şimdi orda dolanıyordum..başıma ağrı girdi omu bum demekten :)) mesai bitecek ben hala dolanıyorumbirmax.com da uygun amber ben eminönüne gidip ordan aldım ama net satış siteside varmış gelmenize gerek yok dedi adam.. gayette uygun fiyatlar..
Güzel soru cnm kendi adıma hem elimden gelen birşey emeğim olsun istedim hem aynı şeyi kendim 100 tlye mal ederken neden 400-500 tl vereyim dedim hemde doğum iznimde evde sıkılmamak için bir uğraşım olsun istiyorum.. benim kundakta bebeklerimi tanesi 4 tl -4,5 tl satıyorlar 100 tane almam lazım ne gerek var yaptım oldu sonuçta hemde aynısının tıpkısı
gerçekten bende öyleydım korkarak gittim eşim zorlaya zorlaya götürdü ama korktuğum gibi olmadı inşallah sende sıkıntı yaşamazsın sonrasındada ağrım çok olmadı beni korkutmuşlardı ağrın olacak diye ama hiç olmadı gibi bişey korkma herşey bebişler için:)
arkadaşlar niye kendiniz yapıyorsunuz şekerleri?
şimdi orda dolanıyordum..başıma ağrı girdi omu bum demekten :)) mesai bitecek ben hala dolanıyorum
hehh yakaladım senibende aynı şeyi düşünüyorum. nasıl yaptığını görebilir miyim?
http://www.nikahmalzemeleri.com/tmm bakıyorum şimdi.tşk ederim
oyhhhhhhh boynum tutulmuşşşhaha aynı ben, sabahtan beri burada ve o tarz sitelerde geziyorum, 10 dk sonra da mesaim bitecek
yavuzsüs demi bu
bana balık yasak ama eşim iki defa zorla yedirdi başından beri...kızlar düzenli balık yiyebiliyor musunuz? ben baştan beri balıktan tiksindim hiç yiyemiyorum.doktora her gittiğimde söylüyorum.omega 3 önerin diyorum.hayır zorla da olsa balık yemen lazım diyorama yiyemiyorum maalesef omega 3 kullananlar hangi markaları önerdi doktorunuz, paylaşırsanız çok sevinirim...
kesinlikle dediğin gibi sezaryen zaten gün belli olunca daha rahat hareket edilir.Ya bana sadece doğuma yakın bırakmalısın çünkü kanamayı artırma riski varmış kanı sulandırdığı için sıkıntı olabilir demişlerdi. O da sezeryan olacaksa 3gün önceydi galiba, normal doğum beklenecekse de bebeğin beklenen doğum tarihine göre doktorla belirlenecek gibi bişe demişlerdi.
Bende yiyemiyorum balık yağı verdi doktor.heee iyi bari,ben hiç yiyemiyorum
bana marincap önermişti canım. tadını almıyorsun kokusuda yok rahat içersinkızlar düzenli balık yiyebiliyor musunuz? ben baştan beri balıktan tiksindim hiç yiyemiyorum.doktora her gittiğimde söylüyorum.omega 3 önerin diyorum.hayır zorla da olsa balık yemen lazım diyorama yiyemiyorum maalesef omega 3 kullananlar hangi markaları önerdi doktorunuz, paylaşırsanız çok sevinirim...
evet canımyavuzsüs demi bu
Çok güzel canım. Nasıl yaptın?Kızıma cici Yaptım kızlar nasıl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?