- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
aa gerçekten mi meslektaşım :) olmaması çok saçma ama yaa tenefüsümüz dahi yok bize çok haksızlık yapılıyor.Aynı meslektenmişiz Can'ım:) maalesef biz de süt izni yok;(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa gerçekten mi meslektaşım :) olmaması çok saçma ama yaa tenefüsümüz dahi yok bize çok haksızlık yapılıyor.Aynı meslektenmişiz Can'ım:) maalesef biz de süt izni yok;(
canım bende perşembe 4 ay kontrolü var ikna edersem tarif alicam ama alamazsam ablan ne zaman ne kadar neler yediriyo banada söylermisinCanım ablam yurt dışında 4,ayda sadece anne sütü alan birine bile başlatıldığını söyledi kendisi de başlamış.Tek öğünde elma püresi ile başlatmışlar.İlk hafta hangi meyve ile başlarsa öyle devam ediliyormuş.Sindirimi zor olmasın diye bende şimdi den iki üç çay kaşığı elma püresi veriyorum.Çok da seviyor :))
Insaallah canim tskkrler oglum 117 gunluk kalca cikikligi 1.ay kontrolunde cikti hemen bndaja alindi ilerleme olmadigi icin 4.ayinin doldugu gun alciya alinacakCan'ım çok geçmiş olsun, oğlun ne kadarlık? Kalça çıkıklığı ne Zaman çıktı ortaya? İnş hemen geçerrrr
Canim isibe karismak istemem de cilde karabiber surmek dogru olmaz zeytinyagi yeterli olur cok gecmis olsun. Bizimki de surekli oksuruyodu 1 2 aylikken en iyi gelen sey buhar. Makina yoktu dusakabinde sicak suyu aciodum iyice buhar dolunca 5 dk kadar beklioduk orda oylece ilacsiz atlattik yoksa hastaneye yatiracaklardi ha bi de suyu kaynatip basina koyuyodumBende öyle yapacam canım bende anneme sordum birazda karabiber koy dedi ben olmaz dedim nolur nolmaz daha çok küçük
Tamam canım.Bana liste verecekti sanada yollarımcanım bende perşembe 4 ay kontrolü var ikna edersem tarif alicam ama alamazsam ablan ne zaman ne kadar neler yediriyo banada söylermisin
P pinkperi23 tarif alirsam yazarım buradan sende neler yediriyon hangi aralıkta ne kadar yediriyon yazarsan çok mutlu olurum![]()
Rica ederim, sizin de işinize yaradıysa ne mutlu (= ben de kullanmaya devam ediyorum, memnunum, hem pratik hem kalori derdi yok incir gibi dut gibiYorumları okuyorumda gerçekten çok doğru yönlendirdiğiniz için teşekkür ederim, Sütüm gelmiyordu sütüm artsın diye, Anne Sütü Arttırıcı Prolac damla kullandım 2 gün içersinde problem kayboldu maşallah şimdi çok iyi doktoruma gösterdim prolac damlayı bana süt verdiğin sürece bu ürünü kullanmanın hiç bir sakıncası yok dedi. içeriğinide kontrol ettim bitkisel zaten. tekrardan çok teşekkür ediyorum sizlere bu bilgiler için.
Çok geçmiş olsun canım ıhlamur demlesen hem sen içsen hemde biraz bebeğine versen göğsü yumuşatır iyi gelirCanım ben daha kötüyüm sürekli nane limon balın içine zencefil limon sıkıp içiyorum oğlum iyi gibi ama öksürüyor balgam var sanki ondan korkuyorum canım neşesi falan iyi daha kötü olurmu acaba zeytinyağı ısıtıp arkasını önünü yaglasam bişe olurmu acaba
Bende bol bol emzirmek istiyorum emmiyor kıyameti kopardı çok huysuzdu zorla uyudu aglayarak inş cok kotuye gitmez hastalığıgöğüslerine cigerlerin oldugu yerr ve sırtına yapicam ins.
