Herkeste çeşit çeşit var kv ve kp. Bnm de kp isim mevzusundan en son 2 ay önce gördü torununu bi de aynı yerde oturuyoruz. Eşimle de konuşmuyo daha doğrusu eşim konuşmuyo. Kv herşeye karışmaya başladı ben de laf söylemeye başladım sonra eşim uyardı. İşime yaramak yok, karışmak çok, sadce bebek sevmeye geliyo. Aman ona da gelmesin zaten yüzünü göresim yok laf söylememk için o gelince odadan çıkıyorum ama bi kulağım onda öpüyo mu napıyo ne diyo oğluma onları dinliyorum. Hep kendini anlatsın 40 sene önceyi bayılıyo. Allaha şükür eşim pek fırsat vermiyo. Geçen akşam ben mama hazırlıyorum eşim altını değiştiriyo, oğlumun uykusu kaçmıştı ağlıyodu eşim de oyalamaya çalışıyo (kv gelip sevdi tam uyucağı zaman) bi girdim salona altı değişirken tutmuş ellerinden " babaannem merak etme alcam ben seni hemen"... Annesi gibi davranmalar. Ben yalnızken bütün gün evde alıp susturmaz uyutmaz eşim varken ondan alacak bi de... Her neysee aldım ben kucağıma daha sonra uykusu geçtiği için baya ağladı ben pışpışlayıp konuşuyorum sakinleştirmeye çalışıyorum ver ver dedi aldı kucağımdan çevirdi tv ye bak babaannecim neler varmış diye. Oğlum zaten tv hastası ben izletmiyorum bütün gün koyarım tv karşısına rahat ederim. Yapmıyorum yani. Ben bilmiyorum sanki tv ye baktırmayı. Bundan sonra o gelince tv yi kapatıcam. Nyse baya uzun olmuş :) daha neler neler de mevzu geçtikçe yazarım sizi bıktırmıyım :)