2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bir şey sorcağım kızlar kıyafet almaya acaba 34. haftalarda mı başlasam ? Belki kilosu ufak olur prematüre bile giydirmek zorunda kalabilirim ne diyorsunuz ? Almak da istiyorum bir sürü şey, 34. den sonra toptan mı alsam ki ?

zaten bi eve bi başak yeter başka taraflara bakalım bizzz..
Başak aşık olacağı kişiyi bulmak için o değerli zamanını harcamakta acele etmeyecektir. Çünkü yeme, giyinip kuşanma, sağlık ve çalışma alışkanlıklarında olduğu gibi, kadın seçiminde de aynı derecede eleştirici ve kılı kırk yararcasına özenen bir insandır. Sakın onu yanıltmaya ya da ona yalan söylemeye kalkışmayın. Sizin Başak aşığınız hiç hayale kapılmaz. O, nezih, dürüst ve samimi bir ilişki ister.
biz boşuna bakmayalım bizim oğlanlar ince eleyip sık dokuyacak, kaynana olucaz ya

Biz kadınlar işte eşim gülüyo bana 13 cm oğlun sen kaynanalıktasın diye rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin zamanı gelince hersey olur...

Bence her şeyi sona bırakma çünkü yaz olacak ve karnımız burnumuzda olacak
O sıcakta ne kadar ayakta olmaya ve gezmeye dayanırsın bilemiyorum
Çünkü ben şu an bile yoruluyorum bi müddet sonra o sıcakta koca göbekle halim ne olur bilemiyorum.

kızlar konu dışı birsey soracagım bı kac gundur arastırıyorum ama henuz netleştiremedim ben gıbı acaba arastıran bı sonuca varan varmı..ben dugunden kalan altınlarımı banka kasasına koymustum ama bankaya kasa ucretı odemekten sıkıldım.acaba bankada altın hesabına mı aktartsam yoksa kuyumcudamı bozdursam ????hangısınde zarar daha az olur??bilgisi olan???

bende bir iğne dahi almadım...sürekli etrafım korku seneryoları yazılıyor
bi cesaret edeyim kimse tutamaz beni heralde...yavaş yavaş başla istersen..gördükçe beğendikçe ufaktan ufağa

ben almaya cınsıyetı ogrendıgımde basladım dayanamadım napım:) kızlar bu arada 0-1 aylık almayın premature gıbı 1-3 alın:)

ABARTMA BELMA DOĞANA KADAR TAMAMLAR O KİLOSUNU HEM KIZLAR MİNYON OLUYOR BNM KIZIM 2850 DOĞDU ŞİŞLİĞİ GİTTİ 3 GÜN SONRA 2400 OLDU.. HALADA MİNYON ERKEK ÇOCUK GİBİ TOPLU KİLOLU DEĞİL.. YENİ DOĞAN AL NE ALACAKSAN GİYER.. KIZCAM BAK SANA ŞİMDİ

BEN KUVEYT TÜRK ALTIN HESABINA YATIRDIM HER AY ÜSTÜNE KAR PAYI EKLİYOR BİLGİN OLSUN..

emin olmamakla birlikte bankadaki altın hesabı daha mantıklı geldi..kuyumcular gibi alım satımlarda çok fark olmuyor diye biliyorum

Kızlar merhaba,
Bu hafta sonu temizliği biraz abarttım e 2 gündür bel ağrısından zor oturup kalkıyorum birde komşumuz ben camları silerken ve yukarı uzanınca yapma öyle bebek emzikten düşer dedi. Bebeğin emzikten düşmesi ne demek yaw?? Bilen var mı ne anlama geldiğini? Dün yürürken sanki karnım daha bi aşağı düşmüş gibi kasıklarımda ağrım oluyordu birde ben hamileliğimden beri günde en az 30 kere hapşırıyorum ve 2 gündür hapşırırken kasıklarımda ağrı oluyor. Bu hamilelik bana temizlik konusunda iç yaramadı heryeri temizlemek istiyorum heryer pis gibi geliyor bana

biz düğünde kalanları bozdurmuştuk daha altın hesapları yoktu ozaman. sonra parayı altın hesabı gibi birşeye yatırdık daha doğrusu interaktif olarak altın alıp sattık. başta 3000 tl olan paramız 1,5 senede 7500 çıkmıştı. Altın hesabı nasıl oluyor bilmem ama altın alıp satmak da karlı tabi takip etmek çok önemli eşim her gün pc başında altın takip ediyordu.

Canım biz bankanın altın gününde vermiştik. Bankada her şey daha net. Kuyumculara güvenemiyorum ben. Hızlı hızlı hesap makinesinde hesaplıyorlar çok kıllanıyorum ben. Eşim o zaman hem kuyumcuya hem de bankaya sormuştu banka daha karlı gelmişti bize.

Ay canım o çatlaklar bende de var. Epeydir de bio oil kullanıyorum ama dediğin gibi çatlayacağı varsa çatlar:) napalım kuzucuklar sağlıklı olsun da... Benim de göbeğimin yanların da ve üstünde var.

Ben de düğünümde takılanları kasaya koymuştum. Aynen kasa ücreti ödemekten sıkıldık ve altın gününde götürdüm altın hesabına yatırdım. Aradaki fark şu oluyor aslında şimdi sen kuyumcuya gitsen altınlarını bugünkü altın kurundan bozduruyorsun, ama bankaya kıymetli maden hesabına yatırırsan mesela 100gr altının var diyelim hesabında tl değil de 100gr altın olarak görünüyor. Ben teee geçen sene hesaba geçirmiştim şimdi altın artınca bozdurdum tl ye çevirdim mesela. En büyük farkı bu oluyor ve bence daha karlı oluyor. Şimdi de kar payında duruyor. Tabi istersen hemen altın hesabına yatırıp banka üzerinden de tl ye çevirebilirsin ki bence bankada bozdurunca daha karlı olur çünkü kuyumculardan daha yüksekten bozuyorlar yani bende öyle olmuştu. (Ama ben bileziklerimi vs ayırmıştım. Sadece çeyrek yarım cumhuriyet gibi altınlarımı bozdurmuştum. Bilezik vs işin içine girerse nasıl olur bilmiyorum. Banka takıların da gramına bakıyor çünkü. Yani işçiliği, taşı vs hesaba katmaz sanırım takılarda. Onu sorman gerekebilir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…