kilosu çok iyiymiş. Hayırlı olsun gizemcim. Benimde yarın bakalım ne olacak ...Detayli ultrosona girdim :) cok sukur hersey yolunda kalbine bobreklerine el ayak beyninr kalp odaciklarina hepsine bakildi.bir problemimiz yokmus.24 cm 350 gram :)
Ben hamburgeri cok severim fakat disarda yemezdim taki bu hamileligime kadar canim nasil cekiyor ama,avm'ye her gittigimde o koku aman bugun sagliksiz beslenmek istiyorum dedim.gittim aldim hamburgeri yaninda da kola patatesCanım benim ya bende öyle yapayım. Hamburgeri kim sevmez kiiiiiii. Benim bebeğim şimdiden deli oluyor. Sanırım senin çözümün çok mantıklı bende öyle yapayım en iyisi . Yalnız benim eşim senin eşin gibi yardım etmez.
Hayir ilk hamileligim cnm... Ama epidural normal dogum dusunuyorum... Ben de ayni seyden cok korkuyordum, igneden neffreeett ederimmm cunku ama arkadaslarim bana hep dedi ki o kadar sancin oluyor ki epidurali kendin istiyorsun ve o anki sancinla karsilastirilacak bisey degil dediler, yaklasik 10 kisi yaptirdi benim cevremden 2 si igneyi hissetmis 8i hicbisey hissetmemis...bi de ne kadar aciyabilir ki :)
Ikınmanın zor oldugunu duymustum bende.sanci olmadigi icinepiduralliyken ıkınmak zor olmaz mı?
bende kullanıyorum...zararı olsa koca prof. ne diye versinki hemde doğuma yakın bırakacam..ama bezen yorumlar istemsiz kaygılanmamıza neden oluyor...Ya kırılmayın ama geçen sefer de sizin mesajınız yüzünden cidden panik olmuştum. Burası bi forum sitesi herkes düşüncelerini belirtmekte serbesttir ama bu mesajınız çok kesin bir ifade içeriyor. Nereden duydunuz zararlı olduğunu? Sizin mesajınız sonrası doktoruma sordum, cevabından tatmin olmadın dahiliye doktoruma ve doktor akrabalarıma sordum. Hepsi de kullanmanın bi zararı yok. Bebeğin beslenmesine katkısı olsun, kan akışın daha rahat olsun diye başlanmıştır dedi. Siz ne duydunuz yazarmısınız? "Bebeğe zararı olurmuş iyi öğren" ne demek? Burada coraspin kullanan ve kullanmak zorunda olan kaç kişi var farkındamısınız? Korkuttuğunuz herkesin vebaline giriyorsunuz bence.
kesinlikle katılıyorum.bende pıhtılaşma olduğu için sulandırıcı iğnede kullanıyorum günlük..herşey bebeklerimizin sağlığı içinArkadaslar çok bilmiş demezseniz eğer bişey paylaşmak isterim başıma Allah beterinden saklasın gelmeyen kalmadığı için. Ben de kızıma da bu hamileligim de de başından beri coraspin kullanıyorum. Kızıma son iki ay hafta olarak gerileme olduğu için ek olarak kan sulanfirici iğne de kullandım. Sezeryandan 3 gün önce igneyi 1 gün önce de coraspini bıraktım bi sorun yaşamadım. Kime sorsam doktor tabii yararı olur zararı olmaz dediler
o ne ola ki güzel bi kitapmıymış içeriği neymiş..
Dayanamadm bugün saat 3 bucuğa randevu aldım :) daha günüme var ama bekleyemicem acaba yaşıyor mu diye düşünmek istemiyorum gidip görücem
Kizlar bugun doktorumu bir kez daha sewdim detayli ultrosondan hic ücret almadi.ayrıca dogum ucretimide ogrendim 1550 tl.bana izmir icin ve gitttigim hastane icin uygun geldi.nede olsa guvenilir eller en onemlisi
Herhalde canım ya yoksa kim ister fazla fazla ilaç almayi ya da iğneler kendini delik deşik etmeyi hersey bebiklerimiz icinkesinlikle katılıyorum.bende pıhtılaşma olduğu için sulandırıcı iğnede kullanıyorum günlük..herşey bebeklerimizin sağlığı için
evet bana da çok uygun oldu, çok güzel.. nasıldı ayrıntılı ultason?
