- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde her gün yaparım. yapmadığım zamanlarda da ekstradan sürmüyorum ama. banyodan sonra sürmemin amacı duşta cildi nemlendirdiğimiz için bebe yağı daha fazla nemi korusun diye sürüyorum. birde temiz vücuda süreyim mantığı var tabi![]()
Canim gunaydin sen bebisin icin genel organ taramasına girdinmi ?bir de kan tahlili verdinmi hic kalsiyum d vitamini gibi degerlere bakildi mi benimkine bakilmadi..kan tahlilini en son 8 haftalikken yaptirmistim sadece b12 eksik cikmisti
hayırlı olsun canım benim. Çift taraflı sanıyorum kullanışlı oluyor bunlar . Kırmızı rengi de güzel görünüyor
Günaydınlaaar
Okuduğum kitapta çok güzel bi bilgiye rastladım.. Sizlerle de paylaşmak istedim.. Bu haftalarda artık bebişlerimizin tad alma duyuları gelişiyormuş ve ambiyotik sıvı yoluyla bebişlerimiz bizim yediğimiz tadlara alışıyormuş..
Bebeğim sebze de sevsin et de yesin meyve de yesin diyorsak, biz de dengeli olarak hepsinden yemeye çalışalım kızlarcım
Mesela ben kırmızı et ve sütten hiiç hoşlanmıyorum.. Ama hamileliğimin başından beri zor da olsa hepsinden tüketiyorum.. Herşey bebişlerimiz için![]()
günaydın cnm hayrolsun inşallah.. suya anlat suya..günaydın millet..ayy kötü rüya gördüm..rabbim tersine çevirsin inşş![]()
işe gelirken birine sadaka vereyim bari dedim kimseyi göremedim.eşime dedim sen ver orda.onun işyerinin orda çocuk çok..günaydın cnm hayrolsun inşallah.. suya anlat suya..
canım bu iki isim birden ağır gelmezmi..biri Efendimiz diğeride kuran kerim değilmi..tabi bu benim fikrim şimdi gördümMuhammed Furkan koycaz Cnm biz
güzel bir paylaşım olmuş ara ara gerekli gördüğün sayfaları paylaşırsan memnun oluruz cnmOkuduğum kitabın ilgili sayfasını da gönderiyorum
slm cnm.. canını sıkma en geç 24. haftanda hissedeceksin zaten çünkü bebişin kilosu artacak ve sertleşecek vuruşları.. ben bazen çok net hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum dr normal dedi bebişin duruşuna bağlıymış ve bnm de plesentam bebişin önündeymiş..Kızlar merhaba,
21. haftadayım. Ben hala bebeğimi hiç hissetmiyorum. plesenta yükarıda olduğu için geç hissedersin demişti doktor. perşembe ayrıntılıya giricem, doktora tekrar sormayı düşünüyorum. benimle benzer durumda olan arkadaşlar vardı onlar hissetmeye başladı mı acaba?
eşim de kızımızın adını burçak düşünüyor. Kayınpedere söyleyince burçak olmaz mercimek koyun dedi![]()
hergun banyo mu yapysn.yani şöyle soraym banyodan sonra sürmek sartmi
Canim bu kitabi Bende siparis ettim herkesede oneririm insanlar cok memnun hamilelikte okuyun cocuk dogunca uygulayin diyorlar.insanlara cok yardimi dokumusKizlarr gunaydinn bu kitabi siparis ettim onerilmis cok, var mi okuyan bunu ?![]()
Hey allam ya işte o anda benim surat ifademi görecektiniz dumur oldumk.peder amma isim bulmuş ne var cnm burçakla mercimeği aynı kefeyemi koyuyor mercimek diye isim duymuş mu acaba ama burçak diye isim var.. biraz makul yorumlar yapsalar
![]()
burçak ismi güzel bence...senin kayın pederde puhaaaa :))))...ilk torunmu pekieşim de kızımızın adını burçak düşünüyor. Kayınpedere söyleyince burçak olmaz mercimek koyun dedi![]()