Iki aylikken yaptk canm on gun filan olacak galibaSiz ne kadarlikti sünnet yaptirdiginizda bende 6 aylıkken yaptırmak istiyom
Aa poposunu niye gosteriyor actirma canimKızlar bebegim 2,5 kilo dogdu 2 aylık olduk ve bebegim usumesin hasta olmasın diye ilk günden bu yana kombi çalışıyor benim KV de çocuğu ssıcağa alıştırma soğuk görünce hasta olur diye laf çarpıp duruyo bi de bi misafir geldimi benim KV aciyo oglumun poposunu yarım saat gosyeriyo millete sonra oğlum başlıyor hapsurmaya fazla kusmaya napim korkuyorum Allah korusun ya hasta olurda kronik hastalığa dönerse diye napcam ben
Normalde 3 saatte bir yediriyorum ama o gun hic uyumadigi icin cok yıpranmıştı ve uyandırmadım ki zaten acıksa uyanıp kıyameti koparıyorCanım 8 saat uyandirmadinmi ben öyle durumlarda bile kendim kaldırıp emzirip yatırıyorum 5 saat uyudugunda mesela aç kalmasın diyorum korkuyorum
Iki aylikken yaptk canm on gun filan olacak galiba
Benimkide canım açlığa hiç dayanamiyor dün aksam çok huzursuzdu kaka yapmaya çalıştı sanırım uyuyor sancı gelince kivraniyordu cok kötüydü yuzustu yatirdim11 de yatti 5.30 bir kalktım oğlum hala uyuyor maşallah kaldırdım emzırdım hiç uyanmadi tekrar yatirdimNormalde 3 saatte bir yediriyorum ama o gun hic uyumadigi icin cok yıpranmıştı ve uyandırmadım ki zaten acıksa uyanıp kıyameti koparıyor
Sünnet lik bir durum olmasın diye sanırım simdilikSunnet icin mi gerekli bu hareket?
İyi bakarsın eminim canım sakin ol panik yapma bende hamileyken öyle düşünüyordum doğum yapınca onu kucağıma alınca durum değişiyor anneden iyi kimse bakamaz canım 1 hafta 10gun falan annem kaldı sonra benim kendim baktım canım burasida çok yardımcı oluyor en azından hepimiz benzeri şeyler yaşıyoruz gaz sorunu kaka sorunu bana diyolarki senin sütün yariyor o yüzden kaka yapamiyor burda görüyoruz mama yiyende gaz kaka yapmakta zorlanıyor emen bebekte de oluyor aynı yani sıcak su torbası ni karnına mi koyacaz sıcaklığını nasıl ayarliyorsun OFF ya şu sıkıntı lar bir bitseydiCnm sicak su torbasi kullan mutlaka,sicacik kalin giydir karni sakin soguk almasin,cnm mesela ben dra sormusdum nezmn ilaclari kescwz diye hayir kesme durumu dahada zorlasir bebisin dedi kolay gelsin bizlere cnm yine annem yardim ediyodu simdi gidiyo yalniz kalcam acaba iyi bi anne olabilcekmiyim tek bakabilecekmiyim kafamda deli sorular bebegim de grip
Kaynayan suyu dok icine canim bi battaniyeye sar bebiside sar battaniyeye(ben hep battaniyeye sarili gezdiriyorum evde)uyudugunda karnina beline koy sirayla bazende ayaklarinin altina elini bebekle sicak su torbasinin arasina koy arada ayarla sicakligi yakmasin bebisi canim ah su gaz sancisini gordugum anda elektrik carpmisa donuyorum sinir ve korkudan ,uzuluyorum((İyi bakarsın eminim canım sakin ol panik yapma bende hamileyken öyle düşünüyordum doğum yapınca onu kucağıma alınca durum değişiyor anneden iyi kimse bakamaz canım 1 hafta 10gun falan annem kaldı sonra benim kendim baktım canım burasida çok yardımcı oluyor en azından hepimiz benzeri şeyler yaşıyoruz gaz sorunu kaka sorunu bana diyolarki senin sütün yariyor o yüzden kaka yapamiyor burda görüyoruz mama yiyende gaz kaka yapmakta zorlanıyor emen bebekte de oluyor aynı yani sıcak su torbası ni karnına mi koyacaz sıcaklığını nasıl ayarliyorsun OFF ya şu sıkıntı lar bir bitseydi
Uc gune iyileşti canımKaç güne iyileşti ne güzel o derttende kurtuldunuz
