aile hekimi benide aramadı aslında çok ilgililer ama aramadılar sadece ilk kontrolde gebeliğimi bildirmeye gittiğimde yazmışlardı tarihi ben o tarihte kendim gidip yaptırdım
İnşallah olmaz ama olursa da napalım artık sağlıkla doğsun da gerisine bakarım kafasındayım ben ya bazen üşeniyorum açıkcası güreşçiler gibi oluyorum rahat hareket edemiyorum diye :)) ben geçtiğimiz cuma kontrolüm vardı gramı gramına 2.3 kilo almışım. Ama normalde de çabuk kilo alan bi yapım yok. Biraz da evhamlı geçiriyorum ya gene bişe olursa diye. Stres de etkiliyor olabilir tabi.. Eşim dünyaları yiyorsun nereye gidiyorlar anlamıyorum dedi doktorun karşısında bana yaa
Ne aşısı bu acaba, ben detaylı ultrason için randevu aldım, sonra tatile gidip dönüşte kontrole gideceğim ama aşıyla ilgili hiçbirşey söylemedi dr.bu aşıların bi zamanı yok mu acaba ya benim ilk aşım 22 haftamda yapılacak.
arkadaşlar biblolu bebek şekeri için video buldum çok basit geldi..siz ne dersiniz
bende sanırım biblolu yapacam.uygun site bulursan mutlaka haberim olsun..bi arkadaşta keçeden örnekler göndermiş bana sanırım keçe daha uğraştırıcı..ondan biblolu yapıcam..sabunda uğraştırıcıymış yaben karar verdim canım hem biblolu bebek şekeri hem de sabun yapıcam, çok heveslendim, bebek şekerlerini şimdiden yapıcam, sabunları da kokuları giderse diye temmuz fln gibi, tabi inşallah bi aksilik çıkmazsa. Burdan da @kattina ve @2k1 arkadaşlardan yardım alıcam, sağolsun yardım edecekler. Aklıma cok güzel fikirler var, bakalım yapabilecek miyim:)
Cnm épidural yaptirmis biri olarak konusuyorum zaten bebegin cikisini hissediyosun ben ikinmakta zorlanmamistim cok rahatti dogumum ama herkezde ayni olurmu bilememepiduralliyken ıkınmak zor olmaz mı?
Ne aşısı bu acaba, ben detaylı ultrason için randevu aldım, sonra tatile gidip dönüşte kontrole gideceğim ama aşıyla ilgili hiçbirşey söylemedi dr.
Cnm épidural yaptirmis biri olarak konusuyorum zaten bebegin cikisini hissediyosun ben ikinmakta zorlanmamistim cok rahatti dogumum ama herkezde ayni olurmu bilemem
normalde ben yapmıcaktım. netten videolara bakınca heves ettim..kendi el emeği falan..bide kafam dağılır diye düşündüm..ara ara farklı sıkıntılara giriyorumarkadaşlar niye kendiniz yapıyorsunuz şekerleri?
İM
izmire mi taşınsak ne yapsakbursadayım ben en ucuz Detaylı usg 325 doktorumun önerdiği saha dogum fiyatını bilmiyorum
ben iğneden korkan biri olarak aşı olurken hiç hissetmedim sadece azaıcık bi yanma oldu.sonraki 2 günde saçımı toplarken falan yukarı kaldıramadım kolumu bugün çok rahatım ama geçti ağrısıCanım ağrı yaptı mı aşı
kızlar ben de bursadayım :) forumda baya bursalı da var, maşalah :))
canım yavuz süs var orası baya uygun ben nikah ve nişan şekeri malzemeleri mi ordan almıştım yine ordan alıcam ama fiyatları görmek için üye olmak gerekiyor bir göz at istersenbende sanırım biblolu yapacam.uygun site bulursan mutlaka haberim olsun..bi arkadaşta keçeden örnekler göndermiş bana sanırım keçe daha uğraştırıcı..ondan biblolu yapıcam..sabunda uğraştırıcıymış ya
Aslında ilk testlerim için sağlık ocağına gitmiştim, o zaman kayıt yaptılar ama arayan soran yok. Hastanedeki doktorum da öyle bir şey söylemedi, detaylı ultrason başka hastanede olacak çünkü gittiğim hastanedeki uygun tarihler tatile denk geliyordu. Yani kendi doktorumla bir sonraki kontrolüm 22. haftama denk gelecek ancak o zaman sorabileceğim, umarım geç olmuyordur. Teşekkürler:)tetonoz açısı canım aile hekimleri takip ediuor genelde galiba bulunduğun yerdeki aile hekimliğine gebelik takibi baslatırsan onlar gerekli bilgiyı verir.
tmm bakıyorum şimdi.tşk ederimcanım yavuz süs var orası baya uygun ben nikah ve nişan şekeri malzemeleri mi ordan almıştım yine ordan alıcam ama fiyatları görmek için üye olmak gerekiyor bir göz at istersen
Canım öncelikle geçmiş olsun. Kaybında pıhtılaşma OLDUĞUNU biliyor muydun? Yani kaç kullanırken mi oldu?Amin canım amin. Yok canım, pıhtılaşma sebebiyle kan gitmemiş ve kalbi durdu. suyundan dolayı çok korktuğum için sürekli hareketlerini kontrol ediyordum. hissetmeyince hemen gittim ve kalbi durmuş.
Aynen canım ya. Ben de diyorum eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş anlarmış :) DÜn hareket etmiyor diye gittim. Doktor şaşkın şaşkın baktı suratıma. Zaten bu haftada hissetmen normal değil dediBiraz alakasız olacak ama ilgimi çekti de ne çok geçmişte kayıp yaşamış anne adayıyız bu sayfada biz :) hususi toplaşsak bu kadar olurdu heralde. Ne güzel hemen korkularımızda birbirimize destek oluyoruz :) aslında herkes destek olmaya çalışıyor ama insan galiba aynı acıyı yaşamış olanın desteğini daha çok arıyor, sanki sadece onlar seni anlıyormuş gibi geliyor bazen banarabbim hepimizin hamileliğini sağlıkla hayırla tamamına erdirsin, evlatlarımızı vaktinde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?