- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
kiloları aynı canım senin bebeğin ne kadarlık.Benimki cok kilolu degil, gecen hafta 5100 dü
Bende ilk duydugumda sasirdim bixde etki etti dene istersen asimiz carsamba kontrole erken gittik biraz insallah asidan sonra ates olmazNasil yanii iki aydir yanlis mi yapiyormusuz?Iki gundur cayi icmedim diye hemen yapmistim. 2.ay asilarindan sonra bir sey oldu mu?
Bende ilk duydugumda sasirdim bixde etki etti dene istersen asimiz carsamba kontrole erken gittik biraz insallah asidan sonra ates olmaz
Bebegim dun geceden beri kusuyor, her emzirmeden sonra cikariyor mutlaka bazen yapiskan krem rengi, bazen beyaz parcacikli. Usuttu mu acaba?Fikri olan var mi?
Bi de huzursuz devamli.
Canim bnmki de ayni pamukcuk yapiyo kesin . gunduz sagip veriyom gece emiyo. Psikoloji cok onemli cok kafana takma bn basta cok dusunuodum simdi akisina biraktim sonucta su an onemli olan anne sutu almasi kasik meme farki yok dimimissladybird canim insallah sutun çoğalır.
kizlar çok acil yaaa cok k cook Üzgünüm bebegim gece uyku sersemi emiyor gunduz daha göğsüme yaklastrmadan kendini kasip geriye atiyir ciglik cigligaaa geceleri de iki saat agliyor agliyor sızıp kaliyor var mi basina böyle bisey gelen ?? yarin dr goturcem pamukcuk hep vardı burnu tıkalı degil niye emmiyor beni yaaa
Normalde çıkardığından fazlami canım usutmus olabilir ama doktora bi goster bende geçen ay usutmustum bebeği yavrum iki gün her yediğini kustu neredeyse kimseyi dinleme bebeğin elleri ve burnu soğuksa usuyo demektir bulunduğu odanın sıcak olmasına dikkat et ayaklarını güzelce giydir
E canim ufacik daha o bagisikligi yok niye izin veriyon sarilmalarina bn mevlidinde esimle onu annemlere biraktim ki yine ondan sonra kac gun oksurdu. Bi ara birileri buyume ataginda kusuyo falan diyolardi oyle biseydir belkiFazla degil cikardigi ama normalde hic cikarmaz.2 saattir durdu. Burnu elleri de hep sicakti ama.
Cumartesi mevludunu yaptik, herkes kucakladi, mikrop kapmasindan korkuyorum
bizimki de 66 gunluk idrar veremedik emmedigi icin cisi de olmuyor olsada yetersiz. surekli aglamaya basladi bir yerimi agriyor anlamadim. dr bir hafta ac kalacak memeyi alacak dedi dayanablirsem gece emse bari . vazgecmezse inadindan o zaman kasikla ya da biberonla vercez dedi. benimki ne emzik ne biberon tutuyor birde. mama verdim meme istemiyor desem mamada vermedik ki off allahim offCanım bende de tam tersi, gunduzleri emiyor aksam saat 8 den sonra imkanı yok almıyor agzına ben de sagıp biberonla veriyorum. Gunduzleri de uzun emmiyor,en fazla 10-15 dk. Onun uzerine ben 125cc biberonla süt veriyorum oyle doyuyor. Annem emmeyi birakacak diyor. 67 gunluk olduk bugun.
canım benimkide öyle genelde, fazlasını kusuyor, birde fazla beslenmekten kusuyor... sık aralıklarla beslediysen ondandırBebegim dun geceden beri kusuyor, her emzirmeden sonra cikariyor mutlaka bazen yapiskan krem rengi, bazen beyaz parcacikli. Usuttu mu acaba?Fikri olan var mi?
