2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hanımlar az önce dikey süpürge karnıma çarptı sert değildi ama kuruntu yaptım bir şey olur mu ki??
(

Merhaba hanımlar ,bugun hastaneye gittim bir kizim vardi
birde oğlum olacak inşaallah
oysaki hep kız hayal etmiştim
hayallerim yıkıldı
kız çocuklarını çok seviyorum.
oglum olacagi icinde cok mutluyum tabi :)
Saglikli hayirli olsunlarda
dr heryerini detaylıca gösterdi çok şükür her şey iyi,rabbim isteyenlerede nasip etsin
hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşaallah
insan çok mutlu oluyor evlat çok başka birşey gerçekten.

Canım seninki baya baya büyümüş maaşallah.

Evet canım benim Dr da değiştirdi ölçüler 1 hafta 10 gün önde diye adet tarihimi 1 hafta geriye çekti bana da tuhaf geldi; ilk oğlumda da böyleydi ama sat ı değiştirmemişti drum

Canım ali acar un muayenehanesindeki o kalabalığa nasıl dayanıyorsun???

10 kilo aldım vallahi cnm. normalde dr um her ay için 1.5 kilo dedi ama bilmiyorum. bebiş geçen hafta 280 gr dı :)
gayette fitsin boşverrrr ye vallah bende 10 kilo aldım hatta perşembe kontrol var 12 13 bile olabilir
akşam yemeleri aldırıyor ya 9 dan sonra pek bir şey yememek lazım ama kim takar :)

Bende kilo almadim iştahim pek yok bulantim var ama daha hafifledi
bizim kilo almamiz zaten iyi degilki önemli olan bebegin almasi.kilo almak hem bebege hem anneye iyi degil.mesela gebelik şekeri cikabiliyor.tabi herkesde olacak degil ve normal dogum zorlasiyor.6 yada 7 kilo ile gebeligi bitirenler var hic dert etme.bebegin kilo alimi onemli ben 9 kilo bitirdim gebeligimi. benim hersey gayet iyi gidiyor şükür bugün doktora sordum bulantim var pek birsey yiyemiyorum dedim,dr iyi bir sorun yok dedi.

gayette fitsin boşverrrr ye vallah bende 10 kilo aldım hatta perşembe kontrol var 12 13 bile olabilir
akşam yemeleri aldırıyor ya 9 dan sonra pek bir şey yememek lazım ama kim takar :)

vallahi 50 kilo da alsam bu gidişle takacakmış gibi görünmüyorum :)))))) benim de 21 inde yani haftaya ayrıntılım var o zamana kadar 2-3 kilo daha almış olurum :))))))

sağolasın canım benim :) çok büyüdü vallahi :) sende durumlar nasıl
canım ben henüz hissedemiyorum bebeğimi.umarım iyidir.onun dışında iyiyim çok şükür :)şu an çok duygusalım.bi öğrencim bebeğim için hediyeler almış çok mutlu oldum :) inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.

Kizlar aranizda coraspin kullanan varmi doktor kimyasal gebelik yasadim diye coraspin kullanmami istedi hala kullaniyorum pihtilasma testi istiycem doktordan ufff

seninde ayrıntılın önümüzdeki hafta diye hatırlıyorum :) inş hayırlı haberlerle döneriz cnm

kıyamam yaa zor meslek cnm yeri geliyor biz evde bi taneyi susturmaya çalışıyoruz sen o kadar çocukla bütün gün stres olursun tabi.. kızımda gaz sancısı 6 ay yaşadık bizde gece gündüz çok ağladı uyku sıfırdı ama şükür bi hastalık falan yaşamadık.. umarım ikinciler uslu olur da rahat büyütürüz..

Ali acara daha once gitmistim bilgisine tecrubesine diyecek yok AMA saatlerce bekletilip 1 dk lik bir muayenem olmustu ondan dolayi orasi tercihim degil canim tesekkur ederim genede.
Ben de ali acar ı aynı şekilde Tecrübe ettim. Tedavide görmüştüm onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…