2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
[QUOTEavha, post: 40565285, member: 505991"]şimdiden kreme başlama doğuma gitmeye 1 hafta kalan başlarsın şimdi boşu boşuna sürmenin bi anlamı yok bence.
benim oğlumte berbat olmuştu bu sefer soğan sürücem bi arkadaşım çok tavsiye etti ilk emzirmeden önce soğan sürmüş ardından yıkamış ve emzirmiş bilmiyorum nasıl yapıcam denemeye değer :)[/QUOTE]
Canım senin ikinci gebeligin benim gögüslerimin kahverengi oan yerleri kupkuru derisi kalkiyor pul pul dün yagladım göbegimi göguslerimi kakao yAgi ile badem yagi aldim yine aynı ne önerirsin

Canım senin ikinci gebeligin benim gögüslerimin kahverengi oan yerleri kupkuru derisi kalkiyor pul pul dün yagladım göbegimi göguslerimi kakao yAgi ile badem yagi aldim yine aynı ne önerirsin[/QUOTE]
İlk emzirmeyi hastanede yapacaz sanirim orda nasil sogn sürülüp yıkancakki canim

Cnm m çok sevindim erken doğum olmayacağına ...inan çok sevindim :)
Darısı başıma ,Dr en son bna alanı çok dar bebek rahat değil demişti erken doğum tehlikem var her zaman zaten ,20.haftaya inş görürsem ayrıntılıya giricem ,2li3lü yaptırmadım ama ayrıntılıya girmek istiyorum ..15dk az gelmişti bna :)çok sağol B'nde böylelikle öğreniyorum ..cidden ,bundan spnra 5dk da çıkıcam inş ,
Bu arada bnm evimde tv yok ,evlenirken karar verdik almayalım diye eşimle :)hiç eksikliğini hissetmiyorum ,sıkılıyorum ama başka şeyler yapıyorum artık
Kpss sınava girebileceğimi bilsem ders çalışır oyle zaman geçirirdim :)baktım durumum ıyı değil onuda bıraktım şimdilik ,bu sefer atamada çok olucak ama yapacak bişiy yok :)

karışık yüklüyorum ama siz düzenleyin düzenlemek istedim denedim ama zor oldu benim için idare edin ben yarın sabah başlıyorum
Ben bu hareketleri yapsam bebek şimdi gelir herhalde :)bnm egzersizim saga sola dönmek yattığım yerden

Canım ben mobilya min rengini foto atmistim önceden büyüyen yataklı oda takımı aldık krem renk fiyonklari pembe bende mobilya kendini göstersin diye şeker pembe toz pembe tarzında bir şey düşünüyorum ilk çocuğumuz mayısta bir yıllık evli olacağız.
Mobilyası pahalı gelebilir ama ilk çocuk ozeniyorum ayrıca ikinci nin olup olmicanı bilemem eşim varikosel oyuzden spermlerimiz azalıyor.
Ben mayıs anneleri grub bikaç gündür bakıyorum onlar doğurmaya başlamış bazıları hala çocuk odasının mobilya kokusunun çıkmadığını dert yanmış
Allah' bir dert yazdıysa yaşanır.
bizim de ne kadar yasicamiz belli değil ama yaza giyerim kışa giyerim derken kendimize bile gelecek plan yapıyoruz.
Allah' her şey in hayirlisini nasip eder .
biz bi bkmaya gittik mobilyacılar à aldık eşin de ikna olur inşallah

Benim de kpss çalışmam lazım tarih Öğretmenliği mznym ama düz memurluk da olurdu ama fırsat olmadı çocuk olunca bakalım nasip nereye götürür se

Çok sağol cnm ..zaten yatırıyorum ama kanamam olduğunda dediğini yaparım inş ..şimdilik geçti kanama sıkıntım ..:)Okucam bol bol o duayı

saolasin canim benim normalde 12 e 8 di hep son bir aydir 9 a 7 falan hamilelikte normalmis ama yeni ogrendim :)

Benim de kpss çalışmam lazım tarih Öğretmenliği mznym ama düz memurluk da olurdu ama fırsat olmadı çocuk olunca bakalım nasip nereye götürür se
Aynen hakkımızda hayırlısı olsun ..ben 3yıldır giriyorum bu yıl dersaneyede yazılmıştım ama hiiiç giremedim :)beklemediğim bir zamanda öğrendim ,3yıldır istiyordum. Ve olmamıştı :)tam tedavıye başlıcakken :)hayırlısı demekki

Aa söylediğin iyi oldu canım, demek ki temmuzu beklememe gerek yok, malzeme alıp simdiden yavas yavas baslayabilirim, hem tecrübe kazanırım biraz, ilk yaptıklarım cok fena olabilir

Canım daha önce konusmustuk yanlıs hatırlamıyosam Ben jimer de cenk beye gidiyorum ve memnunun da, tavsiye ederim, hem fiyat olarakta acıbademden daha düsük, normal 3.500, sezeryan 4000 gibi bişey demişlerdi, muayene ücreti de 130 tl

belmaakca canım niçin yazmadın daha ya merak ettim seni. Yanlış hatırlamıyorsam 10buçuktaydı randevun, fehmi bey hadi 40 45 dakika bakmış olsa sonra bekledin sonra da sonuçları konuştu etti bu kadar uzun sürmezkii.. Nerdesiin

Cok memnun oldum canım, bursalı olarak 5-6 kişi varız sanırım. Evet benim de aklıma cumhuriyet caddesi geldi, henüz gitmedim ama gidip bakmayı düsünüyorum, dediğin dükkanı da hic görmedim ama gidince bulurum sanırım, zaten dümdüz bi cadde Ne güzell blogta mı yazıyorsun, hangi blok olduğunu söylersen takip etmek isterim acıkcası, hem bu sabun- taş vs yaparken de yardımcı oluruz birbirimize

Aa söylediğin iyi oldu canım, demek ki temmuzu beklememe gerek yok, malzeme alıp simdiden yavas yavas baslayabilirim, hem tecrübe kazanırım biraz, ilk yaptıklarım cok fena olabilir
Yok canım kötü olma ihtimali yok zaten, çünkü kalıp hazır, sadece belirli bir düzene uyman gerekiyor. Gayet de güzel olurlar, şimdiden ellerine sağlık :)

Canım biz daha önce bi gebelik kaybı yaşadığımız için eşim böyle diyor. Ben de böyle düşünerek söylediğinden kızamıyorum eşime. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inş canım.

Yok canım kötü olma ihtimali yok zaten, çünkü kalıp hazır, sadece belirli bir düzene uyman gerekiyor. Gayet de güzel olurlar, şimdiden ellerine sağlık :)

İnsallah canım, tesekkür ederim, bakalım nasıl olacak :) malzeme almaya baslarken sana özelden bikaç soru sorcam sanırım, simdiden aklıma takılan bazı şeyler var, malzeme alırken daha da cok olacaktır eminim ki

Bende bu sabah girdim ayrintili ultrasona. Profilden gorduk bebegimizi sadece.bide poposunu dondu.yuzunu tam olarak goremedi doktor.430 liraydi ancak benim kurumum anlasmali oldugu icin 43 lira odedik.yanliz hemsire doktora ptt personeli dedi nedense.fazla uzun surmedi 15-20 dakika toplasak. Sukur hersey yolundaymis bide cd verdi hepsi bu

Tamam canım ben burdayım, her zaman beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…