2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar aranizda coraspin kullanan varmi doktor kimyasal gebelik yasadim diye coraspin kullanmami istedi hala kullaniyorum pihtilasma testi istiycem doktordan ufff

Neden kullanıyor olmanızı sıkıntı yaptınız? Bir zararı vs mi varmış ki? Bir kere daha sormuştunuz ısrarla tekrar sorunca merak ettim Ben de günde bir tane 100lük coraspin kullanıyorum. Bende önce kaybım sonrasında pıhtılaşma testleri yapıldı. Birinde parmağıma iğne batırdılar pıhtılaşma süresini ölçtüler, birinde kan aldılar onda da pıhtılaşma süresine baktılar, birinde de faktör v leiden diye genetik bir test yaptılar. Hepsi temiz çıktı ama üç ayrı doktor her ihtimale karşı kullanmamı önerdi. Ben de devam ediyorum. Hatta geçen ay çok yormuştum kendimi ve ardından geçmeyen ağrılarım olunca acil olarak yakında bi doktora gitmiştim. İçeride kanamaya sebep olabilecek alanlar var demişti doktor, ben de coraspini bırakayım mı demiştim hemen. O da hayır devam ediyoruz coraspine kullanman daha faydalı demişti. Bir zararı olsa asıl kanama riskinde zararlı olurdu diye düşünmüştüm ben de

Kizlar aranizda coraspin kullanan varmi doktor kimyasal gebelik yasadim diye coraspin kullanmami istedi hala kullaniyorum pihtilasma testi istiycem doktordan ufff

Coraspin kullanıyorum hatta benim alerjik astımım var. Önceki hamileliğimde aspirin alerjimi tetiklemişti.. Şimdi aspirin alerjisi için test yapıldı, negatif çıktı ama alerji dediğinin sağı solu belli olmaz dendi. Dahiliye doktorumun da takibindeyim ben bu sebeple. uzun süren en ufak bi nefes tıkanıklığında hemen dahiliye doktorumu arıyorum ama o da bu riske rağmen kadın doğum doktorum gibi coraspine devam etmemi önermişti ama açıkcası tekrar tekrar sorarak içime kurt düşürdünüz..

ben sana yazmıştım ama görmemişsin sanırım bende kullanıyorum kimyasal gebelik yaşadığım için ve içimde çok rahat korkma cnmbelli haftaya geldiğimizde kesicek dr bana 20 hafta keseriz dedi ama perşembe gidicem bakalım ne dicek

Kızlar bugün aşımızı olduk. Kolum baya ağrıyor. Sizde de oldu mu. İğne fobim olduğu için baya kıpırdadım ondan mı acaba.

Kizlar acil bi sorum olacak, ic camasirinizda boyle ter gibi bi islaklik oluyo mu hic? Cok yogun degil amacamadir rengini degistirecek kadar da islak, bi iki kere oldu bana da renksiz kokusuz bisey... Doktora bi sorayim en iyisi... Siz de noluryazin.

Iyi akşamlar arkadaşlar benim yuzum çok kuruyo ne tavsiye edersiniz.ilk gebelikte hic boyle olmamıştı bunda resmen geriliyo

evt belki cnm ama herkes azda çoksa olsa biraz kilo alma.bunu görünce tedirginlk yasadm.hic hamile oldgm anlasilmiyo.gecen alisverise gittim orda 7-8 aylik hamile yada belki de benle ayni hamile ama karni kocaman bi kadin vardi.2 yaslarinda cocugu kucağından inmek istemyrdu o yüzden kucağında tasiyodu.asansörü bekliyrdk .yanmzdan gecen bi yasli kadin bana ' kizim çocuğu kucagina al bari.baksana kadin hamile' dedi.donupkaldm.hamile kadinda siritiyo.çok sinirlndm.düşün benim gebe oldgmu anlamiyo ;(( belki saçma bir alinganlik ama acaba hamile kiyafetleri mi giysem anlasilsn diye

canım onlar annemin zamanından kalan cihazlar. annem de hamileyken öyle bir cihazla dinlerlermiş karnını. yazık sağlık ocaklarının haline. ne kadar geri kalmışlarsa artık.
. Ben amerikada newyorktayim en iyi dogum hastanesine gidiyorum burdaki ve bebegin kalp atisini o telsize benzeyen dopplerlarla dinliyorlar :)

Ben de senin gibiyim ama gecen hafta hissettigim sey bebek mi ona emin degilim... Stres yapma bence daha erken

Canim bana da 20 agustostan sonra bekliyoruz her an dedi. Benimde usg biraz onden gidiyo ama sorun yok demisti

Kizlar acil bi sorum olacak, ic camasirinizda boyle ter gibi bi islaklik oluyo mu hic? Cok yogun degil amacamadir rengini degistirecek kadar da islak, bi iki kere oldu bana da renksiz kokusuz bisey... Doktora bi sorayim en iyisi... Siz de noluryazin.
Aynısı bende de oluyor canım. Doktora gittim bebeğin suyu gayet iyi dedi. İdrar testi yaptım temiz cıktı cok sükür. Turnusollu ped koydu doktor rengi de değişmedi. Değişince tehlikeli oluyormuş. Seninki de normaldir merak etme. Doktr hormonlardan oluyor dedi bana...

Banada oluyo 1-2 gündür inşallah normaldir evet bu durumu yaşayanlar yazsın en azından herkeste oluyomu bilelim öyleyse normaldir netten baktım normal yazıyor ama yinede endişeleniyor insan

Canim formülünü ver su isin. 91 oldum bende. 12 kilo aldim zaten kiloluydum. Ama bogazima hakim olamiyorum Faasfood da yiyorum sebze de. Yemek istiyorum surekli

Ali acara daha once gitmistim bilgisine tecrubesine diyecek yok AMA saatlerce bekletilip 1 dk lik bir muayenem olmustu ondan dolayi orasi tercihim degil canim tesekkur ederim genede.
benimki sadece bir tavsiye canım riskli olduğu için benim ondan başka bi çarem yok ama öyle bir dk da çıkaramıyor beni sanırım en gıcık olduğu hasta benimdir sorularımdan bıktı adam
kontrolüm iki hafta sonra..gidince duruma göre soracam. çünkü o ameliyat deney aşamasındaymış..bakalım doktorum ne dicek
evet riskli ama şimdiden kafanı bulandırma belki hiç o noktaya gelmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…