Valla olabilir ama kıyamıyorum da bazen sinir ediyor kim hamile şaşırıyorum ama tam kızcakken hastanede başımdaki halleri aklıma geliyor.. Her zaman destek oluyor varsın biraz çocuk gibi olsunlar diyorum bu sefer :) Demi :) bazı olaylardan sonra insanın kafası çok karışıyor bazı şeyler çook küçük gibi geliyor. İnşallah sağlıkla vaktinde bi doğsalar. Gerçi eşim sen bu kafayla doğduktan sonra da çocuğu rahat bırakmazsın heralde zırt pırt napıyor diye başında bitersin diyor ama yavaş yavaş aşacağız inşallah bazı korkularımızı napalım :)
O kadar çok doktor öneriyor ki zaten. zararı yok, faydası olma ihtimali yüksek, o yüzden kullan bence de canımaynen bende senin gi bi düşünüyorum dün istersen bırakalım dedi dr ama ben bırakmak istemedim yaş 31 sigara kullanıyordum(şuan içmiyorum) vs 32 ci haftaya kadar kullanıcam muhtemelen. kanın bebeğe daha rahat ulaşmasını sağlıyor ama zararını bende duymadım.
Ya bana sadece doğuma yakın bırakmalısın çünkü kanamayı artırma riski varmış kanı sulandırdığı için sıkıntı olabilir demişlerdi. O da sezeryan olacaksa 3gün önceydi galiba, normal doğum beklenecekse de bebeğin beklenen doğum tarihine göre doktorla belirlenecek gibi bişe demişlerdi.
Evet canım bu tarz şeyler oldukça basit oluyor zaten, gerçekten herkes yapabilir hem çok uyguna gelir hem de çok fazla çeşit var, beğen beğen yap :)arkadaşlar biblolu bebek şekeri için video buldum çok basit geldi..siz ne dersiniz
özür dilerim ama profilindeki kimin kabriTabi şımarsınlar ya, onlar da neler çektiler, kim bilir içlerinde ne korkular yaşıyorlardır.
O her annede oluyormuş zaten, sağlıkla kavuşalım bizde de olur kesin. Zaman su gibi aksın inşallah, bizim de gözümüzün yaşı dinsin. Amin.
O kadar çok doktor öneriyor ki zaten. zararı yok, faydası olma ihtimali yüksek, o yüzden kullan bence de canım
Ben geçen hamileliğimde coraspin kullanıyordum, bebğimde gelişim geriliği olmaya başlayınca kan sulandırıcı iğne de kullanmaya başlamıştım. Normal doğum yaptım ve ikisini de doğumdan önceki gün kestik, bir şey olmadı Allaha şükür.
Evet canım bu tarz şeyler oldukça basit oluyor zaten, gerçekten herkes yapabilir hem çok uyguna gelir hem de çok fazla çeşit var, beğen beğen yap :)
Bende arada dışarda kaçamak yapıyorum canım. Aslında sırf bu yüzden eşimle avm ye gitmek hiç istemiyorum. dayanamıyorum çünküBen hamburgeri cok severim fakat disarda yemezdim taki bu hamileligime kadar canim nasil cekiyor ama,avm'ye her gittigimde o koku aman bugun sagliksiz beslenmek istiyorum dedim.gittim aldim hamburgeri yaninda da kola patates
ki kola da icmem,yillardir eve girmez ama ikram olursa icerim,birde disarda yemek yersek arada kacamak yapariz o kadar.
sonra evde hamburger yapiyim dedim yok olmadi oranin tadini vermedi.
hayır canım alttan muayene yok .canım bişey soracam. alttan muayene de etti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?