Bize de haber verrrrrrrr canımmmmDayanamadm bugün saat 3 bucuğa randevu aldım :) daha günüme var ama bekleyemicem acaba yaşıyor mu diye düşünmek istemiyorum gidip görücem
Ya kizlar bu kan pihtilasmasi kan sayiminda belli olurmu yada bi ongorude bulunabilir mi? Ayrica bunu devlet hastanesi pihtilasma testini yaparmi benim 1kaybim var bu 2. Gebeligim dr.hikayemi anlatiyorum ama bana aspirin felan hic onermedi.. Allahim.korusun bebeklerimizi insaAllah..kesinlikle katılıyorum.bende pıhtılaşma olduğu için sulandırıcı iğnede kullanıyorum günlük..herşey bebeklerimizin sağlığı için
Valla ben arada disardan yemek yiyorum cunku evde hic birsey cekmiyor canim.çok kasmamak lazim,ye gitsin :)Bende arada dışarda kaçamak yapıyorum canım. Aslında sırf bu yüzden eşimle avm ye gitmek hiç istemiyorum. dayanamıyorum çünkü
Evet canım kolaymış. Eminönü'nde bütün malzemeler de var yapılabilir.arkadaşlar biblolu bebek şekeri için video buldum çok basit geldi..siz ne dersiniz
Canım oğlumun :)özür dilerim ama profilindeki kimin kabri
Sanmam bursadakiler kanama olmadan bakmıyorlar daha önce denedim almadılarhahahah ben de akşam gitmenin planlarını yapıyorum, randevum gelecek cumartesi... ya devlette acile gitsek bakarlar mı?
ayrıca tahlilleri var canım..kadın doğumcun hemotoloji yada genetik bölümüne yönlendiriyor..4-5 tüp kan alınıyor.yaklaşık bir ay sonra çıkıyor..normalde ilk kayıplarda yapılmıyor ama ben 4 yıl uğraştım yaşımda vardı direk gidip yaptırdım...bazı doktorlar gittiğinizde 3 kaybım var de diyorlar.yoksa devlet yapmıyor.trombosit paneli diyorlar..tedbir amaçlı test yaptırmadan iğneye başlatan doktorlar varmış ama pek bilgim yok o konudaYa kizlar bu kan pihtilasmasi kan sayiminda belli olurmu yada bi ongorude bulunabilir mi? Ayrica bunu devlet hastanesi pihtilasma testini yaparmi benim 1kaybim var bu 2. Gebeligim dr.hikayemi anlatiyorum ama bana aspirin felan hic onermedi.. Allahim.korusun bebeklerimizi insaAllah..
Normal testle çıkmıyor canım, genetik testler yapılıyor.Ya kizlar bu kan pihtilasmasi kan sayiminda belli olurmu yada bi ongorude bulunabilir mi? Ayrica bunu devlet hastanesi pihtilasma testini yaparmi benim 1kaybim var bu 2. Gebeligim dr.hikayemi anlatiyorum ama bana aspirin felan hic onermedi.. Allahim.korusun bebeklerimizi insaAllah..
tahmin ettim..her gördüğümde kendi acım tekrar tazeleniyorda..Canım oğlumun :)
Sanmam bursadakiler kanama olmadan bakmıyorlar daha önce denedim almadılarmecbur kenfi doktorum gdiicem benimde randevum 30unda çok var benim için :)) eşim söylensede arada doktor kaçamağı yapmak için parami biriktiriyorum :))
Üzmek istemem canım özür dilerim. Ama en büyük hatıram mezarı maalesef. Onu görmek bana huzur veriyor.tahmin ettim..her gördüğümde kendi acım tekrar tazeleniyorda..
Verdigin bilgiler icin tsk.ederim canim.. Bana sacma gelen ilk kayiplarda onlem alinmamalari bir kac dusukten sonra bu testteleri yapiyolar nekadar üzücü sanki basit biseymis gb algilaniyor acaba.. Keske kayiplar olmadan hamilelige hazirlikta bu testleri yapsalar önlem alinsa... ahhh ahhh....ayrıca tahlilleri var canım..kadın doğumcun hemotoloji yada genetik bölümüne yönlendiriyor..4-5 tüp kan alınıyor.yaklaşık bir ay sonra çıkıyor..normalde ilk kayıplarda yapılmıyor ama ben 4 yıl uğraştım yaşımda vardı direk gidip yaptırdım...bazı doktorlar gittiğinizde 3 kaybım var de diyorlar.yoksa devlet yapmıyor.trombosit paneli diyorlar..tedbir amaçlı test yaptırmadan iğneye başlatan doktorlar varmış ama pek bilgim yok o konuda
Normal testle çıkmıyor canım, genetik testler yapılıyor.
Ama tek kayıpla devlet hastaneleri yapmıyor maalesef.
İstanbuldaysan anadolu yakasında kartal eğitim araştırma da bütün testler var.
Avrupada çapada yapılıyor. Bildiklerim bunlar. Özellerde baya masraflı bildiğim kadarıyla.
Senin kaybın kaçıncı haftada bu arada?