canım ya benim de aynı, sürekli bi ağlamak, katılıyor bazen, ne kucak, ne sallama fayda etmiyor, sadece memede sakinleşiyor, zaten o da "meeeuuwww" diye ağlıyor,bebeğim sabah yediden beri toplasanız bir saat uyumadı .on-onbeş dakika dalıp dalıp kalkıyor. Çok mız mızlanıyor napcam ya Bi yerde durmuyor ne kucakta ne beşikte ne ayakta..poffffffffffffff
Recel surme canim sütünü kasiga sag bandir kendi sütüne oyle vercanım ya benim de aynı, sürekli bi ağlamak, katılıyor bazen, ne kucak, ne sallama fayda etmiyor, sadece memede sakinleşiyor, zaten o da "meeeuuwww" diye ağlıyor,saat başı emziriyorum, memede uyuyor, yatrıyorum 15 max 30 dk sonra ağlayarak uyanıyor, hadi başa dön ( emzikte tutmuyor ( doktor fazla besleniyor, 2 saatte 1 emzir dedi ama ne mümkün, gündüz kakası yeşil ve sümüksü gece uykuları böyle değil çok şükür
kvalidem işe gidince buna kimse bakamaz emziğe reçel sür alıştır diyor
Aa poposunu niye gosteriyor actirma canim
canım ya benim de aynı, sürekli bi ağlamak, katılıyor bazen, ne kucak, ne sallama fayda etmiyor, sadece memede sakinleşiyor, zaten o da "meeeuuwww" diye ağlıyor,saat başı emziriyorum, memede uyuyor, yatrıyorum 15 max 30 dk sonra ağlayarak uyanıyor, hadi başa dön ( emzikte tutmuyor ( doktor fazla besleniyor, 2 saatte 1 emzir dedi ama ne mümkün, gündüz kakası yeşil ve sümüksü gece uykuları böyle değil çok şükür
Benim kV de kızıma ben görmeden 7-8 çay kaşığı reçel vermiş çok sinirlenmiştim. Aklıma geldikçe hala sinirleniyorum. Normalde çok kusmayan kızım akşama kadar kustu ve o gün uyumakta çok zorlanmıştıhatta 3 aylıkken yavaş yavaş ek gıdaya başlarız diyo. Çok bilmiş.
Ay o kv me bisey derdim ama ayip olur yuh artik yaBenim kV de kızıma ben görmeden 7-8 çay kaşığı reçel vermiş çok sinirlenmiştim. Aklıma geldikçe hala sinirleniyorum. Normalde çok kusmayan kızım akşama kadar kustu ve o gün uyumakta çok zorlanmıştıhatta 3 aylıkken yavaş yavaş ek gıdaya başlarız diyo. Çok bilmiş.
Bu modellerin tedavülden kalkmasını yeni modellerin gelmesini istiyorum benimki de aynı gün sayiyo yedirmek için, hayır oyle işini yapan bi kadın olsa keşke 8 yasında bi çocuğu var nereye gitsek çocuk giriyo mutfaklarina şunu yicem verin bunu yicem verin. İnsanın doyurda kendi çocuğunun karnını doyur diyesi geliyo
Ay o kv me bisey derdim ama ayip olur yuh artik ya
canım ya benim de aynı, sürekli bi ağlamak, katılıyor bazen, ne kucak, ne sallama fayda etmiyor, sadece memede sakinleşiyor, zaten o da "meeeuuwww" diye ağlıyor,saat başı emziriyorum, memede uyuyor, yatrıyorum 15 max 30 dk sonra ağlayarak uyanıyor, hadi başa dön ( emzikte tutmuyor ( doktor fazla besleniyor, 2 saatte 1 emzir dedi ama ne mümkün, gündüz kakası yeşil ve sümüksü gece uykuları böyle değil çok şükür
Aman o annelere kalsa çocuk mahalle hamaminda bile 40 kat giyecek. Zature edecekler ya... benimki de ayniydi kendi evime gectim simdi sicaklik 20 ile 25 derece arasinda degisiyor ve ben ic zibin uzerine tek kat giydiriyorum. Ve gee sicaksa ev 23 ve uzeri ise yani ince pazen battaniye ortuyorum.Arkadaşlar bebisleri yatırırken üstüne ne örtüyorsunuz? Üşüyor mu bunalıyor mu anlayamıyorum. Esim yorganla yatıyor ben pikeyle ve bazen onunla bile bunaliyorum. Ev ne soğuk ne sıcak... Bana gore bebis bunaliyor anneme göre üşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?