- 20 Ocak 2015
- 396
- 388
- 38
oyhhhhhhh boynum tutulmuşşşbirmax fiyatları gayet güzel bu arada
çok teşekkür ederim canım,sağol... omega 3 çok önemli ama ısrarla balık yememi söylüyor doktor.yiyemediğim içim çok üzülüyorum.kaçıncı haftada başlamıştın?bana marincap önermişti canım. tadını almıyorsun kokusuda yok rahat içersin
çok şirin olmuş cnm..Kızıma cici Yaptım kızlar nasıl olmuş
3. haftadan başlatmıştı.çok teşekkür ederim canım,sağol... omega 3 çok önemli ama ısrarla balık yememi söylüyor doktor.yiyemediğim içim çok üzülüyorum.kaçıncı haftada başlamıştın?
Arkadaslar hevesinizi kırmak için söylemiyorum ama bu süslemelere ne çok paralar verin nede kendinizi yorup çok emek harcayın. İnanın hiç kimse saklamıyor o süsleri. İlk çocukta bende bi heves yaptım, yaptırdım hiç kimsenin evinde görmedim. Bende kimseninkini saklamıyorum ne yalan söyliyim, bi süre bekletip atıyorum. Bu çocukta sadece hastanede ikram etmelik çikolata yaptırıcam o kadar.
kızlar düzenli balık yiyebiliyor musunuz? ben baştan beri balıktan tiksindim hiç yiyemiyorum.doktora her gittiğimde söylüyorum.omega 3 önerin diyorum.hayır zorla da olsa balık yemen lazım diyorama yiyemiyorum maalesef omega 3 kullananlar hangi markaları önerdi doktorunuz, paylaşırsanız çok sevinirim...
cnm bnm dr omega3 ler çok kilo yapıyor diye vermedi.. hafta 2 kere balık ye diye ısrar ediyor hemde konserve bile olsa yeee diyor.. bende bol limon sıkıyorum konserve haftada 1 de olsa yiyorum.. öyle denesen..çok teşekkür ederim canım,sağol... omega 3 çok önemli ama ısrarla balık yememi söylüyor doktor.yiyemediğim içim çok üzülüyorum.kaçıncı haftada başlamıştın?
Arkadaslar hevesinizi kırmak için söylemiyorum ama bu süslemelere ne çok paralar verin nede kendinizi yorup çok emek harcayın. İnanın hiç kimse saklamıyor o süsleri. İlk çocukta bende bi heves yaptım, yaptırdım hiç kimsenin evinde görmedim. Bende kimseninkini saklamıyorum ne yalan söyliyim, bi süre bekletip atıyorum. Bu çocukta sadece hastanede ikram etmelik çikolata yaptırıcam o kadar.
Doğru çok kilo yapıyor ama bende hiç yiyemiyordum 10 kilo aldım şimdiye kadar hemde midem bulana bulana...cnm bnm dr omega3 ler çok kilo yapıyor diye vermedi.. hafta 2 kere balık ye diye ısrar ediyor hemde konserve bile olsa yeee diyor.. bende bol limon sıkıyorum konserve haftada 1 de olsa yiyorum.. öyle denesen..
çok haklısın tatlım ama her denememde mide mahvoldu...şimdi artık havalar da ısınıyor ki hiç ihtimal vermiyorum..teşekkür ederim ayrıca aklımda olsun ocean 3..canım ben balık yiyemiyordum, doktorum ocean 3 die bi omega verdi ama ben ilaç içmeyi hiç ama hiç sevmiyorum, vitamin ve kan hapını bile 2 günde 1 içen biri olarak omegayı içmeyi bıraktım ve haftada 2 kez ızgara ya da fırında pişmiş balık yiyorum. Yiyemediğim zamanlar cok suçlu hissediyorum kendimi, sen de biraz zorlasan kendini yemeye çalışsan
canımm bu konu da her doktor farklı bir görüşe sahip sanırım, benim dıktorum konserve balık kesinlikle yeme dedi. balığı normal tüket ama her gün yiyemeyeceğin için imom omega adında bi ilaç önerdi hamileliğim başından beri düzenli kullanıyorum. kilo da yapmadı 55 ile başladım şuan 5 kg aldım 60 kgkızlar düzenli balık yiyebiliyor musunuz? ben baştan beri balıktan tiksindim hiç yiyemiyorum.doktora her gittiğimde söylüyorum.omega 3 önerin diyorum.hayır zorla da olsa balık yemen lazım diyorama yiyemiyorum maalesef omega 3 kullananlar hangi markaları önerdi doktorunuz, paylaşırsanız çok sevinirim...
Nasıl yaptınnnn ayyyyyyKızıma cici Yaptım kızlar nasıl olmuş
Boş patik aldım inci ve taş aldım silikonla yapıştırdım canımÇok güzel canım. Nasıl yaptın?
benim doktorum da doğal almak varken kapsule gerek yok diyor..bak bunu denememiştim,sağol canım bi de konserve deneyelim..cnm bnm dr omega3 ler çok kilo yapıyor diye vermedi.. hafta 2 kere balık ye diye ısrar ediyor hemde konserve bile olsa yeee diyor.. bende bol limon sıkıyorum konserve haftada 1 de olsa yiyorum.. öyle denesen..
Bende yiyemiyorum balık yağı verdi doktor.
Ben balık hiç ama hiç yiyemiyorum. Ocean kullanıyorum bende senin gibi günde 2 kezcanım ben balık yiyemiyordum, doktorum ocean 3 die bi omega verdi ama ben ilaç içmeyi hiç ama hiç sevmiyorum, vitamin ve kan hapını bile 2 günde 1 içen biri olarak omegayı içmeyi bıraktım ve haftada 2 kez ızgara ya da fırında pişmiş balık yiyorum. Yiyemediğim zamanlar cok suçlu hissediyorum kendimi, sen de biraz zorlasan kendini yemeye çalışsan
Bende hiç yiyemiyorum. hiç hemde. Ayrıca decavitte kilo yapıyor diyorlar hatta bir kere gittiğimiz acildeki doktor kullanma çok önemli değil dedi. Doktoruma henüz soramadım ama çevremdekiler de kullan diyor bilemedim yanicnm bnm dr omega3 ler çok kilo yapıyor diye vermedi.. hafta 2 kere balık ye diye ısrar ediyor hemde konserve bile olsa yeee diyor.. bende bol limon sıkıyorum konserve haftada 1 de olsa yiyorum.. öyle denesen..
Canım balık yiyemiyorsan ceviz çok güzel bi alternatif günde 1 avuç ceviz ve badem karş,ılıyormuş omaga 3 ü Dr öyle söylemiştiBen balık hiç ama hiç yiyemiyorum. Ocean kullanıyorum bende senin gibi günde 2 kez
yok ben korkmuyorum,örnek vermistim sadece kan pıhtılasma sorunum olmadigi halde dr banada coraspin verdi dedim.ilk gebeligimde 5 ayliktim galiba.suan kullanmiyorum zaten.sorun olanlara hayli hayli verecek dert eden arkadaslara soyledim.korkulacak birsey yok diye.ben sorun olmadigi halde kullanmis biri olaraktan.Kızlar bende pıhtılaşma var ve coraspirin kullanıyorum. İlk gebeliğimde kanım koyu olduğu için bebeğim yeterince beslenemedi ve suyu da gitgide azaldı. Ama bunda coraspirin ve iğne kullanıyorum ve her şey yolunda. Hiç korkmayın, benim doktor doğuma kadar kullandıracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?