Ay benim kız da öyle yaBende doğum 11 ağustos da 36+4de suni sancı ile normal doğum yaptim.
Bizde kızım kakasını yaparken çok gaz sancı si çekiyor.
Bezinin tam alıyorum altına temiz bez koyuyorum onu da pisletiyor altı açıkken isedigi oluyor.
Ben Canbebe prematüre bezi kullanıyorum.
Hastanede kuvezde iken onu kullanıyorlar di bende onu aldım .
32li bez 3 gün de bitti . Pişik vardı kızımda sudocrem sürüyor m temiz tutuyorum hep azaldı pisigi .
Emme sorunumuz var bizimde
Bende doğum 11 ağustos da 36+4de suni sancı ile normal doğum yaptim.
Bizde kızım kakasını yaparken çok gaz sancı si çekiyor.
Bezinin tam alıyorum altına temiz bez koyuyorum onu da pisletiyor altı açıkken isedigi oluyor.
Ben Canbebe prematüre bezi kullanıyorum.
Hastanede kuvezde iken onu kullanıyorlar di bende onu aldım .
32li bez 3 gün de bitti . Pişik vardı kızımda sudocrem sürüyor m temiz tutuyorum hep azaldı pisigi .
Emme sorunumuz var bizimde
Ay benim kız da öyle yatam yeni bezi koyuyorum bazen hoop çiş geliveriyor. Ben de eşime dalga geçiyorum bu Çifter Çifter götürüyor diye:) sudocrem i ben de kullanıyorum iyi bence de canım.
Sağlıkla kavuşun inş canım.bizim son 5 günümüz kaldı meleğimledua edin bizde kavusalım bı an önce :)
Canım kalça testini ne zaman yaptırıyoruz bilgin var mi ? Doktor 1 aylıkken dedi sağlık ocağı 2 aylık dedi kafam karıştı. Bu arada biz de bugün 11 günlük olduk.Maşallah yavrularimizaDoğum yapan anneler nerelerdesiniz? Bugün biz 1 aylık olduk ve ilk aşımızı sağlık ocağında yaptırdık. Kızımla yalnız gitmiştim ama sonra ya çok ağlarsa ne yaparım diye düşündüm. Şükür öyle çok ağlamadı, hafiften ni ağladı sonra da kucağıma alınca geçti.
Canım kalça ultrasonu ve göz muayenesi için 40 ı çıkınca gidebilirsiniz dediler. Yani 2 aylık civarında yapılabiliyormuş. Işitme testini de doğduktan sonra 23. Ve 27 . Günler Arasında yaptırdık.Canım kalça testini ne zaman yaptırıyoruz bilgin var mi ? Doktor 1 aylıkken dedi sağlık ocağı 2 aylık dedi kafam karıştı. Bu arada biz de bugün 11 günlük olduk.Maşallah yavrularimiza
Doğduğunda bi işitme testi yapıldı ikinci bi test daha mı var acaba ?Canım kalça ultrasonu ve göz muayenesi için 40 ı çıkınca gidebilirsiniz dediler. Yani 2 aylık civarında yapılabiliyormuş. Işitme testini de doğduktan sonra 23. Ve 27 . Günler Arasında yaptırdık.
Kakasinin rengi sariysa süt bagirsaklarda işleniyor demekmiş benimki bir haftalikken doğum kilosuna ulaştı haftaya bi daha kilo kontrolü için sağlık ocağı çağırdı bakalım ne kadar aldı kuzucumGünaydın hayırlı olsun topik kızlar bizde 13 günlük olduk bugun ben mama hic vermiyorum her saat uyandrip emzirmeye calisiyorum kakasini ve tisini duzenli yapiyor oglum dr kakasini ve tisini devamli yapiyorsa doyuyor demektir mama vermeyin dedi cok merak ediyorm kilo aliyormu diye bazen 15 dk bazen 25 bazen 30 dkka emiyor inşallah doyuyordur cok pimpirikliyiz ya :)) bizimkide surekli ikiniyor kipkirmizi oluyor yavrum anne olmak cok güzel ama cok zor
Oylemi kakamiz sari renk iyi o zamanKakasinin rengi sariysa süt bagirsaklarda işleniyor demekmiş benimki bir haftalikken doğum kilosuna ulaştı haftaya bi daha kilo kontrolü için sağlık ocağı çağırdı bakalım ne kadar aldı kuzucum
Allah analı babalı büyütsün , sağlıkla inş canım. Sıcaktan isilik gibi olmuş olabilir vücüdundakiler. Doktordan sonra da yaz bakalım bebişimiz nasılmış?Merhaba anneler bizde dogali 4gun oldu normal epidurel dogum yaptim.alttan dikislerim var tuvaletten sonea yikayip sac kurtma ile kurutmaya calisiyorum batikon kullaniyorum sadece ilk gun ve ikinci gun cok kotuydum bugun daha iyiyim.oglum çinar ilyas 2500kg dogdu ikinci gun hastaneden çıktık. Meme ucum cok olmadigi icin zorlaniyorux emmek istiyor ememiyor agliyor bide ayni memeyi emmek istiyor o yuzden 10dk emiyor uyuyor acmi kaliyor bilmiyorum bazen geceleri mama veriyorum 10-15cc icebiliyor acaba yeni oldugu icinmidirki az iciyor 1-2saat arayla emdiriyorum 10-15dk emiyor normal mi? Bugun dojtora gidicez ins hersey normaldir? Bide bebisimin vucudunde heryerinde kirmizi kirmizi leke gibi sivilce gibi kirmizilik var bazen geciyor bazen cok oluyor ins bisey degildir doğduğunda vardi.herkesi opuyorum bebislerinizide kokluyorum guzel anneler annelik baska bi duyguymus Allah herkese nasip etsin
Bizimki erken doğum olduğundan, doğduğunda yapılmadı canım. O zaman bizimki aceleci olunca biraz geç yapıldı ona. Geçtiyse çok şükürDoğduğunda bi işitme testi yapıldı ikinci bi test daha mı var acaba ?
Ay o memede kalma isteği benimkinde de var canım yaKızlar slm bizde bugün 20 günlük olduk çık şükür herşey yolunda gaz dışında aslında rahat çıkarıyor ama her seferinde çok ıkınıyor resmen pancar oluyor sap siplex veriyorum ama işe yaramıyor gibi yediğime içtiğime dikkat ediyorum fakat ne yapmak lazım bilmiyorum 1 saatte uyanıyor ve sürekli memede kalmak istiyor bazen süt kalmıyor gibi yumuşacık oluyor meme inş biran önce düzene girer
Anladım canım inşallah sizinde iyi geçerBizimki erken doğum olduğundan, doğduğunda yapılmadı canım. O zaman bizimki aceleci olunca biraz geç yapıldı ona. Geçtiyse çok şükür
Biz de yaptırdık 25 günlükken canım. Şükür gayet iyi dedi doktor.Anladım canım inşallah sizinde iyi geçer
Benimki eğer uyanıksa sık sık emiyor. Hatta bazen o kadar üst üste emiyor ki sut bitince yaygarayı koparıyor. O zaman da mama vermek zorunda kalıyorum.Kizlar ya bebislerinizi kac saatte bir emziriyorsunuz bizimkinin emmesi azaldi yine on dk zor buluyoruz her saat uyandiriyorum kakasini yapiyor devamli tisini de yapiyor ama az emiyor moralim bozuluyor az emince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?