2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım karın ve bağırsak kaslarini güçlendiriyormuş o şekilde. Yediğinden olmayabilir. Kabızlık gibi bir sorunu var mı eğer varsa ayvadana otunun kurusunu robottan geçir tozunu kucuk parmaginin ucu tutacak kadar bebegin agzina ver hemen çözüyor kabızlığı.

Benimki eğer uyanıksa sık sık emiyor. Hatta bazen o kadar üst üste emiyor ki sut bitince yaygarayı koparıyor. O zaman da mama vermek zorunda kalıyorum.
Benimkide oyle olsa keşke emiyor kendisi birakiyor memeyi zorla vermeye çalışıyorum almıyor bazen hickirik filan tutuyor kusuyor doyuyor demekki kakasinida yapiyor devamli ama gaz problemimiz var uyanikken ara ara emiyor tam yatagina yatiriyorm ikinip uyanıyor sap siblex verip emzirdm uyudu kalkmadi smdi ne olacak bu gaz problemimiz bilmiyorum ( ha bide uyanikken hiç aglamiyor kendisi birakiyor memeyi aç olsa doymasa aglarmi acaba (

Hıçkırık benim kızda da var canım. Bi tuttu mu, emmeden Geçmiyor, tok bile olsa biraz emziriyorum o zaman geçiyor.

Ay o memede kalma isteği benimkinde de var canım ya ne yapmak Lazım acaba? Artık memede süt falan kalmıyor iyice yumuşuyor meme, ama yok bırakmak istemiyor.
Aynen cnm ya memem yumuşacık oluyor dolmasına izin vermiyor

Önerin için çok sağol cnm Allah a bin şükür kabızlığımız yok gazınıda rahat çıkarıyor ama inş ıkınmalarıda geçer siz ne alemdesiniz ?

Allah analı babalı büyütsün , sağlıkla inş canım. Sıcaktan isilik gibi olmuş olabilir vücüdundakiler. Doktordan sonra da yaz bakalım bebişimiz nasılmış?
Canim dktor kirmiziliklara normal dedi gecer sikinti etme dedi.her saat basi emzir masaj yap dedi.isitme testini yaptirdij iyi cikti.dus yaptirabilirmisim bugun ilk dusumuzu yapti.yavrumun cok gazi var ikiniyor kipkirmizi oluyor agliyor neler yapmaliyim ki gaz sikintisi cok olmasin

Ca
Kizlar ya bebislerinizi kac saatte bir emziriyorsunuz bizimkinin emmesi azaldi yine on dk zor buluyoruz her saat uyandiriyorum kakasini yapiyor devamli tisini de yapiyor ama az emiyor moralim bozuluyor az emince
Canim bende her saat basi yada 2saatte bi emziriyorum 10-20dk arasi oluyor bende merak ediyom doyuyormu yavrum acaba acmi kilo almicak mi diye.bide kakasini cok sik yapiyor normal mi?

Aynen cnm ya memem yumuşacık oluyor dolmasına izin vermiyor
Canim benimkide tas gibi bir mememin ucu cok kucuk onu tutamiyor o yuzdeb emzirmiyorum sagmaya calisiyorum ama tas gibi agri yapiyor diger mememide sik emmiyor oda tas gibi ama ck degil her durumdan sikayetviyiz valla

Önerin için çok sağol cnm Allah a bin şükür kabızlığımız yok gazınıda rahat çıkarıyor ama inş ıkınmalarıda geçer siz ne alemdesiniz ?
Benim oğlan hala direniyor ama cmt en geç pzt günü gelecek yarın tahlil vericem sonuca göre suni sanci falan bi şekilde gelecek inş. doktor daha fazla kalması iyi değil dedi. Kanda ürik asit baya yüksek. Hayırlısı ile bende kavuşabilseydim.

Sen de sağ salim kuzucuğu kucağına alırsın inş canım.

Bu arada günaydın arkadaşlar kızım uyandı ve ben de.ayaktayım.:)

Ca

Canim bende her saat basi yada 2saatte bi emziriyorum 10-20dk arasi oluyor bende merak ediyom doyuyormu yavrum acaba acmi kilo almicak mi diye.bide kakasini cok sik yapiyor normal mi?
Benimkide oyle canim surekli kakasini yapiyor doyuyor demekki altini aldm simdi kaka yapmis tisini yapmış ustune altini alirken ikisini bidaha yapti heeseferinde batiriyoruz ortaligi alisamadk hala bezini acinca bekliyorum birsure yok tam silerken patlatiyor bombayi

Bu gece hic uyumadik yavrum surekli agladi emerkendee agliyor kipkirmixi oluyor gazi varyapamiyor ikiniyor kizariyor agliyor .bu gaz sorunu icib ne yapmaliyim? Kimyon suyundan 2kasij verin dite duymustum ionu yapsam biseyvolurmuki? Bide ağzından gaz çok cikarmiyor sirtimaalip vuruyorum sivazliyorhm yine cikmiyor

Meraba bi sey soracagim,benim bebis cok kaka cis yapiyorr biliyoruzki doyuyor ve ustten aldigini alttan veriyor, ee her altini actigimda kaka var,tam temiz bez koyacagimda azcik pirtlatiyor o bez de cope,gece 4 bezi heba ettim 2 saatte,o nedenle şöyle dusunduk anne tavsiyesi aslinda,eczanelerde bezler satilirmis, nasil bi sey bilmiyorum rulo gibi, onu kesip kesip bezinin uzerine koyunki en azindan azicik yaparsa minik bezi atarsiniz cope bez temiz kalir dendi

Canim meraba,ben o kirmiziliklari doktora sordum, sut ile beslenen bebeklerde olurmus, yani sicaklarla falan alakasi yokmus o nedenle sikinti edecek bi durum yok

Ca

Cnm bende öyleyim.doyuyordur doymasa halsiz düşer uyanmaz.su 10 günü atlatsaydık sarılık olacak diye çok korkuyorum.bu arada benim ki de sürekli kaka yapiyo her emdiginde yapiyo.

Kızım emmiyor ağlıyor aç belli ki memeyi veriyorum ağzına iç çeke çeke ağlıyor sanki biri dovmus gibi.
Şimdi süt sagiyorum bizimki si erken doğum diye mi sorun yaşıyorum bilmiyorum sagiyorum ama sağdigim süt bile zor yetişiyor İçmesi iyi kızımın iki saatte bi 60 ml é yakın içiyor ama sütum yetmiyor gibi.

Canim yemene icmene cok dikjat et sut yapan yiyecekler tuket bol su ic .benimde sutum azdi ilk gunler cok su ictim tatlu cok yedim hosaf ictim humana cayi rezene cayi hurma vs bol bol yedim ins seninde sütün artar.cok üzülüyorsundur ama üzülme Allah sağlık versin bebislerimize .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…