- 8 Temmuz 2015
- 1.515
- 2.564
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben daha kötüyüm sürekli nane limon balın içine zencefil limon sıkıp içiyorum oğlum iyi gibi ama öksürüyor balgam var sanki ondan korkuyorum canım neşesi falan iyi daha kötü olurmu acaba zeytinyağı ısıtıp arkasını önünü yaglasam bişe olurmu acaba
Ay ayni benimki sabah aradi be is yeni kalkti dedim 12 gibi yatiyor bu saatlrde kalkiyor cocuk o saate kadar ayakta kalir miymis ya o saate kadar da yatip kalkiyo dedim olsun çocuk uyur büyür diyo deli oldum uyumayan cocuk degil dogdugunden beri şukur ama kadin susmuyor.Bayildim bayildim :) fakat benim kaynana da ise pek yaramaz zira kendi az bucuk deli oldugundan hep o %2 lik % 3 luk kisimda kaliyor.Kendi kendine konusur yuksek sesle,simarik cocuk gibi abuk subuk harekeler yapar ,tv programlarina laf soyler , seker hastasi her dakka biseyler yer hicbirsey yemiyorum der , sakiz cigner sakizlari saga sola yapistirir , hep konusur esini arkadaslarini oteki gelini kotuler , sadece kendine yemek yapar yemek saatleri diyet listelei vardir bi de anneme bencil der , ilk evlendigimizde cat kapi gelir kapimi ayagiyla tekmeleyerek calar didem ac kapiyi diye bagirirdi bu azcik duzelmis hali bi ara ayar cekmek zorunda kaldim kaynanaya evden kovmus gibi oldum :)Allah im sabir ver yarabbim..
Bizde o 6 ay sürdü malesef.Ben kusum kizlar kv ile rahatim
Insallah bizde ömür boyu surer :))Bizde o 6 ay sürdü malesef.
Aman o ara hep diken üstündeydim o da kötü. E bu da kötü :-/ ne bileyim yahu.Bizde o 6 ay sürdü malesef.
Sana demiştim sanırım senin oğlan bnm kızın erkek versiyonu diye aynılar ya inşşş bizim bebeklerde biraz uslanır 3.5 ayda 3.5 yıl yaşlandım resmen ağlamalarından bebeğimin tadını çıkaramıyorumCnm sanki oğlumdan bahsediyosun. Bn de kafayı yemek üzereyim anen 3,5 aylık ve doğduğundan beri huysuz. Yzun zmndır da kucak delisi. Bel ve sırt ağrısından kıvranıyorum kollar da cabası. İnadından ağlamaktan çok bağırıyo ve titriyo resmen sinir hastası gibisırtı yere gelmicek bi de ben kucağıma alınca oturmucm ve gezcez. Dediğin gibi huyu böyle diye düşünüyorum öğnkü doğduğundan beri hiç sakin olamadı. Hep nefes nefese kolu bacağı da durmuyor. Neyse Allah sağlık versin de huyları değişsin diye dua edelim. Böyle çocuk çok yorucu
![]()
verecen ogullarini kucagina al kendi çocugunla oyna benimki oyuncak degil diyecen bu ne yahu?Selam herkese benim kV de yılbaşında bizdeydi 2 gece kaldı. Allahtan sık gelemiyor. Karışmadığı bişey kalmadı. O mendiller niye orda duruyor otri Bebe niye burda yahu diyorum benim düzenim bu. Kız yatıyor mesela etrafa bakınıyor hoop alıyor kucağına hırpalayıp Seviyo ağlamaya başlıyor zor sustu hep. Bi de kucağına oturttu oturma dedim daha çok küçük 3,5 aylık. Eşim de çok kızdı. Biz hep oturturuz dedi. Arkamdan anneme ben burda olsam tınlamam isteğidiğimi yaptırırım demiş şükür burda yaşamıyor. Annem bana sormadan mamasını bile yapmaz. Bide şapur şupur öpüp durdu. Yine tutturdu tarhana çorbası ver diye. Hay allahım neyseki karda kışta gelemez bi daha geldiğinde ek gıdaya başlamış oluruz
