- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
ayyy bu makyaj bizde de olay oldu geçen hafta adam oldum olası makyajdan nefret ediyor. Düğünde bile amma boyatmışsın kendini demişti :) makyaj varken hayatta öpmez sarılmaz bana. Boyayı mı opucem diyor. Geçen haftada böyle bir durum oldu. Ben seni böyle beğeniyorum makyajla beğenmiyorum diye tutturdu adamBen gecen hsonu makyaj yaptim, kotu olmus yaa yapma artik, yakismiyor dedi.o kdr alismis ki bu halime
hangi mamaayı kullanıyorsun canım. aptamil bizde gaz yaptı çok. bebelac mamayı kızım sevmedi. şimdi, hipp combiotic kullanıyoruz. gaz kaka derdimiz kalmadı. 1 kutuyu bitirdik ikinciye geçtik. evolviayı onerenler var. sen kullandığından memnun musın?
Canım bende de tam tersi, gunduzleri emiyor aksam saat 8 den sonra imkanı yok almıyor agzına ben de sagıp biberonla veriyorum. Gunduzleri de uzun emmiyor,en fazla 10-15 dk. Onun uzerine ben 125cc biberonla süt veriyorum oyle doyuyor. Annem emmeyi birakacak diyor. 67 gunluk olduk bugun.missladybird canim insallah sutun çoğalır.
kizlar çok acil yaaa cok k cook Üzgünüm bebegim gece uyku sersemi emiyor gunduz daha göğsüme yaklastrmadan kendini kasip geriye atiyir ciglik cigligaaa geceleri de iki saat agliyor agliyor sızıp kaliyor var mi basina böyle bisey gelen ?? yarin dr goturcem pamukcuk hep vardı burnu tıkalı degil niye emmiyor beni yaaa
Cnm kaç saatte bir besliyorsun ve kaç ccselam kızlar. 1 hafta önce birden bire durum kesildi. Hani önce sut azalır sonra gelmez ya benim öyle değil bir sabah kalktım. Memeler boş. Sağdım sağdım sağdım 20 cc anca çıktı ikisinden. Hemen başladım kompostu, çay vs ama tık yok. Ondan önceki haftada bebeğim 5 gün kakasını yapmamıştı. Her 3 saatte bir sağdığım sütlerden 100 cc içmesine rağmen. Doktor karnının yumuşak olduğunu bağorsakta kaka birikmediğini söyledi. Durum yaramıyor mu acaba dedim öyle olsa kilo alımı yavaşlar dedi oysa benim fındık 1. Auda 1150 gr 2. ayda 900 gram almıştı. Aradan 3-4 gün geçti ve benim sut gelmez oldu. Öyle sütü az gelen biri de değildim. 2 saatte bir sağıp iki göğsümden 150-160 cc sut alırdım. Benim memeler hızlı yaşadı genç oldu diyorum. Mama kullanıyoruz şuan sizlerden mama kullananlar var mı
Cnm mrb gazdan dolayi ole benim bebegin aç dolaniyor gaz yüzünden ağzına biberon verdiğinde diliyle itiyor.missladybird canim insallah sutun çoğalır.
kizlar çok acil yaaa cok k cook Üzgünüm bebegim gece uyku sersemi emiyor gunduz daha göğsüme yaklastrmadan kendini kasip geriye atiyir ciglik cigligaaa geceleri de iki saat agliyor agliyor sızıp kaliyor var mi basina böyle bisey gelen ?? yarin dr goturcem pamukcuk hep vardı burnu tıkalı degil niye emmiyor beni yaaa
missladybird canim insallah sutun çoğalır.
Dün benim oğlumda çok kötüydü 5gundur kaka yapamamisti fitil verdim sabah 6da yapamadı kivrandi durdu ememedi yavrum beni bende sağıp biberonla verdim 10da yaptı yavrum kakasini öyle bir rahatladi ki emzırdım bir yatış 3de kalktıCnm mrb gazdan dolayi ole benim bebegin aç dolaniyor gaz yüzünden ağzına biberon verdiğinde diliyle itiyor.
