- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
benimki sadece bir tavsiye canım riskli olduğu için benim ondan başka bi çarem yok ama öyle bir dk da çıkaramıyor beni sanırım en gıcık olduğu hasta benimdirAli acara daha once gitmistim bilgisine tecrubesine diyecek yok AMA saatlerce bekletilip 1 dk lik bir muayenem olmustu ondan dolayi orasi tercihim degil canim tesekkur ederim genede.
evet riskli ama şimdiden kafanı bulandırma belki hiç o noktaya gelmeyecekkontrolüm iki hafta sonra..gidince duruma göre soracam. çünkü o ameliyat deney aşamasındaymış..bakalım doktorum ne dicek
Canim bendede oluyor bazen, ozellikle uzun sure disarida vakit gecirdigimde ve uzun dure wcye girmedigimde. Hatta 12. Haftam doldugunda 3 saatlik yolculuk yapmistim sonrauzun bir sure sonra wcye gittigimde bendr oylr bir islaklik fark etmistim baya bi kurcalamisti kafami, ama cok sukur hicbir problem cikmadi simdiye kadar. Zaten hamilelikten oncede cok akintim olurdu ic camasirimin alt bölümünü kompke islatacak kadar. Lekelenme agri sanci filan yoksa korkma bence canim.Kizlar acil bi sorum olacak, ic camasirinizda boyle ter gibi bi islaklik oluyo mu hic? Cok yogun degil amacamadir rengini degistirecek kadar da islak, bi iki kere oldu bana da renksiz kokusuz bisey... Doktora bi sorayim en iyisi... Siz de noluryazin.
Canim gercekten bilmiyorum niye boyle oluyo bilsemde dogumdan sonrada uygulasamCanim formülünü ver su isin. 91 oldum bende. 12 kilo aldim zaten kiloluydum. Ama bogazima hakim olamiyorum Faasfood da yiyorum sebze de. Yemek istiyorum surekli
canım mecburum mu desem ne desem bilemiyorum evlenmeden önceden beri o takip ediyor beni rahim anomalisi ile ilgili ameliyatımı da o yaptı kızımı da onun kontrolünde dünyaya geldi başka birine güvenemiyorum haklısın çok yoğun devlet hastanesinden bile çok ama ne bileyim işte güveniyorumCanım ali acar un muayenehanesindeki o kalabalığa nasıl dayanıyorsun???
Bende hamileyim deseydin :)evt belki cnm ama herkes azda çoksa olsa biraz kilo alma.bunu görünce tedirginlk yasadm.hic hamile oldgm anlasilmiyo.gecen alisverise gittim orda 7-8 aylik hamile yada belki de benle ayni hamile ama karni kocaman bi kadin vardi.2 yaslarinda cocugu kucağından inmek istemyrdu o yüzden kucağında tasiyodu.asansörü bekliyrdk .yanmzdan gecen bi yasli kadin bana ' kizim çocuğu kucagina al bari.baksana kadin hamile' dedi.donupkaldm.hamile kadinda siritiyo.çok sinirlndm.düşün benim gebe oldgmu anlamiyo ;(( belki saçma bir alinganlik ama acaba hamile kiyafetleri mi giysem anlasilsn diye
Asiri zayif degilsen bi sorun yaratmaz canim... Multivitaminlerini almaya calis... Ben 3 kg verdim dusun birak almayi, ama drum gayet sagliklisin dedi.Kizlarrr hepiniz gobusleri koymussnz maşallah bebislerinizee..ben sunu sormk istyrm benim hala bulantm suruyo bircojseyi yiyemyrm ve hala 1 kilo bile almdm.artık endişelenmeye baslyrm.benim. durumumda olan varmi.sizce bir tehlike yaratirmi bu
aynı drm bende de var arkadaşım.. hatta bebişin suyu mu azalıyor diye bi gerildim.. yrn doktora gittiğimde mutlaka sorcam, size de yazarım.. sevgiler..Kizlar acil bi sorum olacak, ic camasirinizda boyle ter gibi bi islaklik oluyo mu hic? Cok yogun degil amacamadir rengini degistirecek kadar da islak, bi iki kere oldu bana da renksiz kokusuz bisey... Doktora bi sorayim en iyisi... Siz de noluryazin.
