2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kesinlikle katılıyorum.bende pıhtılaşma olduğu için sulandırıcı iğnede kullanıyorum günlük..herşey bebeklerimizin sağlığı için
Ya kizlar bu kan pihtilasmasi kan sayiminda belli olurmu yada bi ongorude bulunabilir mi? Ayrica bunu devlet hastanesi pihtilasma testini yaparmi benim 1kaybim var bu 2. Gebeligim dr.hikayemi anlatiyorum ama bana aspirin felan hic onermedi.. Allahim.korusun bebeklerimizi insaAllah..

hahahah ben de akşam gitmenin planlarını yapıyorum, randevum gelecek cumartesi... ya devlette acile gitsek bakarlar mı?
Sanmam bursadakiler kanama olmadan bakmıyorlar daha önce denedim almadılar mecbur kenfi doktorum gdiicem benimde randevum 30unda çok var benim için :)) eşim söylensede arada doktor kaçamağı yapmak için parami biriktiriyorum :))

ayrıca tahlilleri var canım..kadın doğumcun hemotoloji yada genetik bölümüne yönlendiriyor..4-5 tüp kan alınıyor.yaklaşık bir ay sonra çıkıyor..normalde ilk kayıplarda yapılmıyor ama ben 4 yıl uğraştım yaşımda vardı direk gidip yaptırdım...bazı doktorlar gittiğinizde 3 kaybım var de diyorlar.yoksa devlet yapmıyor.trombosit paneli diyorlar..tedbir amaçlı test yaptırmadan iğneye başlatan doktorlar varmış ama pek bilgim yok o konuda

Normal testle çıkmıyor canım, genetik testler yapılıyor.
Ama tek kayıpla devlet hastaneleri yapmıyor maalesef.
İstanbuldaysan anadolu yakasında kartal eğitim araştırma da bütün testler var.
Avrupada çapada yapılıyor. Bildiklerim bunlar. Özellerde baya masraflı bildiğim kadarıyla.
Senin kaybın kaçıncı haftada bu arada?

hadi yaaa, hiç denemeyeyim bari istanbulda hayatta bakmazlar zaten.. iyi haberlerin beklyoruz

Verdigin bilgiler icin tsk.ederim canim.. Bana sacma gelen ilk kayiplarda onlem alinmamalari bir kac dusukten sonra bu testteleri yapiyolar nekadar üzücü sanki basit biseymis gb algilaniyor acaba.. Keske kayiplar olmadan hamilelige hazirlikta bu testleri yapsalar önlem alinsa... ahhh ahhh....

Avrupa yakasında bezmialem de de var. Ben faktör v leideni falan orda yaptırdım mesela ama 3kaybım var demiştim..

evet bana da çok uygun oldu, çok güzel.. nasıldı ayrıntılı ultason?
Beyin loblarina bobreklerine kalp odalarina kapakciklarina gobek kordonuna ellerine ayaklarina bas gobek bacak boyundan kilo ve boyuna suyuna organlarina bakti gelisim guzel dedi.5 hafta sonraya aldik sonrakinsonraki randewuyu ozaman sanirim alttan muayene ve bazi tahliller yapacak.bebegin bundan sonra rahati icin ugrasacagiz dedi gobek kordonuna ozellikle dikkat cekti boyuna dolanma kireclenmeden dolayi yeterli beslenip beslenememesi bunlara bakacagiz dedi.bundan sonra kilo alacaksin dedi simdiye kada 3 kilo aldim iyi dedi.dun saglik ocaginda tetanoz asim vardi ordaki doktor ve hemsire neden vitamin kullanmadigimi sormustu doktorum gerek gormedi demistim.tekrar sordum her ilac bi kimyevi madde icerrir yarari kadar zararida vsr gerek yok dedi.gunde 1 balik yetwrli mi dedim yetwrli dedi.kalsiyum alimim yeterlimidir dedim.bundan sonraki aylarda kalsiyum takviyesi olcak dedi oyleee

Ben anadolu yakasindayim. Marmara egitim arastirma evime yakin. Orada yaparlarmi acaba,ama bide ilk kayiptan sonra yapmiyolar.... Neyse herseyin hayirlisi insaAllah.. Allahim bizleri hayirli doktorlarla karsilastirsin,saglikli gebelikler nasip etsin ve yarularimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah Hepimizin Tum hamileler icin ve hamileligi isteyen anneler icin....Aminnnn

çok güzel geçmiş, süper :) günde 1 balık mı yiyorsuunn??? ooww

bende 6'da çıkıyorum erken değil yani :)Allah hepimize kolaylık versin cnm
Normalde benim de 6 :)

Günaydın kızlar..sizlere bir sorum olacak benim bir haftadan beri karnım yamuk duruyor bir tarafta toplanıyor ve çok sert elimi değdirğimde bu durumu yaşayan var mı?
Canım kontrole gittin mi? benim de bir kez ceviz gibi sertlik vardı ama sıpa neresini yasladıysa :) 1-2 dakikada geçti. Ama bir hafta çok uzun canım ya

Canım senin istediğin detaylı araştırma değil de pıhtılaşma durumuysa poliklinikte yaptırmıştım ben bi kan alıyorlar ve kanın pıhtılaşma süresine vs bakıyorlar bir de parmağıma iğne batırıp o kanın durma süresine bakmışlardı. Bunlarda kaç kaybın var diye sormamışlardı. Bu eğitim araştırmalarda yapılanlar daha geniş kapsamlı olanlar lupus antikoagülan ve leiden gibi genetik olanları da kapsıyor. Ama eğitim araştırmalarda devlet 3kayıptan sonra araştırmaları karşılıyor, orda 3.kaybım demeniz gerekiyor. Bana tarihlerini de sormuşlardı benim bi kimyasalım bi 20 haftalık kaybım vardı onların tarihlerini vermiştim bi de acaba diye şüphelendiğimiz bi zamanı söylemiştim.

Canım ben Bio oil aldım , kullanıyorum ama göbeğimin üstünden şimdiden çatlamaya başladım bile ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…