bende bı kımyasal yasadım ama herseye umutla bakın kı guzel olsun yaaa dusunmeyın kotu seyler.dun doktorum artık rısklı donem bitti.bundan sonra bebegın konforunu saglıcaz gebelıgın takıp süreci değişiyor artık dedi.Canım biz daha önce bi gebelik kaybı yaşadığımız için eşim böyle diyor. Ben de böyle düşünerek söylediğinden kızamıyorum eşime. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inş canım.
Kızlar ayrıntılı sonucunda böyle bir kağıt verdiler ama bu değerler den bir şey anlamadım dr.à gösterdik her şey iyi 3 hafta sonra gel dedi
bende bı kımyasal yasadım ama herseye umutla bakın kı guzel olsun yaaa dusunmeyın kotu seyler.dun doktorum artık rısklı donem bitti.bundan sonra bebegın konforunu saglıcaz gebelıgın takıp süreci değişiyor artık dedi.
Ne de güzel anlatmışsın arkadaşım..... Allah'ım kimseye kaldıramayacağı Yük yüklemesin inş...Allah korusun hepimizin evlatlarını ama işte özellikle erkekler artık doğacağını düşündükleri evlatlarını kaybedip bir de üzerine onu defnettikten sonra yeni bir bebekle kafalarında farklı şeyler canlanıyor. Biz anneler de bazı şeyleri kenara koyup tevekkül etmeye çalışsak da bizim de korkularımız oluyor ama arkadaşının eşinin demek istediği şey o bebeğe bağlanmakla alakalı. Evet olumlu düşünmemiz lazım ama işte bazen mümkün olmuyor ve yaşadıklarımızdan sonra eşine dönüp nasıl böyle birşey dersin diyemiyor insan çünkü korktuğu için bunu söylediğini biliyorsun :) benimki de artık kıyafet konusunda biraz daha alsak mı baksak mı moduna gelmiş olsa da mobilya, bebek arabası gibi büyük çaplı eşyalarda duruyor ama açıkcası benim de elim gitmiyor. Kafamızda herşey belli ne alacağımız bu hamileliğimizi öğrenmeden önce belli aslında. Şu an hafta sayısına göre yarıladık gibi duruyor olsa da bana 4,5ay çooook uzun ve korkutucu geliyor :) kafası karışık oluyor işte insanın bazen, etrafımdakilere kızarım kayınvalidem hatta annem bile dese kızarım ben de ama eşlerimizin o soğuk ve sinir bozucu cümlesinin arkasındaki anlam almayalım kaybedebiliriz değil, ya kaybedersek naparız :) kimyasal hamilelik sonrası eşim bu cümleyi kursa ben de kızardım sizin gibi ama eşim aylarca arabanın arka koltuğuna dönüp bakmayan sonra arabayı değiştirip ardından da ağlamaklı bi şekilde biliyomusun arka koltuğa öylece koymuştum ben onu küçücüktü demişken bazı şeyleri anlamaya çalışıyorsun :)
Ne de güzel anlatmışsın arkadaşım..... Allah'ım kimseye kaldıramayacağı Yük yüklemesin inş...
Erken doğum riskine 3luden bakilabiliyor bu yüzden risk şimdilik yok dedim 3 luyu de sırf bunun için yaptırdım zaten ben yoksa ikili yaptirmadim mesela. Biz de kızımdan sonra tv yi yok ettik evden ama annemlerde var ve anneme kalıyorum bende doktorum burada çünkü tv olmasa daha iyi en azından kitap okurdum önceden çok. Bu arada ben tam bivornisim yani ikiye bölünmüş tam olarak kim demiş dar diye yaaa doktoruna kızdım ciddenCnm m çok sevindim erken doğum olmayacağına ...inan çok sevindim :)
Darısı başıma ,Dr en son bna alanı çok dar bebek rahat değil demiştierken doğum tehlikem var her zaman zaten ,20.haftaya inş görürsem ayrıntılıya giricem ,2li3lü yaptırmadım ama ayrıntılıya girmek istiyorum ..15dk az gelmişti bna :)çok sağol B'nde böylelikle öğreniyorum ..cidden ,bundan spnra 5dk da çıkıcam inş ,
Bu arada bnm evimde tv yok ,evlenirken karar verdik almayalım diye eşimle :)hiç eksikliğini hissetmiyorum ,sıkılıyorum ama başka şeyler yapıyorum artık
Kpss sınava girebileceğimi bilsem ders çalışır oyle zaman geçirirdim :)baktım durumum ıyı değil onuda bıraktım şimdilik ,bu sefer atamada çok olucak amayapacak bişiy yok :)
Allah korusun hepimizin evlatlarını ama işte özellikle erkekler artık doğacağını düşündükleri evlatlarını kaybedip bir de üzerine onu defnettikten sonra yeni bir bebekle kafalarında farklı şeyler canlanıyor. Biz anneler de bazı şeyleri kenara koyup tevekkül etmeye çalışsak da bizim de korkularımız oluyor ama arkadaşının eşinin demek istediği şey o bebeğe bağlanmakla alakalı. Evet olumlu düşünmemiz lazım ama işte bazen mümkün olmuyor ve yaşadıklarımızdan sonra eşine dönüp nasıl böyle birşey dersin diyemiyor insan çünkü korktuğu için bunu söylediğini biliyorsun :) benimki de artık kıyafet konusunda biraz daha alsak mı baksak mı moduna gelmiş olsa da mobilya, bebek arabası gibi büyük çaplı eşyalarda duruyor ama açıkcası benim