Canım senin ikinci gebeligin benim gögüslerimin kahverengi oan yerleri kupkuru derisi kalkiyor pul pul dün yagladım göbegimi göguslerimi kakao yAgi ile badem yagi aldim yine aynı ne önerirsin[/QUOTE][QUOTEavha, post: 40565285, member: 505991"]şimdiden kreme başlama doğuma gitmeye 1 hafta kalan başlarsın şimdi boşu boşuna sürmenin bi anlamı yok bence.
benim oğlumte berbat olmuştu bu sefer soğan sürücem bi arkadaşım çok tavsiye etti ilk emzirmeden önce soğan sürmüş ardından yıkamış ve emzirmiş bilmiyorum nasıl yapıcam denemeye değer :)
Cnm m çok sevindim erken doğum olmayacağına ...inan çok sevindim :)Yatarak vakit geçirmek çok zor tv ile akraba olacağız yakinda ki kendi evimde televizyon yoktur izlemeyiz yani. Seni çok iyi anlıyorum. 15 dk banyo fazla bana göre bi de tiksinme ama ben 10 günde bir soğuğa yakın şu ile banyo yapıyorum 5 dk sadece. Oturarak yapma zaten enfeksiyon riskini arttırabilir. Ben de dört gözle bekliyorum 30 lari dikkat edersek elimizden geleni yapar bundan da bişey olmaz diye vurdumduymazlik yapmasak göreceğiz inşallah. tarama sonuclarimj aldim erken doğum gözükmüyor şimdilik ama belli olmaz tabi
Ben bu hareketleri yapsam bebek şimdi gelir herhalde :)bnm egzersizim saga sola dönmek yattığım yerdenkarışık yüklüyorum ama siz düzenleyin düzenlemek istedim denedim ama zor oldu benim için idare edin ben yarın sabah başlıyorum
Canım seninle günlerimiz aynı:) cinsiyetler de aynıymış :) ben de odayı boyamak istiyorum ama renge karar veremedim henüz. Biz de mobilyaları beyaz almaya karar verdik inş, ama eşim ısrarla doğumdan sonra alalım bişi olursa çok üzülürüz falan diyo, inş ikna edebilirsem önce almak istiyorum. Olmazsa da boyayacağım hazır olsun.
Cnm m çok sevindim erken doğum olmayacağına ...inan çok sevindim :)
Darısı başıma ,Dr en son bna alanı çok dar bebek rahat değil demiştierken doğum tehlikem var her zaman zaten ,20.haftaya inş görürsem ayrıntılıya giricem ,2li3lü yaptırmadım ama ayrıntılıya girmek istiyorum ..15dk az gelmişti bna :)çok sağol B'nde böylelikle öğreniyorum ..cidden ,bundan spnra 5dk da çıkıcam inş ,
Bu arada bnm evimde tv yok ,evlenirken karar verdik almayalım diye eşimle :)hiç eksikliğini hissetmiyorum ,sıkılıyorum ama başka şeyler yapıyorum artık
Kpss sınava girebileceğimi bilsem ders çalışır oyle zaman geçirirdim :)baktım durumum ıyı değil onuda bıraktım şimdilik ,bu sefer atamada çok olucak amayapacak bişiy yok :)
Çok sağol cnm ..zaten yatırıyorum ama kanamam olduğunda dediğini yaparım inş ..şimdilik geçti kanama sıkıntım ..:)Okucam bol bol o duayıCanım açık kırmızı renkli kanama az miktardaki kanamanın göstergesi, koyu renkli ve daha fazlaca olursa allah korusun ciddi bir kanamanın göstergesi olabilir demişti doktorum bana. Ama kahverengi olursa da bi kanama olmuş ve durmuş demekmiş o kahverengi eski kanın göstegesiymiş demişti. Bak maşallah kahverengi olmuşsa rengi, devam eden bi kanaman yokmuş demek :) Bir de bana ılık suyla duş almamı, sık duşa girmememi, çabuk çıkmamı ve kanamam varken kesinlikle duşa girmememi söylemişti. Ne kadar ılık olursa olsun kan akışını artırdığından kanamayı artırma riski varmış. Bir de allahümme ya mübdiu tesbihini sen de çek ama okuduğum kitapta eşinin sağ işaret parmağını annenin göbeğine koyup okumasından bahsediyordu. Allah şifa versin, yardımcın olsun..
saolasin canim benim normalde 12 e 8 di hep son bir aydir 9 a 7 falan hamilelikte normalmis ama yeni ogrendim :)Benimde tüm değerlerim iyi ama demir hapı verdi yinede.d vitaminim düşüktü,gebelikten öncede kullaniyordum. Sen d vitaminine baktirdinmi hic.
benim normalde tansiyonum hep dûşùktùr.
ama bana hiç bir zararı yok bazen 7'e 5 bazen 8'e 4 olur :) ,genelde 9 ve 10 larda oluyor,şimdi ölçtüm 10'a 7 çıktı.en yüksegi 12 yada 13 olmustur.birgun hastaneye acile gittim ateşim vardi.dr tansiyonumu ölçtü.tansiyonum yine 8'e 4'tü.dr senin başın dönmüyormu böyle diyor :) yo ben hep böyleyim bu benim tansiyonum dedim.
tuzlu ayran iyi gelir deniyor internetten bir arastır istersen.yani bana lazım olmadigi icin ne iyi gelir bilmiyorum.
