2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

0hatu0

Mûcizesi geldi... Şükürler olsun...
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
4.153
4.209
248
herkese merhaba arkadaşlar. Bilenler vardır . Ben 4 Eylül de beklerken kızımı , o 31 temmuzda geldi Eylül görünümlü Temmuz çocuğu yüksek tansiyon sebebiyle sezeryanla erken doğum Yaptım. Çok şükür kızım küvöze ihtiyaç duymadı. Bugün 1 . Ayımızı dolduruyoruz çok şükür. Kızım emiyor fakat bazen günde 1 kere de mama veriyorum. Hem erken Doğduğu için hem de daha iyi doysun diye öyle yapıyorum. Şimdilik benden bu kadar. Artık burdan bebişlerimizle ilgili paylaşımlarda bulunabiliriz. Herkesi beklerim

Son düzenleme:
Canim insallah bebislerimiz saglikli,bizler iyiyiz kilo aliyor kuzucuklarimiz buyuyolar yazmak nasibimiz olsun Rabbim kotu nazar nefislerden korusun insallah yavrularimizi yuvalarimizi aminnn

Doğum yapan anneler nerelerdesiniz? Bugün biz 1 aylık olduk ve ilk aşımızı sağlık ocağında yaptırdık. Kızımla yalnız gitmiştim ama sonra ya çok ağlarsa ne yaparım diye düşündüm. Şükür öyle çok ağlamadı, hafiften ni ağladı sonra da kucağıma alınca geçti.

Bizde bugün 22 günlük olduk, bebeğim erken geldiği için hala sürekli uyuyor çok şukur meme emiyor ama sadece bir memeye başlayınca onunla devam ediyor aynı memeyi 20-35 dk emiyor çıkarttıgım anda diğerini asla almıyor umarım besleniyordur günde 1-2 kez mama veriyorum yarın doktor kontrolumuz var umarım kilo alımı iyidir. kaka yaparken çok zorlanıyor çok ıkınıyo kızarıyo kabız da değil yarın sorucaz doktora bide dudaklarımız kabardı sanırım emmekte zorlandıgı için bizden böyle çok şukur bugunumuze

Ben de arada mamaya devam ediyorum. Bugün aşı yaptırırken tarttırdım kızı. 2170 gr Doğdu, şimdi 3000 gr a ulaşmış çok şükür.

Bizde 12 günlük olduk şükürler olsun bende hem emziriyorum hem mama veriyorum ama avent yeni dogan biberon kullanmama rağmen yutmakta zorlaniyo boğazında kalıyo çok öksüruyo çok korkuyorum sen kaç cc mama veriyorsun ben emzirdikten sonra 30 cc veriyorum ama öksürüğü için korka korka veriyorum

Canım ben emzirdikten sonra değil de genel de gece veriyorum, iyice Sütüm kalmazsa ve gözümü açacak dermanım yoksa o zaman veriyorum. Genelde 30 cc veriyorum, ama çok aç OLDUĞUNU hissedersem 40 cade hazırlıyorum. Öksürük biz de olmuyor ama, kucağına alarak mı veriyorsun mamayı, yatarken mi?

Belden yukarisina yastık koyuyorum yükseltiyor biraz ama kuvvetli çekiyor sanırım ondan yutamiyo çok geliyo ağzına biberon ve mama ne kullaniyosun

Belden yukarisina yastık koyuyorum yükseltiyor biraz ama kuvvetli çekiyor sanırım ondan yutamiyo çok geliyo ağzına biberon ve mama ne kullaniyosun
Canım biberon olarak Avent in yenidoğanını kullanıyorum. Tek delikli olan. Mama da Similac 1 numara kullanıyoruz. Hastanede ilk gün onu aldırmışlar. Eğer biberonunuzun deliği büyükse ya da çok delikliyse ondan çok geliyordur Ağzına. Ondan çabuk tutamıyor olabilir.

