6 kilo aldım..kac kılo aldın???benım annemınde hep catlak benımde cıldım cok sıkı catlar dıye dusunuyorum ama mumkun oldugunca yaglıyorum kremlıyorum gercı ne yaparsan yap olcagı varsa olur dedı doktorda..denizi cok sewen bırı oldugum ıcın korkuyorum catlamaktan
bende 3 haftaya bir gidiyorum..arada başka bi doktora daha gidiyorum..iki haftaya bir gitmiş gibi oluyor..belki ilerde perinatolog olanı bırakırım demiştim..maddi olarak yoruyor her ay her ay..diğerine devam ederim dedim..bakalım durumlara göre..bende de güzel gidiyor bikaç pürüz dışında..sağlıkla alırız inş kucaklarımıza15 inde gittim. Sonraki randevu da 18 inde mayısın.. Doktor herşey güzel, yolunda sürekli gelmene gerek yok dedi. Ağrı felan olmadıgı sürece..
İlk sıralar 2 haftada bi gidiyoduk tedavi ile hamile kaldığım için. Şükür şimdi herşey iyi gidiyor. Senin nasıl gidiyor?
günaydın..ben perşembeyi unutmuşum sabah eşim diyor hadi iyisin perşembe tüm gün yatacanGünaydın annelerin en güzelleri yoğun bi hafta sonundan sonra yine işş perşembeyi iple çekiyorum suan butun günün yatarak geçireceğimm..
bu yıl erkek çoğunlukta kız bulamıcaz mı ne :) bende başlıyayım hemen kız arama çalışmalarına
Miskim bizim kız bana çekerse hemen varır ama babamız biblo gibi koyacakmış kenara .
bu yıl erkek çoğunlukta kız bulamıcaz mı ne :) bende başlıyayım hemen kız arama çalışmalarına[/QUOTE
Seneyede forma kız aramaya geliriz artıkkk...
günaydın..ben perşembeyi unutmuşum sabah eşim diyor hadi iyisin perşembe tüm gün yatacan
olmadı ekim analarını bi dolanıp gelirizbu yıl erkek çoğunlukta kız bulamıcaz mı ne :) bende başlıyayım hemen kız arama çalışmalarına
hahahaaa verdin gitti kız evi naz evi azcık nazlanaydın ya belma bana bak yüz görümlüğü almadan gösterme kızın yüzünü barimmMiskim bizim kız bana çekerse hemen varır ama babamız biblo gibi koyacakmış kenara .Turşusunu kurcak sankim , az minyon pıtı pıtı bizim kız yalnız. Doğduktan sonra bir yüz yüze getirelim seninki de olur derse olur bu iş. Şimdiden başla düğün dernek , altın , bohça, çeyiz . Masraflıyızdır. Anam kız anası olmak zor işmiş be
olmadı ekim analarını bi dolanıp geliriz
Bebegimin kalbi Durmus 2 hafta önce cumagünü doktora gittim malesef öldüğünü söylediler cumartesi günü normal doğum yaptım bebegimi ölü sekilde dogurdum ve patolojiye göndermedim ölü bile olsa Kıyamam melegimin parçalanmasına bugün onu bembeyaz örtüyor kefenlwyip Babanesinin yanına defnetti babası ve dedesi çok Üzgünüm annesi oglunu hiç unutmucqk melegim melek oldu
eneeemm uzağa vermez belma ben diyim sana dayanamaz illa ist.içi olacak
he iş babada bitiyo ozamn..biz kaleyi içten fethedersek işimiz kolay..zaten en son babalar duyar..onlarda kızlarına dayanamaz verirler...oohhh başlayayım ben altına vs. hamama giren terler napcaz...gelin alıyoz kolaymıMiskim bizim kız bana çekerse hemen varır ama babamız biblo gibi koyacakmış kenara .Turşusunu kurcak sankim , az minyon pıtı pıtı bizim kız yalnız. Doğduktan sonra bir yüz yüze getirelim seninki de olur derse olur bu iş. Şimdiden başla düğün dernek , altın , bohça, çeyiz . Masraflıyızdır. Anam kız anası olmak zor işmiş be
anaaaaa 1mayıs demiiiaaaa unutulur mu hiç bide sürpriz yapıp cumayıde eklerseler dua ederdim onlara haftaya da cuma tatil bunu da ben hatırlatayım sana
yok o bizim adetlere ters
ooooooooooo kızım tek taş, beştaş , burma bilezik , seti hep hazırlasın vallahahahaaa verdin gitti kız evi naz evi azcık nazlanaydın ya belma bana bak yüz görümlüğü almadan gösterme kızın yüzünü barimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?