey yok bebek sağlıklı dedi ayrıntili da baktir birde o biraz daha gelişmiş ultrason onada haftaya çarşamba günü için randevu verdiler Rabbim sağlıklı birsekilde hepimizin evlatlar ini kucagimiza almayi nasip etsin arkadaslar lütfen benim için dualarınizi eksik etmeyin
10kilomu canimm cok degilmiiiiii10 kilo aldım cnm :) canım ne isterse (sağlıklı şeyler) yiyorum vallahi hiç kısmıyorum :)
önden gitmesini yada geriden gelmesini okdara kafanıza takmayın ult kağıdında yazan cihaza göre bebeğin gelişimine göre tahmini doğum tarihiniz benim oğlum ult göre 25 mayıstı ama 11 haziranda doğdu sizin için önemli olan son adet tarihiniz ve bununla hesaplanan doğum tarihidir ilk gebeliklerde bu yanılgıya çok düşülüyor ama :) ki 37 ci haftadan sonra doğum gerçekleşebilir miyadını dolurmuş oluyor bebişler ozaman ama genelde erkekler 40 dolduruyor...Kizlarr bugun doktora gittimm plesanta iyi suyun fazla fazla var dedi (hic su icemiyorm): bebisin kafasini gobegini ayaklarni olctu keyfi yerinde dedi 23cm 355 grammis sizce nasil sizn bu haftada kac? Bide onden gitmesinden haruc adet tarihimle dogum tarihi tutmuyomus 20+2 yani 30 agustos yaziyo kagitta sizde de boyle degisen oldu mu kizlar :/
önden gitmesini yada geriden gelmesini okdara kafanıza takmayın ult kağıdında yazan cihaza göre bebeğin gelişimine göre tahmini doğum tarihiniz benim oğlum ult göre 25 mayıstı ama 11 haziranda doğdu sizin için önemli olan son adet tarihiniz ve bununla hesaplanan doğum tarihidir ilk gebeliklerde bu yanılgıya çok düşülüyor ama :) ki 37 ci haftadan sonra doğum gerçekleşebilir miyadını dolurmuş oluyor bebişler ozaman ama genelde erkekler 40 dolduruyor...
umarım yardımcı olmuşumdur.
canım erken döllenmede daha ilk haftalardan itibaren önde gider.Sagol canim ama hep 4 eylul yaziyodu onden gittigi ayrica olcumlerde yaziyo bugn doktor ustune basa basa adetinle uyumlu degil 30 agustos dogumun dedi ondan sasirdim bende acaba erken dollenmemi oldu olduysada 20haftadan sonra mi makina anladi yani kagitta yazan 04.09.2015 yerine30.08.2015 yaziyo ama makinaya adet tarihimi dogru girdi niye degisti onu anlayamadm
kuzum dr bakma sen dicem de :)Sagol canim ama hep 4 eylul yaziyodu onden gittigi ayrica olcumlerde yaziyo bugn doktor ustune basa basa adetinle uyumlu degil 30 agustos dogumun dedi ondan sasirdim bende acaba erken dollenmemi oldu olduysada 20haftadan sonra mi makina anladi
Canim ultrs bebegin gelisimine gore tarih veriyo zaten cok takilmamak lazim onden gitmesi daha iyi sonucta bebegin saglikli cok sukur ha bir hafta once ha bi hafta sonra dogmus cokta onemli degil:))))Sagol canim ama hep 4 eylul yaziyodu onden gittigi ayrica olcumlerde yaziyo bugn doktor ustune basa basa adetinle uyumlu degil 30 agustos dogumun dedi ondan sasirdim bende acaba erken dollenmemi oldu olduysada 20haftadan sonra mi makina anladi yani kagitta yazan 04.09.2015 yerine30.08.2015 yaziyo ama makinaya adet tarihimi dogru girdi niye degisti onu anlayamadm
insallah canım mutlaka yazarım hayirlisiyla ins hersey normal çıkar dualarınizi bekliyorumCanım benim dualarımız seninle. Zaten 2'li test sonuçların gayet güzeldi 3'lüyü bile yaptırmaması gerkiyordu bence. Yine de haftaya çarşamba bize yaz haber ver mutlaka.