Bi de huzursuz devamli.
canim sizin pamukcuk sadece dilindr demi ? dr damakta yoksa pamukcuk yok sutten diyip birakti . benimki memeye geldigini anlar anlamaz geriye atiyor kasiyor avazi ciktigi kadr bağırıyor gunn içinde de aglar oldi hep sanki bir yeri agriyor gibi annem arsizligindan diyor. dr memeden baska bor sey verme diyor dayan diyor. zayifkar ama mecbur alacak memeyi dedi. almazsada sagio vericez galibaCanim bnmki de ayni pamukcuk yapiyo kesin . gunduz sagip veriyom gece emiyo. Psikoloji cok onemli cok kafana takma bn basta cok dusunuodum simdi akisina biraktim sonucta su an onemli olan anne sutu almasi kasik meme farki yok dimi
kakası yeşilse de fazla beslendiği anlamına geliyormuş, (doktorumuzda söylemişti)Bebegim dun geceden beri kusuyor, her emzirmeden sonra cikariyor mutlaka bazen yapiskan krem rengi, bazen beyaz parcacikli. Usuttu mu acaba?Fikri olan var mi?
Bi de huzursuz devamli.
Aynen. Evet sadece dilinde bembeyaz bi tabaka dilini kaplamis nasil pamukcuk degil Alla alla. Bizim de damakta yok ama sizinki gibi ne emzik ne biberon ne meme kesinlikle agzina almiyo bzim de doktor dedi gece uykulu olunca agriyi fark etmiyo o yuzden emiyo gunduz aciyo.canim sizin pamukcuk sadece dilindr demi ? dr damakta yoksa pamukcuk yok sutten diyip birakti . benimki memeye geldigini anlar anlamaz geriye atiyor kasiyor avazi ciktigi kadr bağırıyor gunn içinde de aglar oldi hep sanki bir yeri agriyor gibi annem arsizligindan diyor. dr memeden baska bor sey verme diyor dayan diyor. zayifkar ama mecbur alacak memeyi dedi. almazsada sagio vericez galiba(
mikositin mi ne ondan alayım yarin gecer belki simdi yatio ama ac kivraniyor yatagi emiyor beni emmiyor resmen meme versem almaz aglamasina da dayanamam heryerm agriyor zaten tasimaktan uykusuzluktan ölcem yaticm ins kalkmazAynen. Evet sadece dilinde bembeyaz bi tabaka dilini kaplamis nasil pamukcuk degil Alla alla. Bizim de damakta yok ama sizinki gibi ne emzik ne biberon ne meme kesinlikle agzina almiyo bzim de doktor dedi gece uykulu olunca agriyi fark etmiyo o yuzden emiyo gunduz aciyo.
67 gunluk olduk bugunkiloları aynı canım senin bebeğin ne kadarlık.
bir yastiga yaslayarakbizimki de 66 gunluk idrar veremedik emmedigi icin cisi de olmuyor olsada yetersiz. surekli aglamaya basladi bir yerimi agriyor anlamadim. dr bir hafta ac kalacak memeyi alacak dedi dayanablirsem gece emse bari . vazgecmezse inadindan o zaman kasikla ya da biberonla vercez dedi. benimki ne emzik ne biberon tutuyor birde. mama verdim meme istemiyor desem mamada vermedik ki off allahim off
mikositin mi ne ondan alayım yarin gecer belki simdi yatio ama ac kivraniyor yatagi emiyor beni emmiyor resmen meme versem almaz aglamasina da dayanamam heryerm agriyor zaten tasimaktan uykusuzluktan ölcem yaticm ins kalkmaz
E canim ufacik daha o bagisikligi yok niye izin veriyon sarilmalarina bn mevlidinde esimle onu annemlere biraktim ki yine ondan sonra kac gun oksurdu. Bi ara birileri buyume ataginda kusuyo falan diyolardi oyle biseydir belki
kakası yeşilse de fazla beslendiği anlamına geliyormuş, (doktorumuzda söylemişti)
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34675
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?