ayy biz de 15 tatil diye mecbur gitcez evlerine bu karda kışta. dahaa şimdiden başladılar gelecek misiniz ne zaamna gelceksiniz demeye. hiç ama hiç götürmek istemiyorm çocuğu tutmayyı bilmiyolar aglıyo susturmaya calışıyolar, bana vermek yerine, ben de zorla alıyorum ellerinden. ek gıdadan zaten hiç bahsetmim kv ile çocuğummu yalnız bırakmaya korkuyorum her fırsatta bişeyler tıkıştırıyorlar ağzına. keşke çok kar olsa da gidemesek. onlar ç.kaledeler biz t.dağdayız boğazdan gemiyle geçiyoruz inşallah denizz dalgalı falan olur da gidemeyiz. çünkü başka hiçbir bahaneyi kabul etmiyorlar biz gitmesek onlar gelecek mecbur. annemler de o taraftalar anneme gitmek istiyorum bir yıl oldu gitmeyeli hamileyken gitmedim hiç. anneme gidince onlar da gelin diyorlar off off çok sıkıntılıyım çok.Selam herkese benim kV de yılbaşında bizdeydi 2 gece kaldı. Allahtan sık gelemiyor. Karışmadığı bişey kalmadı. O mendiller niye orda duruyor otri Bebe niye burda yahu diyorum benim düzenim bu. Kız yatıyor mesela etrafa bakınıyor hoop alıyor kucağına hırpalayıp Seviyo ağlamaya başlıyor zor sustu hep. Bi de kucağına oturttu oturma dedim daha çok küçük 3,5 aylık. Eşim de çok kızdı. Biz hep oturturuz dedi. Arkamdan anneme ben burda olsam tınlamam isteğidiğimi yaptırırım demiş şükür burda yaşamıyor. Annem bana sormadan mamasını bile yapmaz. Bide şapur şupur öpüp durdu. Yine tutturdu tarhana çorbası ver diye. Hay allahım neyseki karda kışta gelemez bi daha geldiğinde ek gıdaya başlamış oluruz
verecen ogullarini kucagina al kendi çocugunla oyna benimki oyuncak degil diyecen bu ne yahu?
Musade etme canm agladigi zaman beni istiyor de cek al kulaklarından ben sevdiklerinde bile yeter bu kadar diyip aliyorum gik diyemiyorlar zaten lohusa halimle sinir krizi geçirtti bana parcalamamak icin zor tutuyorum kendimiBütün kv de kp ayni galiba bizimkilerde bana vermiyorlar çocuğu inatla ağlayıp duruyor çocuk verin isterseniz diyorum yok dursun hele falan diyorlar en sonunda aç galiba deyip alıyorum çocuk bnm kucağıma gelince elimden kapıyorlar resmen sanki ben yabancıymışım gibi annesiyim ben ya neden öyle yapıyorlar anlamadım geçen kayınbabam geldi çocuğu seviyoruz koyduk koltuğun üstüne çocuk etrafa bakınıyor hafif ağlayacak gibi oldu gittim oturdum çocuğun yanına konuşmaya başladım Bebek'le bu sefer aglamasi daha da arttı bnde Tamm kizim gidiyorum sen ağlama falan diyorum kayınbabam da diyor ki hele kalk git başka yere otur diyor ya diyecektim sana mı sorcam çocuğumun yanına otururken eşimin hatrı var arada çocuk ilk doğduğu sıralar papaz olduk zaten sırf eşim üzülmesin diye bi sürü şey saydı sustum ama unutmadım
ayy biz de 15 tatil diye mecbur gitcez evlerine bu karda kışta. dahaa şimdiden başladılar gelecek misiniz ne zaamna gelceksiniz demeye. hiç ama hiç götürmek istemiyorm çocuğu tutmayyı bilmiyolar aglıyo susturmaya calışıyolar, bana vermek yerine, ben de zorla alıyorum ellerinden. ek gıdadan zaten hiç bahsetmim kv ile çocuğummu yalnız bırakmaya korkuyorum her fırsatta bişeyler tıkıştırıyorlar ağzına. keşke çok kar olsa da gidemesek. onlar ç.kaledeler biz t.dağdayız boğazdan gemiyle geçiyoruz inşallah denizz dalgalı falan olur da gidemeyiz. çünkü başka hiçbir bahaneyi kabul etmiyorlar biz gitmesek onlar gelecek mecbur. annemler de o taraftalar anneme gitmek istiyorum bir yıl oldu gitmeyeli hamileyken gitmedim hiç. anneme gidince onlar da gelin diyorlar off off çok sıkıntılıyım çok.