2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
6 kilo aldım..
Benim hamilelikten önce de çatlaklarım vardı. Karnım da da olmuştu biraz, onların devamı çatladı şimdi de.. Çok kilo almamaya gayret et yürüyüş ve pilates iyi geliyor.

bende 3 haftaya bir gidiyorum..arada başka bi doktora daha gidiyorum..iki haftaya bir gitmiş gibi oluyor..belki ilerde perinatolog olanı bırakırım demiştim..maddi olarak yoruyor her ay her ay..diğerine devam ederim dedim..bakalım durumlara göre..bende de güzel gidiyor bikaç pürüz dışında..sağlıkla alırız inş kucaklarımıza

benim gözüm şimdi belmaakca 'nın kızında..takipteyimmmmmoğlanda he derse bu iş tamam
Miskim bizim kız bana çekerse hemen varır ama babamız biblo gibi koyacakmış kenara . Turşusunu kurcak sankim , az minyon pıtı pıtı bizim kız yalnız. Doğduktan sonra bir yüz yüze getirelim seninki de olur derse olur bu iş. Şimdiden başla düğün dernek , altın , bohça, çeyiz . Masraflıyızdır. Anam kız anası olmak zor işmiş be

hahahaaa verdin gitti kız evi naz evi azcık nazlanaydın ya belma bana bak yüz görümlüğü almadan gösterme kızın yüzünü barimm

canımmmm başınız sağolsun, Allah sabır versin... ne desem boş çok üzüldüm çok

he iş babada bitiyo ozamn..biz kaleyi içten fethedersek işimiz kolay..zaten en son babalar duyar..onlarda kızlarına dayanamaz verirler...oohhh başlayayım ben altına vs. hamama giren terler napcaz...gelin alıyoz kolaymı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…