2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım benim dualarımız seninle. Zaten 2'li test sonuçların gayet güzeldi 3'lüyü bile yaptırmaması gerkiyordu bence. Yine de haftaya çarşamba bize yaz haber ver mutlaka.

Kızlar merhaba herkes iyidir insallah. Masallah göbüşler büyümüş epey okuduğum kadarıyla. Benim karnımı gören hemen erkek olduğunu anlıyor. Büyüklerin dedikleri de doğru oluyor demek ki :) ben de oğlusuma dede yeleği ördüm bu arada bakın :)

Eklentiler

• img1428957863022.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 132
önden gitmesini yada geriden gelmesini okdara kafanıza takmayın ult kağıdında yazan cihaza göre bebeğin gelişimine göre tahmini doğum tarihiniz benim oğlum ult göre 25 mayıstı ama 11 haziranda doğdu sizin için önemli olan son adet tarihiniz ve bununla hesaplanan doğum tarihidir ilk gebeliklerde bu yanılgıya çok düşülüyor ama :) ki 37 ci haftadan sonra doğum gerçekleşebilir miyadını dolurmuş oluyor bebişler ozaman ama genelde erkekler 40 dolduruyor...
umarım yardımcı olmuşumdur.

Sagol canim ama hep 4 eylul yaziyodu onden gittigi ayrica olcumlerde yaziyo bugn doktor ustune basa basa adetinle uyumlu degil 30 agustos dogumun dedi ondan sasirdim bende acaba erken dollenmemi oldu olduysada 20haftadan sonra mi makina anladi yani kagitta yazan 04.09.2015 yerine30.08.2015 yaziyo ama makinaya adet tarihimi dogru girdi niye degisti onu anlayamadm

canım erken döllenmede daha ilk haftalardan itibaren önde gider.
yani doktorlar eğer ilk haftalardan itibaren önce gidiyorsa gelişiminden ziyade erken döllenme olduğu için
diyor.ama şimdiye kadar normal gitti son zamanlarda önde gitmeye başladı,o zamanda gelişimi önde deniyor.ama son duruma göre adet tarihini esas alacaksın.eğer gerçekten erken döllenme varsa ultrason cihazındakini esas alacaksın diye biliyorum.bunu doktora bende sormayı düşnüüyorum kısmetse.bende erken döllenme var.ilk haftalardan itibaren.

Sagol canim ama hep 4 eylul yaziyodu onden gittigi ayrica olcumlerde yaziyo bugn doktor ustune basa basa adetinle uyumlu degil 30 agustos dogumun dedi ondan sasirdim bende acaba erken dollenmemi oldu olduysada 20haftadan sonra mi makina anladi
kuzum dr bakma sen dicem de :)
bak benim oğluş ilk kontrolden itibaren hep 2 hafta önden di bu bu şekil diye doğumda 30 ağustosta olucak diye bir şey yok ilk dr ki prof tu egede sen çok takılma ona yani 37 ci haftadan 42 ci haftaya kadar doğum olabilir.
benimkide adetle uyumlu değil 3 eylül adette göre usg ye göre 30 ağustos :)

Canim ultrs bebegin gelisimine gore tarih veriyo zaten cok takilmamak lazim onden gitmesi daha iyi sonucta bebegin saglikli cok sukur ha bir hafta once ha bi hafta sonra dogmus cokta onemli degil:))))

Canım benim dualarımız seninle. Zaten 2'li test sonuçların gayet güzeldi 3'lüyü bile yaptırmaması gerkiyordu bence. Yine de haftaya çarşamba bize yaz haber ver mutlaka.
insallah canım mutlaka yazarım hayirlisiyla ins hersey normal çıkar dualarınizi bekliyorum

Canim ultrs bebegin gelisimine gore tarih veriyo zaten cok takilmamak lazim onden gitmesi daha iyi sonucta bebegin saglikli cok sukur ha bir hafta once ha bi hafta sonra dogmus cokta onemli degil:))))
sagol canm dogru soyluyosun sadece hep 2 hafta onden gidiyodu ama hep dogum tarihim 4 eylul yaziyodu bu sefer neden 30agustosa dondu ona sasirdm ben ama dedign gibu farketmz:)

Tamam canim cok sagol:)

Canm hep 2 hafta onden gidiyodu zaten ama adetime gore dogum tarhi hep 4eylul yazardi simdi neden bugn 30eylul oldu ona kafam karisti ama dediginiz gibi cokta sorn degl:)

Kizlar kilo ve gobek mevzusu acilmis ben eylul annelerinin en tombis annesiyim 109 kiloyla hamile kaldim su an 97 kiloyum kilolu annelerin hamile kaldiklari kilodan daha az bi kiloyla dogum yaptiklarini duymustum ve doktorum hala zayiflayabilirsin diyo hic bulantim ve kusmam olmadi herseyi yiyebiliyorum ama hala almiyorum insallah almamda gobegim pek belli degil suan

Canm hep 2 hafta onden gidiyodu zaten ama adetime gore dogum tarhi hep 4eylul yazardi simdi neden bugn 30eylul oldu ona kafam karisti ama dediginiz gibi cokta sorn degl:)
canım o zaman kendi yorumum ilk haftalardan itibaren 2 hafta erken döllenme.
4-5 günde önde gidiyor.yani gelişimi iyi olduğu için 4-5 gün önde.
yani sen doğum tarihi olarak bu 4-5 günü hesap etmeyeceksin.
ama 2 haftayı hesap edeceksin diye düşünüyorum.

Neyse yani 30agustosla 4 eylul arasi o da tam 40haftayi doldurursa o tarihler arasnda dogck dmi canm:)

kızlar türk bebişlerinde neden gaz sancısı çok anlamış bulunmaktayım.. bizde her kafadan bir ses çıkıyor maşallah kimse anneyle bebeği yalnız bırakmıyor

Canım ya şaka bi yana ben öğretmenim ortaokulda, çok gergin geçiyor okulda hamileliklerim; hiç sakin Geçmiyor maalesef ilk oğlum ilk üç ay günün 18 saati morarana kadar ağlardı, Göbek fıtığı oldu; sonrada bu sorun 2 yıl Süren uyku bozukluğunu arkasından getirdi zor yani bakalım bu bebeğim inş en başta sağlıklı olması sonra da abisi gibi zor bi bebeklik dönemi olmamasını diliyorum, hepimizin kızlar inş

Bende Babe yüz kremi kullanıyorum diğer kremler gibi tabaka halinde yüzde kalmıyor güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…