2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Bence mesela buzdolabına konan mıknatıslı süslüler, dolapta koku verdiği için sabunlar yada lavantalılar ve tekrar doldurulabildiğinden kolonya şişeleri uzun süreli hediyelikler olabilir :) ben bu üçünü görüyorum arkadaşlarımda. Ben düğünümde eminönünden şu kahve yanında minik lokumluklar oluyor ya döküm onlardan almıştım toptan alınca dışarıya göre biraz daha hesaplı olmuştu. İçlerine badem şekeri koyup üzerine de bi kurdele ve çiçekle süslemiştim. Herkesin evinde görüyorum mesela onu da :) yani birazcık hediyeye bağlı :)

canım ben balık yiyemiyordum, doktorum ocean 3 die bi omega verdi ama ben ilaç içmeyi hiç ama hiç sevmiyorum, vitamin ve kan hapını bile 2 günde 1 içen biri olarak omegayı içmeyi bıraktım ve haftada 2 kez ızgara ya da fırında pişmiş balık yiyorum. Yiyemediğim zamanlar cok suçlu hissediyorum kendimi, sen de biraz zorlasan kendini yemeye çalışsan

çok teşekkür ederim canım,sağol... omega 3 çok önemli ama ısrarla balık yememi söylüyor doktor.yiyemediğim içim çok üzülüyorum.kaçıncı haftada başlamıştın?
cnm bnm dr omega3 ler çok kilo yapıyor diye vermedi.. hafta 2 kere balık ye diye ısrar ediyor hemde konserve bile olsa yeee diyor.. bende bol limon sıkıyorum konserve haftada 1 de olsa yiyorum.. öyle denesen..

aslında dediğin doğru olabilir, fikrini paylaştığın için teşekkürler ama ben çok heveslendin, yine de yapıcam, hatta malzemem olsa bu aksam başlayabilirdim bile

cnm bnm dr omega3 ler çok kilo yapıyor diye vermedi.. hafta 2 kere balık ye diye ısrar ediyor hemde konserve bile olsa yeee diyor.. bende bol limon sıkıyorum konserve haftada 1 de olsa yiyorum.. öyle denesen..
Doğru çok kilo yapıyor ama bende hiç yiyemiyordum 10 kilo aldım şimdiye kadar hemde midem bulana bulana...

çok haklısın tatlım ama her denememde mide mahvoldu...şimdi artık havalar da ısınıyor ki hiç ihtimal vermiyorum..teşekkür ederim ayrıca aklımda olsun ocean 3..

canımm bu konu da her doktor farklı bir görüşe sahip sanırım, benim dıktorum konserve balık kesinlikle yeme dedi. balığı normal tüket ama her gün yiyemeyeceğin için imom omega adında bi ilaç önerdi hamileliğim başından beri düzenli kullanıyorum. kilo da yapmadı 55 ile başladım şuan 5 kg aldım 60 kg

benim doktorum da doğal almak varken kapsule gerek yok diyor..bak bunu denememiştim,sağol canım bi de konserve deneyelim..

Ben balık hiç ama hiç yiyemiyorum. Ocean kullanıyorum bende senin gibi günde 2 kez

Bende hiç yiyemiyorum. hiç hemde. Ayrıca decavitte kilo yapıyor diyorlar hatta bir kere gittiğimiz acildeki doktor kullanma çok önemli değil dedi. Doktoruma henüz soramadım ama çevremdekiler de kullan diyor bilemedim yani

yok ben korkmuyorum,örnek vermistim sadece kan pıhtılasma sorunum olmadigi halde dr banada coraspin verdi dedim.ilk gebeligimde 5 ayliktim galiba.suan kullanmiyorum zaten.sorun olanlara hayli hayli verecek dert eden arkadaslara soyledim.korkulacak birsey yok diye.ben sorun olmadigi halde kullanmis biri olaraktan.
burada olumlu olumsuz herseyi okucaz,olumsuz olanlara kulak tıkıcaz
herkeste ayni seyler olacak diye bir kaide yok.netten birsey okuyup evham yapmamaliyiz bu hepimiz icin gecerli.doktorlar bile kızıyor netten okuyup geliyorsunuz herseye inanmayin diye.
yani demem o ki doktorumuz neyi uygun görürse onu kullanicaz.zararli olan birseyi neden versinki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…