Canım bende de tam tersi, gunduzleri emiyor aksam saat 8 den sonra imkanı yok almıyor agzına ben de sagıp biberonla veriyorum. Gunduzleri de uzun emmiyor,en fazla 10-15 dk. Onun uzerine ben 125cc biberonla süt veriyorum oyle doyuyor. Annem emmeyi birakacak diyor. 67 gunluk olduk bugun.
aptamilin conformil olani gazı. Azaltıyormuş sindirimi daha kolaymış. Onu almayı düşündüm ama hipp organik olduğu için önce bir onu deneyeyim dedim hipp te kaldık şuan hipp combiotic kullanıyorum. İnşallah bebişin gguzel kilo almıştır.Aptamil kullaniyom dogdugundan itibaren. Doktoru önermişti 2 buçuk kiloydu. Cesaret edip smilaca geçemedim arkadaşlarım onu kkullaniyor. aptamilden kaynaklımi bilmem ama çok gazlı bebegim salı günü kontrol ve iki aylık aşısı var bakalım kilo alımı nasil
missladybird
Kızlar tomris in emzirme notları diye bir blog var, hem anne hem doktor olan bi kadın tarafından yazılmış. Onu okumanızı öneririm.
Bebeğine biberonla süt ve ya mama veriyorsan sebebi bu olabilir. Biberonla sadece süt veriyorsan,biberonla emmenin daha kolay olduğunu keşfeden bebek memeyi reddediyor, ki aynısı benim de başıma geldi. Mama veriyorsan, bebek anne sütünün tadını mamaya göre daha tatsız bulup sütü bile reddebilirmiş.
Yok ben biberon vermiyorum diyorsan ya gazı vardır ya burnu tıkalıdır, ya pamukcuk ilerlemiştir ya uykusuz kaldığı için huzursuzdur, gibi..
3 saate bir 100 cc içiyor canım. bazen doymuyor bir 30 daha yapıyorum bazen 90 içiyor kalan 10 cc yi bitirmiyor diliyle itiyor. ama genel olarak 100 cc.Cnm kaç saatte bir besliyorsun ve kaç cc
Gunaydin anneler bir hafta once iki aylik kontrole gittik hoca rezenin ve kimyonun gaz yaptigini soyledi kesinlikle birak bebegede verme dedi bende biraktim kizin gazini rahat yapiyo kakasinida gunde birkez yapiyo gaz sorunumuz azaldi demekki bizde gecekten gaz yapiyomus daha rahatladik istediginide yiyebilirsin dedi bagirsak duzene giriyo artik dedi bende buldugumu yiyorum
canım tomrisin emzirme notlarını hatmettim resmen her yazısını okudum hepsini denedim. Ama olmuyor ben ilk biberonu 3 günlükken verdim. 3-4 gün kullandık. Sarılıktan dolayı uyanmıuor uyurkende memeyi tutmuyordu. Sonra yine beni emmeye devam etti. 35. Gün falan memeyle savaşmalar başladı. Tomrisin dediği herşeyi denedim. Geçen hafta 3 gün kamp bile yaptım tabi bizim bızdık emmediğinden ben pompayla girdim kampa ama olmadı. Evdeki küvete girip suyun içinde emzirmeyi bile denedim. ben aşırı şanslı olduğundanöneriler pek işe yaramıyor.
c
Ben gunde 1 defa mama veriyorum o da 125cc max 2 ye cikiyor mamamız.Bizde 66 günlüguz bende süt yetmediği için mama takviyesi yapiyom günlük 150 ml mi buluyor. Tek seferde kaç ml veriyonuz. İki aylık aşısı yapildimi yapıldıysa nasıl geçti o sure
3 saate bir 100 cc içiyor canım. bazen doymuyor bir 30 daha yapıyorum bazen 90 içiyor kalan 10 cc yi bitirmiyor diliyle itiyor. ama genel olarak 100 cc.
Ben gunde 1 defa mama veriyorum o da 125cc max 2 ye cikiyor mamamız.
Benimki cok kilolu degil, gecen hafta 5100 düKaç kilo bebekleriniz kızlar bendemo artirsam korkuyom çatlar diye
Benim kız 89 günlükken 5400 gr geldi. 2170 gr doğmuştu.Kaç kilo bebekleriniz kızlar bendemo artirsam korkuyom çatlar diye
geçen hafta 5100 gramdı canım 2 ay 5 gunluktu tartıldığında. O nekadar içeceğini bilir canım çatlatmazsın korkma. Benim doktorun kaç saatte bir doyıracağını sen ayarlayabilirsin ama ne kadar içeceğine o karar verir demişti. Bizimki bazen 100 yetiyor bazen 90 içiyor bazen 100 az geliyor 30 daha yapıyorum doyuyor.Kaç kilo bebekleriniz kızlar bendemo artirsam korkuyom çatlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?