2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizimde salı günü 2 aylık aşımız simdiden korkular sardi beni bacaklarini nasil tutacam nasil dayanicam aglamasina pufff 3 asida art ardami yapiloyo
Korkma canım kucağa alınınca susuyorlar hemen

Ay benim eşim benden nazik ne aşı da tutuyor cocugu ne kan alirken hep ben tutuyorum Sünnetinde bile ben durdum yaninda girmedi içeri

Bizim de cumartesi gunu kontrolumuz var, sali gunu 2 ayini dolduruyor, cumartesi asilari yaptiracagiz ama o gun evde duasinda olacak, acaba baska bir gun mu yaptirsam? Huysuz mu oluyorlar asi gunu? Onca insan varken daha da huzursuzlasir mi? Sizce napsam?

Bizimde salı günü 2 aylık aşımız simdiden korkular sardi beni bacaklarini nasil tutacam nasil dayanicam aglamasina pufff 3 asida art ardami yapiloyo
Korkma canım iki hemşire vardı bizde yardımcı oluyorlar anlık hemen yapıyorlar iğneyi sonra sakinlesiyorlar

Canım 8 saat uyandirmadinmi ben öyle durumlarda bile kendim kaldırıp emzirip yatırıyorum 5 saat uyudugunda mesela aç kalmasın diyorum korkuyorum

Son düzenleme:

Ay benim eşim benden nazik ne aşı da tutuyor cocugu ne kan alirken hep ben tutuyorum Sünnetinde bile ben durdum yaninda girmedi içeri
Canım oğluşumun pipisi donmuyormus ugrasmayin dondermek icin dedi sunnet olmasi gerekiyormus idrarinda bir sikinti varmi dedi yok dedim iyi o zaman dedi 2yaşına kadr dr.sünnet olması gerek dedi eşimde sıkıntı yoksa sonra dedi

Canim bence ya aşıyı sonraki gün yaptir pzt mesela yada mevludu 1 hafta sonraya al. Çünkü aşılar yarı canlı aşı yani ateş ve ağrı yapabiliyor. Hatta ağrı kesin yapıyorlar. Gelenlere laf anlatilamiyor illa çocugu kucaklamak isteyecekler agrisi olunca daha cok aglayacak. Yada gelen birinden bir mikrop bulasir hasta olursa sen bunu asidan zannedip onemsemeyebilirsin. Hem asinin hem hastaligin atesi birlesip daha cok olabilir. Ben olsam ayni gune yaptirmazdim aşı ile mevludu.

Nasil donmuyor?

Canim bizde dun olduk 2 aylik asilari. Huysuzlugu cok vardi baygin bakiyodu uyuyamadi. Bugun daha iyi ama hataneden gelince kucaga almamaya ozen gosterdim yastigin uzerine koyarak kucagima aldim. Gazini ve altini degistirirkende dikkat ettim. Tabi her cocuk farklidir seninki farkli davranabilir.

Canim benimki cogu zmn ole icim gidiyo inan oturup onunla agliyorum psikolojim alt ust arti simdi grip kafayi yiycem az kaldi,nurseyi kendinmi kesdin kesme canim dr demediyse kesme gunah ben maydonoz copuyle yaptiriyorum canim denedinmi hic

Canim benimki cogu zmn ole icim gidiyo inan oturup onunla agliyorum psikolojim alt ust arti simdi grip kafayi yiycem az kaldi,nurseyi kendinmi kesdin kesme canim dr demediyse kesme gunah ben maydonoz copuyle yaptiriyorum canim denedinmi hic
Dr dedi kes diye ama dün gece yine verdim ben dayanamadim maydonoz sapı ni denemedim kulak çöpü ile yapmıyor bende grip olacam olmamak için herşey yapıyorum çocuğuma da bulaşır diye ne zaman kurtulacaz ya önce bu kadar kötü olmamıştı bağırsak düzenleyici suruptanmı oluyor bilmiyorum

Siz ne kadarlikti sünnet yaptirdiginizda bende 6 aylıkken yaptırmak istiyom

Cnm sicak su torbasi kullan mutlaka,sicacik kalin giydir karni sakin soguk almasin,cnm mesela ben dra sormusdum nezmn ilaclari kescwz diye hayir kesme durumu dahada zorlasir bebisin dedi kolay gelsin bizlere cnm yine annem yardim ediyodu simdi gidiyo yalniz kalcam acaba iyi bi anne olabilcekmiyim tek bakabilecekmiyim kafamda deli sorular bebegim de grip

Kızlar bebegim 2,5 kilo dogdu 2 aylık olduk ve bebegim usumesin hasta olmasın diye ilk günden bu yana kombi çalışıyor benim KV de çocuğu ssıcağa alıştırma soğuk görünce hasta olur diye laf çarpıp duruyo bi de bi misafir geldimi benim KV aciyo oglumun poposunu yarım saat gosyeriyo millete sonra oğlum başlıyor hapsurmaya fazla kusmaya napim korkuyorum Allah korusun ya hasta olurda kronik hastalığa dönerse diye napcam ben

Bebeğinizi tek başına yıkarken kafasını Nasıl yıkıyorsunuz?Benimki çok ağladığı için fikirlerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…