- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 40
Canım karın ve bağırsak kaslarini güçlendiriyormuş o şekilde. Yediğinden olmayabilir. Kabızlık gibi bir sorunu var mı eğer varsa ayvadana otunun kurusunu robottan geçir tozunu kucuk parmaginin ucu tutacak kadar bebegin agzina ver hemen çözüyor kabızlığı.Kızlar slm bizde bugün 20 günlük olduk çık şükür herşey yolunda gaz dışında aslında rahat çıkarıyor ama her seferinde çok ıkınıyor resmen pancar oluyor sap siplex veriyorum ama işe yaramıyor gibi yediğime içtiğime dikkat ediyorum fakat ne yapmak lazım bilmiyorum 1 saatte uyanıyor ve sürekli memede kalmak istiyor bazen süt kalmıyor gibi yumuşacık oluyor meme inş biran önce düzene girer
Benimkide oyle olsa keşke emiyor kendisi birakiyor memeyi zorla vermeye çalışıyorum almıyor bazen hickirik filan tutuyor kusuyor doyuyor demekki kakasinida yapiyor devamli ama gaz problemimiz var uyanikken ara ara emiyor tam yatagina yatiriyorm ikinip uyanıyor sap siblex verip emzirdm uyudu kalkmadi smdi ne olacak bu gaz problemimiz bilmiyorumBenimki eğer uyanıksa sık sık emiyor. Hatta bazen o kadar üst üste emiyor ki sut bitince yaygarayı koparıyor. O zaman da mama vermek zorunda kalıyorum.
Hıçkırık benim kızda da var canım. Bi tuttu mu, emmeden Geçmiyor, tok bile olsa biraz emziriyorum o zaman geçiyor.Benimkide oyle olsa keşke emiyor kendisi birakiyor memeyi zorla vermeye çalışıyorum almıyor bazen hickirik filan tutuyor kusuyor doyuyor demekki kakasinida yapiyor devamli ama gaz problemimiz var uyanikken ara ara emiyor tam yatagina yatiriyorm ikinip uyanıyor sap siblex verip emzirdm uyudu kalkmadi smdi ne olacak bu gaz problemimiz bilmiyorum( ha bide uyanikken hiç aglamiyor kendisi birakiyor memeyi aç olsa doymasa aglarmi acaba (
Aynen cnm ya memem yumuşacık oluyor dolmasına izin vermiyorAy o memede kalma isteği benimkinde de var canım yane yapmak Lazım acaba? Artık memede süt falan kalmıyor iyice yumuşuyor meme, ama yok bırakmak istemiyor.
Önerin için çok sağol cnm Allah a bin şükür kabızlığımız yok gazınıda rahat çıkarıyor ama inş ıkınmalarıda geçer siz ne alemdesiniz ?Canım karın ve bağırsak kaslarini güçlendiriyormuş o şekilde. Yediğinden olmayabilir. Kabızlık gibi bir sorunu var mı eğer varsa ayvadana otunun kurusunu robottan geçir tozunu kucuk parmaginin ucu tutacak kadar bebegin agzina ver hemen çözüyor kabızlığı.
Canim dktor kirmiziliklara normal dedi gecer sikinti etme dedi.her saat basi emzir masaj yap dedi.isitme testini yaptirdij iyi cikti.dus yaptirabilirmisim bugun ilk dusumuzu yapti.yavrumun cok gazi var ikiniyor kipkirmizi oluyor agliyor neler yapmaliyim ki gaz sikintisi cok olmasinAllah analı babalı büyütsün , sağlıkla inş canım. Sıcaktan isilik gibi olmuş olabilir vücüdundakiler. Doktordan sonra da yaz bakalım bebişimiz nasılmış?
