Korkma canım kucağa alınınca susuyorlar hemenBizimde salı günü 2 aylık aşımızsimdiden korkular sardi beni bacaklarini nasil tutacam nasil dayanicam aglamasina pufff 3 asida art ardami yapiloyo
Benim kizimin yanginda kizariklik vardi internette egzama yaziyordu doktora sordum bebeklerde egzama olmaz dedi
Korkma canım iki hemşire vardı bizde yardımcı oluyorlar anlık hemen yapıyorlar iğneyi sonra sakinlesiyorlarBizimde salı günü 2 aylık aşımızsimdiden korkular sardi beni bacaklarini nasil tutacam nasil dayanicam aglamasina pufff 3 asida art ardami yapiloyo
Canım 8 saat uyandirmadinmi ben öyle durumlarda bile kendim kaldırıp emzirip yatırıyorum 5 saat uyudugunda mesela aç kalmasın diyorum korkuyorumBenim oğluşum da dun oyleydi,sabah 9.30 dan gece 23.30 a kadar 1 dk uyumadı. 23.30 da doyurdum yatırdım sabah 7.30 da kalktı, gece uyandırmadım cok yıprandı diye. Bi gun once biz 2 ay aşılarımızı vurulmuştuk ben ona bagladum ama bebişler artık buyudugu icin bu tur durumlar normalmiş. Koca adam oldular artık :)
Canım oğluşumun pipisi donmuyormus ugrasmayin dondermek icin dedi sunnet olmasi gerekiyormus idrarinda bir sikinti varmi dedi yok dedim iyi o zaman dedi 2yaşına kadr dr.sünnet olması gerek dedi eşimde sıkıntı yoksa sonra dediKorkma canım kucağa alınınca susuyorlar hemen
Ay benim eşim benden nazik ne aşı da tutuyor cocugu ne kan alirken hep ben tutuyorum Sünnetinde bile ben durdum yaninda girmedi içeri
Canim bence ya aşıyı sonraki gün yaptir pzt mesela yada mevludu 1 hafta sonraya al. Çünkü aşılar yarı canlı aşı yani ateş ve ağrı yapabiliyor. Hatta ağrı kesin yapıyorlar. Gelenlere laf anlatilamiyor illa çocugu kucaklamak isteyecekler agrisi olunca daha cok aglayacak. Yada gelen birinden bir mikrop bulasir hasta olursa sen bunu asidan zannedip onemsemeyebilirsin. Hem asinin hem hastaligin atesi birlesip daha cok olabilir. Ben olsam ayni gune yaptirmazdim aşı ile mevludu.Bizim de cumartesi gunu kontrolumuz var, sali gunu 2 ayini dolduruyor, cumartesi asilari yaptiracagiz ama o gun evde duasinda olacak, acaba baska bir gun mu yaptirsam? Huysuz mu oluyorlar asi gunu? Onca insan varken daha da huzursuzlasir mi? Sizce napsam?
Canım oğluşumun pipisi donmuyormus ugrasmayin dondermek icin dedi sunnet olmasi gerekiyormus idrarinda bir sikinti varmi dedi yok dedim iyi o zaman dedi 2yaşına kadr dr.sünnet olması gerek dedi eşimde sıkıntı yoksa sonra dedi
Bizim de cumartesi gunu kontrolumuz var, sali gunu 2 ayini dolduruyor, cumartesi asilari yaptiracagiz ama o gun evde duasinda olacak, acaba baska bir gun mu yaptirsam? Huysuz mu oluyorlar asi gunu? Onca insan varken daha da huzursuzlasir mi? Sizce napsam?
Canim benimki cogu zmn ole icim gidiyo inan oturup onunla agliyorum psikolojim alt ust arti simdi grip kafayi yiycem az kaldi,nurseyi kendinmi kesdin kesme canim dr demediyse kesme gunah ben maydonoz copuyle yaptiriyorum canim denedinmi hicCanım benim oğlum dün gece hiç olmadıgı kadar gazliydi çocuğum uyuyamıyor du gözlerini kapatıyor sancı gelince kivraniyor du çok kötüydü yaa hic bu kadar gazlı olmamıştı kaka yapmaya çalıştı sanırım kaç saat uğraştım uyutmak için içim acıyor bu çocukların ne zaman geçecek bu gazlari kakalarini yapacaklar bağırsak düzenleyici verincemi zorluyor yada nurse harveys bıraktığım içinmi bilemedim
Dr dedi kes diye ama dün gece yine verdim ben dayanamadim maydonoz sapı ni denemedim kulak çöpü ile yapmıyor bende grip olacam olmamak için herşey yapıyorum çocuğuma da bulaşır diye ne zaman kurtulacaz ya önce bu kadar kötü olmamıştı bağırsak düzenleyici suruptanmı oluyor bilmiyorumCanim benimki cogu zmn ole icim gidiyo inan oturup onunla agliyorum psikolojim alt ust arti simdi grip kafayi yiycem az kaldi,nurseyi kendinmi kesdin kesme canim dr demediyse kesme gunah ben maydonoz copuyle yaptiriyorum canim denedinmi hic
Pipinin ucunu çevirmen gerekiyormus bana hep dedi annemler çevredekiler ben yapmadım sen hiç duymadınmiNasil donmuyor?
Canim yaptirman iyi olur hareketli olmadiklari için çabuk iyileşiyorPipinin ucunu çevirmen gerekiyormus bana hep dedi annemler çevredekiler ben yapmadım sen hiç duymadınmi
Korkma canım kucağa alınınca susuyorlar hemen
Ay benim eşim benden nazik ne aşı da tutuyor cocugu ne kan alirken hep ben tutuyorum Sünnetinde bile ben durdum yaninda girmedi içeri
Bende istiyorum inanCanim yaptirman iyi olur hareketli olmadiklari için çabuk iyileşiyor
Cnm sicak su torbasi kullan mutlaka,sicacik kalin giydir karni sakin soguk almasin,cnm mesela ben dra sormusdum nezmn ilaclari kescwz diye hayir kesme durumu dahada zorlasir bebisin dedi kolay gelsin bizlere cnm yine annem yardim ediyodu simdi gidiyo yalniz kalcam acaba iyi bi anne olabilcekmiyim tek bakabilecekmiyim kafamda deli sorular bebegim de gripDr dedi kes diye ama dün gece yine verdim ben dayanamadim maydonoz sapı ni denemedim kulak çöpü ile yapmıyor bende grip olacam olmamak için herşey yapıyorum çocuğuma da bulaşır diye ne zaman kurtulacaz ya önce bu kadar kötü olmamıştı bağırsak düzenleyici suruptanmı oluyor bilmiyorum
Pipinin ucunu çevirmen gerekiyormus bana hep dedi annemler çevredekiler ben yapmadım sen hiç duymadınmi
Bebeğinizi tek başına yıkarken kafasını Nasıl yıkıyorsunuz?Benimki çok ağladığı için fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?