2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaslar benim ilk gebeligimde hic bir sorunum olmadigi halde dr coraspin vermisti.neden verdiniz dedigimde suyunu fazlalastirir demisti.
ne alaka anlamadim ama zarari yoktur olsa dr neden versin.doktorun verdigi birseyi biri birsey dedi diye ,niye evhamlaniyorsunuz.sonucta doktorunuz bunu uygun gormus.

Ben hamburgeri cok severim fakat disarda yemezdim taki bu hamileligime kadar canim nasil cekiyor ama,avm'ye her gittigimde o koku aman bugun sagliksiz beslenmek istiyorum dedim.gittim aldim hamburgeri yaninda da kola patates
ki kola da icmem,yillardir eve girmez ama ikram olursa icerim,birde disarda yemek yersek arada kacamak yapariz o kadar.
sonra evde hamburger yapiyim dedim yok olmadi oranin tadini vermedi.

epiduralliyken ıkınmak zor olmaz mı?

bende kullanıyorum...zararı olsa koca prof. ne diye versinki hemde doğuma yakın bırakacam..ama bezen yorumlar istemsiz kaygılanmamıza neden oluyor...

Dayanamadm bugün saat 3 bucuğa randevu aldım :) daha günüme var ama bekleyemicem acaba yaşıyor mu diye düşünmek istemiyorum gidip görücem

Arkadaslar çok bilmiş demezseniz eğer bişey paylaşmak isterim başıma Allah beterinden saklasın gelmeyen kalmadığı için. Ben de kızıma da bu hamileligim de de başından beri coraspin kullanıyorum. Kızıma son iki ay hafta olarak gerileme olduğu için ek olarak kan sulanfirici iğne de kullandım. Sezeryandan 3 gün önce igneyi 1 gün önce de coraspini bıraktım bi sorun yaşamadım. Kime sorsam doktor tabii yararı olur zararı olmaz dediler

kesinlikle katılıyorum.bende pıhtılaşma olduğu için sulandırıcı iğnede kullanıyorum günlük..herşey bebeklerimizin sağlığı için

Kizlar bugun doktorumu bir kez daha sewdim detayli ultrosondan hic ücret almadi.ayrıca dogum ucretimide ogrendim 1550 tl.bana izmir icin ve gitttigim hastane icin uygun geldi.nede olsa guvenilir eller en onemlisi

Dayanamadm bugün saat 3 bucuğa randevu aldım :) daha günüme var ama bekleyemicem acaba yaşıyor mu diye düşünmek istemiyorum gidip görücem

hahahah ben de akşam gitmenin planlarını yapıyorum, randevum gelecek cumartesi... ya devlette acile gitsek bakarlar mı?

Kizlar bugun doktorumu bir kez daha sewdim detayli ultrosondan hic ücret almadi.ayrıca dogum ucretimide ogrendim 1550 tl.bana izmir icin ve gitttigim hastane icin uygun geldi.nede olsa guvenilir eller en onemlisi

evet bana da çok uygun oldu, çok güzel.. nasıldı ayrıntılı ultason?

kesinlikle katılıyorum.bende pıhtılaşma olduğu için sulandırıcı iğnede kullanıyorum günlük..herşey bebeklerimizin sağlığı için
Herhalde canım ya yoksa kim ister fazla fazla ilaç almayi ya da iğneler kendini delik deşik etmeyi hersey bebiklerimiz icin

Tabi şımarsınlar ya, onlar da neler çektiler, kim bilir içlerinde ne korkular yaşıyorlardır.

O her annede oluyormuş zaten, sağlıkla kavuşalım bizde de olur kesin. Zaman su gibi aksın inşallah, bizim de gözümüzün yaşı dinsin. Amin.

O kadar çok doktor öneriyor ki zaten. zararı yok, faydası olma ihtimali yüksek, o yüzden kullan bence de canım

Ben geçen hamileliğimde coraspin kullanıyordum, bebğimde gelişim geriliği olmaya başlayınca kan sulandırıcı iğne de kullanmaya başlamıştım. Normal doğum yaptım ve ikisini de doğumdan önceki gün kestik, bir şey olmadı Allaha şükür.
arkadaşlar biblolu bebek şekeri için video buldum çok basit geldi..siz ne dersiniz
Evet canım bu tarz şeyler oldukça basit oluyor zaten, gerçekten herkes yapabilir hem çok uyguna gelir hem de çok fazla çeşit var, beğen beğen yap :)

özür dilerim ama profilindeki kimin kabri

Bende arada dışarda kaçamak yapıyorum canım. Aslında sırf bu yüzden eşimle avm ye gitmek hiç istemiyorum. dayanamıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…