Kizlar aranizda coraspin kullanan varmi doktor kimyasal gebelik yasadim diye coraspin kullanmami istedi hala kullaniyorum pihtilasma testi istiycem doktordan ufff
Kizlar aranizda coraspin kullanan varmi doktor kimyasal gebelik yasadim diye coraspin kullanmami istedi hala kullaniyorum pihtilasma testi istiycem doktordan ufff
ben sana yazmıştım ama görmemişsin sanırım bende kullanıyorum kimyasal gebelik yaşadığım için ve içimde çok rahat korkma cnmbelli haftaya geldiğimizde kesicek dr bana 20 hafta keseriz dedi ama perşembe gidicem bakalım ne dicekKizlar aranizda coraspin kullanan varmi doktor kimyasal gebelik yasadim diye coraspin kullanmami istedi hala kullaniyorum pihtilasma testi istiycem doktordan ufff
ay cnm hiç göbiş yok sende maş :)Bu da oğlumla benim fotom
yok cnm 1 hafta ağrıcak hele ilk 2 gün çok ağrın olucak gayet normal bu ağrı korkmaKızlar bugün aşımızı olduk. Kolum baya ağrıyor. Sizde de oldu mu. İğne fobim olduğu için baya kıpırdadım ondan mı acaba.
Tesekkür ederim canım aslında var ben çok uzun zamandır hamile pantalonu giyiyorum işe giderkenay cnm hiç göbiş yok sende maş :)
evt belki cnm ama herkes azda çoksa olsa biraz kilo alma.bunu görünce tedirginlk yasadm.hic hamile oldgm anlasilmiyo.gecen alisverise gittim orda 7-8 aylik hamile yada belki de benle ayni hamile ama karni kocaman bi kadin vardi.2 yaslarinda cocugu kucağından inmek istemyrdu o yüzden kucağında tasiyodu.asansörü bekliyrdk .yanmzdan gecen bi yasli kadin bana ' kizim çocuğu kucagina al bari.baksana kadin hamile' dedi.donupkaldm.hamile kadinda siritiyo.çok sinirlndm.düşün benim gebe oldgmu anlamiyo ;(( belki saçma bir alinganlik ama acaba hamile kiyafetleri mi giysem anlasilsn diyeBende kilo almadim iştahim pek yok bulantim var ama daha hafifledi
bizim kilo almamiz zaten iyi degilki önemli olan bebegin almasi.kilo almak hem bebege hem anneye iyi degil.mesela gebelik şekeri cikabiliyor.tabi herkesde olacak degil ve normal dogum zorlasiyor.6 yada 7 kilo ile gebeligi bitirenler var hic dert etme.bebegin kilo alimi onemli ben 9 kilo bitirdim gebeligimi. benim hersey gayet iyi gidiyor şükür bugün doktora sordum bulantim var pek birsey yiyemiyorum dedim,dr iyi bir sorun yok dedi.
. Ben amerikada newyorktayim en iyi dogum hastanesine gidiyorum burdaki ve bebegin kalp atisini o telsize benzeyen dopplerlarla dinliyorlar :)canım onlar annemin zamanından kalan cihazlar. annem de hamileyken öyle bir cihazla dinlerlermiş karnını. yazık sağlık ocaklarının haline. ne kadar geri kalmışlarsa artık.
Çok tesekkür ederim. İçim rahatlıyor ya. Bu site iyiki var vallahi. :)yok cnm 1 hafta ağrıcak hele ilk 2 gün çok ağrın olucak gayet normal bu ağrı korkma
Ben de senin gibiyim ama gecen hafta hissettigim sey bebek mi ona emin degilim... Stres yapma bence daha erkenkızlar 2 gündür benimde içim sıkılıyor kötü bi his var içimde ve duygularm genelde çıkar bebeğimi hissedemiyorm 1 gün hissetmediğim oluyordu ama bugün 3. günbenim gibi olan var mı bu konu çok dile geliyor ama çok bunaldım yazmak istedim artık bugünde hissedemezsem yarın doktora gidicem
tatttliTeyzeleri bakın Kızımın cicilerine
Kizlarr bugun doktora gittimm plesanta iyi suyun fazla fazla var dedi (hic su icemiyorm): bebisin kafasini gobegini ayaklarni olctu keyfi yerinde dedi 23cm 355 grammis sizce nasil sizn bu haftada kac? Bide onden gitmesinden haruc adet tarihimle dogum tarihi tutmuyomus 20+2 yani 30 agustos yaziyo kagitta sizde de boyle degisen oldu mu kizlar :/
Aynısı bende de oluyor canım. Doktora gittim bebeğin suyu gayet iyi dedi. İdrar testi yaptım temiz cıktı cok sükür. Turnusollu ped koydu doktor rengi de değişmedi. Değişince tehlikeli oluyormuş. Seninki de normaldir merak etme. Doktr hormonlardan oluyor dedi bana...Kizlar acil bi sorum olacak, ic camasirinizda boyle ter gibi bi islaklik oluyo mu hic? Cok yogun degil amacamadir rengini degistirecek kadar da islak, bi iki kere oldu bana da renksiz kokusuz bisey... Doktora bi sorayim en iyisi... Siz de noluryazin.
Banada oluyo 1-2 gündür inşallah normaldir evet bu durumu yaşayanlar yazsın en azından herkeste oluyomu bilelim öyleyse normaldir netten baktım normal yazıyor ama yinede endişeleniyor insanKizlar acil bi sorum olacak, ic camasirinizda boyle ter gibi bi islaklik oluyo mu hic? Cok yogun degil amacamadir rengini degistirecek kadar da islak, bi iki kere oldu bana da renksiz kokusuz bisey... Doktora bi sorayim en iyisi... Siz de noluryazin.
Canim formülünü ver su isin. 91 oldum bende. 12 kilo aldim zaten kiloluydum. Ama bogazima hakim olamiyorum Faasfood da yiyorum sebze de. Yemek istiyorum surekliKizlar kilo ve gobek mevzusu acilmis ben eylul annelerinin en tombis annesiyim 109 kiloyla hamile kaldim su an 97 kiloyum kilolu annelerin hamile kaldiklari kilodan daha az bi kiloyla dogum yaptiklarini duymustum ve doktorum hala zayiflayabilirsin diyo hic bulantim ve kusmam olmadi herseyi yiyebiliyorum ama hala almiyorum insallah almamda gobegim pek belli degil suan
benimki sadece bir tavsiye canım riskli olduğu için benim ondan başka bi çarem yok ama öyle bir dk da çıkaramıyor beni sanırım en gıcık olduğu hasta benimdirAli acara daha once gitmistim bilgisine tecrubesine diyecek yok AMA saatlerce bekletilip 1 dk lik bir muayenem olmustu ondan dolayi orasi tercihim degil canim tesekkur ederim genede.
evet riskli ama şimdiden kafanı bulandırma belki hiç o noktaya gelmeyecekkontrolüm iki hafta sonra..gidince duruma göre soracam. çünkü o ameliyat deney aşamasındaymış..bakalım doktorum ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?