2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Bebiş geliyo masraflar artacak ne gerek var sokağa para atmaya bide böyle seylerle ugrasmayı seviyor ve elinden geliyosa el emeği göz nuru ne kadar güzell...

inşallah canım, bana da sonrasında çok ağrıyo fln dediler, bi de aşı diyince ilkokul ya da ortaokulda yaşadığım bi anı canlanıyor gözümde, o zaman çok canım yandı ki hala onu hatırlayıp korkuyorum sanırım aynen dediğin gibi herşey bebişler için

arkadaşlar niye kendiniz yapıyorsunuz şekerleri?

Ben de allah nasip ederse kendim yapacağım. Ben zevkli olduğu için kendi ellerimle yapmak istiyorum :) düğün davetiyelerimi, hediyelerimi, kınada ele takılan süsleri vs hep kendim yapmıştım oğlumda da kendi ellerimle hazırlamak istiyorum kısmet olursa :) şu an ya sabun ya da süslenmiş kristal görünümlü kolonya şişeleri var benim aklımda bakalım :)

kızlar düzenli balık yiyebiliyor musunuz? ben baştan beri balıktan tiksindim hiç yiyemiyorum.doktora her gittiğimde söylüyorum.omega 3 önerin diyorum.hayır zorla da olsa balık yemen lazım diyor ama yiyemiyorum maalesef omega 3 kullananlar hangi markaları önerdi doktorunuz, paylaşırsanız çok sevinirim...

bana balık yasak ama eşim iki defa zorla yedirdi başından beri...

kesinlikle dediğin gibi sezaryen zaten gün belli olunca daha rahat hareket edilir.

teşekkürler arkadaşım,çok güzel olmuş.bende birkaç deneme yapacağım

bana marincap önermişti canım. tadını almıyorsun kokusuda yok rahat içersin

Arkadaslar hevesinizi kırmak için söylemiyorum ama bu süslemelere ne çok paralar verin nede kendinizi yorup çok emek harcayın. İnanın hiç kimse saklamıyor o süsleri. İlk çocukta bende bi heves yaptım, yaptırdım hiç kimsenin evinde görmedim. Bende kimseninkini saklamıyorum ne yalan söyliyim, bi süre bekletip atıyorum. Bu çocukta sadece hastanede ikram etmelik çikolata yaptırıcam o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…