2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aa poposunu niye gosteriyor actirma canim

Canım 8 saat uyandirmadinmi ben öyle durumlarda bile kendim kaldırıp emzirip yatırıyorum 5 saat uyudugunda mesela aç kalmasın diyorum korkuyorum
Normalde 3 saatte bir yediriyorum ama o gun hic uyumadigi icin cok yıpranmıştı ve uyandırmadım ki zaten acıksa uyanıp kıyameti koparıyor

Normalde 3 saatte bir yediriyorum ama o gun hic uyumadigi icin cok yıpranmıştı ve uyandırmadım ki zaten acıksa uyanıp kıyameti koparıyor
Benimkide canım açlığa hiç dayanamiyor dün aksam çok huzursuzdu kaka yapmaya çalıştı sanırım uyuyor sancı gelince kivraniyordu cok kötüydü yuzustu yatirdim11 de yatti 5.30 bir kalktım oğlum hala uyuyor maşallah kaldırdım emzırdım hiç uyanmadi tekrar yatirdim

İyi bakarsın eminim canım sakin ol panik yapma bende hamileyken öyle düşünüyordum doğum yapınca onu kucağıma alınca durum değişiyor anneden iyi kimse bakamaz canım 1 hafta 10gun falan annem kaldı sonra benim kendim baktım canım burasida çok yardımcı oluyor en azından hepimiz benzeri şeyler yaşıyoruz gaz sorunu kaka sorunu bana diyolarki senin sütün yariyor o yüzden kaka yapamiyor burda görüyoruz mama yiyende gaz kaka yapmakta zorlanıyor emen bebekte de oluyor aynı yani sıcak su torbası ni karnına mi koyacaz sıcaklığını nasıl ayarliyorsun OFF ya şu sıkıntı lar bir bitseydi

Kaynayan suyu dok icine canim bi battaniyeye sar bebiside sar battaniyeye(ben hep battaniyeye sarili gezdiriyorum evde)uyudugunda karnina beline koy sirayla bazende ayaklarinin altina elini bebekle sicak su torbasinin arasina koy arada ayarla sicakligi yakmasin bebisi canim ah su gaz sancisini gordugum anda elektrik carpmisa donuyorum sinir ve korkudan ,uzuluyorum((

bebeğim sabah yediden beri toplasanız bir saat uyumadı .on-onbeş dakika dalıp dalıp kalkıyor. Çok mız mızlanıyor napcam ya Bi yerde durmuyor ne kucakta ne beşikte ne ayakta..poffffffffffffff
canım ya benim de aynı, sürekli bi ağlamak, katılıyor bazen, ne kucak, ne sallama fayda etmiyor, sadece memede sakinleşiyor, zaten o da "meeeuuwww" diye ağlıyor, saat başı emziriyorum, memede uyuyor, yatrıyorum 15 max 30 dk sonra ağlayarak uyanıyor, hadi başa dön ( emzikte tutmuyor( doktor fazla besleniyor, 2 saatte 1 emzir dedi ama ne mümkün, gündüz kakası yeşil ve sümüksü gece uykuları böyle değil çok şükür
kvalidem işe gidince buna kimse bakamaz emziğe reçel sür alıştır diyor

Recel surme canim sütünü kasiga sag bandir kendi sütüne oyle ver

Benim kV de kızıma ben görmeden 7-8 çay kaşığı reçel vermiş çok sinirlenmiştim. Aklıma geldikçe hala sinirleniyorum. Normalde çok kusmayan kızım akşama kadar kustu ve o gün uyumakta çok zorlanmıştı hatta 3 aylıkken yavaş yavaş ek gıdaya başlarız diyo. Çok bilmiş.

Bu modellerin tedavülden kalkmasını yeni modellerin gelmesini istiyorum benimki de aynı gün sayiyo yedirmek için, hayır oyle işini yapan bi kadın olsa keşke 8 yasında bi çocuğu var nereye gitsek çocuk giriyo mutfaklarina şunu yicem verin bunu yicem verin. İnsanın doyurda kendi çocuğunun karnını doyur diyesi geliyo

Ay o kv me bisey derdim ama ayip olur yuh artik ya

Ay o kv me bisey derdim ama ayip olur yuh artik ya

Allahtan uzakta yaşıyor. Sık gelemiyor. Geldiğinde de kızımla yalnız bırakmamaya çalışıyorum..

Kizimin yuzunde kirmizi kabarciklar var kasinda da boyle konak gibi biseyler var. Of ya ins onemli bisey degildir saglik ocagina gidiyim yarin

Benim bebis de aynıydı. Devam sütü verdim. Normale döndü. Açliktsnmus tum aglamakarî. Gunde 4 5 kez kaka yapıyordu. Ve sütüm geliyordu ama demek ki yetmiyormus. Bi de mama verince su da vermek gerekiyirmus. Mama cips gibi susatırmis. Gerçekten de bir su iciyor inanamıyorum meger içi yanıyormuş yavrucugumun

Arkadaşlar bebisleri yatırırken üstüne ne örtüyorsunuz? Üşüyor mu bunalıyor mu anlayamıyorum. Esim yorganla yatıyor ben pikeyle ve bazen onunla bile bunaliyorum. Ev ne soğuk ne sıcak... Bana gore bebis bunaliyor anneme göre üşüyor

Aman o annelere kalsa çocuk mahalle hamaminda bile 40 kat giyecek. Zature edecekler ya... benimki de ayniydi kendi evime gectim simdi sicaklik 20 ile 25 derece arasinda degisiyor ve ben ic zibin uzerine tek kat giydiriyorum. Ve gee sicaksa ev 23 ve uzeri ise yani ince pazen battaniye ortuyorum.
Sen o anneye bakma aldirma benimki isilikte doktu konakta oldu annanesi yuzunden. Haftada bir sampuan dedim o her gun birde 2 hatta yuz bulsaydi 3 kere bile sampuanlardi. Bide kirli kaliyo derdi bana hep oldu olacak lese at bari dedim bi kere de ne kir cikar simdi ondam diyo ciddi ciddi. Anname degil natir sanki. Senin cocugun arkadasim kendi istedigin gibi buyut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…