Canim bende her saat basi yada 2saatte bi emziriyorum 10-20dk arasi oluyor bende merak ediyom doyuyormu yavrum acaba acmi kilo almicak mi diye.bide kakasini cok sik yapiyor normal mi?Kizlar ya bebislerinizi kac saatte bir emziriyorsunuz bizimkinin emmesi azaldi yine on dk zor buluyoruz her saat uyandiriyorum kakasini yapiyor devamli tisini de yapiyor ama az emiyor moralim bozuluyor az emince
Canim benimkide tas gibi bir mememin ucu cok kucuk onu tutamiyor o yuzdeb emzirmiyorum sagmaya calisiyorum ama tas gibi agri yapiyor diger mememide sik emmiyor oda tas gibi ama ck degil her durumdan sikayetviyiz vallaAynen cnm ya memem yumuşacık oluyor dolmasına izin vermiyor
Benim oğlan hala direniyor ama cmt en geç pzt günü gelecek yarın tahlil vericem sonuca göre suni sanci falan bi şekilde gelecek inş. doktor daha fazla kalması iyi değil dedi. Kanda ürik asit baya yüksek. Hayırlısı ile bende kavuşabilseydim.Önerin için çok sağol cnm Allah a bin şükür kabızlığımız yok gazınıda rahat çıkarıyor ama inş ıkınmalarıda geçer siz ne alemdesiniz ?
Sen de sağ salim kuzucuğu kucağına alırsın inş canım.Benim oğlan hala direniyor ama cmt en geç pzt günü gelecek yarın tahlil vericem sonuca göre suni sanci falan bi şekilde gelecek inş. doktor daha fazla kalması iyi değil dedi. Kanda ürik asit baya yüksek. Hayırlısı ile bende kavuşabilseydim.
Amin canım inşallahSen de sağ salim kuzucuğu kucağına alırsın inş canım.
Benimkide oyle canim surekli kakasini yapiyor doyuyor demekki altini aldm simdi kaka yapmis tisini yapmış ustune altini alirken ikisini bidaha yapti heeseferinde batiriyoruz ortaligi alisamadk hala bezini acinca bekliyorum birsure yok tam silerken patlatiyor bombayiCa
Canim bende her saat basi yada 2saatte bi emziriyorum 10-20dk arasi oluyor bende merak ediyom doyuyormu yavrum acaba acmi kilo almicak mi diye.bide kakasini cok sik yapiyor normal mi?
Ohh çok iyi maşallahBiz de yaptırdık 25 günlükken canım. Şükür gayet iyi dedi doktor.
Benimkide oyle canim surekli kakasini yapiyor doyuyor demekki altini aldm simdi kaka yapmis tisini yapmış ustune altini alirken ikisini bidaha yapti heeseferinde batiriyoruz ortaligi alisamadk hala bezini acinca bekliyorum birsure yok tam silerken patlatiyor bombayi
Canim dktor kirmiziliklara normal dedi gecer sikinti etme dedi.her saat basi emzir masaj yap dedi.isitme testini yaptirdij iyi cikti.dus yaptirabilirmisim bugun ilk dusumuzu yapti.yavrumun cok gazi var ikiniyor kipkirmizi oluyor agliyor neler yapmaliyim ki gaz sikintisi cok olmasin
Cnm bende öyleyim.doyuyordur doymasa halsiz düşer uyanmaz.su 10 günü atlatsaydık sarılık olacak diye çok korkuyorum.bu arada benim ki de sürekli kaka yapiyo her emdiginde yapiyo.Ca
Canim bende her saat basi yada 2saatte bi emziriyorum 10-20dk arasi oluyor bende merak ediyom doyuyormu yavrum acaba acmi kilo almicak mi diye.bide kakasini cok sik yapiyor normal mi?
Canim yemene icmene cok dikjat et sut yapan yiyecekler tuket bol su ic .benimde sutum azdi ilk gunler cok su ictim tatlu cok yedim hosaf ictim humana cayi rezene cayi hurma vs bol bol yedim ins seninde sütün artar.cok üzülüyorsundur ama üzülme Allah sağlık versin bebislerimize .Kızım emmiyor ağlıyor aç belli ki memeyi veriyorum ağzına iç çeke çeke ağlıyor sanki biri dovmucbi.
Şimdi süt sagiyorum bizimki si erken doğum diye mi sorun yaşıyorum bilmiyorum sagiyorum ama sağdigim süt bile zor yetişiyor İçmesi iyi kızımın iki saatte bi 60 ml é yakın içiyor ama sütum yetmiyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?