annr sütünü bol bol içsel er hic hasta olmazlarda işte minnoslar yaramazlik yapıyorlar
Bilmiyorum canım bişe olurmuki birkaç kaşık versemÇok geçmiş olsun canım ıhlamur demlesen hem sen içsen hemde biraz bebeğine versen göğsü yumuşatır iyi gelir
Canım ben rezene melisa papatyayı her gün veriyorum ıhlamuru da bir ay önce verdim biraz hırıltı ve öksürüğü vardı iki gün verdim hemen toparladıBilmiyorum canım bişe olurmuki birkaç kaşık versem
Canım bende yapmadım sadece zeytinyağı sürdüm bezi biraz ısıtıp koydum çok huzursuzdu ben daha kötüyüm agliyarak zorla uyudu odada buhar makinası var canım hep çalışıyor..Ben grip ilacı kullanabilirmiyim peki bilgin varmıCanim isibe karismak istemem de cilde karabiber surmek dogru olmaz zeytinyagi yeterli olur cok gecmis olsun. Bizimki de surekli oksuruyodu 1 2 aylikken en iyi gelen sey buhar. Makina yoktu dusakabinde sicak suyu aciodum iyice buhar dolunca 5 dk kadar beklioduk orda oylece ilacsiz atlattik yoksa hastaneye yatiracaklardi ha bi de suyu kaynatip basina koyuyodum
Bende verim o zaman canım teşekkürlerCanım ben rezene melisa papatyayı her gün veriyorum ıhlamuru da bir ay önce verdim biraz hırıltı ve öksürüğü vardı iki gün verdim hemen toparladı
Cok kotu degilsen ilac alma klise ama turuncgil tuket bi de ihlamur elma kusburnu tarcin rezene karisimi demleyp ic grip icin hic bi ilac bunlar kadar faydali degil. Grip virus kaynakli bi hastalik ve viruslere ilaclar etki etmiyo bos yere ilaclari vucuda almamaliyiz hele emzirirken. Ikiniz de tez zamanda sifa bulursunuz insallahCanım bende yapmadım sadece zeytinyağı sürdüm bezi biraz ısıtıp koydum çok huzursuzdu ben daha kötüyüm agliyarak zorla uyudu odada buhar makinası var canım hep çalışıyor..Ben grip ilacı kullanabilirmiyim peki bilgin varmı
Cnm peki gündüzleri de sürekli ağlıyor muydu bnm kızımda ağlıyor sürekli acaba aç mı diye devam sütü verdik onu da biberon kullanmadığı için almadı acaba bnmki de mi aç kalıyor peki kilo alımı nasıldı bebeğinin ben kilo alıyor diye açlık mevzusunun üstüne pek düşmemiştimBende başladım ilave yemeğe başlamak zorunda kaldım daha doğrusu ,sürekli ağlıyordu geceleri sık sık emiyordu gaz sanıyordum sürekli Annem doymuyomu acaba deyince milupanin organik kavonoz sütlacıyla sütlü pirinçli kaşık maması aldım Denedim çocuk kaşığı uzaklaştır digimda bile ağlıyordu öyle iştahla yedi ve ağlama krizleri bitti inanamadik..Meğer çocuk açmış.. 4.ayimizi 5 gün oldu tamamlayali...Yoğurt mayaladim ama ekşi diye yemedi ama yiyecek illaki..Elma püresi deniycem yarın..6 ay sadece anne sütü yetmiyormuş demekki kızımda problem yoktu ama oglan çocuğu farklıymis..
canim bilgi icin tesekkurler. once sebze verilmesini ben de duymustum reddetmesin diye. cok da mantikli:))Kizkar ek gidaya geçerken guncelanne'yi takip etmenizi oneririm hem çocuk dr'u hemde anne ben kendisinin uyguladigi yontemleri cok begendim mesela;
Yogurdu anne sütü ile yapin diyor anne sütü yoksa keçi sütü en son inek sütü diyor
Meyve puresini sebze puresinden önce asla tavsiye etmiyor cnku sebze tatsiz olduğu icin meyve puresini yer sebzeyi reddeder diyorki cok hakli
Sekerli seyler yasak
Bebeklerde alejen riski yuksek gidalari yazmis ve vermeyin diyor
Muhallebi tarihide vermisti galiba
Çok teşekkürler canım nane limon içtim kaç defa balın içine zencefil limon koyupda içtim bide yine internetten bir tarif buldum onuda yaptım sıcak suyun içine 2 yemek kaşığı bal 2 yemek kaşığı sirke 2yemek kaşığı limon birazda tarçın karıştırıp içtim şifa olur inş oğlum daha kötü olmasından korkuyorum canım yarında dediklerini aldirimde eşime yapim teşekkürler canımCok kotu degilsen ilac alma klise ama turuncgil tuket bi de ihlamur elma kusburnu tarcin rezene karisimi demleyp ic grip icin hic bi ilac bunlar kadar faydali degil. Grip virus kaynakli bi hastalik ve viruslere ilaclar etki etmiyo bos yere ilaclari vucuda almamaliyiz hele emzirirken. Ikiniz de tez zamanda sifa bulursunuz insallah