2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kullanılıyor canım hatta sürükten sonra yıkamadan emzirebilirsiniz yazıyor üzerinde çok güzel yumuşatıyor uçlarını tavsiye ederim bu bana hamilelikte bile yetmez doguma yakın yine alıcam :)

Çok iyi anlıyorum seni kimsenin birsey soylemesine gerek kalmıyor zaten sen elin gitse de ister istemez çekiyorsun kendini almaktan yapmaktan ben aldıklarını 1.5 sene sonra durumu anlatarak kız kıyafetleri ile degistirmistim sagllsunlar anlayışlı davrandilar ce bir şeyi ilk defa burda itiraf ediyorum. 2. Kızıma hamileyim şimdi ve erkek olmasindan için için korkuyordum nolur yanlış anlamasin kimse erkek olursa sol tarafa tutunur orası sağ taraf kadar genislemez diye idi korkum değişik işte neyse

Alıntı yaptım bir sürü ama gitti yazmadan çok kötü bir yersen giriyorum tek nokta çekiyor internet
feridecim o doktoru dovesim geldi benim doktorum ilk kaybimdan sonraki gebelikte bile bana böyle söylemedi 28 i beklicez dedi ama moralimi bozmadı hiç benimle birlikte saydı sağolsun ne demek ya başkasinin ikiz doğurduğu gibi tek doğuruyor biz de aynı şey yani ben bi konuşsam o doktoru paranoyak ederim de neysesen de 36 yu göreceksin bu üçüncü gebeliğim ikinci sağ olacak inşallah aynı doktora gidiyorum o kadar rahat ki dinlenme ve yatma dışında normal hamile gibi davranıyor bana 6 hafta sonraya gün verdi düşün artik

Slm Kızlar benim bu ara idrara cikmalarim arttı iyice halbuki bebiş yukarı çıktığı için azalması gerekmiyor mu yoksa benim bebisim çıkmadı mi ki yukarı benim gibi olan var mı acabaaaa

Hmm.tsk.ederim canim..Doktorum genel itibariyle iyi dedi..Benimde Afp degerim 39.9 mom u ise 1.05 canim sen anlarmisin erken dogum riski ne boyutta.. benim dr bisi demedi de..
Canim zaten yüksek değerler köyü yazılıyor nöral tüp defektinde de AFP ye bakıldığı için bi sıkıntı olsa mutlaka söylerdi demekki normal

Slm Kızlar benim bu ara idrara cikmalarim arttı iyice halbuki bebiş yukarı çıktığı için azalması gerekmiyor mu yoksa benim bebisim çıkmadı mi ki yukarı benim gibi olan var mı acabaaaa
Canım çıkıp çıkmadığını bilmem ama benim de bebek Büyüdükçe Baskısı artıyor her daim wc deyim çok az bile olsa çok sıkıştırıyor bence normaldir canım yukarı çıksa bile alan dar illa idrar kesesine baskı yapıyordur; farklı bi durum olsa zaten Dr muayenede söylerdi canım; sen rahat olmaya çalış Dr kontrolünde sorarsın için rahat etmezse

Ya bi tek benim esim saniyodum ben de.... Bizimki de bebekle ilgili degil ama mesela kiyafet konusunda annem bi bohca kiyafet yapmis yaptirmis antepliyiz bizim orda cok normal, esim diyo ki ne gerek var, ben heveslenemiyorum bu adam yuzunden....

17.haftada bana da söyledi doktor.hatta direk down sendromu belirtisi olabilir dörtlü testin sonucuna göre değerlendirelim dedi.dörtlü testin sonucunu alana kadar ne kadar ağladım üzüldüm anlatamam.ama çok şükür dörtlü test normal çıktı artık korkma dedi.bu hafta kontrole gittiğimde de parlaklık azalmış dedi.yani derecesi 1 e düşmüş.haftaya ayrıntılı ultrasona gidicem.bakalım inşallah geçicidir.sen de korkma üzülme.ikili dörtlü testin normalse hiç korkma canım.

Kızlar bugün bir türlü vaktim olmadı yazamadım.. Perinatologta randevumuz vardı gittik herşeyine bakıldı Kızımın hiç bir uzvunda hiçbir sıkıntı yok maşallah ikili testimizde çok güzeldi.doktor her baktığı şey için çok güzel çok iyi dedi.sadece bebeğim 1 hafta geriden geliyor ve haftasına göre ufak 270 gr minyon bebeğiniz dedi ama muhtemelen genetik olarak benden kaynaklanığını söyledi başım ufak minyon tipliyim tabi şuan kilo aldım ama ... 4 hafta sonra gel yine bakalım dedi aradaki hafta açıklığını kapatmış mi diye dedi.. Herşeyi güzel çıkmışken Bebeğin 1 haftadan geri gelmesi ve ufak oluşu canımı sıktı moralim bozuldu

Ya cnm doğru diyorsun ..inan Dr çok etkiliyor psikolojimi ,ne bıleyim ya..bu arada gittiğim Dr elazığda ıyı bir Dr..ama neden bu şekilde yaklaştı B'nde anlamadım ..her gittiğimde hiç güzel bişiy söylemiyor ya,ben zaten riskli olduğumu biliyorum..internet diye bişiy var,ama inan Dr yüzünden 30u gorebilecekmiyim diye bekler oldum ,
İnş gorurum 38leri inş ,bebek lerimiz saglıklı hayırlı yaşayabilecekleri zaman dünyaya gelir inş

kızlarcım selamlar.. forumda o kdr çok geçmiş gebeliğinde kayıp yaşayan arkadaşımız var ki.. sürekli bu kayıplar konuşulduğu için, bn huzursuz oldum.. çok evhamlanıyorum.. kayıpların çoğu pıhtılaşmadan olmuş, acaba bi kanda pıhtılaşma testi mi yaptırsam diye düşünüp duruyorum.. gerçi şuan oğluşum bi hafta ileriden gidiyor.. pıhtılaşma olsa bebiş beslenemezdi heralde? offffh içime bi sıkıntı düşüyor, ihtimalini bile düşününce..

tatlım herşey normalmiş, maşallah.. bebişler bi iki hafta ilerden ya da geriden gelebilir.. ilerleyen haftalarda bu fark kapanabilir.. kendini sıkma dicem ama demesi kolay, bilirim

Canim bende iki dusuk yaptim.sonrasinda kromozom testi de yatirdik esimle.Cok sukur bir sorun cikmadi.dr um pijtilasmaya da bakmisti.tekrar hamile kalinca dogrudan igne verdi.hergun gobekten igne vuruyorum kendime.icin rahat edecekse yatir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…