2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çook güzeller malzemeleri nerden temin ettin cnm yapmak isteyen arkadaşlara fikir olur..
Yazdım yukarıda canım. Sabunla ilgili olanları barmar.com.tr den aldım.
Diğer süs malzemeleri de gumuslerambalaj.com dan aldım. Tül, yapay çiçek vs gibi. İki siteyi de tavsiye ederim. Kargoları da hızlıdır ve internette en ucuz da onlar :)

Ben geçen sene 23+6 da doğum yaptım ve neredeyse hiçbir şey sürmedim çatlak önleyici. Zor bir hamilelik geçirdiğim için umrumda değildi neyse.
Doğumdan birkaç gün önce inanılmaz ödem oldu vücudumda ve hastaneden 10 gün sonra çıktım. Eve gediğimde fark ettim ki, azıcık göğüslerim ve popomun belime yakın kısmı çatlamış.
Ben ani şişmeyle alakalı olduğunu düşünerek, şöyle değerlendiriyorum kendimce şimdi, nerem genişliyorsa oraya bebe yağı sürmeye çalışıyorum :)

Kaybın için çok üzüldüm gerçekten, ama ne güzel rabbim yine güldürmüş yüzünü.. Hımm tabi sen tecrübelisin, böyle püf noktaları elbette vardır, dediğin gibi zorsa yapmak belki daha az yaparım ama malzemeleri görünce cok heveslendim, yapacak olursam malzeme alırken ya da işlem sırasında fln danışmak için seni rahatsız edebilirim, çok teşekkürler şimdiden.

ayy valla ne güzel uğraşıyosun, özendim açıkçası, maşallahh ben canım isteyince gidip yiyorum ama 2 haftada bir fln yemeye çalışıyorum

Ya hamilelikten önce kaçamaklarım oluyordu ama gerçekten çok tiksindim bide totem yaptım gibi hani belki oğlum karnımda malum fastfoodların tadını almazsa büyüyünce bizimkileri en lezzetlisi diye kabul eder diye dışarıdakini o malum firmalarınkini tutmuyor tabi tıpkısının aynısı olmuyor ama hususi ev yapımı hamburgerimizden yemeye gelenler olacak kadar lezzetli oldu yani bence bizden çok eşlere yorgunluk ya yapsınlar nolcak. Aa ama kocacım çiğ et ya sen yoğursan daha iyi diye başladık öööle gidiyor çok şükür isyan bayrağı çekmedi henüz

Sağol canım Allah kimseye böyle acı vermesin.
Rahatsızlık ne demek ne istersen sorabilirsin elbette. Kesinlikle zaten çok güzel görünüyorlar, yavaş yavaş yaparsan sıkıntı olmaz. Sonuçta sipariş yetiştirmiyorsun, acelen yok :))

ayy çokkk beğendim yaptıklarını, eline sağlık, böyle bakınca yapması çok zevkliymiş gibi duruyo ama zor diyorsun, gözüm korktu biraz
Ya işte hamile olmasak hiç sıkıntı olmaz da hamilelikte ayakta durmak çok yorucu olduğu için söylüyorum canım yoksa yapılmayacak şey değil. Hevesin içinde kalmasın yap yap bişi olmaz :)

İnşallah olmaz ama olursa da napalım artık sağlıkla doğsun da gerisine bakarım kafasındayım ben ya bazen üşeniyorum açıkcası güreşçiler gibi oluyorum rahat hareket edemiyorum diye :)) ben geçtiğimiz cuma kontrolüm vardı gramı gramına 2.3 kilo almışım. Ama normalde de çabuk kilo alan bi yapım yok. Biraz da evhamlı geçiriyorum ya gene bişe olursa diye. Stres de etkiliyor olabilir tabi.. Eşim dünyaları yiyorsun nereye gidiyorlar anlamıyorum dedi doktorun karşısında bana yaa

normalde daha önceden migren ağrın falan varmıydı

evet canım migren var. ama hiç bu kadar ağrımamıştı başım. daha beter oldum

Çocuk Kitapları arasında çok rahat bulursun canım aklıma geldikçe yazarım daha sana ben

Geçmiş olsun arkadaşım inşallah daha iyi olursun
çok güzel olmuş arkadaşım ellerine saglik

sağol canım. inşallah

Evet canım gördüm bibloları, çok fazla çeşit var gerçekten, zihnimde bişeyler oluşturayım, rahatsız ederim seni de. Kendim yapıcam ona kesin karar verdim, yardımın için şimdiden çok sağol :)

