2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Herkes ayrıntılıyagiriyor ne güzel, bana çapada taaaaa 29 mayısa randevu verdiler :)
Ama ben özel bir yere de gidicem elimde cd filan olsun diye onu da 21. hafta içinde düşünüyorum. İnşallah hepimiz iyi haberlerle döneriz

bende bı kımyasal yasadım ama herseye umutla bakın kı guzel olsun yaaa dusunmeyın kotu seyler.dun doktorum artık rısklı donem bitti.bundan sonra bebegın konforunu saglıcaz gebelıgın takıp süreci değişiyor artık dedi.

Kızlar ayrıntılı sonucunda böyle bir kağıt verdiler ama bu değerler den bir şey anlamadım dr.à gösterdik her şey iyi 3 hafta sonra gel dedi

ne güzel herşey gayet normal,gözünaydın.zaten sonuçlarda anormal birşey olsa ya direk yanına yazılır ya da koyum harflerle belirtilir.

Allah korusun hepimizin evlatlarını ama işte özellikle erkekler artık doğacağını düşündükleri evlatlarını kaybedip bir de üzerine onu defnettikten sonra yeni bir bebekle kafalarında farklı şeyler canlanıyor. Biz anneler de bazı şeyleri kenara koyup tevekkül etmeye çalışsak da bizim de korkularımız oluyor ama arkadaşının eşinin demek istediği şey o bebeğe bağlanmakla alakalı. Evet olumlu düşünmemiz lazım ama işte bazen mümkün olmuyor ve yaşadıklarımızdan sonra eşine dönüp nasıl böyle birşey dersin diyemiyor insan çünkü korktuğu için bunu söylediğini biliyorsun :) benimki de artık kıyafet konusunda biraz daha alsak mı baksak mı moduna gelmiş olsa da mobilya, bebek arabası gibi büyük çaplı eşyalarda duruyor ama açıkcası benim de elim gitmiyor. Kafamızda herşey belli ne alacağımız bu hamileliğimizi öğrenmeden önce belli aslında. Şu an hafta sayısına göre yarıladık gibi duruyor olsa da bana 4,5ay çooook uzun ve korkutucu geliyor :) kafası karışık oluyor işte insanın bazen, etrafımdakilere kızarım kayınvalidem hatta annem bile dese kızarım ben de ama eşlerimizin o soğuk ve sinir bozucu cümlesinin arkasındaki anlam almayalım kaybedebiliriz değil, ya kaybedersek naparız :) kimyasal hamilelik sonrası eşim bu cümleyi kursa ben de kızardım sizin gibi ama eşim aylarca arabanın arka koltuğuna dönüp bakmayan sonra arabayı değiştirip ardından da ağlamaklı bi şekilde biliyomusun arka koltuğa öylece koymuştum ben onu küçücüktü demişken bazı şeyleri anlamaya çalışıyorsun :)

Ne de güzel anlatmışsın arkadaşım..... Allah'ım kimseye kaldıramayacağı Yük yüklemesin inş...

Cd ye de simdi baktim bi kac tane video atmis fotograf yok.videolarda hep ayni profilden yuzu belli belirsiz gorunuyo.
Heveslendigime degmedi.
Ha tabi direk gidi 430 tl yi bayilsam belki daha farkli olurdu ama bebegim saglikli ya bu bana yeter.

Erken doğum riskine 3luden bakilabiliyor bu yüzden risk şimdilik yok dedim 3 luyu de sırf bunun için yaptırdım zaten ben yoksa ikili yaptirmadim mesela. Biz de kızımdan sonra tv yi yok ettik evden ama annemlerde var ve anneme kalıyorum bende doktorum burada çünkü tv olmasa daha iyi en azından kitap okurdum önceden çok. Bu arada ben tam bivornisim yani ikiye bölünmüş tam olarak kim demiş dar diye yaaa doktoruna kızdım cidden

Ne de güzel anlatmışsın arkadaşım..... Allah'ım kimseye kaldıramayacağı Yük yüklemesin inş...
Eşlerini ze de sizlere de sonuna kadar hak veriyorum aslında yorum yapacaktım hassas bi konu diye yapmamayi tercih etmiştim ben de 20 haftalik kaybettim Bebeğimi hem de kıyafetlerini aldıktan iki gün sonra insan sonrasında gerçekten bakamiyor bile Allah kimseye göstermesin erkekti o sonrasında kizima hamile kaldım ve onda beşiği bile ben sezeryana gireceğim gün annemler aldı 7 aydan sonra bişeyler örmeye başladım falan falan işte...

Ben biraz daha fazla duygusala bağlıyorum galiba bu tür söylemlerde ve alışveriş esnasında çünkü 20.haftamda kaybettiğim oğluma aldığım çoğu şeyi bu oğluma diye çıkardım şimdi ve onda almayı düşündüklerimize bu oğluma bakıyoruz. Bu konuda kafam allak bullak. Korkularım da bazen hortlayıp duruyor işte.. İçimdekileri kafamdakileri ben anlayamıyorken anlayamıyorum da kimseye. Allahım sen koru diyip sıyrılmaya çalışıyorum işte :)

Kuzum veben cnm bende tam bikornisim aşağıya kadar ayrık ,Dr oyle dedi ya ,bebeğin alanı dar diye28i inş görürsün de dedi ,..ben o zamandan beri paranoyak oldum inan hep suyum geliyor rüyalarımda ...

Göğüs ucu kremi almadım henüz ben kenarlarına çatlak kremi sürüyorum doktora sormak lazım ucuna sürsek öi diye benim ucuyla alakalı problemin yok sadece sol göğsüm delinmişti ucu :)))

Bende henüz neler yapacağıma karar vermedim ama ama kesinlikle cumhuriyet. Caddesinden ne istersem bulacağıma eminim

Merhaba kızlar ben de inşallah Eylül ayında anne Olacağım.uzun zamandır sizi takip ediyorum. Bugün üye oldum ve bende yazmak istedim.16. Haftadayız. ilk aylarım çok zor gecti bulantı istifra serumlar. Yavaş yavaş normale dönmeye başladım.Size bi şey sormak istiyor. Dün kontrole gittim Dr bebeğimin bağırsağında Parlaklık gördüğünü ve Ayrıntılı ultrasona gönderdi.çok üzüldüm. Acaba sizede böyle dendi mi?

Canım senin ikinci gebeligin benim gögüslerimin kahverengi oan yerleri kupkuru derisi kalkiyor pul pul dün yagladım göbegimi göguslerimi kakao yAgi ile badem yagi aldim yine aynı ne önerirsin
İlk emzirmeyi hastanede yapacaz sanirim orda nasil sogn sürülüp yıkancakki canim[/QUOTE]
tam öğreneyim yazarım anlattıda şimdi pek aklım değil. ama çok iyi geldi hiç acımadı dedi mutlaka denicem.

Canim 3lu testi bende yaptirmistim.. Hangi degerler erken dogumu gosteriyor merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…