Aynen. Evet sadece dilinde bembeyaz bi tabaka dilini kaplamis nasil pamukcuk degil Alla alla. Bizim de damakta yok ama sizinki gibi ne emzik ne biberon ne meme kesinlikle agzina almiyo bzim de doktor dedi gece uykulu olunca agriyi fark etmiyo o yuzden emiyo gunduz aciyo.
canim surubun adini yazarsan cok mutlu olurum hele gecerse duacin :)Canım bizde bir aylıkken pamukçuk illerine yakalandik dili ve iç yanakları 1 günde bembeyaz oldu fakülte karbonatla sil dedi ben aile hekimine söyledim emmeyi bırakacak bebegim dedim surup verdi çok şükür ertesi gün emmeye başladı 1 haftayada temizlendi ben o süreçte kasiklaa doyurdum yavrumu acligina dayanamam kuzumun
canim surubun adini yazarsan cok mutlu olurum hele gecerse duacin :)
tamamm canim deneyeyim senin bebisbkac gunluk 66 gunluk bizimki uygulanabilir mi acabaFungostatin adı günde 3 kez diline yanaklarina sıktım uzun bi çubuğu vardı iğrenç bi kokusu
Nasil yanii iki aydir yanlis mi yapiyormusuz?Iki gundur kimyon cayi icmedim diye hemen yapmistim. 2.ay asilarindan sonra bir sey oldu mu?
Bence yanlış yapmıyorsun canım
Çünkü genel olarak doktorlar rezene kimyon çayı öneriyor
Çay üreten firmalar bile kimyon rezene çayı üretiyor
Gaz yapsa neden üretsinler dimi ama:)
Ilk defa duydum gaz yaptigini ben de. Devam ediyorum zaten asiri baglandim
aynı benim bebeğim de bu halde yaa...hiç kusmaz dediğim bebek her emdikten sonra kusmaya başladı hem de az değil, baya dolu dolu kusuyor. ben de üşüttüm diye şüphelenip dün bütün gün karnına sıcak havlu koydum yatmadan da viksle karnını ovdum. bu sabah daha iyi sanki ama kusmalar yine de devam ediyor...Bebegim dun geceden beri kusuyor, her emzirmeden sonra cikariyor mutlaka bazen yapiskan krem rengi, bazen beyaz parcacikli. Usuttu mu acaba?Fikri olan var mi?
Bi de huzursuz devamli.
ben şu büyük bira bardakları var ya, ona anason rezene ve bir tatlı kaşığı humana still tea yapıp içiyorum, bildiğin kafa yapıyo :) bardak bitene kadar sersemliyorum. hemen de uykum geliyor:) bu arada bu üçlü çok güzel süt de yapıyo:) kafa + süt:)
Rezene içmekten kafamız güzel olacak hepimizin anason anason kokuyor
tamamm canim deneyeyim senin bebisbkac gunluk 66 gunluk bizimki uygulanabilir mi acaba
cok sagol arkasdm dr mikostatin verdi olmazsa haftaya seninkini deniycem karadut surubu da aldım bugun bakalkmŞuan 67 günlük 28 günlüktü o zamanlar ve 2700 du kilosu
cok sagol arkasdm dr mikostatin verdi olmazsa haftaya seninkini deniycem karadut surubu da aldım bugun bakalkm
agrisiz sizisiz geçer ins .Evet kızlar iki aylık aşısini yaptırdık bugün kanatlı karincamin
cok sagol arkasdm dr mikostatin verdi olmazsa haftaya seninkini deniycem karadut surubu da aldım bugun bakalkm
Fazla degil cikardigi ama normalde hic cikarmaz.2 saattir durdu. Burnu elleri de hep sicakti ama.
Cumartesi mevludunu yaptik, herkes kucakladi, mikrop kapmasindan korkuyorum[/QUOTEkesik kesik kusuyorsa sütünün yaradığını gosterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?