2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım çınarlıdamı bu fiyatı verdiler bende kendi giitiğim hastanede 2500 diye duyduk pazartesi perinotoloğa gidicez oda 300 lira artık özellerin bu durumdan faydaladıgını düşünmeye başladım..
hyr cnm ya çınarlıyı aramadım daha ama Çınarlıda radyoloji uzm bakıyormuş salhanede adliyenin orda bu özel dr 300 tl dedi ama perinotolog sanırım bende gidicem eşim gelsin onu bekliyorum yapcak bişi yok
kesinlikle faydalanıyorlar tabi kim kime ne alırsa işte

Ben hicbir sey icmiyorum :) doktor kan degerlerin cok iyi , iyi besleniyorsun sanirim gerek yok dedi masallah diyelim ama tansiyon dusmeye basladi .
Benimde tüm değerlerim iyi ama demir hapı verdi yinede.d vitaminim düşüktü,gebelikten öncede kullaniyordum. Sen d vitaminine baktirdinmi hic.
benim normalde tansiyonum hep dûşùktùr.
ama bana hiç bir zararı yok bazen 7'e 5 bazen 8'e 4 olur :) ,genelde 9 ve 10 larda oluyor,şimdi ölçtüm 10'a 7 çıktı.en yüksegi 12 yada 13 olmustur.birgun hastaneye acile gittim ateşim vardi.dr tansiyonumu ölçtü.tansiyonum yine 8'e 4'tü.dr senin başın dönmüyormu böyle diyor :) yo ben hep böyleyim bu benim tansiyonum dedim.
tuzlu ayran iyi gelir deniyor internetten bir arastır istersen.yani bana lazım olmadigi icin ne iyi gelir bilmiyorum.

3 kişiyiz simdilik belkide vardır ama bız denk gelmedık :)
bende çınarlıya dönücemde hangi dr gidiyorsun herhalukade doğum orda olucak ama dışadan dr geldiğinde fiyat 4 5 binlere çıkıyor tahir beyi düşünüyorum ama yinede emin değilim

bende çınarlıya dönücemde hangi dr gidiyorsun herhalukade doğum orda olucak ama dışadan dr geldiğinde fiyat 4 5 binlere çıkıyor tahir beyi düşünüyorum ama yinede emin değilim
ben once tahır beye gıtmıstım bebek dusunuyorum kontrol amaclı dıye sonra bır kımyasal gebelık yasadım..sonrada ona gıdıcektım hamıle kaldıgımı ogrendıgımde tahır bey ozele gecmıstı sanırım sımdı gerı gelmıs tam bı bılgım yok ama..ben opr.dr.resat bozoklara gittim ınanırmısın tahır beye herkes ıyı dıodu ama resat beye hayranım bı doktor bu kadar ılgılı relax ve hastasına bu kadar sanımı olabılır.sen hıc bır doktorun odasından ıcerı hastası gırdıgınde ayaga kalkıp hoşgeldınız deyıp el sıktıgını gordun mu :) ben hıc gormemıstım adam ılgısı sıcaklıgı samımıyetı harıka.tahır beyı bıda hıc dusunmedım ınan.facede aratırsan opr.dr.resat bozoklar die ınsanların yorumlarına bak.harıka bır doktor.samimiyetle tavsıye ederım.asla gereksız ılac kullanmana sebep olmayan herseyın dogalcısı bır doktor.dun ayrıntılı ultrosonum vardı hıc para almadı.normalde tahır beye gıden bı arkadasım var ona sormustum ne kadar alıo hastane dıe 150 demıstı.ama almadı resat bey..bence ona gitmelisin.o hastneden 3 doktor tanıdım aslı ırıs tahır ozguder resat bozoklar en ıyısı bu :) tavsıye eden kısıyıde soruyorlar gıttıgınde gulsah karaduman dersın..pişman olmazsın

neden periatologa gıtmeyı dusunuyorsun bı problem mı var gebelıgınde yada aılede genetık bır hatasızlık???onun harıcınde gıtmene gerek yok bılıosun dımı?