Aynen hakkımızda hayırlısı olsun ..ben 3yıldır giriyorum bu yıl dersaneyede yazılmıştım ama hiiiç giremedim :)beklemediğim bir zamanda öğrendim ,3yıldır istiyordum. Ve olmamıştı :)tam tedavıye başlıcakken :)hayırlısı demekkiBenim de kpss çalışmam lazım tarih Öğretmenliği mznym ama düz memurluk da olurdu ama fırsat olmadı çocuk olunca bakalım nasip nereye götürür se
Ben balık hiç ama hiç yiyemiyorum. Ocean kullanıyorum bende senin gibi günde 2 kez
Canım sabunların kokuları baya gidiyor gerçekten de ama tamamiyle hiç bitmiyor desem yeridir. Şunu da belirteyim 2 ay önce yaptığınla 4 ay önce yaptığın sabunları kokusu aynı oranda gitmiş olur maalesef :) ama gene de net bir kokusu olur
yüksek olmasın de düşük olsun.hele gebelikte yüksek olması tehlikeli oluyor zatensaolasin canim benim normalde 12 e 8 di hep son bir aydir 9 a 7 falan hamilelikte normalmis ama yeni ogrendim :)
cnm dha önce konuşmuş muyduk emin olamadım ama ben şimdilik acıbademe gidiyorum.. ama doğum çok pahalı.. detaylı için de acıbademe doktoruma gidicem sonrasında jimere geçmeyi düşünüyorum.. jimer evimize de çok yakın sen hngi doktora gidiyosun? cenk beyin ii olduğunu duydum ben..
merhaba arkadaşım :) bende Bursadayım, Cumhuriyet Caddesinin başında bir yer açıldı orada sabun malzemeleri ve kalıpları var. Geçen ay fiyat almıştım ama aklımda kalmadı o yüzden internetteki fiyatlarla karşılaştırma yapma şansım olmadı. Birde benim aklımda sabun yerine kokulu taş yapmak var, daha uzun süre kullanılır diye düşünüyorum. Bakalım bu hafta okulda sondu benim artık araştırıcam araştırdıklarımı burada da paylaşırım. Aynı zamanda bir blogda yazıyorum. Blogda da paylaşıcam bundan sonra ki hamilelik sürecimi ve hazırlıklarımı inşallah yardımcı olabilmişimdir
Yok canım kötü olma ihtimali yok zaten, çünkü kalıp hazır, sadece belirli bir düzene uyman gerekiyor. Gayet de güzel olurlar, şimdiden ellerine sağlık :)Aa söylediğin iyi oldu canım, demek ki temmuzu beklememe gerek yok, malzeme alıp simdiden yavas yavas baslayabilirim, hem tecrübe kazanırım biraz, ilk yaptıklarım cok fena olabilir
Canım biz daha önce bi gebelik kaybı yaşadığımız için eşim böyle diyor. Ben de böyle düşünerek söylediğinden kızamıyorum eşime. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inş canım.eşinin endiselerini dile getirmesine kızmıomusun yaa...ben kımsenın olumsuz sozcukler sarfetmesıne katlanamıyorum gecen gun bu konuda esımı azarladım hatta.kayınvalıdem alısverıs ıcın az daha gecsın falan dıodu.eşimde bişi olabılme ıhtımalıne karsın herhalde böyle dio dedi.bende kızdım boyle seylerı nasıl dıle getirebiliosun dedım.bişi dusunuosan ıcınden dusun ben herseye umutla bakıorum hayaller kuruyorum alısverıs yaptıgımda gıyecegı gunlerı dusunuyorum ama bu tarz oluumsuz yorumlara katlanamıyorum yaa
Yok canım kötü olma ihtimali yok zaten, çünkü kalıp hazır, sadece belirli bir düzene uyman gerekiyor. Gayet de güzel olurlar, şimdiden ellerine sağlık :)
Tamam canım ben burdayım, her zaman beklerimİnsallah canım, tesekkür ederim, bakalım nasıl olacak :) malzeme almaya baslarken sana özelden bikaç soru sorcam sanırım, simdiden aklıma takılan bazı şeyler var, malzeme alırken daha da cok olacaktır eminim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?