Beyin loblarina bobreklerine kalp odalarina kapakciklarina gobek kordonuna ellerine ayaklarina bas gobek bacak boyundan kilo ve boyuna suyuna organlarina bakti gelisim guzel dedi.5 hafta sonraya aldik sonrakinsonraki randewuyu ozaman sanirim alttan muayene ve bazi tahliller yapacak.bebegin bundan sonra rahati icin ugrasacagiz dedi gobek kordonuna ozellikle dikkat cekti boyuna dolanma kireclenmeden dolayi yeterli beslenip beslenememesi bunlara bakacagiz dedi.bundan sonra kilo alacaksin dedi simdiye kada 3 kilo aldim iyi dedi.dun saglik ocaginda tetanoz asim vardi ordaki doktor ve hemsire neden vitamin kullanmadigimi sormustu doktorum gerek gormedi demistim.tekrar sordum her ilac bi kimyevi madde icerrir yarari kadar zararida vsr gerek yok dedi.gunde 1 balik yetwrli mi dedim yetwrli dedi.kalsiyum alimim yeterlimidir dedim.bundan sonraki aylarda kalsiyum takviyesi olcak dedi oyleeeevet bana da çok uygun oldu, çok güzel.. nasıldı ayrıntılı ultason?
Ben anadolu yakasindayim. Marmara egitim arastirma evime yakin. Orada yaparlarmi acaba,ama bide ilk kayiptan sonra yapmiyolar.... Neyse herseyin hayirlisi insaAllah.. Allahim bizleri hayirli doktorlarla karsilastirsin,saglikli gebelikler nasip etsin ve yarularimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah Hepimizin Tum hamileler icin ve hamileligi isteyen anneler icin....AminnnnNormal testle çıkmıyor canım, genetik testler yapılıyor.
Ama tek kayıpla devlet hastaneleri yapmıyor maalesef.
İstanbuldaysan anadolu yakasında kartal eğitim araştırma da bütün testler var.
Avrupada çapada yapılıyor. Bildiklerim bunlar. Özellerde baya masraflı bildiğim kadarıyla.
Senin kaybın kaçıncı haftada bu arada?
Beyin loblarina bobreklerine kalp odalarina kapakciklarina gobek kordonuna ellerine ayaklarina bas gobek bacak boyundan kilo ve boyuna suyuna organlarina bakti gelisim guzel dedi.5 hafta sonraya aldik sonrakinsonraki randewuyu ozaman sanirim alttan muayene ve bazi tahliller yapacak.bebegin bundan sonra rahati icin ugrasacagiz dedi gobek kordonuna ozellikle dikkat cekti boyuna dolanma kireclenmeden dolayi yeterli beslenip beslenememesi bunlara bakacagiz dedi.bundan sonra kilo alacaksin dedi simdiye kada 3 kilo aldim iyi dedi.dun saglik ocaginda tetanoz asim vardi ordaki doktor ve hemsire neden vitamin kullanmadigimi sormustu doktorum gerek gormedi demistim.tekrar sordum her ilac bi kimyevi madde icerrir yarari kadar zararida vsr gerek yok dedi.gunde 1 balik yetwrli mi dedim yetwrli dedi.kalsiyum alimim yeterlimidir dedim.bundan sonraki aylarda kalsiyum takviyesi olcak dedi oyleee
:)) yaşlı teyzelerinki gibi :))))neyse içleri süt dolsundaaaa,büyüsüninan ki bilmiyorm canım birden büyüdü ya zaten aldıgım orama gidiyor sanırımbakalım daha ne kadar büyücek
Normalde benim de 6 :)bende 6'da çıkıyorum erken değil yani :)Allah hepimize kolaylık versin cnm
Canım kontrole gittin mi? benim de bir kez ceviz gibi sertlik vardı ama sıpa neresini yasladıysa :) 1-2 dakikada geçti. Ama bir hafta çok uzun canım yaGünaydın kızlar..sizlere bir sorum olacak benim bir haftadan beri karnım yamuk duruyor bir tarafta toplanıyor ve çok sert elimi değdirğimde bu durumu yaşayan var mı?
Ben anadolu yakasindayim. Marmara egitim arastirma evime yakin. Orada yaparlarmi acaba,ama bide ilk kayiptan sonra yapmiyolar.... Neyse herseyin hayirlisi insaAllah.. Allahim bizleri hayirli doktorlarla karsilastirsin,saglikli gebelikler nasip etsin ve yarularimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah Hepimizin Tum hamileler icin ve hamileligi isteyen anneler icin....Aminnnn
Canım ben Bio oil aldım , kullanıyorum ama göbeğimin üstünden şimdiden çatlamaya başladım bile ;(Kizlar çatlak kremi olarak ne kullanysnz.bio oil diye bi marka duydnzmu.hangi markayi ve yagi onerirsnz.son olarak yağ ve losyon ayni görevi goruyomu yada ikisinde ayni amaçla kullanılabilir mi.ben unibayb nin bebek losyonunu aldm kullanabilirmyn onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?