2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ay benim kız da öyle ya tam yeni bezi koyuyorum bazen hoop çiş geliveriyor. Ben de eşime dalga geçiyorum bu Çifter Çifter götürüyor diye:) sudocrem i ben de kullanıyorum iyi bence de canım.

Ay benim kız da öyle ya tam yeni bezi koyuyorum bazen hoop çiş geliveriyor. Ben de eşime dalga geçiyorum bu Çifter Çifter götürüyor diye:) sudocrem i ben de kullanıyorum iyi bence de canım.

hatunlar annem söylemişti bebekler alışana kadar bezi açınca rahatladıkları için bezi çıkarttığımızda yaparlarmış o yüzden bezi açınca biraz beklemek gerekiyomuş haberiniz olsun

bizim son 5 günümüz kaldı meleğimle dua edin bizde kavusalım bı an önce :)

Canım kalça testini ne zaman yaptırıyoruz bilgin var mi ? Doktor 1 aylıkken dedi sağlık ocağı 2 aylık dedi kafam karıştı. Bu arada biz de bugün 11 günlük olduk.Maşallah yavrularimiza

Merhaba anneler bizde dogali 4gun oldu normal epidurel dogum yaptim.alttan dikislerim var tuvaletten sonea yikayip sac kurtma ile kurutmaya calisiyorum batikon kullaniyorum sadece ilk gun ve ikinci gun cok kotuydum bugun daha iyiyim.oglum çinar ilyas 2500kg dogdu ikinci gun hastaneden çıktık. Meme ucum cok olmadigi icin zorlaniyorux emmek istiyor ememiyor agliyor bide ayni memeyi emmek istiyor o yuzden 10dk emiyor uyuyor acmi kaliyor bilmiyorum bazen geceleri mama veriyorum 10-15cc icebiliyor acaba yeni oldugu icinmidirki az iciyor 1-2saat arayla emdiriyorum 10-15dk emiyor normal mi? Bugun dojtora gidicez ins hersey normaldir? Bide bebisimin vucudunde heryerinde kirmizi kirmizi leke gibi sivilce gibi kirmizilik var bazen geciyor bazen cok oluyor ins bisey degildir doğduğunda vardi.herkesi opuyorum bebislerinizide kokluyorum guzel anneler annelik baska bi duyguymus Allah herkese nasip etsin

Günaydın hayırlı olsun topik kızlar bizde 13 günlük olduk bugun ben mama hic vermiyorum her saat uyandrip emzirmeye calisiyorum kakasini ve tisini duzenli yapiyor oglum dr kakasini ve tisini devamli yapiyorsa doyuyor demektir mama vermeyin dedi cok merak ediyorm kilo aliyormu diye bazen 15 dk bazen 25 bazen 30 dkka emiyor inşallah doyuyordur cok pimpirikliyiz ya :)) bizimkide surekli ikiniyor kipkirmizi oluyor yavrum anne olmak cok güzel ama cok zor

Canım kalça testini ne zaman yaptırıyoruz bilgin var mi ? Doktor 1 aylıkken dedi sağlık ocağı 2 aylık dedi kafam karıştı. Bu arada biz de bugün 11 günlük olduk.Maşallah yavrularimiza
Canım kalça ultrasonu ve göz muayenesi için 40 ı çıkınca gidebilirsiniz dediler. Yani 2 aylık civarında yapılabiliyormuş. Işitme testini de doğduktan sonra 23. Ve 27 . Günler Arasında yaptırdık.

Canım kalça ultrasonu ve göz muayenesi için 40 ı çıkınca gidebilirsiniz dediler. Yani 2 aylık civarında yapılabiliyormuş. Işitme testini de doğduktan sonra 23. Ve 27 . Günler Arasında yaptırdık.
Doğduğunda bi işitme testi yapıldı ikinci bi test daha mı var acaba ?

Kakasinin rengi sariysa süt bagirsaklarda işleniyor demekmiş benimki bir haftalikken doğum kilosuna ulaştı haftaya bi daha kilo kontrolü için sağlık ocağı çağırdı bakalım ne kadar aldı kuzucum

O
Kakasinin rengi sariysa süt bagirsaklarda işleniyor demekmiş benimki bir haftalikken doğum kilosuna ulaştı haftaya bi daha kilo kontrolü için sağlık ocağı çağırdı bakalım ne kadar aldı kuzucum
Oylemi kakamiz sari renk iyi o zaman
Bizi cagrmadilar kilo kontrolü için ama ben gitmeyi düşünüyorum merak ediyorum çünkü inşallah aliyordur

Allah analı babalı büyütsün , sağlıkla inş canım. Sıcaktan isilik gibi olmuş olabilir vücüdundakiler. Doktordan sonra da yaz bakalım bebişimiz nasılmış?

Ben de 2 haftada 1 sağlık Ocağına götürdüm tattırmak için , merak ediyor insan kilo alıyor mu, süt yetiyor mu?

Doğduğunda bi işitme testi yapıldı ikinci bi test daha mı var acaba ?
Bizimki erken doğum olduğundan, doğduğunda yapılmadı canım. O zaman bizimki aceleci olunca biraz geç yapıldı ona. Geçtiyse çok şükür

Kızlar slm bizde bugün 20 günlük olduk çık şükür herşey yolunda gaz dışında aslında rahat çıkarıyor ama her seferinde çok ıkınıyor resmen pancar oluyor sap siplex veriyorum ama işe yaramıyor gibi yediğime içtiğime dikkat ediyorum fakat ne yapmak lazım bilmiyorum 1 saatte uyanıyor ve sürekli memede kalmak istiyor bazen süt kalmıyor gibi yumuşacık oluyor meme inş biran önce düzene girer

Ay o memede kalma isteği benimkinde de var canım ya ne yapmak Lazım acaba? Artık memede süt falan kalmıyor iyice yumuşuyor meme, ama yok bırakmak istemiyor.

Kizlar ya bebislerinizi kac saatte bir emziriyorsunuz bizimkinin emmesi azaldi yine on dk zor buluyoruz her saat uyandiriyorum kakasini yapiyor devamli tisini de yapiyor ama az emiyor moralim bozuluyor az emince

Kizlar ya bebislerinizi kac saatte bir emziriyorsunuz bizimkinin emmesi azaldi yine on dk zor buluyoruz her saat uyandiriyorum kakasini yapiyor devamli tisini de yapiyor ama az emiyor moralim bozuluyor az emince
Benimki eğer uyanıksa sık sık emiyor. Hatta bazen o kadar üst üste emiyor ki sut bitince yaygarayı koparıyor. O zaman da mama vermek zorunda kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…