Ben de arada mamaya devam ediyorum. Bugün aşı yaptırırken tarttırdım kızı. 2170 gr Doğdu, şimdi 3000 gr a ulaşmış çok şükür.Bizde bugün 22 günlük olduk, bebeğim erken geldiği için hala sürekli uyuyor çok şukur meme emiyor ama sadece bir memeye başlayınca onunla devam ediyor aynı memeyi 20-35 dk emiyor çıkarttıgım anda diğerini asla almıyor umarım besleniyordur günde 1-2 kez mama veriyorum yarın doktor kontrolumuz var umarım kilo alımı iyidir. kaka yaparken çok zorlanıyor çok ıkınıyo kızarıyo kabız da değil yarın sorucaz doktora bide dudaklarımız kabardı sanırım emmekte zorlandıgı için bizden böyle çok şukur bugunumuze
Bizde 12 günlük olduk şükürler olsun bende hem emziriyorum hem mama veriyorum ama avent yeni dogan biberon kullanmama rağmen yutmakta zorlaniyo boğazında kalıyo çok öksüruyo çok korkuyorum sen kaç cc mama veriyorsun ben emzirdikten sonra 30 cc veriyorum ama öksürüğü için korka korka veriyorumBizde bugün 22 günlük olduk, bebeğim erken geldiği için hala sürekli uyuyor çok şukur meme emiyor ama sadece bir memeye başlayınca onunla devam ediyor aynı memeyi 20-35 dk emiyor çıkarttıgım anda diğerini asla almıyor umarım besleniyordur günde 1-2 kez mama veriyorum yarın doktor kontrolumuz var umarım kilo alımı iyidir. kaka yaparken çok zorlanıyor çok ıkınıyo kızarıyo kabız da değil yarın sorucaz doktora bide dudaklarımız kabardı sanırım emmekte zorlandıgı için bizden böyle çok şukur bugunumuze
Canım ben emzirdikten sonra değil de genel de gece veriyorum, iyice Sütüm kalmazsa ve gözümü açacak dermanım yoksa o zaman veriyorum. Genelde 30 cc veriyorum, ama çok aç OLDUĞUNU hissedersem 40 cade hazırlıyorum. Öksürük biz de olmuyor ama, kucağına alarak mı veriyorsun mamayı, yatarken mi?Bizde 12 günlük olduk şükürler olsun bende hem emziriyorum hem mama veriyorum ama avent yeni dogan biberon kullanmama rağmen yutmakta zorlaniyo boğazında kalıyo çok öksüruyo çok korkuyorum sen kaç cc mama veriyorsun ben emzirdikten sonra 30 cc veriyorum ama öksürüğü için korka korka veriyorum
Belden yukarisina yastık koyuyorum yükseltiyor biraz ama kuvvetli çekiyor sanırım ondan yutamiyo çok geliyo ağzına biberon ve mama ne kullaniyosunCanım ben emzirdikten sonra değil de genel de gece veriyorum, iyice Sütüm kalmazsa ve gözümü açacak dermanım yoksa o zaman veriyorum. Genelde 30 cc veriyorum, ama çok aç OLDUĞUNU hissedersem 40 cade hazırlıyorum. Öksürük biz de olmuyor ama, kucağına alarak mı veriyorsun mamayı, yatarken mi?
Canım biberon olarak Avent in yenidoğanını kullanıyorum. Tek delikli olan. Mama da Similac 1 numara kullanıyoruz. Hastanede ilk gün onu aldırmışlar. Eğer biberonunuzun deliği büyükse ya da çok delikliyse ondan çok geliyordur Ağzına. Ondan çabuk tutamıyor olabilir.Belden yukarisina yastık koyuyorum yükseltiyor biraz ama kuvvetli çekiyor sanırım ondan yutamiyo çok geliyo ağzına biberon ve mama ne kullaniyosun
Canım benim ki bugün 32,günlük oldu. Genelde her bezini değiştirdiğimde kaka da yapmış oluyor. Meme konusunda bizimki de hemen hemen öyle sayılır. Uyanık olduğunda çoğu zaman emmek istiyor. Artık çok emmek isteyip de süt kalmazsa mamaya başvuruyoruz mecburen. Henüz emzik denemesi de yapmadım. Eşim emzik verdirmek.istemiyor ama ben acaba versem mi diye de düşünmeden edemiyorum.Selam kizlar bizde iki haftalik oldk bugunbenimkide surekli emmek istiyor meme agzimdan cikmasin diyor.sureklide kaka yapiyor bez dayanmiyor valla sizinkiler nasil kakalari duzene girdimi?
