4 eylülde tam 40 haftayı dolduruyorsun.Neyse yani 30agustosla 4 eylul arasi o da tam 40haftayi doldurursa o tarihler arasnda dogck dmi canm:)
Cok tatli ya gul gule giydirirsin insTeyzeleri bakın Kızımın cicilerine
sen yine de çok yorma kendini titiz arkadaşım:) maşallah bebiş baya büyümüş:)
Canım seninki baya baya büyümüş maaşallah.bnm şuanki göbiş seni geçer cnm çok sivri bnm göbeğimhafta sonu kardeşime gittim orda çektik ben bile inanamadım resime bu kadar çok mu dedim kardeşim diyor ki abla sen tepeden bakınca küçük mü geliyor sana
10kilomu canimm cok degilmiiiiiiben 1 kilo almism bebisn kac gram
Evet canım benim Dr da değiştirdi ölçüler 1 hafta 10 gün önde diye adet tarihimi 1 hafta geriye çekti bana da tuhaf geldi; ilk oğlumda da böyleydi ama sat ı değiştirmemişti drumKizlarr bugun doktora gittimm plesanta iyi suyun fazla fazla var dedi (hic su icemiyorm): bebisin kafasini gobegini ayaklarni olctu keyfi yerinde dedi 23cm 355 grammis sizce nasil sizn bu haftada kac? Bide onden gitmesinden haruc adet tarihimle dogum tarihi tutmuyomus 20+2 yani 30 agustos yaziyo kagitta sizde de boyle degisen oldu mu kizlar :/
Hamile oldugumuz belli olduuusizi görünce bende çok özendim teyzeleri buda benim oğlum :)
Canım ali acar un muayenehanesindeki o kalabalığa nasıl dayanıyorsun???canım bana düşmez söylemek ama şöyle bir gerçek var ki 10000 de 1 de olsa sonuçta o bir ihtimal bulabilir değil mi 2li de iyi çıkmış zaten doktorlar amniyosenteze sıcak bakıyor ama bildiğin kese deliniyor yani kararın değişmeyecekse sonuçta bence de doğru karar vermişssin sapasağlam doğacak inşallah bebişin
ben de Ali Acara gidiyorum
maşallah Allah tamamına erdirsin
evet canım benim doktorum ikizleri anne karnında ameliyat etti türkiyede ilk defa aynı sebebten senin böyle birşeye ihtiyacın olmayacak Allahın izni ile ama yine de aklında bulunsun
gayette fitsin boşverrrr ye vallah bende 10 kilo aldım hatta perşembe kontrol var 12 13 bile olabilir10 kilo aldım vallahi cnm. normalde dr um her ay için 1.5 kilo dedi ama bilmiyorum. bebiş geçen hafta 280 gr dı :)
Bende kilo almadim iştahim pek yok bulantim var ama daha hafiflediKizlarrr hepiniz gobusleri koymussnz maşallah bebislerinizee..ben sunu sormk istyrm benim hala bulantm suruyo bircojseyi yiyemyrm ve hala 1 kilo bile almdm.artık endişelenmeye baslyrm.benim. durumumda olan varmi.sizce bir tehlike yaratirmi bu
büyüyorlar teyzesi :)Hamile oldugumuz belli olduuu
gayette fitsin boşverrrr ye vallah bende 10 kilo aldım hatta perşembe kontrol var 12 13 bile olabilir
akşam yemeleri aldırıyor ya 9 dan sonra pek bir şey yememek lazım ama kim takar :)
canım ben henüz hissedemiyorum bebeğimi.umarım iyidir.onun dışında iyiyim çok şükür :)şu an çok duygusalım.bi öğrencim bebeğim için hediyeler almış çok mutlu oldum :) inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.sağolasın canım benim :) çok büyüdü vallahi :) sende durumlar nasıl
Aman büyüsünler yerim onları benbüyüyorlar teyzesi :)
canım ben henüz hissedemiyorum bebeğimi.umarım iyidir.onun dışında iyiyim çok şükür :)şu an çok duygusalım.bi öğrencim bebeğim için hediyeler almış çok mutlu oldum :) inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.
kıyamam yaa zor meslek cnm yeri geliyor biz evde bi taneyi susturmaya çalışıyoruz sen o kadar çocukla bütün gün stres olursun tabi.. kızımda gaz sancısı 6 ay yaşadık bizde gece gündüz çok ağladı uyku sıfırdı ama şükür bi hastalık falan yaşamadık.. umarım ikinciler uslu olur da rahat büyütürüz..Canım ya şaka bi yana ben öğretmenim ortaokulda, çok gergin geçiyor okulda hamileliklerim; hiç sakin Geçmiyor maalesef ilk oğlum ilk üç ay günün 18 saati morarana kadar ağlardı, Göbek fıtığı oldu; sonrada bu sorun 2 yıl Süren uyku bozukluğunu arkasından getirdi zor yani bakalım bu bebeğim inş en başta sağlıklı olması sonra da abisi gibi zor bi bebeklik dönemi olmamasını diliyorum, hepimizin kızlar inş
Ben de ali acar ı aynı şekilde Tecrübe ettim. Tedavide görmüştüm onda.Ali acara daha once gitmistim bilgisine tecrubesine diyecek yok AMA saatlerce bekletilip 1 dk lik bir muayenem olmustu ondan dolayi orasi tercihim degil canim tesekkur ederim genede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?