Ya acikcasi her kafadan bi ses cikiyor... Burdaki drum boyat hicbi sorun olmaz sadece koklama dedi.... Cok cok azi emiliyormus onun da cok azi kana karisiyor,us bu da bebege gecmiyomys bile.... Avrupada bikac arkadasim var onlar da boyatti hamileyken. Ama tr de boyamayin diyolar... Sanirim organik bi boya alip halladicem ben koklere cok girmedenSelamlar herkesee
Kızlar bi sorum olucak. Aylardır saçlarımı boyatmıyorum ama bu halimden çok sıkılmaya başladım artık.aynaya bakamaz oldum çift renkle dolaşıyorum resmen. Saçınızı nasıl hallediyosunuz
benimki sadece bir tavsiye canım riskli olduğu için benim ondan başka bi çarem yok ama öyle bir dk da çıkaramıyor beni sanırım en gıcık olduğu hasta benimdirsorularımdan bıktı adam
evet riskli ama şimdiden kafanı bulandırma belki hiç o noktaya gelmeyecek
evet bugün ben de gittim duyamazsak panik yapma dedi 20. haftadan sonra duyuluyor genelde dedi ama şanslıymışım ki bebişim beni üzmedi biraz ses verdi bana hemşire daha fazla uğraşırsam canın yanar dedi o da yetti banacanım bende sen yazdıktan sonra aradım.ama 20.haftadan sonra gel dedi.kalp atışı için.
duyulmuyormuş sanırım bizim sağlık ocağındaki en uyduruk cihaz
Ya acikcasi her kafadan bi ses cikiyor... Burdaki drum boyat hicbi sorun olmaz sadece koklama dedi.... Cok cok azi emiliyormus onun da cok azi kana karisiyor,us bu da bebege gecmiyomys bile.... Avrupada bikac arkadasim var onlar da boyatti hamileyken. Ama tr de boyamayin diyolar... Sanirim organik bi boya alip halladicem ben koklere cok girmeden
Kizlar acil bi sorum olacak, ic camasirinizda boyle ter gibi bi islaklik oluyo mu hic? Cok yogun degil amacamadir rengini degistirecek kadar da islak, bi iki kere oldu bana da renksiz kokusuz bisey... Doktora bi sorayim en iyisi... Siz de noluryazin.
Neyse canm dogmdan sonra veririz bosveerr10 kilo aldım vallahi cnm. normalde dr um her ay için 1.5 kilo dedi ama bilmiyorum. bebiş geçen hafta 280 gr dı :)
Oh canm sagl sonund Icimi rahatlattin :)Canim bana da 20 agustostan sonra bekliyoruz her an dedi. Benimde usg biraz onden gidiyo ama sorun yok demisti
hareketlendi akşama doğru canım çok şükür benim kızımın tatlıyla falan işi yok ya bunu anladım neler yaptım :) korktum kaç gündür tık yoktu bugün yer değiştirdiCanım benimki de çok hareketliydi dün hatta gecede. Ama şuanda hareket yok tatlı da yedim. Normalde yemek yerken ve yatarken çok hissediyorum. Biraz kıpırdanma var.Seninkide hareketlenir. Akşam evde biraz uzan , hafif bir müzik aç , konuş ve tatlı ye bakalım hareketlenecek mi ? Sıkma canını zaten hareketleri 25.haftadan sonra düzene giriyormuş. Hareketlenirse haber ver merak ediyorum.
ben genel anlamda hissediyorum canım düzenli olmaya başladı ama son 3 gündür hissedememiştim bugün akşam üzeri hissettim rahatladım çok şükür hissetmek çok gzl ama biraz hareketlenmeyince panik oluyorsun o da ayrı bi dertben hiç hissetmiyorum ki, yani hiç hareket yok. devamlı tedirgin haldeyim. sen normalde hissediyordun sanırım?
yani herkesin değişiyor başta benim pıt pıt damar gibiydi sonra kaşıntı gibi oldu şimdi hareket edince net hissediyorm hatta bazen tam karnıma dayanıyor baskı yapıyor başka bişey olması imkansız şuan için :)Ben de senin gibiyim ama gecen hafta hissettigim sey bebek mi ona emin degilim... Stres yapma bence daha erken
olmucaksa olmaz canm mrk etme oo ben neler yapıyorum cam sildim bugün başka işlerde yaptım geçende mikrodalganın yerini değiştirdim eğer bebişin sağlıklıysa bişey olmaz ama dikkatte etmek lazm beni örnek alma :)hanımlar az önce dikey süpürge karnıma çarptı sert değildi ama kuruntu yaptım bir şey olur mu ki??
(
canım ben nbb den aldım evde onu takıyorum telsiz desteksiz oluyor ya hani ondan kullanıyorm dünya varmış dedim kilom normal ama benimde gögüslerim çok büyüdü ve acıyor sende dene derimKızlar ben göğsümun üstünde sanki çatlak görüyorum birde göğüslerim damarlar Vs derken koyulaştı pek kestiremiyorum çatlak mi diye ama çatlak bence bende kaç zamandır bebe yağı sürüyor dum sonra düşman çıkınca vazgeçin sürüyor m islakken daha iyi emiyor vücut üstüne müstelâ kremi aldım ama göğüs de çatlak gördüm birde taktığım sütyen çok eziyor etini ciddi iz yapıyor. Evde takmıyorum ama sarkcak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?