- 20 Ocak 2015
- 396
- 388
- 38
bende sanırım biblolu yapacam.uygun site bulursan mutlaka haberim olsun..bi arkadaşta keçeden örnekler göndermiş bana sanırım keçe daha uğraştırıcı..ondan biblolu yapıcam..sabunda uğraştırıcıymış ya
Yok canım, kayıptan sonra öğrendim. İlaca da tekrar hamile olduğumu öğrenince başladım.Canım öncelikle geçmiş olsun. Kaybında pıhtılaşma OLDUĞUNU biliyor muydun? Yani kaç kullanırken mi oldu?
Ben bugün yolu yarıladım inş. 20+0 Im. 2 kilo aldım canım.Kızlar kaç kilo aldınız simdiye kadar ben 6 kilo aldım cok mu nedir bilmıyorum
arkadaşlar niye kendiniz yapıyorsunuz şekerleri?
Bebeğim için her şey el emeğim olsun istiyorum. Ben o yüzden kendim yapacağımarkadaşlar niye kendiniz yapıyorsunuz şekerleri?
Ben de önceden bildiğim için iğne ve aspirin kullanıyorum da ondan sordum canım. Allah evlatlarımızı korusun inş.Yok canım, kayıptan sonra öğrendim. İlaca da tekrar hamile olduğumu öğrenince başladım.
ben iğneden korkan biri olarak aşı olurken hiç hissetmedim sadece azaıcık bi yanma oldu.sonraki 2 günde saçımı toplarken falan yukarı kaldıramadım kolumu bugün çok rahatım ama geçti ağrısı
ok.bende netten bakıcam..fırsatım olursa çarşıdan bakıcam ama hiç fırsat olmuyor.kızlar birmax ve yavus süsü önerdi..tamam canım haber veririm, ben bursada yaşıyorum o yüzden gidip uyguna satın alabileceğim bi dükkan bulabileceğimi sanmıyorum, istanbulda olanlar şanslı bu açıdan, netten sipariş veririm muhtemelen, haber veririm mutlaka. Dediğin gibi keçe bana da zor geldi ama biblolu kolay gerçekten, yaparız, fotolarını koyarız burayasabuna da çok heveslendim, çok zor gelirse eğer en azından yakın arkadaşlarıma, aileme fln vermek için az da olsa yapıcam
canım hiç korkma..bak ben iğne lafını dudyunca deliye dönen biriyim.şimdi hergün iğne yaptırmak zorundayım..hissetmiyorsun zaten aşıyı..off o kadar korkuyorum ki aşıdan anlatamam, söz konusu bebeğim olmasa kendim için yaptırmayabilirdim, inşallah benimki de çok acımaz, sana da geçmiş olsun canım, yaptırmış kurtulmuşsun, darısı başımıza
süs olarak bebek mi yaptın arkadaşım? ben orayı kaçırmışım.resmi varsa görebilir miyim? vaktim pek yok ama bende kendi el emeğim olsun istiyorumcanım hiç korkma..bak ben iğne lafını dudyunca deliye dönen biriyim.şimdi hergün iğne yaptırmak zorundayım..hissetmiyorsun zaten aşıyı..
ok.bende netten bakıcam..fırsatım olursa çarşıdan bakıcam ama hiç fırsat olmuyor.kızlar birmax ve yavus süsü önerdi..
canım hiç korkma..bak ben iğne lafını dudyunca deliye dönen biriyim.şimdi hergün iğne yaptırmak zorundayım..hissetmiyorsun zaten aşıyı..
keçeden bebek yapmış kattina..ben video paylaştım biblolu bebek şekeri yapımı.katti yorumunu görünce paylaşır mutlakasüs olarak bebek mi yaptın arkadaşım? ben orayı kaçırmışım.resmi varsa görebilir miyim? vaktim pek yok ama bende kendi el emeğim olsun istiyorum
gerçekten bende öyleydım korkarak gittim eşim zorlaya zorlaya götürdü ama korktuğum gibi olmadı inşallah sende sıkıntı yaşamazsın sonrasındada ağrım çok olmadı beni korkutmuşlardı ağrın olacak diye ama hiç olmadı gibi bişey korkma herşey bebişler için:)off o kadar korkuyorum ki aşıdan anlatamam, söz konusu bebeğim olmasa kendim için yaptırmayabilirdim, inşallah benimki de çok acımaz, sana da geçmiş olsun canım, yaptırmış kurtulmuşsun, darısı başımıza
Aslında ilk testlerim için sağlık ocağına gitmiştim, o zaman kayıt yaptılar ama arayan soran yok. Hastanedeki doktorum da öyle bir şey söylemedi, detaylı ultrason başka hastanede olacak çünkü gittiğim hastanedeki uygun tarihler tatile denk geliyordu. Yani kendi doktorumla bir sonraki kontrolüm 22. haftama denk gelecek ancak o zaman sorabileceğim, umarım geç olmuyordur. Teşekkürler:)[/QUO
bana 6 mayısta gel demişti aslında aile hekimi o zaman 19 haftam oluyordu dün doktoruma söledim daha erken 22 yaptır dedi zaten aile hakimi ayrıntılı ultrason istemişti benden benim bebeğim normalden 2 hafta kadar küçük geç döllenme dedi doktor o yüzden galiba ayrıntılı için randevu aldım 28 mayısa anca ondan sonra gidip vurulacağım
Güzel soru cnm kendi adıma hem elimden gelen birşey emeğim olsun istedim hem aynı şeyi kendim 100 tlye mal ederken neden 400-500 tl vereyim dedim hemde doğum iznimde evde sıkılmamak için bir uğraşım olsun istiyorum.. benim kundakta bebeklerimi tanesi 4 tl -4,5 tl satıyorlar 100 tane almam lazım ne gerek var yaptım oldu sonuçta hemde aynısının tıpkısıarkadaşlar niye kendiniz yapıyorsunuz şekerleri?
birmax.com da uygun amber ben eminönüne gidip ordan aldım ama net satış siteside varmış gelmenize gerek yok dedi adam.. gayette uygun fiyatlar..tmm bakıyorum şimdi.tşk ederim
Güzel soru cnm kendi adıma hem elimden gelen birşey emeğim olsun istedim hem aynı şeyi kendim 100 tlye mal ederken neden 400-500 tl vereyim dedim hemde doğum iznimde evde sıkılmamak için bir uğraşım olsun istiyorum.. benim kundakta bebeklerimi tanesi 4 tl -4,5 tl satıyorlar 100 tane almam lazım ne gerek var yaptım oldu sonuçta hemde aynısının tıpkısı
Aynen canım ya. Ben de diyorum eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş anlarmış :) DÜn hareket etmiyor diye gittim. Doktor şaşkın şaşkın baktı suratıma. Zaten bu haftada hissetmen normal değil dediAma ben hissedyorum kuzumu yaa
cnm denemelik yapmıştım oluyormu olmuyormu diye normalde doğum iznimde yapacağım hepsini ama bugün bir arkadaş daha sordu eve gidince aşama aşama resimleyip atayım en iyisi.. yapmak isteyen herkes bakar en azından..hehh yakaladım senibende aynı şeyi düşünüyorum. nasıl yaptığını görebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?