Selam kizlar bizde iki haftalik oldk bugunbenimkide surekli emmek istiyor meme agzimdan cikmasin diyor.sureklide kaka yapiyor bez dayanmiyor valla sizinkiler nasil kakalari duzene girdimi?

Selam kizlar bizde iki haftalik oldk bugunbenimkide surekli emmek istiyor meme agzimdan cikmasin diyor.sureklide kaka yapiyor bez dayanmiyor valla sizinkiler nasil kakalari duzene girdimi?
Canım benim ki bugün 32,günlük oldu. Genelde her bezini değiştirdiğimde kaka da yapmış oluyor. Meme konusunda bizimki de hemen hemen öyle sayılır. Uyanık olduğunda çoğu zaman emmek istiyor. Artık çok emmek isteyip de süt kalmazsa mamaya başvuruyoruz mecburen. Henüz emzik denemesi de yapmadım. Eşim emzik verdirmek.istemiyor ama ben acaba versem mi diye de düşünmeden edemiyorum.

Canim bende emzik veriyim dedim denedim aldi ama bu seferde kendi gogsumu verince almak istemedi bende bidaha vermedim.insallah zamanla duzene binerler.

Ayni canım bende avent yenidogan kullanıyorum mamada aptamil kullanıyorum memeden yavaş geldiği için çok çekiyor sanırım biberon danda hızlı çekiyor o yüzden çok geliyo

Canım biz henüz iki günlüguz ama emzige başladık.büyük rahatlık bence.

Normal doğum yapan anneler dikişlerin cabuk iyileşmesi için neler yapiyosunuz.ben her tuvalette yıkadıktan sonra önce peçeteyle sonra sac kurutma makinesiyle iyice kurutuyorum sonra gazlı bezle batikon sürüyorum .farklı bisey yapan var mi daha etkili biseyler.birde doktor iki tane krem verdi onları kullanıyorum günde 2 kez.

Canim emzirirken aynı pozizyonda diğer memeye tutmayi denedin mi? muhakkak birşeyler denemissindr hakkini helal et yazayım dedim gebe okulunda söylemişlerdi

Ben de arada mamaya devam ediyorum. Bugün aşı yaptırırken tarttırdım kızı. 2170 gr Doğdu, şimdi 3000 gr a ulaşmış çok şükür.

Maşallah cnm benimkini de 23 günlükken dun tartırdık 2750 olmuş, 2200 dogmuştu 1950 ye duşmuştu çok şukur alıyo

Ben sadece gece mama veriyorum 1 kez 50 cc gunduz vetmiyorum artık yetiyo diye düşünüyorum kilo alımı artık normal, arada oksuruk oluyor bende çok korkuyorum allaha emanetler kuzular rabbim bize bagışlasın acılarını gostermesinn.

Canim emzirirken aynı pozizyonda diğer memeye tutmayi denedin mi? muhakkak birşeyler denemissindr hakkini helal et yazayım dedim gebe okulunda söylemişlerdi

Cnm meme ağzından çıkınca almıyor hatta aynı memeyi bile almıyor direk buzuyor dudakları, hep tek memeyi bitiriyor inşallah duzelir

Ben de mamayı mümkün mertebe gece vermeye çalışıyorum. Çok zor da kalmadıkça tabi

Bende doğum 11 ağustos da 36+4de suni sancı ile normal doğum yaptim.
Bizde kızım kakasını yaparken çok gaz sancı si çekiyor.
Bezinin tam alıyorum altına temiz bez koyuyorum onu da pisletiyor altı açıkken isedigi oluyor.
Ben Canbebe prematüre bezi kullanıyorum.
Hastanede kuvezde iken onu kullanıyorlar di bende onu aldım .
32li bez 3 gün de bitti . Pişik vardı kızımda sudocrem sürüyor m temiz tutuyorum hep azaldı pisigi .
Emme sorunumuz var bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…