2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

O tur durumlarda uyandırmamak daha mantıklı bence.zaten cok yorgunve bitkin oluyorlar.

Kizimin yuzunde kirmizi kabarciklar var kasinda da boyle konak gibi biseyler var. Of ya ins onemli bisey degildir saglik ocagina gidiyim yarin
Benimkinde de aynısı vardı. Birgun banyodan once kasına zeytinyagı surdum beklettim bi sure banyodan sonra elimde ovaladım ve o konaklar cıktı. Sen de dene istersen

Canım sütüm yeterli aslında, sürekli kusuyor zaten, tek meme veriyorum, onu bitiremiyor bile, diğerini sağıp dolaba koyuyorum, geçen sağıp biberonla verdim 100 cc çıktı, 2 aylık bebek için yeterli değil midir ?

Yeterli tabiki canim 100 cc gayet iyi

100 cc sütü kaç saatte veriyorsunuz kızlar?? 2,5 aylık için

Uzmanlar uyarıyor! Sağlıklı bir ilişki ve evlilik için çocuğunuz olduktan sonra da birbirinize vakit ayırın, flört etmekten vazgeçmeyin... Hey yavrum hey, sanki evde fransız dadımız var, aklımıza estikçe ona bırakıp bırakıp soluğu romantik akşam yemeklerinde sinemada falan alıyoruz adam gelmeden yemek hazırsa ne mutlu

Bizim tek muhabbetimiz bebek oldu artik

Ay bn dun kuafore gittim sacimi boyatmaya(sacim nerdeyse tamamen beyaz) gittigime gidecegime pisman oldum.. 2 saat bi cocuga bakamadi.. Cocugum gobek fitigi olcakti aglamaktanhatta boyayi evde yikadim o kadar yani bidaha kuafor falan tovbe alirim boyami evde yaparim

Ben de güvenip çıkamam sanırım, hem kuaföre gidersem öyle iki saatte çıkamam, 100 bin bakımı gibi olur benimki, saatler sürer

Ben gecen hsonu makyaj yaptim, kotu olmus yaa yapma artik, yakismiyor dedi.o kdr alismis ki bu halime
:)
bende hicbirseyi yakistiramiyorum kendime maleswf
bende dun kiyafetleri denedim.denemez olaydim hem uzuluyorum hem yiyorum.stres yapti:)
kilodan ziyade belim kalin.baldirlarim kocaman.nasil 3 kilo fazlam var aklim almiyor.goren daha fazla var der.oglumdada ayniydi.birgun uyandim ve butun sisliklerim indi.canla basla regl olmayi bekliyorum

Nasıl rwgl olunca şişlikler iniyomu

Dr bana emzirirken 9 10 ay olmazsin dedi. Benim de 5-6 kilo fazlam kaldi ama oturdu iyice, haftalardir gitmiyor.kendimi balina gibi hissediyorum. Eski kiyafetlerim ustten olmuyor, genis elbiseler de yukari cikiyor, acayip kisaliyor.
Gobek, karin yapisti bana, spor da yapmiyorum ki gitsin. Ye yat ye yat.

canim ah sut olayi olmasa vallahide ac kalir bebegide birakir turlarim

Canim bnde dün boyattim sacimi aldım bebisi çıktım yola uyuttum orda yatirdm ohh mis :) benim kocamda bakmaz çünkü .beceremez yanı aynı senin model

@tatlilavinya canim ben 4 aylikken regl oldum.regl olmaya baslarsak vucut toparlanir.emzirmeme ragmen.genelde emzirenler daha gec olur deniyor ama ben erken oldum.birde 4-5 aylikken saclarda dokulmeye baslayacak
sorma yiyip yiyip aynaya bakiyorum.metreyle belimi olctum gecen.13 cm fazla cikti.3 kiloyla bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…