Kıskanıyor :)))
Benim kocam da ne zaman adet olsam benden sinirli olurdu, şimdi de o hamile sanki, kaprisli :)

İnsan beter şeyler görmüşken çok takmıyor herhalde çatlak matlak, kilo filan. Benim de kaybıma neden olan preeklampsiye yine yatkınlığım var malesef. Ödüm kopuyor ama işte elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum. Her şey Allahın elinde.
Allah vermesin, hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.

zararı derken ne gibi biraz açarsan sevinirim.
Ben hiç öyle birşey duymadım. Bebeğin beslenmesinde faydası olabileceği düşünülüyor.
Daha dün doktorum bana detaylı bir şekilde anlattı. Benim burnumda kanama olduğu için bıraktım.
O da zorla kullan diyemem çünkü faydası olduğuna dair kesin bir bilgi yok ama faydalı olduğu düşünüldüğü için genelde veriliyor, doğuma yakın bırakılıyor diye anlattı. Ben hiç bebeğe zararı olacağına dair birşey duymamıştım.

Valla olabilir ama kıyamıyorum da bazen sinir ediyor kim hamile şaşırıyorum ama tam kızcakken hastanede başımdaki halleri aklıma geliyor.. Her zaman destek oluyor varsın biraz çocuk gibi olsunlar diyorum bu sefer :) Demi :) bazı olaylardan sonra insanın kafası çok karışıyor bazı şeyler çook küçük gibi geliyor. İnşallah sağlıkla vaktinde bi doğsalar. Gerçi eşim sen bu kafayla doğduktan sonra da çocuğu rahat bırakmazsın heralde zırt pırt napıyor diye başında bitersin diyor ama yavaş yavaş aşacağız inşallah bazı korkularımızı napalım :)

aynen bende senin gi bi düşünüyorum dün istersen bırakalım dedi dr ama ben bırakmak istemedim yaş 31 sigara kullanıyordum(şuan içmiyorum) vs 32 ci haftaya kadar kullanıcam muhtemelen. kanın bebeğe daha rahat ulaşmasını sağlıyor ama zararını bende duymadım.

Benimde 20.haftaya kadar kullan sonra kesiceksin dedi canim bence son 3 ay kala kes cunku bebege zarari olurmus sen iyi öğren

Ya kırılmayın ama geçen sefer de sizin mesajınız yüzünden cidden panik olmuştum. Burası bi forum sitesi herkes düşüncelerini belirtmekte serbesttir ama bu mesajınız çok kesin bir ifade içeriyor. Nereden duydunuz zararlı olduğunu? Sizin mesajınız sonrası doktoruma sordum, cevabından tatmin olmadın dahiliye doktoruma ve doktor akrabalarıma sordum. Hepsi de kullanmanın bi zararı yok. Bebeğin beslenmesine katkısı olsun, kan akışın daha rahat olsun diye başlanmıştır dedi. Siz ne duydunuz yazarmısınız? "Bebeğe zararı olurmuş iyi öğren" ne demek? Burada coraspin kullanan ve kullanmak zorunda olan kaç kişi var farkındamısınız? Korkuttuğunuz herkesin vebaline giriyorsunuz bence.

Canım benim ya bende öyle yapayım. Hamburgeri kim sevmez kiiiiiii. Benim bebeğim şimdiden deli oluyor. Sanırım senin çözümün çok mantıklı bende öyle yapayım en iyisi . Yalnız benim eşim senin eşin gibi yardım etmez.

Eminönünde o kadar çok çeşit var ki toplu alımlarda indirim yapıyorlar. Ben nikah şekerlerimi , kurdelesini , cam kavanozlarını vs. hepsini oradan alıp elimle yapmıştım. Eminönü bu bakımdan çok uygun. İnternet sitesini hiç duymamıştım bak.

Ya bana sadece doğuma yakın bırakmalısın çünkü kanamayı artırma riski varmış kanı sulandırdığı için sıkıntı olabilir demişlerdi. O da sezeryan olacaksa 3gün önceydi galiba, normal doğum beklenecekse de bebeğin beklenen doğum tarihine göre doktorla belirlenecek gibi bişe demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…