Ben aldim bu kitabi kizlar isteyen varsa haftalik esma paylasimi yapabilirim foto cekip siz de bosa para vermemis olursunuz
aminnn canım inşallah , darısı sana dagözün aydın canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
Canım benim durumun için çok üzüldüm. Telaş yapman normal tabi ki. Hatta Özge arkadaşımız hala aklımda benim . Kilo için ne güzel demiş. Kendi aldığın kilo ile bebek kilosu aynı olmayabiliyor. Aburcubur ve meyve suyu ile aram yok sma canım çoooooooook Fastfood istiyo yaBenimde Cumartesi ayrıntılı usg var. Umarım herşey yolundadır. Ama sana çok sevindim canım samimi şekilde söylüyorum.
çok tesekkur ederım canım :)Raporun bitince hastane kapatıyor zaten, 10-15 gün içinde paranı pttden alabiliyorsun.
Raporun kapanınca işyerine gidip istifa dilekçeni verirsin, çıkışını yaparlar.
cnm bana baya pahalı geldi hazır yapımlar çok pahalı zaten.. nerde yaşıyorsun belki ist. eminönünde bunların yapım malzemesini uyguna bulabilirsin, ama 25 adet için baya fiyat çekmişler sitede gerek yok hazır almaya yazık değmez..ben kundakta bebek malzemelerini birmax.com sitesinin eminönündeki yerinden aldım. birmax.com ucuz ama sabunluk malzemeler yok başka şeyler var bi gir bak kendin yapabilirsin..80 tlye bi dünya şey aldım ben ordan..Kızlar açıkçası ben şimdiye kadar el işi hiç yapmadım, el becerimin de pek olduğunu düşünmüyorum ama bebek şekerini ya da sabununu kendim yapmak istiyorum. Bebek şekeri için sizlerden yardım almayı düşünüyorum, aramızda bu konuda tecrübeli yetenekli anneler var :)
Nette gezerken böyle bi site buldum, bebek sabunu yapmak için ihtiyacımız olabilecek her şey var, acaba burdan kalıp, sabun, boya, koku vs alıpta kendimiz yapamaz mıyız? Hazır bebek sabunu da satıyorlar ama hem pahalı hem de ben kendi el emeğim olsun istiyorum. Sizin fikirleriniz nedir, yapılabilir mi acaba?
http://www.sabundunyasi.com.tr/
Gece ben deli gibi yatarım . Bazen pıt pıt lar bir sertleşiyor uyanıyorum ne oluyor diyorum yüz üstü moduna geçmişim. Yavrum sıkışıyo mudur nedir ?Bacak arama yastık alıp yatcam , yüzüstü ve sırtüstü yatma dedi benim doktorum. En iyi yatış biçimi soldaymış . Yine de insan dönüp duruyor farkedemiyorum.
canım ben unibaby nin zeytinyağlı bebek yağını kullanıyorum şu an, henüz çatlak kremi almadım, alırsam da mustela alırım sanırım ama unibaby den şuanda memnunum.
Ben geçen sene oğlumu kaybettikten sonra boşlukta kalınca doğum iznindeyken sabun yapmaya başladım.Kızlar açıkçası ben şimdiye kadar el işi hiç yapmadım, el becerimin de pek olduğunu düşünmüyorum ama bebek şekerini ya da sabununu kendim yapmak istiyorum. Bebek şekeri için sizlerden yardım almayı düşünüyorum, aramızda bu konuda tecrübeli yetenekli anneler var :)
Nette gezerken böyle bi site buldum, bebek sabunu yapmak için ihtiyacımız olabilecek her şey var, acaba burdan kalıp, sabun, boya, koku vs alıpta kendimiz yapamaz mıyız? Hazır bebek sabunu da satıyorlar ama hem pahalı hem de ben kendi el emeğim olsun istiyorum. Sizin fikirleriniz nedir, yapılabilir mi acaba?