sagol canm dogru soyluyosun sadece hep 2 hafta onden gidiyodu ama hep dogum tarihim 4 eylul yaziyodu bu sefer neden 30agustosa dondu ona sasirdm ben ama dedign gibu farketmz:)Canim ultrs bebegin gelisimine gore tarih veriyo zaten cok takilmamak lazim onden gitmesi daha iyi sonucta bebegin saglikli cok sukur ha bir hafta once ha bi hafta sonra dogmus cokta onemli degil:))))
Tamam canim cok sagol:)kuzum dr bakma sen dicem de :)
bak benim oğluş ilk kontrolden itibaren hep 2 hafta önden di bu bu şekil diye doğumda 30 ağustosta olucak diye bir şey yok ilk dr ki prof tu egede sen çok takılma ona yani 37 ci haftadan 42 ci haftaya kadar doğum olabilir.
benimkide adetle uyumlu değil 3 eylül adette göre usg ye göre 30 ağustos :)
Canm hep 2 hafta onden gidiyodu zaten ama adetime gore dogum tarhi hep 4eylul yazardi simdi neden bugn 30eylul oldu ona kafam karisti ama dediginiz gibi cokta sorn degl:)canım erken döllenmede daha ilk haftalardan itibaren önde gider.
yani doktorlar eğer ilk haftalardan itibaren önce gidiyorsa gelişiminden ziyade erken döllenme olduğu için
diyor.ama şimdiye kadar normal gitti son zamanlarda önde gitmeye başladı,o zamanda gelişimi önde deniyor.ama son duruma göre adet tarihini esas alacaksın.eğer gerçekten erken döllenme varsa ultrason cihazındakini esas alacaksın diye biliyorum.bunu doktora bende sormayı düşnüüyorum kısmetse.bende erken döllenme var.ilk haftalardan itibaren.
canım o zaman kendi yorumum ilk haftalardan itibaren 2 hafta erken döllenme.Canm hep 2 hafta onden gidiyodu zaten ama adetime gore dogum tarhi hep 4eylul yazardi simdi neden bugn 30eylul oldu ona kafam karisti ama dediginiz gibi cokta sorn degl:)
Neyse yani 30agustosla 4 eylul arasi o da tam 40haftayi doldurursa o tarihler arasnda dogck dmi canm:)canım o zaman kendi yorumum ilk haftalardan itibaren 2 hafta erken döllenme.
4-5 günde önde gidiyor.yani gelişimi iyi olduğu için 4-5 gün önde.
yani sen doğum tarihi olarak bu 4-5 günü hesap etmeyeceksin.
ama 2 haftayı hesap edeceksin diye düşünüyorum.
Canım ya şaka bi yana ben öğretmenim ortaokulda, çok gergin geçiyor okulda hamileliklerim; hiç sakin Geçmiyor maalesef ilk oğlum ilk üç ay günün 18 saati morarana kadar ağlardı, Göbek fıtığı oldu; sonrada bu sorun 2 yıl Süren uyku bozukluğunu arkasından getirdi zor yani bakalım bu bebeğim inş en başta sağlıklı olması sonra da abisi gibi zor bi bebeklik dönemi olmamasını diliyorum, hepimizin kızlar inşkızlar türk bebişlerinde neden gaz sancısı çok anlamış bulunmaktayım.. bizde her kafadan bir ses çıkıyor maşallah kimse anneyle bebeği yalnız bırakmıyor
cnm geç olmada güneş kremi kullanmaya başla ama denize giderken sürdüklerimiz değil günlük yüz için olan güneş kremi.. en azından ilerlemez.. ben 3 senedir babe marka kullanıyorum tavsiye ederim hemde çok bereketli..
Hangi doktor canım Konya'dan ?konyada bi doktoru duydum.ondanmı bahsediyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?