2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benim de dilinin ustu beyaz, dr sutten dedi, pamukcuk degil dedi.

canim surubun adini yazarsan cok mutlu olurum hele gecerse duacin :)

Nasil yanii iki aydir yanlis mi yapiyormusuz? Iki gundur kimyon cayi icmedim diye hemen yapmistim. 2.ay asilarindan sonra bir sey oldu mu?

Bence yanlış yapmıyorsun canım
Çünkü genel olarak doktorlar rezene kimyon çayı öneriyor
Çay üreten firmalar bile kimyon rezene çayı üretiyor
Gaz yapsa neden üretsinler dimi ama:)

Bence yanlış yapmıyorsun canım
Çünkü genel olarak doktorlar rezene kimyon çayı öneriyor
Çay üreten firmalar bile kimyon rezene çayı üretiyor
Gaz yapsa neden üretsinler dimi ama:)

Ilk defa duydum gaz yaptigini ben de. Devam ediyorum zaten asiri baglandim

Bebegim dun geceden beri kusuyor, her emzirmeden sonra cikariyor mutlaka bazen yapiskan krem rengi, bazen beyaz parcacikli. Usuttu mu acaba? Fikri olan var mi?
Bi de huzursuz devamli.
aynı benim bebeğim de bu halde yaa...hiç kusmaz dediğim bebek her emdikten sonra kusmaya başladı hem de az değil, baya dolu dolu kusuyor. ben de üşüttüm diye şüphelenip dün bütün gün karnına sıcak havlu koydum yatmadan da viksle karnını ovdum. bu sabah daha iyi sanki ama kusmalar yine de devam ediyor...

kızlar süt sağma pompası kullanıyor musunuz? ben milkway kullanıyorum ama sanki pompalama gücü azalmış gibi hissediyorum. kullandıkça vakum gücü azalır mı bu makinelerin? bi de makinenin süt toplama kabı var ya biberon gibi , o doldukça akıtıyor, yenisini dışarda bulabilir miyim? bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Rezene içmekten kafamız güzel olacak hepimizin anason anason kokuyor
ben şu büyük bira bardakları var ya, ona anason rezene ve bir tatlı kaşığı humana still tea yapıp içiyorum, bildiğin kafa yapıyo :) bardak bitene kadar sersemliyorum. hemen de uykum geliyor:) bu arada bu üçlü çok güzel süt de yapıyo:) kafa + süt:)

cnm yeni gördüm yazdığını... düzenli beslenmeye geçtiğim an kilo vermeye başladım. hem de sütüm hiç etkilenmeden. tatlı yemiyorum, hamur işini de sınırlandırdım, bir haftada 1.3 kg verdim. kahvaltı+araöğün+öğle yemeği+ara öğün+akşam yemneği+sütlü kahve şeklinde beslendim. önceden öğle yemeği yemeyip hep atıştırmalıklara saldırıyordum. şimdi düzene girdi. tavsiye ediyorum.

ablamla konuştum kizlar aile hekimliğindeki hemsiremle ve eczaciyla bunlardan oncede iki dr gittim cok pinpiriklendim panikledim daha dogrusu bebehom emmeyince beni iteleyince surekli emmemek icin agliyordu.bebeklerde 3 ve 4 aylarda bu reddetme oluyomus sabirli olmak lazımmis ama cok zor. ben ruyamda bebegimi gördüm kucagimdaydi bana bakto bakto yüzüme tukurdu nasil etkilendiysem

Kızlar merhaba bezde kaç numara kullanıyorsunuz? Ben prima pampers 3 numara ama küçük geliyor artık 4 E mi geçicem biraz tuhaf geldi doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…