Canim bende emzik veriyim dedim denedim aldi ama bu seferde kendi gogsumu verince almak istemedi bende bidaha vermedim.insallah zamanla duzene binerler.Canım benim ki bugün 32,günlük oldu. Genelde her bezini değiştirdiğimde kaka da yapmış oluyor. Meme konusunda bizimki de hemen hemen öyle sayılır. Uyanık olduğunda çoğu zaman emmek istiyor. Artık çok emmek isteyip de süt kalmazsa mamaya başvuruyoruz mecburen. Henüz emzik denemesi de yapmadım. Eşim emzik verdirmek.istemiyor ama ben acaba versem mi diye de düşünmeden edemiyorum.
Ayni canım bende avent yenidogan kullanıyorum mamada aptamil kullanıyorum memeden yavaş geldiği için çok çekiyor sanırım biberon danda hızlı çekiyor o yüzden çok geliyoCanım biberon olarak Avent in yenidoğanını kullanıyorum. Tek delikli olan. Mama da Similac 1 numara kullanıyoruz. Hastanede ilk gün onu aldırmışlar. Eğer biberonunuzun deliği büyükse ya da çok delikliyse ondan çok geliyordur Ağzına. Ondan çabuk tutamıyor olabilir.
Canım biz henüz iki günlüguz ama emzige başladık.büyük rahatlık bence.Canım benim ki bugün 32,günlük oldu. Genelde her bezini değiştirdiğimde kaka da yapmış oluyor. Meme konusunda bizimki de hemen hemen öyle sayılır. Uyanık olduğunda çoğu zaman emmek istiyor. Artık çok emmek isteyip de süt kalmazsa mamaya başvuruyoruz mecburen. Henüz emzik denemesi de yapmadım. Eşim emzik verdirmek.istemiyor ama ben acaba versem mi diye de düşünmeden edemiyorum.
Canim emzirirken aynı pozizyonda diğer memeye tutmayi denedin mi? muhakkak birşeyler denemissindr hakkini helal et yazayım dedim gebe okulunda söylemişlerdiBizde bugün 22 günlük olduk, bebeğim erken geldiği için hala sürekli uyuyor çok şukur meme emiyor ama sadece bir memeye başlayınca onunla devam ediyor aynı memeyi 20-35 dk emiyor çıkarttıgım anda diğerini asla almıyor umarım besleniyordur günde 1-2 kez mama veriyorum yarın doktor kontrolumuz var umarım kilo alımı iyidir. kaka yaparken çok zorlanıyor çok ıkınıyo kızarıyo kabız da değil yarın sorucaz doktora bide dudaklarımız kabardı sanırım emmekte zorlandıgı için bizden böyle çok şukur bugunumuze
Ben de arada mamaya devam ediyorum. Bugün aşı yaptırırken tarttırdım kızı. 2170 gr Doğdu, şimdi 3000 gr a ulaşmış çok şükür.
Bizde 12 günlük olduk şükürler olsun bende hem emziriyorum hem mama veriyorum ama avent yeni dogan biberon kullanmama rağmen yutmakta zorlaniyo boğazında kalıyo çok öksüruyo çok korkuyorum sen kaç cc mama veriyorsun ben emzirdikten sonra 30 cc veriyorum ama öksürüğü için korka korka veriyorum
Canim emzirirken aynı pozizyonda diğer memeye tutmayi denedin mi? muhakkak birşeyler denemissindr hakkini helal et yazayım dedim gebe okulunda söylemişlerdi
Ben de mamayı mümkün mertebe gece vermeye çalışıyorum. Çok zor da kalmadıkça tabiMaşallah cnm benimkini de 23 günlükken dun tartırdık 2750 olmuş, 2200 dogmuştu 1950 ye duşmuştu çok şukur alıyo
Ben sadece gece mama veriyorum 1 kez 50 cc gunduz vetmiyorum artık yetiyo diye düşünüyorum kilo alımı artık normal, arada oksuruk oluyor bende çok korkuyorum allaha emanetler kuzular rabbim bize bagışlasın acılarını gostermesinn.
Selam kizlar bizde iki haftalik oldk bugunbenimkide surekli emmek istiyor meme agzimdan cikmasin diyor.sureklide kaka yapiyor bez dayanmiyor valla sizinkiler nasil kakalari duzene girdimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?