de elim gitmiyor. Kafamızda herşey belli ne alacağımız bu hamileliğimizi öğrenmeden önce belli aslında. Şu an hafta sayısına göre yarıladık gibi duruyor olsa da bana 4,5ay çooook uzun ve korkutucu geliyor :) kafası karışık oluyor işte insanın bazen, etrafımdakilere kızarım kayınvalidem hatta annem bile dese kızarım ben de ama eşlerimizin o soğuk ve sinir bozucu cümlesinin arkasındaki anlam almayalım kaybedebiliriz değil, ya kaybedersek naparız :) kimyasal hamilelik sonrası eşim bu cümleyi kursa ben de kızardım sizin gibi ama eşim aylarca arabanın arka koltuğuna dönüp bakmayan sonra arabayı değiştirip ardından da ağlamaklı bi şekilde biliyomusun arka koltuğa öylece koymuştum ben onu küçücüktü demişken bazı şeyleri anlamaya çalışıyorsun :)
Eşlerini ze de sizlere de sonuna kadar hak veriyorum aslında yorum yapacaktım hassas bi konu diye yapmamayi tercih etmiştim ben de 20 haftalik kaybettim Bebeğimi hem de kıyafetlerini aldıktan iki gün sonra insan sonrasında gerçekten bakamiyor bile Allah kimseye göstermesin erkekti o sonrasında kizima hamile kaldım ve onda beşiği bile ben sezeryana gireceğim gün annemler aldı 7 aydan sonra bişeyler örmeye başladım falan falan işte...Ne de güzel anlatmışsın arkadaşım..... Allah'ım kimseye kaldıramayacağı Yük yüklemesin inş...
Aaaa ewet canim ayni gunlerimiz cok izmirli yok eylul annelerinde ben savha arkadasimiz var diye biliuordum bende tinaztpeye gidiyorum..
3 kişiyiz simdilik belkide vardır ama bız denk gelmedık :)
Eşlerini ze de sizlere de sonuna kadar hak veriyorum aslında yorum yapacaktım hassas bi konu diye yapmamayi tercih etmiştim ben de 20 haftalik kaybettim Bebeğimi hem de kıyafetlerini aldıktan iki gün sonra insan sonrasında gerçekten bakamiyor bile Allah kimseye göstermesin erkekti o sonrasında kizima hamile kaldım ve onda beşiği bile ben sezeryana gireceğim gün annemler aldı 7 aydan sonra bişeyler örmeye başladım falan falan işte...
Kuzum veben cnm bende tam bikornisimErken doğum riskine 3luden bakilabiliyor bu yüzden risk şimdilik yok dedim 3 luyu de sırf bunun için yaptırdım zaten ben yoksa ikili yaptirmadim mesela. Biz de kızımdan sonra tv yi yok ettik evden ama annemlerde var ve anneme kalıyorum bende doktorum burada çünkü tv olmasa daha iyi en azından kitap okurdum önceden çok. Bu arada ben tam bivornisim yani ikiye bölünmüş tam olarak kim demiş dar diye yaaa doktoruna kızdım cidden
Göğüs ucu kremi almadım henüz ben kenarlarına çatlak kremi sürüyorum doktora sormak lazım ucuna sürsek öi diye benim ucuyla alakalı problemin yok sadece sol göğsüm delinmişti ucu :)))Canim bnde 80 takiyordum destekli olanlardan artik onları takmak ne mümkun 90beden ve desteksiz kullniyorum hlada buyumeye devam edecek sanirim damarlar gözukuyor bebislerimize sut olsunda napalım ilk emzireye baslayinca ucu cok kotu oluyomus kanıyormus bile canim onun icin simdiden kreme baslasak faydasi olurmu acaba
Bende henüz neler yapacağıma karar vermedim ama ama kesinlikle cumhuriyet. Caddesinden ne istersem bulacağıma eminimCok memnun oldum canım, bursalı olarak 5-6 kişi varız sanırım. Evet benim de aklıma cumhuriyet caddesi geldi, henüz gitmedim ama gidip bakmayı düsünüyorum, dediğin dükkanı da hic görmedim ama gidince bulurum sanırım, zaten dümdüz bi caddeNe güzell blogta mı yazıyorsun, hangi blok olduğunu söylersen takip etmek isterim acıkcası, hem bu sabun- taş vs yaparken de yardımcı oluruz birbirimize
İlk emzirmeyi hastanede yapacaz sanirim orda nasil sogn sürülüp yıkancakki canim[/QUOTE]Canım senin ikinci gebeligin benim gögüslerimin kahverengi oan yerleri kupkuru derisi kalkiyor pul pul dün yagladım göbegimi göguslerimi kakao yAgi ile badem yagi aldim yine aynı ne önerirsin
Canim 3lu testi bende yaptirmistim.. Hangi degerler erken dogumu gosteriyor merak ettim..Erken doğum riskine 3luden bakilabiliyor bu yüzden risk şimdilik yok dedim 3 luyu de sırf bunun için yaptırdım zaten ben yoksa ikili yaptirmadim mesela. Biz de kızımdan sonra tv yi yok ettik evden ama annemlerde var ve anneme kalıyorum bende doktorum burada çünkü tv olmasa daha iyi en azından kitap okurdum önceden çok. Bu arada ben tam bivornisim yani ikiye bölünmüş tam olarak kim demiş dar diye yaaa doktoruna kızdım cidden
hahahahaben bu hareketleri yaparken yanlışlıkla doğum yaparım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?