Merhaba kızlar dün ayrıntılı ultrason girdim ankara Batıkent bilgi hast. 150 tl sigorta liya. Kendi dr değil başka ultrasonagrafi uzmanı mı neydi randevu muz vardı girdik baktı eller parmaklarını omurgasını eşi ni vs gösterdi hep. Yan duruyordu yine bizimki bacaklarini hep bağdaş kuruyor bir şey olur mu diye sorduk sıkıntı olmaz dedi boyunu ben ogrenemedim kaç zamandır. Sağlıklı bir bebek dedi ve cd verdi ekstra para almadı cd icin

Kızlar günaydın ben de randevu alıcam bu detaylı ultrason için. Adı tam olarak ne? renkli ultrason mu detaylı mı 4 boyutlu mu.? Az önce hastaneyi aradım 4 boyutlu renkli ultrason mu diye sordu anlayamadım tecrübesizim de :) ???

Tekrar sorduk cinsiyet ı bizde küçük çocuk odamıZi mobilya miz gelmeden şeker pembe ye boyamaya düşünüyoruz inşallah boyayabiliriz eşimle.
Savha canım kızımız olcak inşallah yazar misin

Ayrıntılı ultrason canım çocuğun organları Vs için olan buhaftalarda yapılıyor

günaydınlar herkese ayrıntılı ultrasona giden anneler,ultrason görüntüsü vermediler mi? keşke yükleseniz de görsek çok merak ediyorum bu haftalardaki dört boyutlu hallerini.

üc boyutlu ıle dort boyutlu arasındakı fark ne bılen varmı ben ılk gıttıgımden berı hep renklı gordumde:)

Tekrar sorduk cinsiyet ı bizde küçük çocuk odamıZi mobilya miz gelmeden şeker pembe ye boyamaya düşünüyoruz inşallah boyayabiliriz eşimle.
Savha canım kızımız olcak inşallah yazar misin
Canım seninle günlerimiz aynı:) cinsiyetler de aynıymış :) ben de odayı boyamak istiyorum ama renge karar veremedim henüz. Biz de mobilyaları beyaz almaya karar verdik inş, ama eşim ısrarla doğumdan sonra alalım bişi olursa çok üzülürüz falan diyo, inş ikna edebilirsem önce almak istiyorum. Olmazsa da boyayacağım hazır olsun.

eşinin endiselerini dile getirmesine kızmıomusun yaa...ben kımsenın olumsuz sozcukler sarfetmesıne katlanamıyorum gecen gun bu konuda esımı azarladım hatta.kayınvalıdem alısverıs ıcın az daha gecsın falan dıodu.eşimde bişi olabılme ıhtımalıne karsın herhalde böyle dio dedi.bende kızdım boyle seylerı nasıl dıle getirebiliosun dedım.bişi dusunuosan ıcınden dusun ben herseye umutla bakıorum hayaller kuruyorum alısverıs yaptıgımda gıyecegı gunlerı dusunuyorum ama bu tarz oluumsuz yorumlara katlanamıyorum yaa

çok sağol cnm reşat beyi hiç düşünmedim tavsiyen için çok çok mersi.
neden periatologa gıtmeyı dusunuyorsun bı problem mı var gebelıgınde yada aılede genetık bır hatasızlık???onun harıcınde gıtmene gerek yok bılıosun dımı?
yo yo çok şükür ne bebeğimde ne gebeliğimde ne genetik hiç bi sıkıntı yok sadece burda araştırma yaptığım kadarı ile peritalog daha iyi anlıyor normal dr farklı yani vs tamamen mantıksal benimki yoksa hayat hastanesi 60 tl zaten net bi karar vermiş değilim zaten ama senin yazıyı okuyuncada mantıklı geldi 300 tl vermek yerine çınarlıdada olabilir değerlendiricem cnm çok sağol.

Benimde çok kaşınıyor 80 kullanıyordum hala aynı çıkarmıyorum da büyümesin diye ama arada deli gibi kaşınıyor krem sürüyorum çatlamasın diye
Canim bnde 80 takiyordum destekli olanlardan artik onları takmak ne mümkun 90beden ve desteksiz kullniyorum hlada buyumeye devam edecek sanirim damarlar gözukuyor bebislerimize sut olsunda napalım ilk emzireye baslayinca ucu cok kotu oluyomus kanıyormus bile canim onun icin simdiden kreme baslasak faydasi olurmu acaba

şimdiden kreme başlama doğuma gitmeye 1 hafta kalan başlarsın şimdi boşu boşuna sürmenin bi anlamı yok bence.
benim oğlumte berbat olmuştu bu sefer soğan sürücem bi arkadaşım çok tavsiye etti ilk emzirmeden önce soğan sürmüş ardından yıkamış ve emzirmiş bilmiyorum nasıl yapıcam denemeye değer :)

Cnm benimde bir arkadasim sogani onerdi bende deniycem ins benimde kizimda cok kotu olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…