http://www.sabundunyasi.com.tr/
Belmacım ben de geceleri sol yan yatmaya çalışıyorum, ama benim bebişim de benim solumda ve ben sol yan yatınca sanki o rahatsız oluyor, pıt pıt vuruyor gbi oluyo.. ne yapcamı şaşırdım valla :) bidahaki kontrolümde doktoruma sorucam
cnm bana baya pahalı geldi hazır yapımlar çok pahalı zaten.. nerde yaşıyorsun belki ist. eminönünde bunların yapım malzemesini uyguna bulabilirsin, ama 25 adet için baya fiyat çekmişler sitede gerek yok hazır almaya yazık değmez..ben kundakta bebek malzemelerini birmax.com sitesinin eminönündeki yerinden aldım. birmax.com ucuz ama sabunluk malzemeler yok başka şeyler var bi gir bak kendin yapabilirsin..80 tlye bi dünya şey aldım ben ordan..
siteye bak keçeden yapmazsan kesmeli dikmeli olmaz orda hazır bebek bibloları var uygun fiyatlı tül alırsın o biblolardan alırsın silikon tabancasıyla yapıstırırsın baya çeşit var sen beğen yapımlarını anlatırım sana.. özelden yazarsın..senin yaptığın bebeği de gördüm canım , eline sağlık gerçekten çokk güzel olmuş ama ben kesme-dikme vs yapabileceğimi sanmıyorum, sabun daha kolay gibi geldi, biraz kolayına kaçıyorum işin anlayacağın :) zaten hazır almayı hiçç düşünmüyorum, gerçekten pahalı, 100 tanesi en az 350 tl civarında oluyor, kendimiz yaparsak daha uyguna gelir. Ben bursada yaşıyorum, dediğim gibi şimdiye kadar hiç böyle şeyler yapmadığım için nerde ne satılır onu da bilmiyorum ama araştırıcam, inşallah bulurum burda da uygun fiyatlı malzeme alacağım biyerler. Senin dediğin siteye de bakıcam simdi..
çook güzeller malzemeleri nerden temin ettin cnm yapmak isteyen arkadaşlara fikir olur.. dedim ve gördüm vermişsiniz site adıBunlar da benim yaptığım birkaç örnek
Ya ben de aynı şekilde fastfood aşeriyorum resmen ya.. Tiksinmiştim önceden ağzına sürmeyen biriydim ama gel gör ki hamilelikle fena halde cazip gelmeye başladı.. Ama şöyle bi çözüm ürettik biz eşimle: internetten hamburger köftesi tariflerine baktık. Rahat bi 5-6tane tarif denedik ve sonunda istediğim lezzeti yakaladıkeşim bi seferde iki üç pişirimlik yoğuruyor, tek pişirimlik miktarlar halinde pişmemiş halinde dondurucuya atıyoruz rahat oluyor :) şimdi haftada bir evde ev yapımı fast food günü ilan ettik hamburger ekmeği alıyorum, istediğim sosları hazırlıyorum, yanına patates kızartıyorum bi de ev yapımı meyve suyu yapıyorum ben. Meyve suyumun içerisine bazen soda katıyorum o da kendimce işte gazlı içecek gibi oluyo öööle geçinip gidiyoruz tavsiye ederim :) ama çook fazla tarif var nette. Deneyip istediğin lezzeti bulman birazcıcık uzun olabiliyor ama sonunda gönül rahatlığıyla yediğinde değiyor ya :)
canım bişey soracam. alttan muayene de etti mi?merhaba kızlarrrrrrr, dün tarama testi vardı gittim,benden bilgi isteyenlere
; perinatolog 40 dk boyunca bebeği inceliyor, beyninden başlamak üzere tüm vucüdü inceliyor. beyindeki loblar, boşluklar, kalp odacıkları, böbrekler, damar akımları, bebeğe giden kan akımı, parmaklar kemikler, gözler, dudaklar vs. hepsine bakıyor ve bi rapor yazıyor. çok şükür ki rabbime benimkinde bi sıkıntı omadığını haftasına uygun bi gelişimi olduğunu, rahime bakarak şimdilik erken doğum riski olmadığını söyledi. zaten kendisi bu raporda %85 riskleri akarte ettiğini dile getirdi. eee tabi çok biliniyor bunların ötesinde allah takdiri her şey , rabbim sağlık versin bebişlerimize. amin
Ben de unibaby havuçlusunu kullanıyorum. Banyodan sonra sürüyorum. Kaşıntın olursa karnında sür dedi doktorum, bazen gün içinde de tekrar sürüyorum ama çok şükür henüz çatlağa dair bi izim yok ki karnım baya çok çıktı benim hatta geçen mobilyalara bakmaya gittik eşimle, görevli beni 6aylık falan sanmış dört buçuk diyince şaşırdı kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?