2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
tabıkı ondandır..muz ye tavsıye ederım....bı de ustune bıraz su iç
kı bu haftalarda uyku durumlarına geçıyorlarmış ozellıkle bızım ayakta oldugumuz saatlerde

genelde her gün yaparım. yapmadığım zamanlarda da ekstradan sürmüyorum ama. banyodan sonra sürmemin amacı duşta cildi nemlendirdiğimiz için bebe yağı daha fazla nemi korusun diye sürüyorum. birde temiz vücuda süreyim mantığı var tabi :KK70:

Canim gunaydin sen bebisin icin genel organ taramasına girdinmi ?bir de kan tahlili verdinmi hic kalsiyum d vitamini gibi degerlere bakildi mi benimkine bakilmadi..kan tahlilini en son 8 haftalikken yaptirmistim sadece b12 eksik cikmisti

Canim gunaydin sen bebisin icin genel organ taramasına girdinmi ?bir de kan tahlili verdinmi hic kalsiyum d vitamini gibi degerlere bakildi mi benimkine bakilmadi..kan tahlilini en son 8 haftalikken yaptirmistim sadece b12 eksik cikmisti

canım merhaba günaydın. 4 boyutlu ultrasondan bahsediyorsan canım daha girmedim 21 haftayı bekliyorum 16 mayıs gibi giderim diye düşünüyorum. benimde o değerlere ilk haftalarda bakıldı. 17. haftada 3lü test yapıldı onunla beraber idrar ve kan uyuşmazlığına bakıldı. doktorum sorun yok dedi.

Günaydınlaaar ☺️
Okuduğum kitapta çok güzel bi bilgiye rastladım.. Sizlerle de paylaşmak istedim.. Bu haftalarda artık bebişlerimizin tad alma duyuları gelişiyormuş ve ambiyotik sıvı yoluyla bebişlerimiz bizim yediğimiz tadlara alışıyormuş..
Bebeğim sebze de sevsin et de yesin meyve de yesin diyorsak, biz de dengeli olarak hepsinden yemeye çalışalım kızlarcım
Mesela ben kırmızı et ve sütten hiiç hoşlanmıyorum.. Ama hamileliğimin başından beri zor da olsa hepsinden tüketiyorum.. Herşey bebişlerimiz için ❤️

Günaydınlaaar ☺️
Okuduğum kitapta çok güzel bi bilgiye rastladım.. Sizlerle de paylaşmak istedim.. Bu haftalarda artık bebişlerimizin tad alma duyuları gelişiyormuş ve ambiyotik sıvı yoluyla bebişlerimiz bizim yediğimiz tadlara alışıyormuş..
Bebeğim sebze de sevsin et de yesin meyve de yesin diyorsak, biz de dengeli olarak hepsinden yemeye çalışalım kızlarcım
Mesela ben kırmızı et ve sütten hiiç hoşlanmıyorum.. Ama hamileliğimin başından beri zor da olsa hepsinden tüketiyorum.. Herşey bebişlerimiz için ❤️

Okuduğum kitabın ilgili sayfasını da gönderiyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar merhaba,

21. haftadayım. Ben hala bebeğimi hiç hissetmiyorum. plesenta yükarıda olduğu için geç hissedersin demişti doktor. perşembe ayrıntılıya giricem, doktora tekrar sormayı düşünüyorum. benimle benzer durumda olan arkadaşlar vardı onlar hissetmeye başladı mı acaba?

Kızlar merhaba,

21. haftadayım. Ben hala bebeğimi hiç hissetmiyorum. plesenta yükarıda olduğu için geç hissedersin demişti doktor. perşembe ayrıntılıya giricem, doktora tekrar sormayı düşünüyorum. benimle benzer durumda olan arkadaşlar vardı onlar hissetmeye başladı mı acaba?
slm cnm.. canını sıkma en geç 24. haftanda hissedeceksin zaten çünkü bebişin kilosu artacak ve sertleşecek vuruşları.. ben bazen çok net hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum dr normal dedi bebişin duruşuna bağlıymış ve bnm de plesentam bebişin önündeymiş..

eşim de kızımızın adını burçak düşünüyor. Kayınpedere söyleyince burçak olmaz mercimek koyun dedi :63::KK57::KK57::KK57:
:KK70::KK70:k.peder amma isim bulmuş ne var cnm burçakla mercimeği aynı kefeyemi koyuyor mercimek diye isim duymuş mu acaba ama burçak diye isim var.. biraz makul yorumlar yapsalar :KK23::mad:

hergun banyo mu yapysn.yani şöyle soraym banyodan sonra sürmek sartmi

Canim banyoda vücut dogal yagini ve nemini kaybettigi icin banyo sonrasi kesinlikle gerekiyor.ben hergun sabah aksam suruyorum ne surdugun cok onemli deil bence cildin yumusak ve nemli olsun bol su ic yeter..ben bazen lierac bazen johnsons baby light oil bazen Avon vucut kremi bazen kantoron yaagi hepsinide kullanıyorum cildime gore..benim cildim sıkı oldugu icin ayrica annemde de cok catlak vardi..birde kilona dikkat et ani alimlar catlatio :)

Back
X